Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10532FB
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
11,00 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


MS Office 2021 Standard za Mac je trenutno najnovejša izdaja preizkušene Microsoftove pisarniške programske opreme za računalnike Apple, ki je na voljo tudi za prenos. Uporabniki imajo tako ponovno koristi od vsestranskega nabora posameznih programov, ki pokrivajo praktično vsa področja opravil v sodobni pisarni in so med seboj tudi združljivi, za dostopno produktivno delo - ne le sami, temveč še posebej v skupini: z Wordom za ustvarjanje besedil za različna področja, Excelom za kompleksne izračune v obliki preglednic, PowerPointom za informativne in interaktivne predstavitve ter Outlookom za celovito komunikacijo in načrtovanje nalog. Dopolnjujejo jih OneNote, aplikacija za urejanje zapiskov, ter oblačna shramba OneDrive za spletno dostopnost podatkov, verjetno pa tudi Microsoft Teams, ki nadomešča Skype.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"

 

ZA DIJAKE, ŠTUDENTE IN PRIPRAVNIKE!
OMEJENA PONUDBA ZA UNIVERZE!
*Za ta izdelek ni potrebno pooblastilo

 

Microsoft Office Standard 2021 za Mac - brez naročnine! TRAJNO DOVOLJENJE!

MS Office 2021 Standard za Mac je trenutno najnovejša izdaja preizkušene pisarniške programske opreme Microsoft za računalnike Apple, ki je na voljo tudi za prenos. Uporabniki imajo tako ponovno koristi od vsestranskega nabora posameznih programov, ki pokrivajo praktično vsa področja opravil v sodobni pisarni in so med seboj združljivi, za produktivno delo brez ovir - ne le samostojno, temveč predvsem v Team: s Word za ustvarjanje besedil za različna področja, Excel za kompleksne izračune v obliki preglednic, PowerPoint za informativne in interaktivne predstavitve ter Outlook za celovito komunikacijo in načrtovanje nalog. Cloud Dopolnjujeta jih aplikacija OneNote za urejanje beležk in shramba OneDrive za shranjevanje podatkov na spletu, verjetno pa tudi Microsoft Teams, ki nadomešča Skype.

V primerjavi s prejšnjo različico Office 2021 Standard for Mac ima nova programska oprema Office posebno lastnost: lahko jo uporabljate tudi na računalnikih Mac, ki so že opremljeni z novimi procesorji Apple Silicon. Seveda ga lahko še vedno uporabljate tudi v računalnikih Mac z Intelom.

Izkoristite ponudbo rabljene programske opreme s spletne strani Wiresoft in kupite novo Office 2021 Standard za Mac v popolni različici za prenos in brez obveznosti naročnine po nižji ceni kot v redni trgovini s programsko opremo!

Kaj je novega v MS Office 2021 Standard za Mac?

Vse aplikacije, vključene v paket, so tehnično posodobljene, kar se seveda odraža tudi v spremenjeni zasnovi, čeprav je ohranjena znana struktura menija. Poleg tega se je še bolj okrepila osredotočenost na sodelovanje na spletni strani Team - tudi na spletni strani Cloud. Z novo izdajo Office tudi MacUser še naprej izkorišča prednosti priljubljenih in zmogljivih orodij - za učinkovito pisarniško delo v Business vsakdanjiku.

Čeprav še niso znane vse nove funkcije programa Office 2021 Standard za Mac, je Microsoft objavil različne podrobnosti o posameznih programih:

 • Word 2021: Funkcija XLOOKUP za osredotočanje na vrstice zmanjša moteče dejavnike, Word-User pa olajša natančno preverjanje dokumenta po vrsticah.
 • Excel 2021: Ponovno je na voljo funkcija XLOOKUP, ki olajša iskanje ali preverjanje vsebine v tabeli ali delovnem listu Excel. K temu je dodana izboljšana podpora za dinamična polja v preglednicah - z novimi funkcijami za polja FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE in XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Predstavitve je zdaj mogoče dopolniti z vnaprej posnetim glasovnim komentarjem, s čimer se razširijo možnosti uporabe in vsebina informacij.
 • Outlook: E-poštna besedila lahko prevedete v več kot 70 jezikov.

Dodatne funkcije v Office 2021 Standard za Mac

Trenutna izdaja Standard Office 2021 za Mac-User poleg zgoraj omenjenih dodatkov k posameznim programom ponuja še številne druge razširitve in izboljšave, ki so pogosto medprogramske in tako omogočajo učinkovitejšo uporabniško izkušnjo.

Orodje za prostoročno pisanje v spletnih straneh Word, Excel in PowerPoint 

Orodje za prostoročno risanje v programih Office Word , Excel in PowerPoint uporabnikom ponuja široko paleto možnosti za ustvarjanje prostoročnih risb in skic ter diagramov in formul - glede na funkcionalnost končne naprave lahko uporabniki v dokumentu rišejo s peresom na tabličnem računalniku, s prstom na zaslonu na dotik ali z miško na samostojni napravi ali prenosniku - in jih nato dodatno urejajo z različnimi učinki in orodji. Office 2021 Standard za Mac v ta namen ponuja tudi novi orodji laso in brisalec. Odpirate in urejate lahko celo Office- tuje datotečne formate, kot je ODF.

Celovito integrirano upravljanje PDF

Nova spletna stran Office lahko zdaj prikaže datoteke PDF tudi brez programa Adobe Reader in omogoča komentarje. Obrazce lahko tudi izpolnite in digitalno podpišete. Z izboljšano varnostjo in upravljanjem pooblastil so datoteke bolje zaščitene pred nepooblaščenim dostopom.

Skupinsko delo s storitvijo OneDrive

OneDrive je praktično orodje za delo na projektih v spletnem mestu Team. Uporabniki skupaj urejajo dokumente, preglednice in diapozitive, shranjene v Microsoft OneDrive - v pisarni, na Home-Office ali na poti hkrati v MobiDrive Cloud. Obstoječe račune Google Drive, OneDrive in Dropbox lahko s storitvijo OneDrive povežete tudi z računom Office for Mac. Celovite možnosti upravljanja za dodeljevanje pravic dostopa in spreminjanja zagotavljajo, da so ključni podatki in informacije zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom, tudi v spletnem mestu Cloud.

Dostopnost v programih Office

Dostopnost je postala sestavni del podprtega računalniškega dela - tako za avtorje kot za bralce dokumentov in e-pošte. Word v Office 2021 Standard za Mac, Excel, PowerPoint in tudi OneNote ponujajo optimizirano preverjanje dostopnosti, ki poveča enostavnost razumevanja dokumentov in s tem izboljša sodelovanje z drugimi uporabniki.

To vključuje podporo za mednarodno veljavne standarde pri pripravi besedil ter praktične predloge za oblikovanje in predstavitev besedil. Z aktiviranjem funkcije "Preveri dostopnost" se v zadevnem programu prikaže seznam opozoril ali napak, ki je dopolnjen z nasveti in priporočili za izboljšanje. Pri načrtovanju sestankov s partnerji na spletnem mestu Business na drugih lokacijah lahko s prikazom časovnega pasu za mednarodne prejemnike na spletnem mestu Outlook zagotovite, da bodo tudi oni prisotni.

Uporabniki spletnega mesta Office 2021 Standard za Mac imajo koristi tudi od številnih možnosti za olajšanje dela: razdelek "Enostavnost uporabe" vključuje velik izbor zvokov z možnostjo "Zagotovite povratne informacije z zvokom" za aktiviranje zvočnih namigov. Za boljšo koncentracijo sta v Word v Office 2021 Standard za Mac vključeni tudi temno siva in črna tema: z izbiro bolj subtilnega ozadja lahko zmanjšate moteče dejavnike in se bolje osredotočite na naloge, z aktiviranjem funkcije pretvorbe besedila v govor pa lahko med delom in na poti glasno berete vsebino iz dokumentov in e-poštnih sporočil.

Posebne funkcije v Office 2021 Standard za Mac za upravitelje

Poleg prednosti za uporabnike bo izdaja Office 2021 Standard for Mac predvidoma spet ponujala praktične funkcije za sistemske administratorje, ki so bile na voljo že v prejšnji različici, da bi omogočila lažje upravljanje uporabnikov in hkrati zagotovila večjo varnost:

 • S programom GPO ali objektom skupinske politike imajo skrbniki na voljo učinkovite skupinske politike za zaščito spletne strani Office prek predlog ADMX, ki zagotavljajo boljšo varnost pri nadzoru posodobitev in makrov v dokumentih.
 • Poleg tega sam nadzor posodobitev vsebuje možnosti za aktiviranje posodobitev funkcij in funkcij ter varnostno pomembnih posodobitev kakovosti, kot so popravki in popravki: pomembne posodobitve funkcij lahko na primer prezrete, bistvene posodobitve pa odložite za največ pet tednov.
 • Z uporabo terminala Services ali Remote Desktop Services , ki je na voljo v Office za Mac, lahko programsko opremo uporabljate tudi v starejših računalnikih Mac.

Vsi posamezni programi MS Office 2021 Standard za Mac na prvi pogled

Z izdajo Standard Microsoft Office 2021 za Mac imajo uporabniki naprav Apple ponovno dostop do klasičnih, nepogrešljivih programov Office Word , Excel, PowerPoint in Outlook, ki s svojimi raznolikimi možnostmi uporabe navdušujejo kot nobena druga pisarniška programska oprema:

 • Word 2021 vsebuje vse za profesionalno ustvarjanje besedilnih dokumentov za različne namene - praktična orodja, kot je funkcija "Check", omogočajo pravilno uporabo ali razumevanje tujih besed neposredno v dokumentu, Microsoft Academic Search pa omogoča pravilno citiranje.
 • Excel 2021 ponuja še več možnosti za prikazovanje, na primer diagramov zemljevidov in lijakov z razširitvama PowerPivot in PowerQuery, vključno s sinhronim sodelovanjem v realnem času na listih in delovnih listih Excel. Zaščita pred izgubo podatkov varuje zaupne podatke v skladu s predpisi EU o varstvu podatkov.
 • PowerPoint 2021 z vsako novo izdajo ponuja še več zanimivih vizualnih učinkov za oživitev predstavitev, vključno z animacijami, kot so povečave in morfični prehodi, ter nove ikone, vektorske datoteke SVG in 3D modele za vizualizacijo vsebine. V ta namen lahko v PowerPoint uporabite tudi osvetljevalec, znan iz Word.
 • Outlook 2021 z inteligentnimi orodji, ki samodejno razvrščajo e-pošto glede na pomembnost in relevantnost, zanesljivo razvršča vsakodnevno poplavo e-pošte v podjetjih. Funkcija pretvorbe besedila v govor, ki prebere sporočila, prihrani čas. Tudi zaščita pred izgubo podatkov v Outlook ščiti kritične podatke v priponkah pred pošiljanjem in dostopom nepooblaščenih oseb

Sistemske zahteve za namestitev in uporabo MS Office 2021 Standard za Mac

V nadaljevanju so na voljo informacije o znanih sistemskih zahtevah in veljavnih pogojih uporabe, ki veljajo za novo izdajo MS Office 2021 Standard za Mac. Po uradni izdaji boste morda morali upoštevati tudi dodatna navodila za uporabo.

Zahteve za strojno opremo za MS Office 2021 Standard za Mac

Office 2021 Standard za Mac je različica paketa Microsoft Office , ki deluje tudi v računalnikih Mac z novim procesorjem Apple Silicon. Vendar ga lahko uporabljate tudi v računalnikih Mac s procesorji Intel. Prejšnja 32-bitna različica ni več na voljo, zato je programsko opremo mogoče namestiti le v 64-bitne naprave. Vsekakor morajo biti izpolnjene naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Office za Mac 2021 podpirajo tri najnovejše različice macOS. Trenutno so to Monterey, Big Sur in Catalina; podpora za Mojave bo predvidoma ukinjena ali ne bo več posodobljena
 • Procesor: procesor Intel ali procesor Apple Silicon
 • Prostor na trdem disku: 10 GB
 • Pomnilnik: 4 GB RAM
 • Grafična kartica: DirectX 9 ali novejši
 • Ločljivost zaslona: 1.024 x 768 slikovnih pik

Licenciranje Microsoft Office 2021 Standard za Mac

Ena licenca Standard izdaje Microsoft Office 2021 za Mac vam omogoča uporabo programske opreme na eni napravi Apple. To lahko vključuje tudi namestitev kopije programske opreme na omrežni strežnik za uporabo Remote ali prek virtualne infrastrukture Desktop z ustrezno licencirano končno napravo.

Nakup MS Office 2021 Standard za Mac na Wiresoft ceneje kot rabljena programska oprema

Zakaj bi zapravljali več denarja, če lahko trenutno Office 2021 Standard izdajo za Mac kupite kot rabljeno programsko opremo že zdaj? Na spletni strani Wiresoft lahko izkoristite bistveno nižje cene originalne programske opreme Microsoft - s takojšnjim prenosom in vsemi temi prednostmi:

 • Uporaba enotne licence - brez obveznosti naročnine
 • Celoten paket Office z vsemi programi
 • Popolna funkcionalnost vseh programov Office - Wiresoft uporabljena programska oprema je popolnoma funkcionalna, brez časovne omejitve
 • Zakonita uporaba rabljene programske opreme Microsoft - potrjena s sodnimi odločbami v EU

Imate vprašanja o trenutni Microsoft Office 2021 Standard-Edition for Mac o drugi Microsoft ali o drugi uporabljeni programski opremi? Potem nas preprosto kontaktirajte v klepetu, po telefonu ali e-pošti.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.