Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE MAC 2008 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2008 STANDARD
Microsoft Office za Mac 2008 Standard Prenos S to programsko rešitvijo lahko pričakujete zmogljivo orodje za optimizirano in učinkovitejše vsakdanje pisarniško življenje. Programsko opremo boste prejeli neposredno za prenos v obliki...
22,90 € *

Office 2011 za Mac: preizkušena pisarniška programska oprema za uporabnike Apple

V kategoriji Office 2011 za Mac vam predstavljamo zaupanja vredno Microsoftovo pisarniško programsko opremo, zasnovano posebej za operacijske sisteme Mac. V tem članku vam bomo predstavili celovit pregled paketa Office 2011 za Mac in pokazali, zakaj je ta paket odlična izbira za uporabnike računalnikov Mac, ki potrebujejo preverjene pisarniške programe.

Kaj ponuja Office 2011 za Mac?

Znane aplikacije za produktivno delo

Office 2011 za Mac vključuje znane aplikacije, kot so Microsoft Word, Excel, PowerPoint in Outlook, v najboljši možni obliki. Te aplikacije vam nudijo orodja, ki jih potrebujete za učinkovito delo in ustvarjanje profesionalnih dokumentov, predstavitev in preglednic.

Sodelovanje in komunikacija

Office 2011 za Mac vam omogoča enostavno sodelovanje in komunikacijo. Paket ponuja funkcije elektronske pošte, koledarja in upravljanja stikov za optimizacijo vaših delovnih procesov.

Zakaj izbrati Office 2011 za Mac?

Brezhibna integracija v okolje Mac

Office 2011 za Mac se brez težav vključi v okolje Mac in ponuja uporabniku prijazno izkušnjo. Programi so optimizirani za platformo Mac.

Enkratni nakup, dolgoročna uporaba

Ena od ključnih značilnosti paketa Office 2011 za Mac je, da lahko programsko opremo kupite enkrat in jo uporabljate za vedno. Mesečne naročnine niso potrebne.

Stabilnost in zanesljivost

Pisarno Office 2011 za Mac odlikujeta stabilnost in zanesljivost. Uporabniški vmesnik je znan, aplikacije pa zagotavljajo konsistentno delovno okolje.

Zaključek

Office 2011 za Mac je idealna pisarniška programska rešitev za uporabnike Maca, ki potrebujejo znane in preizkušene aplikacije. Z optimiziranimi aplikacijami, brezhibno integracijo v okolje Mac in možnostjo stalne uporabe ponuja Office 2011 for Mac prvovrstno rešitev za tiste, ki želijo povečati svojo produktivnost.

Ne glede na to, ali ste študent, strokovnjak ali ustvarjalec, vam Office 2011 za Mac omogoča učinkovito ustvarjanje dokumentov, predstavitev in preglednic v računalniku Mac. Investirajte v Office 2011 za Mac in izkoristite številne prednosti te preizkušene in za uporabo enostavne pisarniške programske opreme. Ohranite popoln nadzor nad svojimi podatki in uporabite znane aplikacije za optimizacijo delovnih postopkov in učinkovitejše delo.

kategorije