Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2022 Device CAL S Device CAL lahko uporabniki dostopajo do funkcij in Services zanesljive relacijske podatkovne platforme iz Microsoft, ki je na voljo v novi programski opremi SQL Server 2022 za določene izdaje - kot...
145,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL
User CAL za Microsoft SQL Server 2022 Za dostop do nove različice SQL Server 2022 potrebujejo uporabniki z določenimi izdajami ali oblikami licenciranja licenco Client Access , npr. v obliki User CAL . Le s takšno licenco so jim na voljo...
145,90 € *

Microsoft SQL Server 2022 CAL - Vodnik po licenciranju

Uvod v licence Microsoft SQL Server 2022 CAL

Microsoft SQL Server 2022 je zmogljiv sistem za upravljanje podatkovnih zbirk. Če uporabljate ta sistem, so licence Microsoft SQL Server 2022 CAL (Client Access Licences) ključnega pomena. To besedilo vsebuje razumljiv pregled njihovega pomena in funkcije.

Pomen licenc Microsoft SQL Server 2022 CAL

Microsoft SQL Server 2022 CAL so licence, ki uporabnikom ali napravam omogočajo dostop do storitev in podatkovnih zbirk strežnika SQL Server. So ključnega pomena za zagotavljanje pravne skladnosti vaše organizacije in urejeno uporabo strežnika SQL Server.

Zakaj so licence Microsoft SQL Server 2022 CAL pomembne?

Pravilno licenciranje z licencami Microsoft SQL Server 2022 CAL je ključnega pomena, da se izognete pravnim posledicam in motnjam v delovanju. Brez pravilnih licenc CAL morda ne boste mogli zakonito dostopati do strežnika SQL Server 2022.

Vrste licenc Microsoft SQL Server 2022 CAL

Obstajata dve glavni vrsti licenc Microsoft SQL Server 2022 CAL:

  1. Uporabniške licence CAL: Te licence temeljijo na uporabniku in določenemu uporabniku omogočajo dostop do strežnika SQL Server 2022. Uporabniške licence CAL so idealne, če ima vaša organizacija veliko naprav in manj uporabnikov.

  2. Dovoljenja CAL za naprave: CAL za naprave so licence, ki temeljijo na napravi in so vezane na določeno napravo. Vsem uporabnikom, ki uporabljajo to napravo, omogočajo dostop do strežnika SQL Server.

Nakup licenc CAL za SQL Server 2022

Licence CAL za Microsoft SQL Server 2022 je praviloma treba kupiti ločeno od strežniške programske opreme. Prepričajte se, da ste kupili ustrezno število in vrsto licenc CAL glede na posamezne zahteve vaše organizacije.

Zaključek

Licence Microsoft SQL Server 2022 CAL so bistvenega pomena za zagotovitev, da ima vaša organizacija ustrezno licenco in deluje v skladu z zakonskimi zahtevami. Izbira med uporabniškimi licencami CAL in licencami CAL za naprave je odvisna od posebnih razmer v vaši organizaciji. Ustrezno licencirane licence CAL so ključ do nemotenega delovanja in izogibanja pravnim težavam. Prepričajte se, da ste kupili prave licence CAL, da zagotovite skladnost in zakonitost uporabe strežnika SQL Server 2022.

kategorije