Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
Visio Professional 2013 - nakup Microsoftovega programa za različne vizualizacije kot uporabljeno programsko opremo Visio Professional 2013 je najobsežnejša izdaja te različice programa Microsoft Visio; ne vsebuje le bistveno več predlog...
76,90 € *
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD
MS Visio Standard 2013 - nakup preizkušenega programa za profesionalne vizualizacije kot rabljene programske opreme Visio Standard 2013 ponuja široko paleto predlog za ustvarjanje diagramov na številnih poslovnih področjih: tako je...
57,90 € *

Microsoft Visio 2013: jasna vizualizacija in ustvarjanje diagramov

Microsoft Visio 2013 na prvi pogled

Microsoft Visio 2013 je starejša, vendar še vedno uporabna različica te programske rešitve, ki je specializirana za ustvarjanje diagramov, diagramov poteka, organizacijskih diagramov in drugih vizualnih predstavitev. Čeprav ne ponuja najnovejših funkcij, je Visio 2013 še vedno dragocena možnost za podjetja in strokovnjake, ki želijo jasno in razumljivo vizualizirati zapletene informacije.

Značilnosti programa Microsoft Visio 2013

Ustvarjanje diagramov

Ena od glavnih značilnosti programa Microsoft Visio 2013 je enostavno ustvarjanje diagramov. Izbirate lahko med različnimi oblikami in predlogami ter tako ustvarite diagrame, ki ustrezajo vašim zahtevam.

Diagrami poteka in vizualizacija procesov

Visio 2013 je še posebej primeren za ustvarjanje diagramov poteka in vizualizacijo poslovnih procesov. Procesne tokove lahko vizualizirate jasno in razumljivo.

Povezovanje podatkov in avtomatizacija

Čeprav Visio 2013 ne ponuja najnaprednejših funkcij za povezovanje podatkov in avtomatizacijo, lahko podatke vseeno vključite v svoje diagrame in poenostavite ponavljajoča se opravila.

Zakaj uporabljati Microsoft Visio 2013?

Dokazana zanesljivost

Program Visio 2013 se je izkazal kot zanesljiva programska oprema za izdelavo diagramov in ga uporabljajo številne organizacije. Ponuja zanesljive osnovne funkcije za vizualizacijo informacij.

Prihranek pri stroških

Če iščete stroškovno učinkovito možnost za izdelavo diagramov in ne potrebujete vseh najnovejših funkcij, je program Visio 2013 lahko ekonomična izbira.

Zaključek

Microsoft Visio 2013 ponuja osnovne funkcije za izdelavo diagramov in vizualizacijo informacij. Čeprav ne ponuja najnovejših funkcij in integracij, je še vedno dobra možnost za podjetja, ki potrebujejo stroškovno učinkovito rešitev za vizualizacijo. Če iščete preprost način za ustvarjanje diagramov in vizualizacijo zapletenih informacij, lahko Microsoft Visio 2013 izpolni vaše potrebe. Vendar ne pozabite, da gre za starejšo različico, ki nima nekaterih naprednih funkcij in integracij, ki so na voljo v novejših različicah.

kategorije