Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ZA MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ZA MAC
Visual Studio 2019 za Mac Enotna licenca Visual Studio for Mac in Professional Edition 2019 je nova različica preizkušenega integriranega razvojnega okolja za .NET v računalnikih Apple, ki vam omogoča urejanje, odpravljanje napak in...
310,90 € *

Microsoft Visual Studio 2019 za Mac: zmogljiv IDE za razvijalce na Macu

Na prvi pogled

Microsoft Visual Studio 2019 za Mac je izjemno integrirano razvojno okolje (IDE), zasnovano posebej za razvijalce za Mac. Ta programska oprema razvijalcem omogoča enostavno in učinkovito ustvarjanje in upravljanje izvornih aplikacij za Mac, mobilnih aplikacij in spletnih aplikacij.

Poudarki programa Visual Studio 2019 za Mac

Medplatformni razvoj

Ena od izjemnih lastnosti programa Visual Studio 2019 za Mac je možnost razvoja na različnih platformah. Razvijalci lahko ustvarjajo aplikacije za operacijske sisteme macOS, iOS, Android in splet ter tako dosežejo široko bazo uporabnikov.

Intuitiven uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik programa Visual Studio 2019 za Mac je izjemno prijazen do uporabnika in enostaven za razumevanje. Razvijalci se v njem hitro znajdejo in lahko učinkovito delajo. IDE ponuja široko paleto integriranih orodij in funkcij, ki pospešujejo razvoj.

Integracija v oblak

Visual Studio 2019 za Mac ponuja brezhibno integracijo z Microsoft Azure, Microsoftovo platformo v oblaku. To olajša nameščanje in skaliranje aplikacij v oblaku ter razvijalcem omogoča dostop do različnih storitev v oblaku.

Podpora in skupnost

Microsoft je znan po svoji podpori skupnosti razvijalcev in Visual Studio 2019 za Mac ni izjema. IDE se redno posodablja in omogoča dostop do obsežnih virov, kot so dokumentacija, vadnice in forumi. Aktivna skupnost omogoča razvijalcem, da si izmenjujejo znanje in izkušnje ter se učijo drug od drugega.

Zaključek

Microsoft Visual Studio 2019 za Mac je nedvomno prvovrstno razvojno okolje za razvijalce računalnikov Mac. S podporo za različne platforme, uporabniku prijaznim vmesnikom in brezhibno integracijo z oblakom Microsoft Azure ta IDE zagotavlja vsa potrebna orodja in funkcije za ustvarjanje in upravljanje visokokakovostnih aplikacij. Če iščete celovito razvojno okolje, prilagojeno potrebam razvijalcev za računalnike Mac, je Microsoft Visual Studio 2019 za Mac popolna izbira. Omogoča vam učinkovito in uspešno izvajanje razvojnih projektov.

kategorije