Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ZA MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ZA MAC
Visual Studio 2019 za Mac Enotna licenca Visual Studio for Mac in Professional Edition 2019 je nova različica preizkušenega integriranega razvojnega okolja za .NET v računalnikih Apple, ki vam omogoča urejanje, odpravljanje napak in...
152,90 € *

Kupite Visual Studio 2019 za Mac: Vrhunsko razvojno okolje

Visual Studio 2019 za Mac je najsodobnejše integrirano razvojno okolje (IDE), zasnovano posebej za potrebe razvijalcev MacOS. Ta impresivni IDE ponuja široko paleto zmogljivih funkcij in orodij, ki razvijalcem omogočajo ustvarjanje aplikacij v različnih programskih jezikih in ogrodjih z največjo učinkovitostjo in kakovostjo. V tem članku se bomo poglobili v izjemne funkcije in prednosti programa Visual Studio 2019 za Mac.

Pregled funkcij programa Visual Studio 2019

Visual Studio 2019 za Mac ponuja široko paleto funkcij, ki povečujejo produktivnost in učinkovitost razvijalcev. Tukaj je nekaj izstopajočih funkcij:

1. Razvoj na različnih platformah

Visual Studio 2019 za Mac omogoča razvijalcem, da ustvarjajo aplikacije za številne platforme, vključno z macOS, iOS, Android in splet. Ta brezhibna podpora za medplatformni razvoj močno poenostavi razvojni proces in razvijalcem omogoča, da na več ciljnih platformah uporabljajo eno samo bazo kode.

2. Vključitev jedra .NET Core

Globoka integracija jedra .NET Core razvijalcem omogoča ustvarjanje zmogljivih medplatformnih aplikacij. Z lahkoto lahko preidejo z operacijskega sistema Windows na sistem MacOS, ne da bi pri tem ogrozili zmogljivost ali funkcionalnost. Visual Studio 2019 za Mac zagotavlja, da lahko razvijalci .NET brez težav delajo med platformami.

3. Intuitivni uporabniški vmesnik v Visual Studiu 2019

Uporabniški vmesnik programa Visual Studio 2019 za Mac je zasnovan tako, da je uporabniku prijazen in intuitiven. Razvijalci se lahko osredotočijo na svoje delo, ne da bi se jim bilo treba ukvarjati z zapletenimi funkcijami IDE. Jasna struktura in uporabniku prijazna orodja pomembno prispevajo k večji produktivnosti.

4. Zmogljiva orodja za odpravljanje napak

IDE ponuja zmogljiva orodja za razhroščevanje, ki razvijalcem pomagajo pri hitrem odkrivanju in odpravljanju napak. Visual Studio 2019 za Mac omogoča učinkovito odpravljanje napak in izboljšanje kakovosti kode, od odpravljanja napak v živo do vizualizacije podatkov.

5. Vgrajena podpora za Git

Vgrajena podpora za Git olajša nadzor različic in razvejitev. Razvijalci lahko preprosto sodelujejo s člani ekipe in spremljajo spremembe svoje kode, ne da bi zapustili IDE.

Podprti programski jeziki in ogrodja

Visual Studio 2019 za Mac podpira širok nabor programskih jezikov in ogrodij, vključno z:

1. C# in F#

Razvijalci lahko za ustvarjanje medplatformnih aplikacij uporabljajo C# in F#. Obsežna podpora za ta jezika v Visual Studio 2019 za Mac zagotavlja razvijalcem znano okolje in najboljša orodja v svojem razredu, kot je IntelliSense.

2. Xamarin za mobilni razvoj

Brezhibna integracija Xamarina omogoča medplatformni razvoj mobilnih aplikacij za iOS in Android. Ta funkcija pospešuje razvoj in zagotavlja nemoteno delovanje na vseh napravah.

3. Spletni razvoj z ASP.NET in Node.js

Visual Studio 2019 za Mac ponuja tudi orodja za spletni razvoj z ASP.NET in Node.js. Razvijalci lahko ustvarijo zmogljive spletne aplikacije in vmesnike API, ki so skladni z najnovejšimi standardi.

4. Python in drugi jeziki

IDE ponuja podporo za Python, Ruby in druge programske jezike, tako da lahko razvijalci delajo v želenem jeziku in hkrati izkoristijo zmogljive funkcije Visual Studia 2019 za Mac.

Sodelovanje in integracija v oblak

Visual Studio 2019 za Mac spodbuja sodelovanje v razvojnih skupinah in zagotavlja nemoteno integracijo z oblakom za nameščanje in upravljanje aplikacij. To omogoča nemoteno sodelovanje in poenostavlja uvajanje aplikacij na več platformah.

Timsko delo v realnem času

IDE zagotavlja funkcije za skupinsko delo v realnem času, ki razvijalcem omogočajo sodelovanje pri projektih, pregled kode in izmenjavo povratnih informacij, ne da bi zapustili IDE.

Integracija s storitvijo Azure

Visual Studio 2019 za Mac je brezhibno integriran z Microsoft Azure, kar olajša nameščanje in upravljanje aplikacij v oblaku. Razvijalci lahko aplikacije nameščajo in spremljajo neposredno iz IDE v oblak Azure.

Zaključek

Visual Studio 2019 za Mac je nedvomno vrhunsko razvojno okolje za razvijalce za MacOS, ki želijo ustvarjati visokokakovostne medplatformne aplikacije. S svojimi zmogljivimi funkcijami, podporo za več programskih jezikov in ogrodij ter uporabniku prijaznim vmesnikom je idealna izbira za učinkovit in produktiven razvoj. Izboljšajte svoje razvojne sposobnosti in postavite nove standarde pri razvoju programske opreme s programom Visual Studio 2019 za Mac. Ta IDE je ključ do vašega uspeha v dinamičnem svetu razvoja programske opreme.