Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL
MS Project 2016 Professional - kupite celovito rešitev za vodenje projektov kot uporabljeno programsko opremo Project Professional 2016 Edition je najobsežnejši program te različice, ki ga je Microsoft razvil za načrtovanje in izvajanje...
80,90 € *
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD
Project 2016 Standard - posamezna licenca Microsoftove programske opreme za vodenje projektov kot nakupna različica Project Standard 2016 je preizkušena Microsoftova rešitev za načrtovanje, uvajanje, upravljanje in dokumentiranje...
67,90 € *

Kupite Microsoft Project 2016: Inovacije v projektnem vodenju: 2016: Microsoft 2016: Inovacije v projektnem vodenju

Microsoft Project 2016 je napredna programska rešitev, zasnovana za pomoč vodjem projektov pri učinkovitem načrtovanju, spremljanju in vodenju projektov. Po inovativnih funkcijah se razlikuje od svojih predhodnikov in drugih orodij za upravljanje projektov.

Inovacije Microsoft Project 2016

Microsoft Project 2016 prinaša številne inovativne funkcije in izboljšave, zaradi katerih je zmogljivo orodje za upravljanje projektov:

Izboljšan pogled časovnice

Pogled časovne osi v programu Project 2016 je bistveno izboljšan. Vodje projektov lahko zdaj še lažje označijo naloge in mejnike ter na prvi pogled spremljajo napredek projekta.

Upravljanje virov

Upravljanje virov je optimizirano, tako da lahko vodje projektov učinkoviteje razporejajo vire in bolje načrtujejo delovno obremenitev.

Integracija s storitvijo Office 365

Project 2016 je brezhibno integriran s storitvijo Office 365, kar omogoča lažje skupinsko sodelovanje in dostop do projektnih podatkov v realnem času.

Izboljšano poročanje in poslovna inteligenca

Izboljšane so bile možnosti poročanja, ki vodjem projektov pomagajo pri ustvarjanju smiselnih poročil in nadzornih plošč. To omogoča sprejemanje odločitev na podlagi zanesljivih podatkov.

Upravljanje nalog in skupinsko sodelovanje

Programska oprema ponuja izboljšane funkcije za upravljanje nalog in skupinsko sodelovanje. Integracija s storitvijo SharePoint omogoča učinkovito komunikacijo in upravljanje dokumentov.

Prednosti programa Microsoft Project 2016

Microsoft Project 2016 ponuja številne prednosti, ki jih cenijo tako podjetja kot vodje projektov:

Izboljšan pregled nad projektom

Spremenjen pogled časovne osi zagotavlja jasnejši pregled projekta in poenostavlja komunikacijo o napredku projekta.

Učinkovita uporaba virov

Optimizirano upravljanje virov podjetjem omogoča učinkovitejšo uporabo virov in preprečevanje ozkih grl.

Brezhibno skupinsko sodelovanje

Integracija s SharePointom in Office 365 olajša skupinsko sodelovanje in dostop do projektnih podatkov od koder koli.

Boljše sprejemanje odločitev

Napredne možnosti poročanja in poslovnega obveščanja vodjem projektov omogočajo sprejemanje informiranih odločitev na podlagi projektnih metrik in podatkov.

Prilagodljivost in prilagodljivost

Project 2016 je prilagodljiv in fleksibilen, tako da ustreza posebnim potrebam organizacije ali projekta.

Področja uporabe Microsoft Project 2016

Microsoft Project 2016 se uporablja v številnih panogah in projektih:

Gradbeništvo

V gradbeništvu se Microsoft Project 2016 uporablja za načrtovanje gradbenih projektov, učinkovito razporejanje virov in optimizacijo časovnega načrta gradnje. Izboljšan pogled časovnice omogoča lažje spremljanje napredka gradnje.

Razvoj programske opreme

V industriji IT programska oprema podpira načrtovanje in izvajanje projektov razvoja programske opreme. Učinkovito upravljanje nalog izboljša hitrost razvoja.

Zdravstvo

V zdravstvu Microsoft Project 2016 pomaga pri načrtovanju projektov za uvajanje novih medicinskih sistemov, izboljšanje oskrbe bolnikov in izpolnjevanje zakonskih zahtev. Upravljanje virov zagotavlja učinkovito uporabo zdravstvenih strokovnjakov.

Trženjske kampanje

Trženjske ekipe uporabljajo programsko opremo za načrtovanje trženjskih kampanj, dodeljevanje nalog in spremljanje uspešnosti kampanj. Izboljšano skupinsko sodelovanje pospeši trženjske kampanje.

Zakaj izbrati Microsoft Project 2016?

Program ponuja številne razloge, zakaj je najprimernejša izbira za podjetja in vodje projektov:

Sodobna zasnova in enostavna uporaba

Prenovljen uporabniški vmesnik je sodoben in intuitiven, kar olajša delo s programom.

Učinkovito skupinsko sodelovanje

Integracija s storitvami Office 365 in SharePoint spodbuja skupinsko sodelovanje in dostop do projektnih podatkov od koder koli.

Izboljšano sprejemanje odločitev

Napredne funkcije poročanja in poslovne inteligence pomagajo vodjem projektov sprejemati utemeljene odločitve na podlagi projektnih metrik in podatkov.

Prilagodljivost in prilagodljivost

Programsko opremo je mogoče prilagoditi posebnim potrebam organizacije ali projekta in tako zagotoviti prilagojeno rešitev.

Zaključek

Microsoft Project 2016 je inovacija na področju vodenja projektov. Z novim prikazom časovnice, upravljanjem virov, skupinskim sodelovanjem in funkcijami poročanja zagotavlja vodjem projektov in organizacijam zmogljivo rešitev za učinkovito načrtovanje, spremljanje in upravljanje projektov. Izboljšana preglednost projekta, učinkovita uporaba virov in nemoteno skupinsko sodelovanje so le nekatere od prednosti programa Microsoft Project 2016, ki organizacijam pomagajo, da projekte dokončajo pravočasno in v skladu s proračunom ter pri tem kar najbolje izkoristijo vire. Z Microsoft Project 2016 so vodje projektov pripravljeni na zahteve sodobne prakse vodenja projektov