Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL
MS Project 2016 Professional - kupite celovito rešitev za vodenje projektov kot uporabljeno programsko opremo Project Professional 2016 Edition je najobsežnejši program te različice, ki ga je Microsoft razvil za načrtovanje in izvajanje...
164,90 € *
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD
Project 2016 Standard - posamezna licenca Microsoftove programske opreme za vodenje projektov kot nakupna različica Project Standard 2016 je preizkušena Microsoftova rešitev za načrtovanje, uvajanje, upravljanje in dokumentiranje...
138,90 € *

Microsoft Project 2016: Učinkovito vodenje projektov s preizkušenimi orodji

Microsoft Project 2016 na prvi pogled

Microsoft Project 2016 je preizkušena programska oprema za vodenje projektov, ki organizacijam pomaga učinkovito načrtovati, upravljati in uspešno zaključiti projekte. Ta različica ponuja širok nabor funkcij in orodij, ki podpirajo vodje projektov in ekipe pri učinkovitem uresničevanju projektov.

Ključne funkcije programa Microsoft Project 2016

Načrtovanje in sledenje projektov

Ena od ključnih funkcij programa Microsoft Project 2016 je možnost podrobnega načrtovanja projektov. Natančno lahko določite naloge, časovne razporede in vire ter tako spremljate napredek projekta in zagotovite, da bo projekt končan pravočasno in v okviru proračuna.

Upravljanje virov

Programska oprema ponuja zmogljiva orodja za upravljanje virov, ki vam pomagajo optimizirati načrtovanje ekipe in preprečiti ozka grla. Vire lahko učinkovito razporejate in zagotavljate, da so uporabljeni na najboljši možni način.

Poročanje in analiza

Microsoft Project 2016 vam omogoča izdelavo podrobnih poročil in analiz, s katerimi lahko jasno sporočite stanje projekta in sprejemate utemeljene odločitve. Te funkcije pomagajo pri zgodnjem prepoznavanju tveganj in optimizaciji vodenja projekta.

Zakaj uporabljati Microsoft Project 2016?

Dokazana zanesljivost

Microsoft Project 2016 se je izkazal kot zanesljiva rešitev za upravljanje projektov in ga uporabljajo organizacije po vsem svetu. Programska oprema ponuja preizkušena orodja in funkcije, ki vam pomagajo pri uspešnem izvajanju projektov.

Brezhibna integracija

Microsoft Project 2016 se brez težav integrira z drugimi Microsoftovimi aplikacijami, kot sta Excel in SharePoint, kar olajša sodelovanje in izmenjavo podatkov.

Zaključek

Microsoft Project 2016 je preizkušena in zanesljiva rešitev za vodenje projektov, ki organizacijam pomaga učinkovito načrtovati in voditi projekte. S svojimi celovitimi funkcijami za načrtovanje projektov, upravljanje virov in poročanje zagotavlja vsa potrebna orodja za uspešno izvedbo projektov. Če iščete zanesljivo rešitev za optimizacijo procesov upravljanja projektov in zagotavljanje uspešnosti projektov, je Microsoft Project 2016 prava izbira za vaše podjetje. Vložite v to preizkušeno programsko opremo, da boste učinkoviteje načrtovali, upravljali in uspešno zaključili svoje projekte.

kategorije