Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10444
 • 021-07261
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
166,90 € * 184,90 € * (9,73% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32-bitni/64-bitni)
Terminalski strežnik Združljiv


Najnovejša različica paketa Microsoft Office Suite 2021 v različici Standard Edition profesionalnim uporabnikom v podjetjih in samozaposlenim osebam ponuja še izboljšane standarde funkcionalnosti in učinkovitosti - tako za ustvarjanje in urejanje dokumentov kot tudi za celovito komunikacijo in varno sodelovanje ter izmenjavo podatkov in dokumentov. Office 2021 tako dviguje sodelovanje v oblaku - in tudi v domači pisarni - na novo raven. V ta namen novistandard MS Office 2021 Standard zagotavlja celovite varnostne standarde, ki upoštevajo tudi veljavne predpise o varstvu podatkov.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"

Microsoft Office 2021 Standard - nepogrešljiva poslovna programska oprema za podjetja in samozaposlene

Najnovejša različica pisarniškega paketa Microsoft Office 2021 Standard Edition profesionalnim uporabnikom v podjetjih in samozaposlenim osebam ponuja še izboljšane standarde funkcionalnosti in učinkovitosti - tako pri ustvarjanju in urejanju dokumentov kot tudi za celovito komunikacijo in varno sodelovanje ter izmenjavo podatkov in dokumentov. Office 2021 tako dviguje sodelovanje v oblaku - in tudi v domači pisarni - na novo raven. Poleg tega novi standard MS Office 2021 zagotavlja celovite varnostne standarde, ki upoštevajo tudi veljavne predpise o varstvu podatkov.

Kot vedno so del nove izdaje paketa MS Office številne izboljšave in dodatki k preizkušenim programom Word, Excel, PowerPoint in Outlook: med drugim obsežne možnosti za skupno urejanje dokumentov v realnem času omogočajo varno delo ter zaščiteno izmenjavo informacij v skupini in delo brez ovir. Pisarniški paket MS Office 2021 Standard dopolnjujeta digitalna beležnica OneNote in Microsoft Teams, ki nadomešča Skype. Vse programe Office lahko uporabljate tudi kot spletne aplikacije Office.

Poleg tega preizkušena varnostna funkcija Data Loss Prevention v MS Office 2021 Standard ščiti pred izgubo podatkov z obsežnimi varnostnimi določbami in individualnimi pravicami dostopa; poleg tega izdaja izpolnjuje tudi stroge predpise o varstvu podatkov:

Poleg tega trenutna standardna izdaja 2019 vsebuje številne praktične optimizacije za strokovno in učinkovito ter izmenjavo dokumentov za skupno delo, zlasti v oblaku.

Microsoft Office 2021 Standard Edition že lahko najdete v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo kot rabljeno programsko opremo - po nižji ceni v primerjavi z ustreznimi novimi izdelki - najbolje je, da se takoj obrnete na našo ekipo in se pozanimate, kdaj bo ta različica paketa Office uradno na voljo za vas, kot tudi druge izdaje paketa MS Office 2021. V naslednjem pregledu so predstavljeni vsi vključeni programi Office in informacije o vseh novostih te izdaje, ki so že znane in so vam na voljo s paketom Office 2021 Standard.

Dokazano zmogljive pisarniške aplikacije v MS Office Standard 2021 so še zmogljivejše

V standardni različici novega paketa MS Office 2021 so hrbtenica posamezne aplikacije Word, Excel, PowerPoint in Outlook, ki jih dopolnjujeta OneNote in Microsoft Teams. Za Microsoft Office 2021 Standard Edition so bile te funkcije optimizirane, dodane pa so bile tudi dodatne funkcije, ki omogočajo še učinkovitejše sodelovanje:

 • Microsoft Word 2021 je še vedno nepogrešljiv program za ustvarjanje besedil, trenutna različica pa podpira tudi delo z dokumenti, na primer z integriranim orodjem za prevajanje, optimizirano funkcijo narekovanja in izboljšanim popravkom črkovanja, vključno s popravkom slovnice. Z orodjem za izpis govora lahko med pisanjem berete besedila, izboljšana pa je bila tudi funkcija za vnos govora. S spremenjenim urejevalnikom lahko s klikom neposredno sprejmete predloge za pisanje in črkovanje. Izboljšano je bilo tudi prepoznavanje virtualnega črnila, tako da se besedilo, napisano z digitalnim peresom na zaslonu, še bolje pretvori v besedilo v Wordu. Posamezne izboljšave so na primer na področju grafike SVG: zdaj je mogoče integrirati, skalirati in urejati tudi bolj zapletene slikovne dokumente, ne da bi za to potrebovali veliko pomnilnika. Tako imenovane slike HEIC lahko vstavite tudi neposredno iz iPhonov ali iPadov brez pretvorbe.
 • Poleg novih funkcij in filtrov, kot so časovni filtri,Microsoft Excel v različici Office 2021 zdaj ponuja tudi dinamična polja in izboljšano funkcijo XVERWEIS za profesionalno analizo in obdelavo podatkov. Optimizirane so bile tudi funkcije tabel za finančne izračune; ohranjena je bila tudi velika združljivost z datotekami CSV. Več podrobnosti o funkcijah, ki so na voljo v Excelu v MS Office 2021 Standard Edition, še ni znanih, če imate vprašanja, se obrnite na ekipo Wiresoft.
 • Kot običajnoMicrosoft PowerPoint 2021 ponuja širok nabor možnosti oblikovanja s številnimi zanimivimi učinki, kot so morfiranje grafike in slik ter druge možnosti urejanja slik. Datoteke Ultra-HD lahko vstavite tudi neposredno v predstavitve s programom PowerPoint; grafike lahko poljubno pomanjšate in povečate sliko s funkcijo povečave; animacije lahko izvajate tudi z digitalnim pisalom. Možnosti souporabe zdaj vključujejo tudi prikaz datoteke PowerPoint s strani govorca, z Microsoftovimi obrazci pa lahko med udeleženci sestanka začnete izvajati neposredno anketo.
 • Microsoft Outlook 2021 podpira globalno komunikacijo s poslovnimi partnerji in zaposlenimi na drugih lokacijah, med drugim s samodejnim upoštevanjem različnih časovnih pasov in časovnih razlik pri načrtovanju sestankov. Novi Outlook 2021 podpira tudi ustvarjanje in upravljanje poljubnega števila e-poštnih računov na uporabnika, kar je še posebej koristno za uporabnike, ki potrebujejo več računov. Z Microsoft Teams lahko sporočila v Outlooku neposredno delite z drugimi sodelavci in partnerji; nenazadnje Outlook 2021 vsebuje novo orodno vrstico za narekovanje, ki z izboljšanimi glasovnimi ukazi in samodejnim prebiranjem olajša pisanje e-pošte.
 • Publisher 2021 vsebuje številne možnosti za ustvarjanje zanimivih predstavitev in publikacij za tiskanje, vključno z izboljšanim prepoznavanjem pisal in profesionalnim urejanjem grafike.
 • OneNote in Microsoft Teams dopolnjujeta MS Office Standard 2021 Edition: priročno digitalno beležnico je mogoče povezati z drugimi programi, Microsoft Teams pa zdaj nadomešča Skype.

Izkoristite številne druge prednosti paketa Microsoft Office 2021 Standard

MS Office 2021 Standard Edition ne ponuja le številnih optimizacij in novih funkcij v posameznih programih, temveč tudi vrsto splošnih praktičnih funkcij in prednosti, ki med drugim podpirajo tudi mobilno delo in omogočajo intuitivno skupinsko sodelovanje pri dokumentih, preglednicah ali predstavitvah ter komunikacijo med zaposlenimi.

Uporabniki lahko do številnih funkcij paketa Office na poti dostopajo tudi prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika: spletne aplikacije, ki so na voljo v paketu Office 2021, še olajšajo dostop, tako da lahko posamezne funkcije in elemente za hitro urejanje dokumentov na poti še hitreje najdete. Datoteke lahko odpirate in delite tudi z napravami drugih uporabnikov v oblaku.

Namizni vmesnik paketa Office 2021 prepriča s pregledno postavitvijo, številne aplikacije pa lahko uporabljate tudi v temnem načinu, ki podpira očem prijazno delo. Poleg tega je z novim spustnim menijem v območju za iskanje iskanje e-pošte in dokumentov iskanje še lažje - uporabniki preprosto preklapljajo med ustreznim poštnim predalom in odprto mapo z enim klikom. Prek menija zgodovine v namiznem odjemalcu se lahko neposredno vrnete na zadnje obiskane kraje. Na voljo je tudi nova možnost prikrivanja telefonskih številk, s katero lahko zagotovite večjo zasebnost in anonimnost.

V paketu Office 2021 bo verjetno na voljo tudi objekt skupinske politike (GPO) za upravljanje skupinskih politik, ki so zavarovane z datotekami ADMX. Poleg nadzora nad posodobitvami vključujejo tudi varnostne nastavitve za nadzor makrov v zunanjih dokumentih. Poleg tega se lahko Office 2021 Edition uporablja tudi na terminalu ali strežniku oddaljenega namizja; licenca bo po vsej verjetnosti spet vključevala drugo pravico uporabe za mobilni računalnik določenega uporabnika.

Nenazadnje vsi programi Office 2021 podpirajo tudi dostopnost, med drugim z uporabo mednarodnih standardov in s praktičnimi predlogi za postavitev dokumentov, ki jih je mogoče dopolniti tudi z zvočnimi navodili. V razdelku "Enostavnost uporabe" so na voljo različne možnosti, na primer velik izbor tonov v razdelku "Zagotovite povratne informacije z zvokom".

Preprečevanje izgube podatkov, ki je na voljo v paketu Office 2021 Standard - za zaščito pred izgubo in nepooblaščenim razkritjem ključnih podatkov

Microsoftovo orodje Data Loss Prevention (DLP), ki je bilo preizkušeno za številne izdaje paketa Office, se uporablja tudi v paketu MS Office 2021 Standard za zanesljivo zaščito zaupnih informacij ali podatkov pred namernim ali naključnim razkritjem s strani zaposlenih. Na ta način organizacije ali podjetja zagotavljajo zlasti zaščito osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, kar na primer določa tudi DSVGO. Vsi premiki podatkov, kot so prenosi po elektronski pošti ali prek internetnih aplikacij, se ne spremljajo le z dinamičnim nadzorom na podlagi vsebine, temveč se v primeru kršitve predpisov tudi blokirajo.

Sistemski skrbniki lahko ustvarijo individualna, diferencirana pravila za dostop do določenih podatkov glede na uporabnika ali skupine in tako omejijo ali v celoti preprečijo dostop do njih ali njihov prenos, uporabnike pa lahko tudi opozorijo na morebitna tveganja v primeru neposredne nevarnosti izgube podatkov.

V novem paketu MS Office 2021 lahko upravitelji za posamezne programe lažje določijo, katere informacije se sploh lahko vključijo v dokument. Poleg tega pri uporabi storitev v oblaku, kot je Microsoft OneDrive, pomembni podatki ne bodo izgubljeni niti v primeru izpada strežnika ali okvare končne naprave; uporabniki lahko do teh datotek dostopajo in jih urejajo od koder koli.

Sistemske zahteve za Microsoft Office 2021 Standard

Naslednje sistemske zahteve veljajo tudi kot uporabljena programska oprema za MS Office 2021 Standard Edition. Poleg tega lahko glede na uporabo dodatnih aplikacij ali programov obstajajo dodatne zahteve glede prostora za shranjevanje itd.

 • Operacijski sistemi: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Procesor: 1 GHz (32- ali 64-bitni)
 • Delovni pomnilnik: vsaj 2 GB RAM
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3 GB
 • Ločljivost slike: najmanj 1.280 x 800 slikovnih pik
 • Grafična kartica: DirectX 10

Katere različice sistema Windows so združljive s programsko opremo MS Office 2021 Standard?

Kot je že navedeno v sistemskih zahtevah, je za pravilno delovanje vseh izdaj paketa Microsoft Office 2021 potreben operacijski sistem vsaj Windows 10. Microsoft Office 2021 Standard zato ni združljiv z operacijskim sistemom Windows 8, 7 ali starejšimi različicami. Če imate vprašanja, se obrnite na ekipo Wiresofta.

Kako se licencira Microsoft Office 2021 Standard?

Standardna izdaja paketa Microsoft Office 2021 je kot običajno licencirana za določeno posamezno končno napravo. Glede na trenutno veljavne Microsoftove predpise imate pravico, da na ta računalnik namestite poljubno število kopij te različice paketa Office in prejšnjih različic, vključno z njihovo namestitvijo na omrežni strežnik, da jih lahko uporabljate na daljavo ali prek virtualne namizne infrastrukture (VDI) prek licencirane naprave. Za več podrobnosti se obrnite na Wiresoftovega predstavnika.

Kupite Microsoft Office 2021 Standard, ki se uporablja v trgovini s programsko opremo Wiresoft

Novi Microsoft Office 2021 Standard Edition je pri Wiresoftu že na voljo kot rabljena enotna licenca - to pomeni, da je cena nižja od cene trenutnega novega izdelka. Poleg tega imate pri nakupu rabljene programske opreme Office 2021 Standard pri Wiresoftu vedno naslednje prednosti:

 • Po opravljenem nakupu je programska oprema MS Office 2021 Standard takoj na voljo prek elektronske dostave programske opreme (ESD).
 • Ta licenca MS Office 2021 Standard, kot tudi vse druge uporabljene licence, ki jih podjetje Wiresoft ponuja v prodajo, ni poskusna različica z omejeno veljavnostjo ali omejenim časovnim obdobjem, niti nima že aktiviranega licenčnega ključa. Namesto tega v naši trgovini s programsko opremo kupujete Microsoftov programski izdelek, ki je odobren samo za vas.
 • Tako prejmete eno samo licenco MS Office 2021 Standard, ki jo je običajno najprej kupilo in preprodalo evropsko podjetje. Ta preprodaja označuje to licenco programske opreme MS Office 2021 Standard kot uporabljeno, pri čemer izraz "uporabljeno" ne pomeni omejitev funkcionalnosti programske opreme ali da je bila ta dejansko uporabljena.
 • Če je imel prvotni kupec to programsko opremo MS Office že nameščeno v računalniku, je bila ta pred prodajo podjetju Wiresoft ponovno izbrisana, tako da je licenca za to programsko opremo ponovno 100-odstotno brezplačna in na voljo brez omejitev.
 • Vse ustrezne rabljene licence MS Office Standard 2021, ki jih je kupil Wiresoft, smo pred prodajo tudi preverili glede popolne uporabnosti.
 • Pravna podlaga za nadaljnjo prodajo uporabljene Microsoftove programske opreme, kot je Office Standard 2021, je veljavna zakonodaja, ki izrecno dovoljuje prodajo in nakup ter uporabo te programske opreme.
 • To pomeni, da ste ob nakupu rabljene licence pri Wiresoftu lahko prepričani, da kupujete in uporabljate zakonit in hkrati izviren Microsoftov izdelek.

Če imate vprašanja v zvezi z nakupom licence za Microsoft Office Standard 2021 ali drugo programsko opremo Office 2021 Edition kot uporabljeno ter starejše različice Office ali drugo Microsoftovo programsko opremo, se obrnite na nas po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
14. jul. 2023

Ottimo servizio

Consegna immediata e facile utilizzo del programma. Mi piace fare acquisti qui!

14. jul. 2023

Raccomandabile

Tutto è stato perfetto! Dall'ordine all'installazione, nessun problema. Grande team di Wiresoft!

14. jul. 2023

Recomendable

¡Todo fue perfecto! Desde el pedido hasta la instalación, ningún problema. ¡Gran equipo en Wiresoft!

14. jul. 2023

Molto affidabile

Sono più che soddisfatto con il processo fluido. Il servizio clienti ha risposto a tutte le mie domande con pazienza.

14. jul. 2023

Aanbevolen

Alles was perfect! Van de bestelling tot de installatie, geen enkel probleem. Geweldig team bij Wiresoft!

14. jul. 2023

Zeer betrouwbaar

Ik ben meer dan tevreden met het naadloze proces. De klantenservice heeft al mijn vragen geduldig beantwoord

14. jul. 2023

Muy confiable

Estoy más que satisfecho con el proceso fluido. El servicio de atención al cliente respondió a todas mis preguntas con paciencia.

14. jul. 2023

Empfehlenswert

Alles war perfekt! Von der Bestellung bis zur Installation, kein Problem. Tolles Team bei Wiresoft!

14. jul. 2023

Sehr zuverlässig

Ich bin mehr als zufrieden mit dem reibungslosen Ablauf. Der Kundensupport hat all meine Fragen geduldig beantwortet.

14. jul. 2023

Gran rendimiento

¡Estoy emocionada! Entrega rápida y el programa funciona perfectamente. ¡Genial!

14. jul. 2023

Top prestatie

Ik ben enthousiast! Snelle levering en het programma werkt perfect. Geweldig!

14. jul. 2023

Ottima prestazione

Sono entusiasta! Consegna veloce e il programma funziona perfettamente. Grande!

14. jul. 2023

Servizio perfetto

Servizio eccellente e supporto. Consiglio Wiresoft.

14. jul. 2023

Top Leistung

Bin begeistert! Schnelle Lieferung und das Programm läuft einwandfrei. Klasse!

14. jul. 2023

Servizio affidabile

Ho ordinato più volte e sono sempre stato soddisfatto. Processo di acquisto fluido, consegna veloce. Semplicemente fantastico!

14. jul. 2023

Perfecte service

Uitstekende dienstverlening en ondersteuning. Ik kan Wiresoft alleen maar aanbevelen.

14. jul. 2023

Betrouwbare service

Al meerdere keren besteld en altijd tevreden. Soepele koopproces, snelle levering. Gewoon top!

14. jul. 2023

Servicio fiable

He comprado varias veces y siempre estoy contento. Proceso de compra sin problemas, entrega rápida. ¡Excelente!

14. jul. 2023

Facile e veloce

Pagato e in pochissimo tempo il programma era già sul mio laptop. Molto impressionante.

11. jul. 2023

Erstklassiger Shop und Service

Habe mein Office 2021 Standard direkt nach dem Kauf erhalten und es funktioniert. Vielen Dank dafür!

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije