Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10496
 • 3YF-00233
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
162,90 € * 179,90 € * (9,45% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


MS Office 2021 Standard za Mac je trenutno najnovejša izdaja preizkušene Microsoftove pisarniške programske opreme za računalnike Apple, ki je na voljo tudi za prenos. Uporabniki imajo tako ponovno koristi od vsestranskega nabora posameznih programov, ki pokrivajo praktično vsa področja opravil v sodobni pisarni in so med seboj tudi združljivi, za dostopno produktivno delo - ne le sami, temveč še posebej v skupini: z Wordom za ustvarjanje besedil za različna področja, Excelom za kompleksne izračune v obliki preglednic, PowerPointom za informativne in interaktivne predstavitve ter Outlookom za celovito komunikacijo in načrtovanje nalog. Dopolnjujejo jih OneNote, aplikacija za urejanje zapiskov, ter oblačna shramba OneDrive za spletno dostopnost podatkov, verjetno pa tudi Microsoft Teams, ki nadomešča Skype.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"

Microsoft Office Standard 2021 za Mac 

MS Office 2021 Standard for Mac je trenutno najnovejša izdaja preizkušene Microsoftove pisarniške programske opreme za računalnike Apple, ki je na voljo tudi za prenos. Uporabniki imajo tako ponovno koristi od vsestranskega nabora posameznih programov, ki pokrivajo praktično vsa področja opravil v sodobni pisarni in so med seboj združljivi, za dostopno produktivno delo - ne le sami, temveč predvsem v skupini: z Wordom za ustvarjanje besedil za različna področja, Excelom za kompleksne izračune v obliki preglednic, PowerPointom za informativne in interaktivne predstavitve ter Outlookom za celovito komunikacijo in načrtovanje nalog. Dopolnjujeta jih aplikacija OneNote za urejanje beležk in oblačna shramba OneDrive, ki omogoča spletno dostopnost podatkov, ter verjetno tudi Microsoft Teams, ki nadomešča Skype.

V primerjavi s prejšnjo različico Office 2021 Standard for Mac je posebnost, da je mogoče novo programsko opremo Office uporabljati tudi v računalnikih Mac, ki so že opremljeni z novimi procesorji Apple Silicon. Poleg tega ga seveda še vedno lahko uporabljate v računalnikih Mac s procesorjem Intel.

Izkoristite Wiresoftovo ponudbo rabljene programske opreme in kupite popolno različico novega paketa Office 2021 Standard za Mac kot prenos in brez obveznosti naročnine po nižji ceni kot v običajni trgovini s programsko opremo!

Kaj je novega v paketu MS Office 2021 Standard za Mac?

Vse aplikacije, vključene v paket, so tehnično posodobljene, kar se seveda odraža tudi v spremenjeni zasnovi, čeprav je ohranjena znana struktura menija. Poleg tega smo se še bolj osredotočili na skupinsko sodelovanje - tudi v oblaku. Z novo izdajo Office Edition lahko uporabniki Maca še naprej uporabljajo priljubljena in zmogljiva orodja - za učinkovito pisarniško delo v vsakdanjem poslovanju.

Čeprav še niso znane vse nove funkcije paketa Office 2021 Standard za Mac, je Microsoft objavil več podrobnosti o posameznih programih:

 • Word 2021: Funkcija XLOOKUP za osredotočanje na vrstice zmanjšuje moteče dejavnike in uporabnikom programa Word olajša preverjanje dokumenta po vrsticah.
 • Excel 2021: Tu je na voljo tudi funkcija XLOOKUP, ki olajša iskanje ali preverjanje vsebine v tabeli ali delovnem listu Excel. K temu je dodana izboljšana podpora za dinamična polja v preglednicah - z novimi funkcijami za polja FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE in XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Predstavitve je zdaj mogoče dopolniti z vnaprej posnetim glasovnim komentarjem, kar razširja možnosti uporabe in informacijsko vsebino.
 • Outlook: e-poštna besedila lahko prevedete v več kot 70 jezikov.

Več funkcij v paketu Office 2021 Standard za Mac

Poleg zgoraj omenjenih dodatkov k posameznim programom ponuja trenutna standardna izdaja paketa Office 2021 za uporabnike Maca tudi številne druge izboljšave in izboljšave, ki so pogosto medprogramske in tako zagotavljajo učinkovitejšo uporabniško izkušnjo.

Orodje za prostoročno pisanje v programih Word, Excel in PowerPoint 

Orodje za prostoročno risanje v programih Office Word, Excel in PowerPoint uporabnikom ponuja številne možnosti za ustvarjanje prostoročnih risb in skic ter diagramov in formul - odvisno od funkcionalnosti končne naprave je mogoče v dokument risati s pisalom na tabličnem računalniku, s prstom na zaslonu na dotik ali z miško na samostojni napravi ali prenosniku - in jih nato dodatno urejati z različnimi učinki in orodji. Office 2021 Standard for Mac v ta namen ponuja tudi novi orodji laso in brisalec. Odpirate in urejate lahko tudi datotečne formate, ki niso iz paketa Office, kot je ODF.

Celovito integrirano upravljanje PDF

Novi Office lahko zdaj prikazuje datoteke PDF tudi brez programa Adobe Reader in omogoča komentiranje. Obrazce lahko tudi izpolnite in digitalno podpišete. Z izboljšano varnostjo in upravljanjem pooblastil so datoteke bolje zaščitene pred nepooblaščenim dostopom.

Skupinsko delo s storitvijo OneDrive

OneDrive je praktično orodje za skupinsko delo na projektih. Uporabniki skupaj urejajo dokumente, preglednice in diapozitive, shranjene v Microsoft OneDrive, v pisarni, domači pisarni ali na poti hkrati v oblaku MobiDrive. Obstoječe račune Google Drive, OneDrive in Dropbox lahko povežete z Office for Mac tudi prek OneDrive. Celovite možnosti upravljanja za dodeljevanje pravic dostopa in spreminjanja zagotavljajo, da so ključni podatki in informacije zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom tudi v oblaku.

Dostopnost v programih Office

Dostopnost je postala sestavni del podprtega dela z računalniki - tako za avtorje kot za bralce dokumentov in e-pošte. Word, Excel, PowerPoint in OneNote imajo v paketu Office 2021 Standard for Mac optimizirano preverjanje dostopnosti, ki olajša razumevanje dokumentov in tako izboljša sodelovanje z drugimi uporabniki.

To vključuje podporo za mednarodno veljavne standarde pri pripravi osnutkov ter praktične predloge za strukturiranje in prikazovanje besedila. Z aktiviranjem funkcije "Preveri dostopnost" se v zadevnem programu prikaže seznam opozoril ali napak, ki je dopolnjen z nasveti in priporočili za izboljšanje. Pri načrtovanju sestankov s poslovnimi partnerji na drugih lokacijah lahko v programu Outlook s prikazom časovnega pasu zagotovite, da so prisotni tudi mednarodni prejemniki.

Uporabniki paketa Office 2021 Standard za Mac imajo koristi tudi od številnih načinov za olajšanje dela: razdelek "Enostavnost uporabe" vključuje širok izbor zvokov z možnostjo "Zagotoviti povratno informacijo z zvokom" za aktiviranje zvočnih signalov. Poleg tega temni temi Temno siva in Črna v Wordu v paketu Office 2021 Standard for Mac omogočata boljšo koncentracijo: z izbiro bolj diskretnega ozadja lahko zmanjšamo moteče dejavnike in se bolje osredotočimo na naloge, z aktiviranjem pretvorbe besedila v govor pa lahko vsebino dokumentov in e-pošte glasno beremo med delom in na poti.

Posebne funkcije paketa Office 2021 Standard za Mac za upravitelje

Poleg prednosti za uporabnike naj bi izdaja Office 2021 Standard for Mac ponovno ponudila praktične funkcije za sistemske administratorje, ki so bile na voljo že v prejšnji različici, da bi omogočila lažje upravljanje uporabnikov in hkrati zagotovila večjo varnost:

 • S programom GPO ali objektom skupinske politike imajo skrbniki na voljo učinkovite skupinske politike za zaščito paketa Office prek predlog ADMX, ki zagotavljajo boljšo varnost pri nadzoru posodobitev in makrov v dokumentih.
 • Poleg tega sam nadzor posodobitev vsebuje možnosti za aktiviranje posodobitev funkcij in funkcij ter varnostno pomembnih posodobitev kakovosti, kot so popravki in popravki: pomembne posodobitve funkcij lahko na primer prezrete, bistvene posodobitve pa odložite za največ pet tednov.
 • Z uporabo storitev Terminal Services ali Remote Desktop Services, ki so na voljo v paketu Office for Mac, lahko programsko opremo uporabljate tudi v starejših računalnikih Mac.

Vsi posamezni programi paketa MS Office 2021 Standard for Mac na prvi pogled

S standardno izdajo paketa Microsoft Office 2021 za Mac imajo uporabniki naprav Apple ponovno na voljo klasične in nepogrešljive pisarniške programe Word, Excel, PowerPoint in Outlook, ki s svojimi raznolikimi možnostmi uporabe navdušujejo kot nobena druga pisarniška programska oprema:

 • Word 2021 vsebuje vse za profesionalno ustvarjanje besedilnih dokumentov za različne namene - praktična orodja, kot je funkcija "Pregled", omogočajo pravilno uporabo ali razumevanje tujih besed neposredno v dokumentu, Microsoft Academic Search pa omogoča pravilno citiranje.
 • Excel 2021 ponuja še več možnosti za prikazovanje, na primer diagramov zemljevidov in lijakov z razširitvami PowerPivot in PowerQuery, vključno s sinhronim sodelovanjem v realnem času na Excelovih listih in preglednicah. Zaščita pred izgubo podatkov varuje zaupne podatke v skladu s predpisi EU o varstvu podatkov.
 • PowerPoint 2021 z vsako novo izdajo znova ponuja več zanimivih vizualnih učinkov, ki predstavitvam vdihnejo življenje, vključno z animacijami, kot so povečave in morfični prehodi, ter nove ikone, vektorske datoteke SVG in 3D modele za vizualizacijo vsebine. Označevalnik besedila, znan iz programa Word, lahko uporabite tudi v programu PowerPoint.
 • Outlook 2021 z inteligentnimi orodji, ki samodejno razvrščajo e-pošto glede na pomembnost in pomembnost, zanesljivo razvršča vsakodnevno poplavo e-pošte v podjetjih. Funkcija pretvorbe besedila v govor, ki prebere sporočila, prihrani čas. Tudi v Outlooku zaščita pred izgubo podatkov ščiti ključne podatke v priponkah pred pošiljanjem in dostopom nepooblaščenih oseb

Sistemske zahteve za namestitev in uporabo paketa MS Office 2021 Standard za Mac

V nadaljevanju so na voljo informacije o znanih sistemskih zahtevah in veljavnih pogojih uporabe, ki veljajo za novo izdajo paketa MS Office 2021 Standard za Mac. Morda boste morali upoštevati tudi dodatna navodila za uporabo po uradni izdaji.

Zahteve za strojno opremo za MS Office 2021 Standard za Mac

Office 2021 Standard for Mac je različica paketa Microsoft Office, ki deluje tudi v računalnikih Mac z novim procesorjem Apple Silicon. Vendar ga lahko uporabljate tudi v računalnikih Mac s procesorji Intel. Prejšnja 32-bitna različica ni več na voljo, zato lahko programsko opremo namestite le v 64-bitne naprave. Na splošno je treba upoštevati naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Office for Mac 2021 je podprt s tremi najnovejšimi različicami sistema macOS. Trenutno so to Monterey, Big Sur in Catalina; podpora za Mojave bo predvidoma ukinjena ali ne bo več posodobljena
 • Procesor: procesor Intel ali procesor Apple Silicon
 • Prostor na trdem disku: 10 GB
 • Pomnilnik: 4 GB RAM
 • Grafična kartica: DirectX 9 ali novejši
 • Ločljivost zaslona: 1.024 x 768 slikovnih pik

Izdajanje licenc za Microsoft Office 2021 Standard za Mac

Ena licenca za standardno izdajo paketa Microsoft Office 2021 za Mac vam omogoča uporabo v eni napravi Apple. To lahko vključuje tudi namestitev kopije programske opreme na omrežni strežnik, da bi jo lahko uporabljali na daljavo ali prek infrastrukture virtualnega namizja z ustrezno licencirano končno napravo.

Kupite MS Office 2021 Standard za Mac pri Wiresoftu kot rabljeno programsko opremo po nižji ceni

Zakaj bi zapravljali več denarja, če lahko že zdaj kupite aktualni Office 2021 Standard Edition za Mac kot rabljeno programsko opremo? Pri Wiresoftu lahko izkoristite bistveno nižje cene za originalno Microsoftovo programsko opremo - s takojšnjim prenosom in vsemi temi prednostmi:

 • Uporaba enotne licence - brez obveznosti naročnine
 • Celoten pisarniški paket, vključno z vsemi programi
 • Popolna funkcionalnost vseh pisarniških programov - programska oprema, ki jo uporablja Wiresoft, je popolnoma funkcionalna, brez časovne omejitve
 • Zakonita uporaba uporabljene Microsoftove programske opreme - potrjena s sodnimi odločbami v EU

Ali imate vprašanja o trenutni Microsoft Office 2021 Standard-Edition za Mac z drugo Microsoftovo ali drugo uporabljeno programsko opremo? Potem nas preprosto kontaktirajte v klepetu, po telefonu ali e-pošti.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije