Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - najobsežnejši Microsoftov operacijski sistem za profesionalne uporabnike Z novim operacijskim sistemom Windows 11 Enterprise so večja podjetja, ki imajo še posebej visoke zahteve glede varnosti operacijskega...
130,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - novi Microsoftov operacijski sistem za profesionalne uporabnike Z novim operacijskim sistemom Windows 11 Pro so uporabnikom, ki imajo do operacijskega sistema še posebej visoke zahteve, na voljo številne funkcije in...
57,90 € *

Windows 11: najnovejši operacijski sistemi

Windows 11 na prvi pogled

Windows 11 je najnovejši Microsoftov operacijski sistem, ki je osvojil svet uporabnikov osebnih računalnikov. Ta različica prinaša številne nove funkcije in izboljšave, ki uporabniško izkušnjo dvigujejo na novo raven. V tem članku si bomo podrobneje ogledali operacijski sistem Windows 11.

Poudarki operacijskega sistema Windows 11

Sodobna zasnova

Windows 11 ponuja popolnoma prenovljen uporabniški vmesnik s sodobno zasnovo, prilagojeno potrebam uporabnikov z napravami z zaslonom na dotik in tradicionalnimi osebnimi računalniki. Novi meni Start, osredinjena opravilna vrstica in optimizirane funkcije za upravljanje oken dajejo sistemu Windows 11 svež videz in občutek.

Izboljšana zmogljivost

V operacijskem sistemu Windows 11 lahko uporabniki izkoristijo izboljšane zmogljivosti. Podpora za DirectX 12 Ultimate in DirectStorage omogoča boljšo igralno izkušnjo, medtem ko večja učinkovitost in hitrost omogočata prijetnejšo vsakdanjo uporabo operacijskega sistema.

Integracija Microsoft Teams

Microsoft Teams je brez težav integriran v operacijski sistem Windows 11, kar poenostavlja sodelovanje in komunikacijo med uporabniki. Video klici, klepet in orodja za sodelovanje so integrirani neposredno v opravilno vrstico.

Zahteve za strojno opremo

Posebne zahteve za strojno opremo

Windows 11 ima tudi posebne zahteve glede strojne opreme, da bi lahko kar najbolje izkoristili nove funkcije. To pomeni, da starejši računalniki morda ne bodo združljivi. Pred nadgradnjo preverite minimalne zahteve in se prepričajte, da je vaša naprava združljiva.

Nadgradnja z operacijskega sistema Windows 10

Uporabniki sistema Windows 10 lahko sistem Windows 11 nadgradijo brezplačno, če njihova strojna oprema izpolnjuje zahteve. Nadgradnja omogoča dostop do najnovejših funkcij in izboljšav.

Zaključek

Windows 11 je vznemirljiv nov operacijski sistem s sodobno zasnovo, izboljšanimi zmogljivostnimi funkcijami in brezhibno integracijo z Microsoft Teams. Uporabniško izkušnjo dviguje na novo raven, vendar zahteva posebne zahteve glede strojne opreme. Če je vaš računalnik združljiv, Windows 11 ponuja vznemirljivo priložnost za optimizacijo uporabe računalnika in izkoriščanje najnovejših inovacij. Pred nadgradnjo ne pozabite preveriti minimalnih zahtev.

kategorije