Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - novi Microsoftov operacijski sistem za profesionalne uporabnike Z novim operacijskim sistemom Windows 11 Pro so uporabnikom, ki imajo do operacijskega sistema še posebej visoke zahteve, na voljo številne funkcije in...
61,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - najobsežnejši Microsoftov operacijski sistem za profesionalne uporabnike Z novim operacijskim sistemom Windows 11 Enterprise so večja podjetja, ki imajo še posebej visoke zahteve glede varnosti operacijskega...
143,90 € *

Izboljšana varnost v operacijskih sistemih Windows 11 Pro in Windows 11 Enterprise med drugim podpira oblikovanje skupinskih politik za upravljanje uporabnikov in končnih naprav ter nadzor nad nameščanjem posodobitev, npr. s programom Windows Update for Business. Samo Windows 11 Enterprise Edition ponuja ekskluzivno varnost, ki temelji na virtualizaciji, in celovitost kode, zaščiteno s hipervizorjem. 

Poleg tega so izdaje sistema Windows 11 na splošno predstavljene v novi privlačni zasnovi "Float Design" s spremenjenim pogledom namizja, ki izboljšuje uporabniško izkušnjo, saj je izvajanje tipičnih opravil še bolj intuitivno - s številnimi izboljšavami uporabnosti, kot so spremenjen začetni meni s centralnim upravljanjem, vključitev ekip v opravilno vrstico in možnost pogleda "Dark Mode". Končne naprave s funkcijo dotika imajo dodatno korist od optimizirane uporabnosti - tudi z digitalnim pisalom - in izboljšanega prepoznavanja govora.

Dve izdaji Windows 11 Pro in Windows 11 Enterprise trenutnega Microsoftovega operacijskega sistema že lahko najdete kot rabljeno programsko opremo v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo - njuna velika prednost je nižja cena v primerjavi z ustreznimi novimi izdelki. V naslednjem pregledu so predstavljene najpomembnejše funkcionalnosti v primerjavi z lažjimi izdajami ter razlike med Windows 11 Pro in Windows 11 Enterprise. Za dodatne informacije se obrnite na naše osebje. Varno kupite Windows 11.

Pregled izdaj Windows 11 Pro in Windows 11 Enterprise

Windows 11, novi Microsoftov operacijski sistem za osebne in prenosne računalnike ter druge mobilne naprave z operacijskim sistemom Windows, se ponovno osredotoča na lokalno neodvisno sodelovanje med uporabniki in uporabo podatkov v oblaku. Seveda ima posebno pomembno vlogo varnostni vidik, ki tudi upravo postavlja pred številne zapletene naloge.

V različicah Windows 11 Pro in Enterprise lahko tako uporabniki kot tudi skrbniki izkoristijo razširjene varnostne funkcije, ki ščitijo skupinsko delo in dostop do storitev prek oblaka pred vsiljivci ter ohranjajo celovitost podatkov. Te bodo verjetno spet vključevale naslednje že znane funkcije:

 • Hyper-V - ta Microsoftova tehnologija vizualizacije omogoča, da se drugi operacijski sistemi zaženejo kot virtualni stroji. Glavni prednosti Hyper-V sta manjša izkoriščenost zmogljivosti strežnika in večja varnost, saj se lahko vse virtualne storitve izvajajo neodvisno druga od druge; aplikacije se lahko bolje izvajajo tudi na starejših končnih napravah.
 • BitLocker - ta tehnologija se uporablja za varno šifriranje trdih diskov, kar je izrednega pomena zlasti za mobilne končne naprave, ki so pogosto izpostavljene nevarnosti kraje ali izgube. BitLocker zanesljivo šifrira občutljive ali osebne podatke in jih tako ščiti pred zlorabo.
 • Ključke USB in zunanje trde diske lahko dodatno šifrirate z orodjem "BitLocker To Go".
 • Peskovnik Windows - Brez predhodne namestitve navideznega trdega diska lahko s to aplikacijo zaženete virtualizirano različico operacijskega sistema Windows 11, da lahko neznane ali sumljive programe preizkusite ločeno od gostiteljskega računalnika in tako v varnem okolju.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) - s to aplikacijo lahko brskalnik uporabljate tudi za brskanje v nekakšnem peskovniku, ki izolira nezaupljiva spletna mesta ter neznane datoteke Word, PowerPoint in Excel in jim v primeru dvoma prepreči dostop do podatkov in aplikacij v podjetju.

V operacijskih sistemih Windows 11 Pro in Enterprise so skrbnikom na voljo obsežne funkcije za dodeljevanje diferenciranih pravic posameznim uporabnikom in skupinam za sodelovanje, npr. z:

 • Skupinske politike za upravljanje pravic dostopa do podatkov in naprav prek računalnikov ter uporabniških računov
 • Konfiguracija posodobitev - npr. z roki za uskladitev in načinom FEatures Kiosk, pri katerem vsak zaposleni prejme uporabniški račun z ločeno identiteto
 • Aplikacija za oddaljeno namizje za oddaljeni dostop, s katero se lahko povežete z računalnikom z oddaljene lokacije
 • Microsoftova poslovna trgovina za zagotavljanje aplikacij namenskim skupinam uporabnikov

Samo operacijski sistem Windows 11 Enterprise ponuja največjo

Kar zadeva funkcionalnost in zmogljivost, ponuja Enterprise Edition operacijskega sistema Windows 11 največ - ekskluzivne funkcije podpirajo predvsem hibridno delo v večjih podjetjih in organizacijah. Izdaja je na voljo v dveh različicah, prilagojenih različnim velikostim in vse večjim varnostnim potrebam večjih podjetij in organizacij:

Windows 11 Enterprise E3

Ta izdaja vsebuje še naprednejše varnostne in nadzorne funkcije ter funkcije upravljanja kot Windows 11 Pro, na primer pri zagotavljanju operacijskega sistema z nadzorovanimi posodobitvami ter številnimi možnostmi za upravljanje naprav in aplikacij, upravljanje tiskalnikov brez strežnika in širšo zaščito pred najnovejšimi varnostnimi grožnjami.

Windows 11 Enterprise E5

V to izdajo sistema Windows 11 je ekskluzivno vključen Microsoft Defender za končne točke, ki večjim podjetjem, ki uporabljajo zlasti varnost končnih točk, zagotavlja celovito rešitev vse-v-enem s še naprednejšimi funkcijami upravljanja - s funkcijami, kot so:

 • Odkrivanje in odzivanje na zaščito končne točke
 • Upravljanje varnostnih tveganj
 • Mobile Threat Defence za odkrivanje mobilnih groženj in tveganj, kot je mobilno ribarjenje

Poleg tega operacijski sistem Windows 11 Enterprise E5 Edition organizacijam zagotavlja ključne vpoglede v najnovejše grožnje, pri čemer lahko izkoristijo posebno strokovno znanje vrhunskih varnostnih strokovnjakov, pa tudi napredno spremljanje, vključno z analitiko, in podporo za zaščito končnih točk v oblaku z ocenjevanjem na podlagi tveganja, vedenjsko zaščito naslednje generacije in funkcionalno bogatimi vmesniki za programiranje aplikacij (API) za zmanjšanje površine za napad, zlasti za kibernetske grožnje.

Mobile Threat Defense ščiti pred polimorfno in metamorfno zlonamerno programsko opremo ter grožnjami brez datotek in grožnjami, ki temeljijo na datotekah. Funkcije strojnega učenja zaznavajo različne napade, na primer izkoriščevalske napade ničelnega dne. Poleg tega je na voljo možnost izolacije strojne opreme med zagonom sistema in izvajanjem aplikacij z lokalnim in oddaljenim nadzorom ter izolacija vsebnika pri uporabi brskalnika Microsoft Edge za zaščito pred zlonamernimi spletnimi mesti.

Splošne nove funkcije v operacijskih sistemih Windows 11 Pro in Enterprise - Nakup operacijskega sistema Windows 11

Poleg omenjenih aplikacij, ki so ekskluzivne za izdaje Windows 11 Pro in Enterprise, novi operacijski sistem Windows 11 - kot smo že omenili - ponuja tudi več drugih novosti, ki jih velja omeniti in ki zagotavljajo še boljšo uporabniško izkušnjo, zlasti s posodobitvijo splošnega videza. Uporabljena so bila tudi nova načela oblikovanja, na primer:

 • Plavajoče oblikovanje: Prenovljeni vmesnik sistema Windows 11 se od starejših različic razlikuje po prozornih oknih in plavajočih elementih ter novi podobi ozadja, ki spominja na valovito tkanino, kar daje namizju tridimenzionalen videz.
 • Segoe Fluent Icons: Windows 11 z novim operacijskim sistemom uvaja tudi novo pisavo sistemskih ikon, ki naj bi izboljšala razumljivost simbolov in ikon. Segoe Fluent pri prikazovanju glifov upošteva tri načela: Minimalni - glifi vsebujejo le tiste podrobnosti, ki so potrebne za sporočanje vsebine; harmonični - glifi temeljijo na preprostih geometrijskih oblikah in razviti: - glifi uporabljajo sodobne metafore, ki jih uporabniki zlahka razumejo.
 • Oblikovanje Sun Valley: Pri spremembi kontekstnega menija je bilo več pozornosti namenjene tudi jasnosti, kar je še posebej opazno pri splošno zaobljenih vogalih. Spremenjene so bile tudi animacije pri odpiranju oken itd., ki so videti bolj tekoče. Ikone map in Raziskovalca so posodobljene, orodja za upravljanje pa so preimenovana v orodja Windows. Tudi Microsoftov brskalnik Edge je dobil posodobljeno obliko.
 • Temni način je na voljo tudi v posameznih aplikacijah - za bolj osredotočeno delo na zaslonu.

Poleg vizualnih sprememb sta bila meni Start in opravilna vrstica funkcionalno spremenjena, da bi bila bolj pregledna in uporabniku prijaznejša:

 • V posodobljenem začetnem meniju sistema Windows 11 ni več živih ploščic, ki so bile znane iz prejšnjih različic in pri številnih uporabnikih niso bile priljubljene, temveč je zdaj bolj prilagojen videzu tabličnih računalnikov in pametnih telefonov; s tem se še bolj uresničuje cilj enotnejšega uporabniškega vmesnika v vseh končnih napravah, ki podpirajo sistem Windows, in se spodbuja še bolj gladka uporabniška izkušnja.
 • Opravilna vrstica vsebuje nove ikone in je zdaj osredotočena na dno zaslona, lahko pa je tudi razvrščena v skupine, ki so levo poravnane kot prej.
 • Poleg tega je v opravilno vrstico vključena komunikacijska platforma Teams, ki je nadomestila Skype, ki v sistemu Windows 11 ni več na voljo. Uporabniki lahko z enim klikom klepetajo drug z drugim ali sodelujejo v videokonferenci.
 • Manj pogosto uporabljene funkcije so zdaj izginile iz menija, kar pomeni, da so pomembnejše funkcije, ki se uporabljajo pogosteje, zdaj bolj v središču pozornosti.
 • Infocenter v različici Windows 11 ločuje središče za obvestila od hitrih nastavitev, kar omogoča tudi večjo preglednost, koledar pa se prikaže ob kliku na datum.
 • Na površino namizja so se vrnili pripomočki, spet z novičarsko vrstico za "novice in zanimive teme"; uporabite lahko tudi pripomočke tretjih oseb.
 • Za naprave z zasloni na dotik je na voljo nov tablični način, ki ni le preglednejši zaradi izboljšane zaslonske tipkovnice, temveč vključuje tudi nove funkcije in geste na dotik.
 • V operacijskem sistemu Windows 11 lahko uporabljate tudi aplikacije za sistem Android in z njimi povežete pametni telefon.
 • Druge zanimive posamezne funkcije, ki so uporabnikom na voljo tudi v sistemu Windows 11, so novo orodje za izrezovanje posnetkov zaslona, dodatne funkcije v kalkulatorju, izboljšan način varčevanja z energijo in zbirka Microsoftovih orodij PowerToys, ki je na voljo po želji.

Najnovejše informacije o novih funkcijah sistema Windows 11 na splošno ter o posebnih funkcijah izdaj Pro in Enterprise dobite pri ekipi Wiresoft.

Kupite Microsoft Windows 11 Editions Pro in Enterprise kot rabljeno programsko opremo pri Wiresoftu

Dve novi različici Microsoft Windows 11 Editions Pro in Enterprise sta pri Wiresoftu že na voljo kot rabljena programska oprema po znižani ceni. Te prednosti so vam na voljo:

 • Kupite originalno Microsoftovo programsko opremo z veljavnim licenčnim ključem - brez omejenih uporabnih ali testnih različic.
 • Oznaka izdaje sistema Windows 11 kot "rabljena programska oprema" ne pomeni nobenih omejitev funkcionalnosti programske opreme.
 • Uporabljeno programsko opremo Windows 11 izdaje Pro ali Enterprise je Wiresoft pred nadaljnjo prodajo preveril glede njene popolne uporabnosti.
 • Trgovanje in uporaba uporabljene Microsoftove programske opreme, kot je Windows 11, sta zakonita, ker sta dovoljena z zakonom.
 • Z nakupom rabljene licence pri Wiresoftu vedno pridobite zakonit in hkrati izviren izdelek Microsoft Windows 11.

Če imate vprašanja o Microsoftovih izdajah Windows 11 Pro in Enterprise, nas kontaktirajte v klepetu, po telefonu ali e-pošti.