Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Za vaše podjetje je še posebej pomembno, da ima vedno na voljo prilagodljive komunikacijske kanale med zaposlenimi in strankami. Predvsem so pomembni varen e-poštni promet, usklajevanje sestankov,...
345,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Poleg obdelave besedil in preglednic ima v podjetjih pomembno vlogo tudi upravljanje elektronske pošte, sestankov, stikov in nalog. Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise je odlična podpora za...
2.029,90 € *

Microsoft Exchange Server 2019: temelj sodobne poslovne komunikacije

Uvod v strežnik Exchange Server 2019

Microsoft Exchange Server 2019 je najnovejša različica Microsoftovega široko uporabljenega strežnika za e-pošto in koledar, ki je namenjen organizacijam, ki iščejo zanesljivo lokalno rešitev za komunikacijo in sodelovanje. Z izboljšanimi varnostnimi funkcijami, zmogljivostjo in poenostavljeno uporabniško izkušnjo ostaja strežnik Exchange 2019 prednostna izbira organizacij po vsem svetu.

Kaj je novega v strežniku Exchange 2019?

Exchange Server 2019 prinaša številne izboljšave v primerjavi s svojimi predhodniki, vključno z večjo skalabilnostjo, izboljšano funkcionalnostjo iskanja in močnejšo integracijo z drugimi Microsoftovimi izdelki, kot sta SharePoint in Skype for Business.

Osnovne funkcije strežnika Exchange Server 2019

Skalabilnost in zmogljivost

Strežnik Exchange Server 2019 je zasnovan za velika podjetja in zaradi izboljšane arhitekture shranjevanja in optimizacije zmogljivosti podpira večje število uporabnikov na strežnik in večje poštne predale.

Izboljšana funkcionalnost iskanja

V strežniku Exchange Server 2019 je arhitektura iskanja preoblikovana tako, da zagotavlja hitrejše in natančnejše rezultate, kar je še posebej koristno za organizacije z veliko količino podatkov.

Varnost in skladnost

Strežnik Exchange Server 2019 izboljšuje varnost s funkcijami, kot sta šifriranje sporočil na ravni prenosa in v mirovanju, ter ima vgrajene mehanizme za preprečevanje izgube podatkov (DLP) in izboljšane zmogljivosti za zagotavljanje skladnosti.

Napredna zaščita pred grožnjami

Varnostne funkcije vključujejo obrambo pred grožnjami, kot sta ribarjenje in zlonamerna programska oprema, ki je posebej zasnovana za zaščito komunikacij v podjetjih.

Funkcije za upravljanje in vodenje

Strežnik Exchange Server 2019 zagotavlja skrbnikom izboljšana orodja in vmesnike za upravljanje okolja strežnika, vzdrževanje in spremljanje delovanja sistema.

Poenostavljeno upravljanje

Koncept poenostavljenega upravljanja v strežniku Exchange 2019 omogoča ekipam IT, da opravijo naloge hitreje in učinkoviteje kot kdaj koli prej.

Pomen strežnika Exchange Server 2019

Zagotavljanje prihodnosti in prilagodljivost

Strežnik Exchange Server 2019 je zasnovan tako, da ustreza spreminjajočim se potrebam sodobnih organizacij, z velikim poudarkom na varnosti, uporabniški izkušnji in integraciji v ekosistem Microsoft 365.

Integracija v oblak

Čeprav je strežnik Exchange 2019 zasnovan za lokalno uporabo, omogoča nemoten prehod v oblak, kar organizacijam omogoča, da izkoristijo prilagodljivost hibridnega okolja.

Microsoft Exchange Server 2019 predstavlja najsodobnejšo rešitev na področju komunikacijskih rešitev za podjetja, saj zagotavlja močno, razširljivo in varno platformo. Besedilo te kategorije vsebuje celovit pregled, ki vam bo pomagal razumeti zmogljivosti in vrednost strežnika Exchange Server 2019 za vašo organizacijo.

kategorije