Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC
Visual Studio za Mac 2017 - profesionalna programska oprema za razvijalce za macOS v nakupni različici Visual Studio 2017 za Mac Professional Edition uporabnikom zagotavlja zmogljive funkcije in izboljšave produktivnosti IDE za...
118,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ZA MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ZA MAC
Visual Studio 2019 za Mac Enotna licenca Visual Studio for Mac in Professional Edition 2019 je nova različica preizkušenega integriranega razvojnega okolja za .NET v računalnikih Apple, ki vam omogoča urejanje, odpravljanje napak in...
310,90 € *

Kupite Visual Studio za Mac: Najvišje razvojno okolje za macOS

Uvod v Visual Studio za Mac

Razvoj programske opreme se je z leti zelo razširil, saj razvijalci zdaj delajo z različnimi platformami in orodji. Razvijalcem, ki delajo z Applovim sistemom macOS, Microsoft ponuja vrhunsko razvojno okolje Visual Studio for Mac. To orodje v svet macOS prinaša preverjeno učinkovitost in zanesljivost.

Ključne značilnosti Visual Studia za Mac

Intuitiven uporabniški vmesnik

Microsoft si je zelo prizadeval, da bi bil uporabniški vmesnik Visual Studio for Mac uporabnikom sistema macOS poznan in intuitiven. Brezhibno se povezuje z izkušnjo Maca, hkrati pa zagotavlja bogate funkcije, ki jih razvijalci pričakujejo od Visual Studia.

Razvoj na več platformah

Visual Studio for Mac razvijalcem omogoča izdelavo aplikacij za več platform, vključno s sistemi macOS, iOS, Android in celo spletnimi aplikacijami. Podpira različne programske jezike in ogrodja, kar razvijalcem omogoča, da projekte oblikujejo po svojih željah.

Integracija v oblak

Integracija z Azure razvijalcem omogoča enostaven dostop do storitev v oblaku. Aplikacije lahko preizkušajo, nameščajo in spremljajo neposredno v okolju Azure, kar znatno pospeši razvojni proces.

Pod pokrovom: zmogljivost in stabilnost

Visoko zmogljiva optimizacija

Ker je bil Visual Studio for Mac od samega začetka zasnovan za macOS, kar najbolje izkorišča strojno in programsko opremo sistema. To pomeni, da lahko razvijalci sestavljajo, odpravljajo napake in nameščajo hitreje kot kdaj koli prej.

Varnost in posodobitve

Microsoft redno izdaja posodobitve, da je Visual Studio za Mac vedno posodobljen in varen. V času, ko je varnostnih groženj vedno več, je to bistvenega pomena.

Skupnost in sodelovanje

Skupinske funkcije

Z vgrajenimi funkcijami Git lahko ekipe preprosto sodelujejo, upravljajo različice in delijo kodo. Podpira tudi neprekinjeno integracijo in neprekinjeno uvajanje, kar še poveča produktivnost v timskih okoljih.

Razširljivost

Glavna prednost Visual Studia za Mac je njegova razširljivost. Skupnost razvijalcev je ustvarila številne vtičnike in orodja, ki jih je mogoče brez težav vključiti v IDE in tako še bolj prilagoditi in poenostaviti razvojni proces.

Zmogljivost in stabilnost

Optimizirano za macOS

Visual Studio for Mac je zasnovan posebej za macOS in v celoti izkorišča prednosti operacijskega sistema. Je hiter, odziven in stabilen, kar razvijalcem zagotavlja nemoteno delo v okolju.

Redne posodobitve

Microsoft je zavezan k stalni podpori in rednim posodobitvam. To zagotavlja, da programska oprema ostaja na tehnološkem vrhu, varnost in zmogljivost pa se redno izboljšujeta.

Pogled v prihodnost programa Visual Studio za Mac

Stalni razvoj Visual Studia for Mac kaže na Microsoftovo zavezanost skupnosti razvijalcev sistema macOS. Z načrtovanimi integracijami novih tehnologij in odprtim posluhom za povratne informacije skupnosti je jasno, da je Visual Studio for Mac opremljen ne le za današnje naloge, temveč tudi za potrebe prihodnosti.

Na splošno programska oprema za Mac predstavlja pomemben korak naprej v svetu razvoja za macOS in bo zagotovo ostala pomemben igralec v tej pokrajini še mnogo let. Združuje najboljše iz obeh svetov: preprostost sistema macOS in moč programa Visual Studio, kar razvijalcem omogoča neprimerljivo izkušnjo.

Zaključek

Visual Studio for Mac je most med svetom macOS in preizkušenim razvojnim okoljem Visual Studio. Razvijalcem za macOS zagotavlja zmogljivo, zanesljivo in razširljivo orodje za vse njihove razvojne potrebe. Ne glede na to, ali razvijate izvorno aplikacijo za Mac, mobilno aplikacijo ali rešitev v oblaku, je Visual Studio for Mac odlična izbira, ki bo obogatila vaš razvojni portfelj.