Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC
Visual Studio za Mac 2017 - profesionalna programska oprema za razvijalce za macOS v nakupni različici Visual Studio 2017 za Mac Professional Edition uporabnikom zagotavlja zmogljive funkcije in izboljšave produktivnosti IDE za...
118,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ZA MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ZA MAC
Visual Studio 2019 za Mac Enotna licenca Visual Studio for Mac in Professional Edition 2019 je nova različica preizkušenega integriranega razvojnega okolja za .NET v računalnikih Apple, ki vam omogoča urejanje, odpravljanje napak in...
310,90 € *

Microsoft Visual Studio za Mac: okolje za razvijalce

Pregled

Microsoft Visual Studio for Mac je zmogljivo integrirano razvojno okolje (IDE), zasnovano posebej za uporabnike računalnikov Mac. S to programsko opremo lahko razvijalci ustvarjajo, preizkušajo in odpravljajo napake v izvirnih aplikacijah za Mac, mobilnih aplikacijah in spletnih aplikacijah. Microsoft je ustvaril Visual Studio for Mac, da bi zadovoljil potrebe razvijalcev za Mac in zagotovil brezhibno razvojno platformo.

Ključne funkcije

1. Razvoj na različnih platformah

Z Visual Studio for Mac lahko razvijalci delajo na različnih platformah in ustvarjajo aplikacije za macOS, iOS, Android in splet. To omogoča nagovarjanje široke baze uporabnikov in izvajanje aplikacij na različnih napravah in operacijskih sistemih.

2. Intuitiven uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik programa Visual Studio for Mac je uporabniku prijazen in enostaven za razumevanje. Razvijalci se v njem hitro znajdejo in lahko učinkovito delajo. IDE ponuja tudi številna vgrajena orodja in funkcije, ki pospešujejo razvoj.

3. Integracija z Azure

Visual Studio for Mac ponuja brezhibno integracijo z Microsoft Azure, Microsoftovo platformo v oblaku. To olajša nameščanje in razširjanje aplikacij v oblaku ter razvijalcem omogoča dostop do številnih storitev v oblaku.

Podpora in skupnost

Microsoft pripisuje velik pomen podpori skupnosti razvijalcev. Visual Studio for Mac se redno posodablja in omogoča dostop do obsežnih virov, vključno z dokumentacijo, vadnicami in forumi. Razvijalci lahko izkoristijo prednosti aktivne skupnosti z izmenjavo znanja in izkušenj.

Na splošno Microsoft Visual Studio for Mac zagotavlja celovito razvojno okolje za razvijalce računalnikov Mac. S podporo za različne platforme, uporabniku prijaznim vmesnikom in integracijo z oblakom Microsoft Azure je ta IDE dragocen vir za ustvarjanje visokokakovostnih aplikacij.

Če iščete celovito razvojno okolje za računalnik Mac, je Microsoft Visual Studio for Mac vsekakor vreden ogleda. Ponuja vsa orodja in funkcije, ki jih potrebujete za uspešno realizacijo svojih razvojnih projektov.

kategorije