Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT EXCEL 2010 MICROSOFT EXCEL 2010
Microsoft Excel 2010 Prenos Kupite Microsoft Excel 2010 zdaj! (preglednica) Microsoft Excel je eden najboljših programov za preglednice na svetu. Z Microsoft Excel 2010 ustvarite lastne preglednice in si olajšajte vsakdanje delo z...
7,90 € *
MICROSOFT EXCEL 2013 MICROSOFT EXCEL 2013
Microsoft Excel 2013 kot različica za nakup Preizkušeni in zmogljivi program za preglednice Microsoft Excel 2013 v trenutni različici prepriča s številnimi novimi in praktičnimi funkcijami, ki analizo podatkov dvigujejo na novo raven....
9,90 € *
MICROSOFT EXCEL 2016 MICROSOFT EXCEL 2016
Microsoft Excel 2016 - učinkovit program za izračun za enega uporabnika Excel 2016 , klasični Microsoftov program za ustvarjanje zapletenih izračunov, v trenutni različici ponovno ponuja številne funkcije in orodja, ki olajšajo...
20,90 € *
MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
Microsoft Excel 2019 kot posamezna licenca Microsoft Excel je tudi v trenutni različici 2019 doslej neprekosljiva programska oprema za preglednice za ustvarjanje zapletenih komercialnih in statističnih izračunov, dopolnjena z različnimi...
24,90 € *
MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
Microsoft Excel 2021 kot enotna licenca Microsoft Excel je tudi v trenutni različici 2021 doslej neprekosljiva programska oprema za izdelavo preglednic za ustvarjanje zapletenih komercialnih in statističnih izračunov, dopolnjena s...
41,90 € *

Kupite Microsoft Excel: Microsoft Excel: vaš partner za odlično upravljanje podatkov

V digitalni dobi, v kateri živimo, sta ravnanje s podatki in njihovo analiziranje bistvo vsakega uspešnega podjetja. Microsoft Excel vam je pripravljen pomagati pri tej nalogi. Zdaj kupite najboljše orodje za upravljanje podatkov in eksponentno povečajte učinkovitost ravnanja s podatki.

Potovanje v svet analize podatkov - začnite zdaj

Nakup programa Microsoft Excel ni le orodje za preglednice; je vrata v svet možnosti na področju analize podatkov in ustvarjanja poročil. Svoje potovanje začnite zdaj in raziščite obsežne funkcije, ki so vam na voljo.

Nadzor in prilagodljivost - Raziščite zdaj

Prevzemite nadzor nad svojimi podatki in jih oblikujte tako, kot potrebujete. Microsoft Excel vam omogoča, da oblikujete in načrtujete preglednice, kot želite. Zdaj raziščite prilagodljivost, ki vam jo omogoča Excel, in dvignite svojo produktivnost na novo raven.

Napredne funkcije - Odkrijte zdaj

Microsoft Excel je več kot le programska oprema za upravljanje podatkov. Zdaj odkrijte napredne funkcije, ki vam omogočajo izvajanje zapletenih izračunov, ustvarjanje profesionalnih grafov in izvajanje zmogljivih analiz podatkov.

Inovacije na dlani - izkoristite prednosti

Microsoft si nenehno prizadeva izboljšati in posodobiti platformo Excel, da bi izpolnil spreminjajoče se potrebe poslovnega sveta. Zdaj izkorist ite najnovejše inovacije in ostanite pred konkurenco.

Kupite Microsoft Excel: Excel: simbol zanesljivosti in varnosti

V času, ko sta zasebnost in varnost v središču pozornosti, Microsoft Excel ostaja simbol zanesljivosti. Zdaj vlagajte v izdelek, ki ni le zmogljiv, temveč tudi varen.

Varnost podatkov - Zaščitite zdaj

Vaši podatki so vaše najdragocenejše premoženje in njihove varnosti ne smete obravnavati lahkotno. Zaščitite svoje podatke z zanesljivimi varnostnimi funkcijami, ki jih ponuja Microsoft Excel, in se z mirno vestjo podajte v prihodnost.

Podpora in usposabljanje - Naučite se zdaj

Microsoft Excel ponuja obsežne vire podpore in usposabljanja, da boste lahko kar najbolje izkoristili svoj nakup. Z razpoložljivimi viri se naučite vseh podrobnosti programske opreme in dvignite svoje znanje na novo raven.

Kupite Microsoft Excel zdaj: Excel: vaša odskočna deska do uspeha

V svetu, ki vse bolj temelji na podatkih, je sposobnost učinkovite uporabe podatkov vaša odskočna deska do uspeha. Zdaj spoznajte svet programa Microsoft Excel in postavite Standard za odličnost na svojem področju.

Zadovoljstvo strank - postavite prednost zdaj

Microsoft Excel je v središču pri določanju prednostnih nalog za zadovoljstvo strank. S posebno ekipo za podporo strankam in rednimi posodobitvami je zadovoljstvo strank več kot le obljuba; je zagotovilo. Zdaj dajte prednost svojemu zadovoljstvu z Microsoft Excelom.

Sprejemite pametno odločitev - kupite zdaj

Sprejemite pametno odločitev za svojo poklicno prihodnost. Kupite Microsoft Excel zdaj in naredite korak k učinkovitejšemu in produktivnejšemu delovnemu okolju. Ne zamudite priložnosti, da postanete del revolucije v Excelu.