Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT EXCEL 2010 MICROSOFT EXCEL 2010
Microsoft Excel 2010 Prenos Kupite Microsoft Excel 2010 zdaj! (preglednica) Microsoft Excel je eden najboljših programov za preglednice na svetu. Z Microsoft Excel 2010 ustvarite lastne preglednice in si olajšajte vsakdanje delo z...
17,90 € *
MICROSOFT EXCEL 2013 MICROSOFT EXCEL 2013
Microsoft Excel 2013 kot različica za nakup Preizkušeni in zmogljivi program za preglednice Microsoft Excel 2013 v trenutni različici prepriča s številnimi novimi in praktičnimi funkcijami, ki analizo podatkov dvigujejo na novo raven....
21,90 € *
MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
Microsoft Excel 2021 kot enotna licenca Microsoft Excel je tudi v trenutni različici 2021 doslej neprekosljiva programska oprema za izdelavo preglednic za ustvarjanje zapletenih komercialnih in statističnih izračunov, dopolnjena s...
85,90 € *
MICROSOFT EXCEL 2016 MICROSOFT EXCEL 2016
Microsoft Excel 2016 - učinkovit program za izračun za enega uporabnika Excel 2016 , klasični Microsoftov program za ustvarjanje zapletenih izračunov, v trenutni različici ponovno ponuja številne funkcije in orodja, ki olajšajo...
42,90 € *
MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
Microsoft Excel 2019 kot posamezna licenca Microsoft Excel je tudi v trenutni različici 2019 doslej neprekosljiva programska oprema za preglednice za ustvarjanje zapletenih komercialnih in statističnih izračunov, dopolnjena z različnimi...
51,90 € *

Microsoft Excel: Enostavno upravljanje in analiza podatkov

Ugotovite, kako vam lahko Microsoft Excel pomaga pri učinkovitem urejanju in analiziranju podatkov ter ustvarjanju smiselnih poročil. Ta članek ponuja vpogled v najnovejše funkcije in možnosti programa Microsoft Excel za optimizacijo vaših preglednic.

Uporabniški vmesnik in upravljanje podatkov

Uporabniški vmesnik programa Microsoft Excel je zasnovan tako, da je uporabniku prijazen in ponuja jasno strukturo za enostavno navigacijo. Spoznajte orodne vrstice in menije, s katerimi lahko brez težav ustvarjate in oblikujete preglednice ter pregledno urejate podatke.

Formule in funkcije

Microsoft Excel ponuja široko paleto formul in funkcij za samodejne izračune. Uporabite vnaprej določene funkcije za izvajanje zapletenih analiz in si olajšajte delo s številkami z inteligentnim samodejnim zaključevanjem.

Diagrami in vizualizacija

Z uporabo smiselnih grafov in vizualizacij dajte svojim podatkom izrazno moč z Microsoft Excelom. Izbirate lahko med različnimi vrstami grafikonov in jih preprosto prilagodite, da boste prepričljivo predstavili svoje podatke.

Funkcije za analizo podatkov in filtriranje

Microsoft Excel ponuja zmogljiva orodja za analizo podatkov. S funkcijami filtrov hitro izluščite pomembne informacije, z analizami vrtilnih tabel pa pridobite globlji vpogled v podatke.

Sodelovanje in integracija v oblak

Optimizirajte sodelovanje z Microsoft Excelom z brezhibno integracijo z oblakom Microsoft 365. Delite delovne zvezke v realnem času in omogočite hkratno urejanje podatkov. Sinhronizacija v oblaku zagotavlja, da vedno delate z najaktualnejšimi podatki.

Učinkovito upravljanje podatkov

Učinkovito upravljajte podatke z zmogljivimi funkcijami programa Microsoft Excel. Razvrstite, filtrirajte in združujte podatke ter tako pregledno uredite tabele. Funkcija hitre analize omogoča tudi takojšen vpogled v podatke.

Vključevanje razširitev in dodatkov

S pomočjo razširitev in dodatkov prilagodite svojo izkušnjo v programu Microsoft Excel. Prenesite jih iz trgovine Microsoft Store in pridobite dodatne funkcije in orodja, ki optimizirajo vaše delovne postopke.

Posodobitve in podpora

Poskrbite, da bo Microsoft Excel posodobljen, tako da redno preverjate posodobitve. Nenehne izboljšave ne prinašajo le novih funkcij, temveč tudi varnostne posodobitve. Če imate kakršnakoli vprašanja ali težave, vam je na voljo Microsoftova služba za pomoč uporabnikom.

Na splošno Microsoft Excel ponuja celovito rešitev za upravljanje in analizo podatkov. Z uporabniku prijaznim vmesnikom, zmogljivimi funkcijami in brezhibno integracijo je idealna aplikacija za učinkovito obdelavo podatkov in ustvarjanje smiselnih poročil.

kategorije