Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2013

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10033
 • 065-07304
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
21,90 € * 22,90 € * (4,37% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Aktualna različica preizkušenega in zmogljivega programa za preglednice Microsoft Excel 2013 navdušuje s številnimi novimi in praktičnimi funkcijami, ki analizo podatkov dvigujejo na novo raven. Poslovnim uporabnikom, pa tudi študentom in dijakom koristijo zmogljive funkcije za obdelavo podatkov ter raznolike možnosti za njihovo informativno predstavitev glede na različne vidike. Intuitiven in uporabniku prijazen uporabniški vmesnik programa Microsoft Excel 2013 omogoča, da tudi neizkušeni uporabniki hitro in enostavno začnejo uporabljati program.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT EXCEL 2013"

Microsoft Excel 2013 kot različica za nakup

Preizkušeni in zmogljivi program za preglednice Microsoft Excel 2013 v trenutni različici prepriča s številnimi novimi in praktičnimi funkcijami, ki analizo podatkov dvigujejo na novo raven. Poslovni uporabniki, pa tudi študenti in učenci imajo koristi od zmogljivih funkcij za obdelavo podatkov ter različnih možnosti za njihovo informativno predstavitev glede na različne vidike. Intuitiven in uporabniku prijazen uporabniški vmesnik programa Microsoft Excel 2013 omogoča tudi neizkušenim uporabnikom, da hitro in enostavno začnejo uporabljati program.

Eden od vrhuncev programa Excel 2013 je funkcija za hiter predogled: samodejno zazna vzorce v tabelah in predlaga samodejne dodatke. Poleg tega Microsoft Excel 2013 ne ponuja le novega formata datotek Strict Open XML s končnico .xlsx, temveč tudi način združljivosti, ki zagotavlja uporabo starejših dokumentov Excel.

Tehnična prednost različiceExcel 2013 je, da še vedno deluje na Windows 7 ali Windows Server 2008. To pomeni, da lahko programsko opremo uporabljate tudi na starejših računalnikih, kar je prednost zlasti za zasebne uporabnike in samozaposlene osebe, pa tudi za manjša podjetja, ki iščejo ekonomično rešitev za pokrivanje svojih potreb po programski opremi.

Excel 2013 ponuja tudi možnost uporabe storitve Microsoft SkyDrive za spletno shranjevanje Excelovih delovnih listov in preglednic, tako da so na voljo tudi v oblaku in jih lahko drugi uporabniki delijo in urejajo prek storitve SharePoint.

Excel 2103 je na voljo pri Wiresoftu po razumni ceni kot samostojni program v nakupni različici. V naslednjem pregledu so predstavljene najpomembnejše funkcije in izboljšave programa Excel 2013.

Excel 2013 - Predstavitev najpomembnejših novosti

Preverjena programska oprema za preglednice je v različici 2013 Standard dobila nova orodja, ki uporabnikom še bolje pomagajo pri obdelavi in analizi velikih količin podatkov. Tako Excel 2013 med obdelavo podatkovnih nizov prepozna vzorce, predlaga ustrezne diagrame in ponuja orodja za neposredno obdelavo.

Čarovniki olajšajo uporabo programa Excel 2013

Že osnovne nastavitve programa Excel 2013 so zasnovane tako, da so funkcije pregledno razporejene, številne nastavitve pa se lahko samodejno uporabijo pri ustvarjanju novih delovnih listov, kar pomeni prihranek časa pri delu s programom. Tako bodo uporabniki našli predloge za obrazce in poročila, pa tudi za proračune, koledarje in drugo.

Program prepozna tudi ponavljajoče se vzorce pri obdelavi podatkov in jih samodejno da na voljo. Poleg tega ponuja še bolj prepričljive predstavitve podatkov, da bi olajšal njihovo razlago s posameznih vidikov, in tako naprej:

 • Hitra analiza: z možnostjo takojšnje analize podatkov lahko že v dveh korakih iz razpoložljivih podatkov takoj ustvarite grafikon ali tabelo. V predogledu so izbrani podatki prikazani v pogojnem oblikovanju, npr. v obliki iskrivih črt ali grafa.
 • Flash predogled: Ko pomočnik za polnjenje s svetlečimi bliskavicami ugotovi, katero operacijo bo uporabnik izvedel, prevzame preostalo delo. Uporabnik nato vnese preostale podatke v celoti, pri čemer sledi vzorcu, ki ga je prepoznal v podatkih. To omogoča izpolnjevanje podatkovnih stolpcev v enem koraku.
 • Priporočila za grafikone: Ta funkcija programa Excel na podlagi razpoložljivih podatkov priporoča vrste grafikonov, ki so najprimernejši zanjo, in jih predstavi na primerjalni način. Uporabniki morajo nato izbrati le grafikon, ki najbolj ustreza želeni predstavitvi. Razdelki podatkov v tabeli: S tem orodjem lahko veliko lažje spremljate podatke v poizvedbah in drugih preglednicah Excel. Podatkovne rezine, ki so bile prej na voljo le v podatkih PivotTable, je veliko lažje nastaviti in uporabljati, saj v vsakem trenutku prikazujejo trenutni filter, tako da uporabniki vedno vedo, katere podatke gledajo ločeno.
 • Ločeno okno za vsak delovni zvezek: namesto da bi klikali sem in tja med dvema zavihkoma, Excel 2013 omogoča, da je vsak delovni zvezek prikazan v svojem oknu. Tako je delo z dvema delovnikoma hkrati veliko lažje, zlasti če uporabljate drugi monitor.

Zmogljiva analiza podatkov v Excelu 2013

Najpomembneje je, da Excel 2013 ponuja zmogljiva orodja in funkcije za učinkovito upravljanje in uporabo podatkov:

 • Čarovnik za PivotTable: ustvarjanje PivotTable je zdaj v Excelu 2013 še lažje, saj program poda več predlogov, kako povzeti izbrane podatke, ki so dopolnjeni s predogledom postavitve, zato morajo uporabniki izbrati le ustrezno vrsto, ki ustreza želeni predstavitvi.
 • Ustvarjanje zapletenih preglednic PivotTables: V Excelu 2013 je zdaj mogoče ustvariti preglednice PivotTables, ki temeljijo na več preglednicah, pri čemer je mogoče ustvariti tudi povezave med posameznimi preglednicami.
 • Uporaba seznama polj pri ustvarjanju različnih postavitev preglednic PivotTables: Z enim samim seznamom polj je zdaj v Excelu 2013 mogoče ustvariti postavitev za tabelo PivotTable, za katero je mogoče uporabiti ne le eno, temveč več tabel. S tem seznam polj poenostavi naslednje korake: Iskanje polj za uporabo v tabeli PivotTable, dodajanje dodatnih tabel s prehodom na nov podatkovni model programa Excel in krmarjenje po vseh ustreznih tabelah.
 • Power Query: Uporabniki programa MS Office Professional Plus 2013 lahko s programom Power Query vzpostavijo povezave med podatki iz javno dostopnih in notranjih virov podatkov v organizaciji.
 • Vključite druge vire podatkov: Excel 2013 lahko uvozi podatke iz drugih virov v obliki tabel ali PivotTables; zdaj lahko na primer uporablja podatkovne vire, kot so OData, Windows Azure DataMarket in SharePoint, pa tudi tiste iz ponudnikov OLE DB.
 • Poizvedbe MDX: Ta funkcija omogoča vzpostavitev razmerij med tabelami iz različnih virov, med katerimi so lahko tudi tabele, povezane s kocko za spletno analitično obdelavo (OLAP), za analizo, ne da bi jih bilo treba združiti v eno samo tabelo.
 • Funkcija časovnice: Namesto da bi lahko podatke iz preglednic PivotTables ali diagramov PivotCharts združili le po datumskih vrednostih, kot doslej, jih je zdaj v Excelu 2013 mogoče interaktivno filtrirati in prikazati na časovnici za različna časovna obdobja.
 • Drilldown, Drillup in Crossdrill: Te funkcije omogočajo lažje prehajanje na različne ravni hierarhij PivotTable ali PivotChart: Drilldown lahko na primer uporabite za bolj diferenciran prikaz podrobnih ravni, Drillup pa za prehod na višjo raven.

Nova oblika Excelove datoteke Strict Open XML

Excel 2013 ima tudi novo datotečno obliko, imenovano strogo odprta delovna knjižica XML s končnico .xlsx, v kateri je zdaj mogoče odpirati in shranjevati podatke. Med drugim je prednost tabel, oblikovanih z .xlsx, tudi branje in zapisovanje datumskih vrednosti ISO8601, s čimer je bila odpravljena tudi težava s prestopnim letom za leto 1900, znana iz prejšnjih različic.

Nova orodja za izdelavo grafikonov v Excelu 2013

Poleg že opisanega gumba "Priporočeni diagrami", ki predlaga diagrame, ki so najprimernejši za prikaz podatkov na podlagi trenutnega izbora podatkov, vsebuje Excel 2013 tudi številne druge funkcije za urejanje diagramov. Med njimi so trije novo vgrajeni gumbi za grafikone, s katerimi lahko še lažje spreminjate tipične elemente, kot so naslov, oznaka in oblika:

 • Z ikono plus lahko prilagodite posamezne elemente diagrama. Prikažejo se lahko tudi dodatne možnosti.
 • Ikona čopiča ponuja možnosti nastavitev za različne sloge in barve grafikonov.
 • Z ikono filtra lahko naknadno izberete podatke, ki bodo prikazani v obstoječem grafikonu.
 • Podatkovne oznake: Na določene podatkovne točke je zdaj mogoče vstaviti besedila, ki jih ni mogoče le posodabljati, temveč se ohranijo tudi ob spremembi vrste grafa. Te je mogoče s podatkovnimi točkami povezati tudi z vodilnimi črtami.
 • Animacija grafikonov: Spremembe izvornih podatkov je zdaj mogoče animirati in spremljati v Excelu 2013.

Uporaba programa Excel 2013 s spletnimi funkcijami

Z uporabo Microsoftovih spletnih storitev SkyDrive in SharePoint ima Excel 2013 na voljo tudi nekatere posebne spletne funkcije. To odpira tudi povsem nove možnosti sodelovanja, na primer z možnostjo spletnega shranjevanja delovnih listov itd., ki jih je mogoče odločno deliti:

 • Sodelovanje v realnem času: ne glede na lokacijo ali uporabljeno končno napravo lahko vsi udeleženci sodelujejo na delovnem listu v realnem času.
 • Deljenje Excelovih delovnih listov prek Lynca: Uporabniki Lynca uporabljajo Excelove datoteke tudi med spletnim sestankom in jih lahko delijo z drugimi udeleženci.
 • Deljenje podatkov programa Excel na spletni strani: Uporabniki lahko delovne liste ali njihove dele vstavijo na spletno stran. Tako so na voljo drugim zaposlenim, da jih odprejo in uporabijo v svojem programu Excel.

Sistemske zahteve za Microsoft Excel 2013

Programska oprema Office Excel 2013 je na voljo za prenos v dveh različicah: 32-bitni in 64-bitni. 64-bitna različica se namesti samodejno, vendar je na 32-bitni operacijski sistem s procesorjem x86 mogoče namestiti le 32-bitno različico.

Odvisno od izbrane različice se lahko razlikujejo zahteve za posamezno strojno opremo, na primer za RAM. Upoštevati je treba naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Windows 7 do Windows 10, Windows Server 2008 do 2012 R2
 • Procesor: vsaj 1 GHz, x86 ali 64-bitni procesor
 • Pomnilnik: vsaj 1 GB (32 bitov) ali 2 GB (64 bitov)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3 GB
 • Ločljivost slike: vsaj 1 024 x 576, grafična kartica s pospeševanjem Direct X10

Kupite Excel 2013 kot en program po nizki ceni pri Wiresoftu

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko Excel 2013 kupite kot nizkocenovno različico - brez obveznosti naročnine. Tako poleg čudovite cene za rabljeno programsko opremo, ki izhaja iz količinske licence, pridobite tudi vse te prednosti:

 • Excel 2013 dobite od podjetja Wiresoft kot program za enega uporabnika - brez drugih Office-programov.
 • Ta licenca programske opreme Excel je bila del večje količinske licence, saj se sicer uporablja samo v podjetjih; kot tako imenovana rabljena programska oprema je zato pri Wiresoftu veliko cenejša!
 • Ko je bil računalnik prodan podjetju Wiresoft, je bila programska oprema Excel - če je bila uporabljena - odstranjena iz prejšnjega računalnika, tako da je licenca spet 100-odstotno prosta in uporabna.
 • Vsako rabljeno programsko opremo Excel je pred prodajo preveril Wiresoft, da bi se prepričal, da jo je mogoče ponovno uporabljati brez težav.
 • Wiresoft kot resen prodajalec programske opreme ne ponuja poskusnih različic, ki so veljavne za omejeno obdobje ali imajo omejeno funkcionalnost.
 • Pri vsakem nakupu licence v trgovini Wiresoft Shop ste lahko prepričani ne le, da kupujete originalni Microsoftov izdelek, temveč tudi, da je nakup opravljen v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi za trgovanje z rabljeno programsko opremo.

Za vsa vprašanja v zvezi z nakupom programa Microsoft Excel 2013 in drugih Microsoftovih izdelkov Office nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali tukaj v klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT EXCEL 2013"
Ocene strank za "MICROSOFT EXCEL 2013"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije