Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2016

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10141
 • D46-00945
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
50,90 € * 55,90 € * (8,94% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Visoka Sierra, Sierra, El Capitan


Excel 2016, klasični program za preglednice za širok nabor aritmetičnih operacij, je na voljo tudi za Mac kot samostojni program. Čeprav ta trenutna različica programa ne ponuja povsem enakega nabora funkcij kot ustrezna različica za osebne računalnike, ima vse funkcije predhodne različice 2013 in zdaj omogoča tudi popolno združljivost med obema sistemoma. Windows Excel Excel 2016 za Mac še vedno vsebuje celo vrsto novih funkcij in orodij, ki še bolj olajšajo strokovno delo s sklopi slik in zapletenimi tabelami. Zdaj lahko izračunavate napovedi prodaje in druge napovedi, uporabljate vrtilne tabele in ustvarjate vrtilne diagrame.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"

Microsoft Excel za Mac 2016 - učinkovit program za preglednice za macOS

Excel 2016, klasični program za preglednice za številne računske operacije, je za Mac na voljo tudi kot samostojni program. Čeprav ta najnovejša različica programa ne ponuja povsem enakega nabora funkcij kot ustrezna različica za osebne računalnike, ima vse funkcije Windows prejšnje različice Excel 2013 in zdaj ponuja tudi popolno združljivost med obema sistemoma.

Vendar paExcel 2016 za Mac še vedno vsebuje celo vrsto novih funkcij in orodij, ki še bolj olajšajo strokovno delo z nizom številk in zapletenimi tabelami. Zdaj lahko izračunavate napovedi prodaje in druge napovedi, uporabljate vrtilne tabele in ustvarjate vrtilne diagrame.

Excel 2016 za Mac je optimiziran tudi za skupinsko delo z dokumenti preglednic in njihovo dostopnost v realnem času. Uporabniki računalnikov Mac lahko Microsoftovo storitev OneDrive uporabljajo tudi za urejanje datotek Excel v oblaku, ne glede na to, ali so v pisarni, doma ali na poti: Z nalaganjem lahko vsakemu pooblaščenemu uporabniku dodelite individualne pravice za sprostitev ali uporabo, tako da je v omrežju zagotovljena tudi zaščita občutljivih podatkov.

Excel 2016 za Mac je na voljo v Wiresoft trgovini s programsko opremo kot cenovno ugodna posamezna licenca. V nadaljevanju najdete pregled najpomembnejših funkcij, ki vam jih ob nakupu ponuja priljubljena programska oprema za izračun.

Nove funkcije programa Excel v različici Mac 2016

Excel 2016 za Mac vsebuje naslednje izboljšave obstoječih funkcij in povsem nova orodja, poleg tega pa tudi številne izboljšave, zlasti pri vrtilnih tabelah:

 • PROGNOSE.ETS: Ta funkcija izračuna ali oceni prihodnjo vrednost na podlagi obstoječih (preteklih) vrednosti z uporabo algoritma ETS (eksponentno glajenje) v različici AAA. PROGNOSE.ETS omogoča na primer napovedovanje prodaje, ravni zalog ali potrošniških trendov.
 • VEZI: Ta funkcija zdaj omogoča povezavo več celic v Excel v drugi celici.
 • Funkcija IF: Uporabnikom omogoča ustvarjanje logične primerjave med trenutno vrednostjo in pričakovano vrednostjo. Funkcija What-If lahko vrne dva rezultata: Če je primerjava pravilna, se vrne prvi rezultat; če je primerjava napačna, se vrne drugi rezultat. Funkcijo Kaj če lahko uporabite za vrednotenje besedila in vrednosti. Uporablja se lahko tudi za ocenjevanje napak in matematičnih operatorjev. Poleg tega lahko za izvajanje primerjav ugnezdite več funkcij Kaj-če-je, da se izvedejo primerjave.

Med delom na Excelovem listu so v veliko olajšanje zlasti kontekstno občutljiva orodja: skupaj z izbiro določenih elementov se lahko v traku prikažejo dodatni ukazi. Uporabniki računalnikov Mac lahko na primer izberejo grafikon, da se v traku prikažeta tudi zavihka "Oblikovanje grafikona" in "Oblikovanje". Podobno lahko funkcije vstavite s klikom na gumb "Vstavi funkcijo" na zavihku "Formule", da se prikaže območje "Generator formul". Tu lahko ne le poiščete določene funkcije in jih vstavite z enim klikom, temveč tudi poiščete pravilno sintakso. Ta funkcija ponuja tudi izčrpno pomoč za izbrane funkcije. Poleg teh posebnih funkcij za izračun Excel za Mac 2016 vključuje tudi številna druga orodja, ki olajšajo delo z datotekami Excel:

 • Filtri pogleda: zlasti kadar več uporabnikov skupaj dela na dokumentu Excel, je pogosto težko slediti lastnim izračunom. S prikazom filtrov v Excel za Mac 2016 lahko uporabniki zdaj skrijejo razvrščanje in filtre drugih zaposlenih.
 • Filemaker: Različica programa Excel 2016 za računalnike Mac ima v primerjavi z različico za osebne računalnike tudi posebno prednost: omogoča neposreden dostop do podatkovnih zbirk Filemaker.
 • PivotCharts : Prvič je podpora za PivotCharts vključena tudi v različico Excel 2016 za Mac. To pomeni, da je zdaj mogoče grafe izpeljati iz preglednic PivotTables.
 • Priporočene karte: Ta uporabna funkcija, ki je vključena tudi v Excel 2016 za Mac, je zelo priročna pomoč pri izbiri najprimernejše vrste grafa za določeno preglednico. Če jo želite aktivirati, z miško ali pisalom označite vse zadevne podatke, funkcija pa vam bo v živem predogledu na podlagi dejanskih podatkov predlagala izbiro ustreznih vrst grafikonov.
 • Generator formul: To orodje je dobrodošlo olajšanje zlasti za začetnike, ko želijo ustvariti novo formulo, saj podrobno razloži vsako posamezno funkcijo.

Nove skupne individualne funkcije v Office for Mac 2016

Excel 2016 za Mac vključuje tudi vrsto dodatnih praktičnih funkcij in orodij, ki so uporabnikom Maca v pomoč pri številnih opravilih, ki se pojavljajo v delovnih zvezkih Excel:

Vnos formule s prosto roko

Vnos formul z orodjem Freehand ponuja praktične možnosti uporabe, zlasti v Excel 2016 za Mac: Z vnosom z miško ali dotikom lahko prostoročno ustvarite matematično formulo ter jo takoj vstavite in uporabite v dokumentu Excel.

Enostavnejša souporaba dokumentov Excel

Različica 2016 programa Excel za Mac omogoča še hitrejše in enostavnejše deljenje listov Excel z drugimi uporabniki. V traku programa Excel 2016 za Mac je v ta namen na voljo funkcija "Skupna raba". V njem so za vsak dokument Excel na voljo številne možnosti: Vsakemu posameznemu naslovniku lahko dodelite posamezne pravice - ne le za branje, temveč tudi za urejanje, posredovanje itd.

Uporaba "Zgodovine različic" za sodelovanje v Excel 2016

Funkcija "Zgodovina različic" je na voljo tudi v Excel za Mac 2016. To uporabnikom omogoča zgodovino različic za vsak dokument Excel. Glavna prednost orodja  "Zgodovina različic" ni le v tem, da to orodje prikazuje starejša stanja urejanja, temveč tudi v tem, da lahko te različice ponovno odprete za ponovno urejanje. To olajša delo, ko več uporabnikov hkrati dela z dokumentom Excel v oblaku in je običajno težko slediti vsem dejanjem, ki jih izvajajo drugi.

Uporaba storitve OneDrive v programu Excel 2016 za Mac

OneDrive je priročna Microsoftova shramba v oblaku, ki jo lahko uporabite za deljenje ali dajanje datotek na voljo prek spleta. Uporabniki, ki želijo sinhronizacijsko aplikacijo OneDrive uporabljati tudi v Macu, jo lahko prenesejo in uporabijo v Excel 2016 za Mac. Excelove dokumente lahko shranite v OneDrive, nato pa so na voljo za spletni dostop kjer koli in v različnih napravah.

Zaščita pred izgubo podatkov v Excel za Mac 2016

Zaščita pred izgubo podatkov (DLP), Microsoftovo preizkušeno orodje za preprečevanje izgube podatkov in zaščito občutljivih podatkov, je vgrajena tudi v različico Excel 2016 za računalnike Mac. Zmogljivi filtri vsebine zaznajo občutljive podatke, kot so številke kreditnih kartic itd., in uporabnike opozorijo nanje ali preprečijo njihovo skupno rabo v datoteki Excel. Zato skrbniki uporabljajo DLP v Excel 2016 za Mac predvsem za ustvarjanje pravilnikov za ustvarjanje in skupno rabo vsebine, ki vsebuje občutljive informacije, tako da so morebitna varnostna tveganja takoj odkrita in označena.

Sistemske zahteve za Excel 2016 za Mac

Za strojne zahteve za Excel 2016 za Mac veljajo naslednji pogoji: Program je na voljo samo v 64-bitni različici. Poleg tega Excel 2016 za Mac kot nakupna različica ni uporaben za iOS v telefonih iPhone. Druge zahteve:

 • Procesor: Intelov procesor
 • Operacijski sistem: Mac OS X, vsaj različica 10.10 (Yosemite) ali novejša
 • Pomnilnik: vsaj 4 GB RAM
 • Prostor na trdem disku: vsaj 6 GB v formatu HFS+ (tudi: Mac OS Extended ali HFS Plus)
 • Zaslon: ločljivost vsaj 1.280 x 800

Kupite Excel 2016 za Mac kot samostojni program od Wiresoft

Excel je običajno sestavni del paketa Office za Mac in zato ni na voljo kot samostojen program v običajnih trgovinah. V Wiresoft trgovini s programsko opremo lahko kupite Excel 2016 za Mac in prejšnje različice programa ter tudi druge komponente paketa Office Suite za Mac tudi kot licenco za enega uporabnika. Z nakupom programa Excel 2016 za Mac pri Wiresoft boste poleg izjemno nizke cene za rabljeno programsko opremo izkoristili vse te prednosti:

 • Različica Excel 2016 Mac, ki jo ponuja Wiresoft, je nakupna licenca.
 • Zato vam ni treba podpisati naročniške pogodbe in zato vam ni treba prenesti
 • brez dragih posodobitev za prenos in tudi
 • brez časovne omejitve obdobja uporabe.
 • Licenca Excel 2016 za enega uporabnika, ki je na voljo pri podjetju Wiresoft, je enaka programu Excel, ki je tudi del paketa 2016 Office Suite za Mac.
 • Zato boste z nakupom programa Excel 2016 za Mac kot samostojne programske opreme dolgoročno pridobili tudi koristi.

Nakup samostojne licence Excel 2016 za Mac ponuja vse te prednosti, zlasti za take skupine uporabnikov, ki želijo uporabljati izključno vse prednosti te preizkušene programske opreme za preglednice in ne potrebujejo vseh drugih programov Office. Poleg samostojnih podjetnikov in zasebnih uporabnikov imajo od ponudbe programov podjetja Wiresoft koristi tudi mala podjetja, ki iščejo poceni in ekonomično rešitev pri nakupu programske opreme.

Ne le Excel za Mac 2016, temveč tudi vse druge licence programske opreme za Mac, ki jih lahko kupite v Wiresoft trgovini s programsko opremo, so izključno originalni Microsoftovi izdelki. Programi Office za Mac so pri nas vedno na voljo kot polne različice za enega uporabnika. Kot taki so bili del večje licence podjetja ali pa jih je uporabljal prejšnji lastnik in jih ponovno izdal s prodajo podjetju Wiresoft. S tem so bile izbrisane tudi vse prejšnje namestitve programa ali uporaba licence. Licenco Excel za Mac 2016 ali kateri koli drug program Office lahko prenesete in namestite takoj po plačilu brez nadaljnjega in je 100% uporaben.

Kot resen trgovec s programsko opremo v spletni trgovini ne ponuja takšne programske opreme, ki so testne različice in se lahko uporabljajo le v omejenem obsegu funkcij ali imajo omejeno obdobje uporabe.

Zato kot kupec pri uporabi rabljene programske opreme, kot je Excel za Mac 2016, ne boste imeli nobenih pomanjkljivosti glede pravic uporabe ali uporabnosti. Nakup takšnih programskih izdelkov pri podjetju Wiresoft je popolnoma zakonit in zato revizijsko zanesljiv. Poleg tega je družba Wiresoft vsakolicenco programa Excel ali katere koli drugeprogramske opreme predhodno preverila glede njene uporabnosti.

Če imate vprašanja o Excel 2016 za Mac ali nakupu katere koli druge programske opreme Office za Mac, nas kontaktirajte po e-pošti, telefonu ali klepetu in izkoristite naše strokovne nasvete.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Ocene strank za "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije