Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Kupite Microsoft SharePoint Server 2016 Standard s Device CAL - rešitev po meri Izdaja Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL poleg poznanega okolja z intuitivnim upravljanjem prinaša številne novosti za podjetja....
41,90 € *

SharePoint Server 2016 CALučinkovito sodelovanje in upravljanje informacij

SharePoint Server 2016 CAL ponujajo zanesljivo rešitev za spodbujanje sodelovanja in učinkovitega upravljanja informacij v organizacijah. Dostop do naprednih funkcij strežnika SharePoint Server 2016 dvigne timsko delo in izmenjavo informacij na novo raven.

Zakaj SharePoint Server 2016 CAL?

Orodja za sodelovanje za skupinsko delo

SharePoint Server 2016 CAL zagotavlja orodja za sodelovanje, ki izboljšujejo timsko delo. Ta licenca CAL ponuja širok nabor funkcij za nemoteno sodelovanje, od skupnega urejanja dokumentov do razprav na skupinskem spletnem mestu.

Izboljšana mobilnost in dostop

S spletno stranjo SharePoint Server 2016 CAL lahko do ustreznih informacij dostopate od koder koli. Izboljšana mobilnost ekipam omogoča učinkovito delo ne glede na lokacijo, kar povečuje prilagodljivost in produktivnost.

Upravljanje vsebine in ustvarjanje različic

Licence CAL ponujajo napredne funkcije za upravljanje vsebine in ustvarjanje različic. Sledite dokumentom, upravljajte spremembe in optimizirajte upravljanje dokumentov v svojem podjetju.

Kako dobim SharePoint Server 2016 CAL?

Prilagodljive možnosti licenciranja

SharePoint Server 2016 CAL ponuja prilagodljive možnosti licenciranja, zato lahko izberete število licenc, ki ustreza potrebam vašega podjetja. Povečajte uporabo, da bodo stroški licenc v skladu z rastjo vašega podjetja.

Enostavna integracija

Integracija SharePoint Server 2016 CAL v vašo infrastrukturo IT je enostavna. Brez težav upravljajte licence in uporabite obsežne funkcije SharePointa za učinkovito sodelovanje in upravljanje informacij.

Zaključek

Optimizirajte sodelovanje in upravljanje informacij v svojem podjetju s storitvijo SharePoint Server 2016 CAL. Uporabite orodja za sodelovanje, izboljšano mobilnost in napredno upravljanje vsebine za povečanje produktivnosti. Izberite prilagodljive možnosti licenciranja in nemoteno vključite SharePoint Server 2016 CAL v infrastrukturo IT ter tako izpolnite zahteve najnovejše posodobitve Googlove službe za pomoč uporabnikom.

kategorije