Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10008
 • 021-10554
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
91,90 € * 100,90 € * (8,92% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Pisarniški paket Office 2016 edition Standard je zasnovan za opravljanje vseh tipičnih nalog sodobnega vsakdanjega poslovanja - in še veliko več: številna praktična, intuitivno uporabna orodja olajšajo uporabo posameznih programov, kar pospeši dokončanje projektov. Zlasti izdaja Office 2016 Standard ponuja v primerjavi z drugimi izdajami pomemben plus pri možnostih uporabe zaradi integracije programa DTP Publisher 2016 - z njim je mogoče profesionalno ustvariti številne publikacije za vse ciljne skupine: od poslovne pošte do obsežnejših oglaševalskih katalogov.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 Standard - za sodobno pisarniško in poslovno organizacijo

Office-Edition 2016 Standard je zasnovan za opravljanje vseh tipičnih nalog sodobnega poslovanja - in še veliko več: številna praktična in intuitivna orodja olajšajo uporabo posameznih programov, kar pospeši dokončanje projektov. Predvsem izdaja Office 2016 Standard ponuja v primerjavi z drugimi izdajami pomemben plus v možnostih uporabe zaradi integracije programa DTP Publisher 2016 - z njim je mogoče profesionalno ustvariti različne publikacije za vse ciljne skupine: od poslovne pošte do obsežnejših oglaševalskih katalogov.

Vsi programi so vključeni v Office 2016 Standard:

 • Word 2016 - urejanje besedila za pisarniško in zasebno komunikacijo
 • Excel 2016 - računovodstvo, statistika, izračuni
 • PowerPoint 2016 - ustvarjanje predstavitev in predavanj
 • Outlook 2016 - e-poštna komunikacija, koledar, načrtovanje sestankov in opravil
 • OneNote 2016 - ustvarjanje zapiskov, zbiranje in dokumentiranje idej
 • Publisher 2016 - oblikovanje tiskanih medijev in priprava za tisk

Office 2016 Standard seveda spet ponuja celo vrsto splošno uporabnih funkcij:

 • Inteligentna pomočnika "Insights", iskalno orodje, ki povezuje programe Office neposredno z iskalnikom Bing, in "Tell Me" za hitrejše iskanje funkcij pomagata tako strokovnjakom kot neizkušenim uporabnikom pri urejanju dokumentov.
 • Uporabniki so povezani v oblaku prek storitev OneDrive in SharePoint. Zaradi obsežnih funkcij je deljenje tudi posebej prilagodljivo, zato Office 2016 še dodatno poenostavlja sodelovanje pri Office dokumentih in njihovo dostavo v realnem času.
 • Za to in druge izdaje so na voljo tudi novi modeli Office: Način "Dark Gray" ima še posebej močne kontraste, medtem ko so v načinu "Colorful" programi prikazani v sodobnem videzu.

Microsoft Office 2016 Standard Edition ni na voljo v redni prodaji za posamezne stranke, temveč le kot količinska licenca, saj se uporablja v večjih podjetjih. Pri Wiresoftu pa lahko zasebni uporabniki ter samozaposlene osebe in mala in srednje velika podjetja kupijo tudi izdajo Office Standard 2016. Od trenutnih izdaj Home & Student ali Home & Business se razlikuje po programu za oblikovanje Publisher.

Posebna prednost nakupa izdaje 2016 je, da jo podpirajo starejši Microsoftovi operacijski sistemi od Windows 7 naprej - to je pomembna in odločilna lastnost za kupce, ki še naprej uporabljajo to ali naslednjo različico. Poleg različice Office 2016 Standard lahko v spletni trgovini Wiresoft kupite tudi različico Professional Pro (brez naročnine!). V naslednjem pregledu so podrobno predstavljeni vsi posamezni programi, vključeni v spletno stran Office 2016 Standard.

Splošne nove funkcije v Office 2016 Standard

Office 2016 Standard vsebuje nekaj novih funkcij v Standard-programih, ki naj bi uporabnikom koristno pomagale:

 • "Želite si" (Tell Me) je operacijski pomočnik (Slovenski: "Želite si"), ki ima kot ikono obliko žarnice. Ko uporabnik išče funkcijo, na kratko vnese v vnosno polje, kaj želi narediti, in povej mi pokaže, kje in kako to narediti, ali ponudi nadaljnjo podporo.
 • Insights je tudi čarovnik, s katerim lahko prek inteligentnega iskanja, ki ga podpira Bing, pridobite ustrezne rezultate iskanja pojmov, na primer v dokumentu Office. Ti rezultati so prikazani v stranskem območju okna Office.
 • S poenostavljeno souporabo je lažje deliti dokumente Excel, Word in PowerPoint ter prejemnikom dodeliti posamezne pravice.
 • Funkcija Zgodovina različic prikaže in omogoči dostop do starejših različic dokumenta za programe Word, Excel in PowerPoint.
 • Integracija storitve OneDrive uporabnikom omogoča dostop do dokumentov Office od koder koli in iz katere koli končne naprave, če so tam shranjeni.
 • Funkcija DLP (Data Loss Protection ) je na voljo v storitvah SharePoint Online in OneDrive for Business za dokumente Word, Excel in PowerPoint za centralno ustvarjanje pravilnikov za uporabo in skupno rabo občutljivih podatkov. Takoj ko je ugotovljeno varnostno tveganje, zadevni uporabnik prejme obvestilo.

Posamezne funkcije, specifične za program, v Office 2016 Standard

Posamezni programi, vključeni v Office 2016 Standard Edition, prav tako ponujajo vrsto izboljšav in novih funkcij:

Nove funkcije Worda v Office 2016 Standard

Program Word, ki je vključen v Office 2016 Standard, vsebuje optimizacije obstoječih funkcij in več novih orodij. Z njimi je zlasti še bolj učinkovito skupno delo v skupini na Wordovih dokumentih - bodisi na spletnem mestu Office bodisi na spletu v oblaku. Poleg tega je v programu Word 2016 na voljo še več predlog in še posebej praktična funkcija odpiranja dokumentov PDF neposredno v programu:

 • Odprite PDF neposredno v Wordu: Pri odpiranju datoteke PDF v programu Word 2016 se ne uporabi le oblikovanje, vključno s pisavami, temveč tudi slike in grafike. Te lahko urejate neposredno z orodji, ki so vgrajena v program Word. Nato lahko ta Wordov dokument ponovno shranite v formatu PDF.
 • Nove možnosti za oblike WordArt: Word 2016 vključuje še več možnosti za oblike WordArt, s katerimi lahko prilagodite dokumente - besedilo lahko na primer poljubno preoblikujete, da se prilega obliki grafičnega elementa itd.
 • Izboljšan vnos v realnem času: Orodje "vnos v realnem času" omogoča še učinkovitejše in hkrati preglednejše hkratno skupinsko sodelovanje v dokumentu Word: če določen uporabnik vnese spremembe v besedilo Word, medtem ko ga imajo odprto tudi drugi zaposleni, lahko ne le spremljajo dejanja, temveč jih po potrebi tudi popravijo.
 • Izboljšana funkcija komentarjev : Optimizirana funkcija komentarjev v programu Word poleg prikazovanja sprememb v realnem času prikazuje komentarje vsakega zaposlenega tako, da lahko drugi uporabniki nanje odgovorijo neposredno v istem polju za komentarje. Tako so vsi prispevki centralno vključeni v isti Wordov dokument, tako da uporabnikom o njih ni treba pisati elektronskih sporočil.
 • Pripeta mapa : Vsak Wordov dokument lahko vidno pripnete na mapo, v kateri je shranjen kot seznam skokov (jumplist). Tako lahko vsi zaposleni takoj dostopajo do njega in vseh drugih dokumentov, ki jih vsebuje.

Nove funkcije v Excelu 2016 za Office Standard

Ena od priporočenih funkcij v Excelu 2016 je predlog najprimernejše vrste grafa za ustrezno računsko operacijo. Uporabniki preprosto izberejo ustrezne podatke z miško, program pa na podlagi dejanskih podatkov ustvari izbor ustreznih grafov kot predogled v živo.

Poleg tega je na voljo več novih vrst grafikonov, ki še jasneje ponazarjajo določene izračune:

 • Diagram slapov je vrsta stolpčnega diagrama, ki se lahko uporablja za prikaz pozitivnih in negativnih sprememb določene vrednosti.
 • Histogram je primeren za prikaz frekvenčnih porazdelitev določenih razredov.
 • Vrsta zemljevida jasno prikazuje razmerja v hierarhični strukturi.
 • Paretov diagram spada med histograme in se uporablja za vizualizacijo absolutnih in relativnih vrednosti v obliki stolpcev.
 • Diagram Sunburst se uporablja predvsem za urejanje hierarhičnih podatkov v obliki koncentričnih obročev, da se prikažejo povezave med njimi.
 • V škatlastem grafikonu - znanem tudi kot boxplot ali box & whiskers - je statistična analiza prikazana v obliki kvartilov in mediane.

Poleg tega Excel v Office 2016 Standard ponuja nekaj novih vrst izračunov, kot je funkcija PROGNOSE.ETS, ki zdaj ustvarja tudi kratkoročne alternativne prihodnje napovedi, vključno z najboljšimi in najslabšimi primeri. Interaktivni diagrami v vrtilnih tabelah z novo integriranimi funkcijami poslovne inteligence med drugim ponujajo navigacijo po metodi navzdol, znano iz spletne analitične obdelave (OLAP). Nova funkcija LET izboljša učinkovitost izračunov in možnost kombiniranja v Excelu 2016: v formuli lahko z njo poimenujete posamezna območja. Z novim filtrom pogleda lahko v delovnem listu skrijete vrste in filtre drugih sodelavcev in prikažete samo svoje.

Funkcije programa PowerPoint v Office 2016 Standard

Različica PowerPoint 2016 razširja možnosti oblikovanja predstavitvenih diapozitivov z novimi orodji, animacijami in grafikami ter možnostmi upravljanja časa:

 • Vgrajeni oblikovalec PowerPoint Designer pri vstavljanju grafike ali ilustracije v diapozitiv poda več predlogov za oblikovanje, ki jih lahko takoj uporabite s klikom.
 • Nova funkcija PowerPoint Morph omogoča ustvarjanje animiranih prehodov med dvema diapozitivoma predstavitve. Morfiranje deluje s slikami in grafikami ali 3D oblikami, pa tudi z besedami in besedili.
 • Orodje čopič se uporablja za jasno poudarjanje posameznih elementov, kot so izrazi, pa tudi grafike v predstavitvi na diapozitivu, tako da jih barvno označite. Poudarjanje se izvede samo v načinu predstavitve, sam dokument PowerPoint se ne spremeni.
 • S sledenjem času lahko predavatelji med predstavitvijo še bolje obvladajo upravljanje časa: vedno je prikazan razpoložljivi čas, tako da se lahko kljub morebitnim zamudam držijo časovnega okvira.
 • S funkcijo deljenja lahko predstavitev še lažje objavite v družabnih medijih, kot so Facebook in drugi.
 • Predstavitveno storitev lahko uporabljate z Microsoftovim računom, da je predstavitev v živo na voljo tudi drugim zainteresiranim stranem prek brskalnika.

Priročne nove funkcije programa Outlook v Office 2016 Standard

Outlook 2016 ima nekaj novih funkcij, ki uporabnikom pomagajo predvsem pri učinkovitem upravljanju vsakodnevne poplave e-pošte ter hitrejšem iskanju vsebine, stikov in dokumentov; tudi pošiljanje priponk je zdaj še lažje in hitrejše:

 • Funkcija Clutter ločuje pomembna in nepomembna e-poštna sporočila, ki so že v mapi prejete pošte, in slednja razvršča v svojo mapo za neželeno e-pošto; onemogoči tudi vse potencialno nevarne vsebine, kot so nevarne povezave ali zlonamerna programska oprema. Clutter prepozna tudi uporabnikovo vedenje, na primer katera e-poštna sporočila prebere najprej, katera pozneje in katera popolnoma prezre, ter tako nenehno izboljšuje merila razvrščanja.
 • Prek virtualne iskalne mape se e-poštna sporočila ali osebe in stiki najprej filtrirajo glede na vnaprej določeno merilo iskanja, nato pa se v njej prikažejo skupaj.
 • Po vnosu imena ali kliku v polje "Komu" novega e-poštnega sporočila imenik predlaga ustrezne stike iz imenika, pa tudi tiste, s katerimi pošiljatelj sporočila pogosto komunicira.
 • Priponke lahko najdete in pošljete še hitreje, saj Outlook 2016 prikaže seznam vseh datotek, ki so bile nedavno uporabljene, ko kliknete "Priložite datoteko". Priponke vsebujejo spustni meni s funkcijami za takojšnje odpiranje, kopiranje, shranjevanje ali brisanje z enim klikom.
 • Prek storitev OneDrive in SharePoint lahko tam shranjene datoteke pošljete kot povezavo. To znatno zmanjša količino podatkov v e-poštnem predalu.

Program za beležke OneNote v Office 2016 Standard

Nenazadnje Office 2016 Standard vključuje tudi OneNote, priljubljeno digitalno beležnico, ki jo lahko zaradi njene vsestranskosti uporabljate skoraj povsod, zlasti na

Pametni telefoni in tablični računalniki za pisanje, urejanje in deljenje zapiskov od koder koli.

 • Zamisli in naloge lahko spontano zapisujete z OneNote in jih sinhronizirate v vseh napravah.
 • To vključuje slike, video datoteke in besedilo. Vgrajeno prepoznavanje besedila in govora omogoča iskanje ključnih besed po besedilih v slikah (npr. posnetkih zaslona) in glasovnih datotekah.
 • OneNote se povezuje z različnimi programi Office, tako da lahko v njih preprosto vodite zapiske.
 • V napravah, ki podpirajo dotik, lahko opombe vnesete tudi ročno.
 • Opombe lahko med seboj tudi povežete, vsebina iz internetnih virov pa je samodejno povezana.
 • Beležnice lahko shranite v OneDrive in jih delite z drugimi uporabniki.

Publisher 2016 je na voljo na Office 2016 Standard

Publisher je priročen program Office za ustvarjanje različnih medijev za splet ali tisk. Ta programska oprema za založništvo je poseben del MS Office 2016 Standard in ni vključena v paket Home & Student ali Home & Business.

Uporabniku prijazen vmesnik ponuja pregledno razporeditev vseh pomembnih funkcij. Intuitivno uporabna orodja pomagajo neizkušenim in profesionalcem pri oblikovanju zahtevnih dokumentov in urejanju slik za doseganje optimalnih rezultatov. Besedilo in slike lahko vizualno spremenite s slikovnimi učinki, kot so sence, luminiscenca, 3D in odsevi. Za urejanje več slik je na voljo ločen stolpec v območju za oblikovanje. Te lahko nato intuitivno izmenjujete z metodo povleci in spusti. Dokumente, ustvarjene v programu Publisher, lahko shranite tudi v formatu JPG, zlasti za digitalno tiskanje s spletno fotografsko storitvijo.

Pomembne funkcije in značilnosti programa Publisher 2016 so:

 • Oblikovne predloge v običajnih formatih se prikažejo že ob odprtju programa Publisher za vse vrste dokumentov: za zasebne namene so na voljo predloge za letake in pisma A4 itd., za komercialno uporabo pa so na voljo tudi predloge za večstranske brošure in obsežnejše kataloge. Vse elemente, ki so vnaprej določeni v predlogi, kot so naslovi, številke strani, polja, pa tudi barve, pisave in oblikovanje, lahko individualno prilagodite in shranite kot novo predlogo, tako da so ponovno na voljo za podobne publikacije.
 • Integrirane gradnike, kot so naslovi, okvirji za besedilo, stolpci itd., je prav tako mogoče prevzeti ali prilagoditi, tako da je za vse publikacije na voljo enotna zasnova.
 • Skalabilne vektorske grafike SVG v programu Publisher in razpoložljive 3D predmete lahko poljubno povečate ali zavrtite za 360 stopinj, pri čemer vedno ohranijo ostrino.
 • S pomočjo funkcije povleci in spusti lahko slike in grafike uvozite v dokument programa Publisher ne le iz mape ali knjižnice Microsoft ClipArt, temveč tudi iz interneta ali spletnega fotoalbuma prek iskanja slik v iskalniku Bing.
 • Funkcija ravnila omogoča milimetrsko natančno postavitev v dokumentu.
 • Orodje besedilnega polja je praktičen pripomoček, zlasti za večstranske publikacije; takoj ko v okvir besedila vstavite daljše besedilo, se prikaže elipsa, če je besedila več, vendar ni vidno. S povezovanjem posameznih besedilnih polj se vstavljeno besedilo samodejno razporedi med njimi.

Sistemske zahteve za Office 2016 Standard:

MS Office Standard je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici. 64-bitna različica se običajno namesti samodejno - v 32-bitnem operacijskem sistemu s procesorjem x86 je mogoče namestiti samo 32-bitno različico. Glede na različico se lahko zahteve za posamezno strojno opremo razlikujejo, zlasti glede pomnilnika RAM in prostora na trdem disku. Upoštevajte naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistem: vsaj Windows 7 ali novejša različica ali Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Procesor: x86 ali x64-bitni procesor z vsaj 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik: 1 GB RAM (32-bitni), 2 GB RAM (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3,0 GB
 • Zaslon: ločljivost vsaj 1 024 x 768
 • Grafična kartica: vsaj grafična kartica DirectX 10 za strojno pospeševanje grafike

Kupite MS Office 2016 Standard poceni pri Wiresoftu v spletni trgovini

Izdaja MS Office 2016 Standard ni na voljo v običajni trgovini, temveč le kot količinska licenca za podjetja. V spletni trgovini Wiresoft je programska oprema Office 2016 Standard na voljo tudi posamično, kot nakupna različica in brez obveznosti kot v primeru naročnine s posodobitvami programske opreme; zato pri nakupu prek Wiresofta nastanejo le enkratni stroški. Kupite polno različico programa z enakim obsegom programov in funkcij, kot jih ponuja količinska licenca, s to razliko, da je ta paket Office 2016 Standard ena licenca, ki jo uporabljate izključno sami.

Varen nakup programske opreme z Wiresoftom: Nakup Office 2016 Standard ali katere koli druge Office 2016 izdaje pri Wiresoftu ni le izjemno poceni in priročen, temveč tudi varen: ta Office 2016 Standard programska oprema je licenca za enega uporabnika, ki je bila del večje količinske licence, kakršno lahko običajno kupijo in uporabljajo le večja podjetja. Ob nakupu količinske licence imajo ta podjetja tudi pravico do preprodaje presežnih licenc programske opreme - npr. podjetju Wiresoft. Ni pomembno, ali te licence niso bile uporabljene ali pa je bila zadevna programska oprema Office nadomeščena z novejšo različico programa ali pa v podjetju ni več podprta zaradi splošne prilagoditve strojne opreme ali posodobitve operacijskega sistema. S prodajo se lahko licenca za količino razpusti in pretvori v posamezne licence - te se nato imenujejo rabljena programska oprema. Razdelitev na posamezne licence ne vpliva na obseg programov ali njihovo funkcionalnost, programska oprema pa se zaradi uporabe tudi ne obrabi.

Wiresoft prodaja samo polne različice MS Office Standard ali drugih Microsoftovih programov, ki so enake izvirnim Microsoftovim različicam ali izdajam; tudi te izvirajo samo iz zakonitih virov prvih kupcev iz Evrope.

Zato pri nakupu rabljene programske opreme Office 2016 Standard v spletni trgovini Wiresoft Software Shop ne tvegate ničesar, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo izrecno dovoljeno z zakonom, kar potrjujejo tudi številne sodbe.

To programsko opremo Office 2016 Standard lahko namestite v računalnik takoj po zaključku postopka nakupa in končanem prenosu ter jo aktivirate z licenčnim ključem - Multi-Activation-Key (MAK) -, ki je priložen ob nakupu, in jo uporabljate brez časovnih ali drugih omejitev.

Nakup programske opreme paketov Microsoft Office je za Wiresoftove stranke ekonomična možnost nakupa takšnih običajno nedostopnih programov, ki so dodatno še posebej ugodni. Zato imajo zlasti samozaposleni in zasebni uporabniki, pa tudi mala in srednja podjetja, koristi od naše ponudbe cenovno ugodne programske opreme: z Wiresoftom ne prejmejo le vseh ekskluzivnih prednosti Office 2016 Standard Edition, temveč pri nakupu tudi prihranijo!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo najdete Office 2016 Standard Edition ter druge izdaje in različice ter druge Office-programe kot nakupno različico. Če imate kakršno koli vprašanje o Office 2016 Standard ali kateri koli drugi izdaji Microsoft Office 2016, nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije