Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Povečajte produktivnost razvijalcev z Visual Studio 2022 Enterprise - naprodaj Visual Studio je Microsoftovo preizkušeno integrirano razvojno okolje za načrtovanje in uvajanje kompleksnih aplikacij za podjetja na številnih področjih....
2.353,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - vsestranska programska oprema za razvijalce kot nakupna različica Visual Studio 2022 Professional podjetja Microsoft je najnovejša različica preizkušenega IDE (integriranega razvojnega okolja), ki je...
358,90 € *

Microsoft Visual Studio 2022 - Nove funkcije in prednosti

Microsoft Visual Studio 2022 je zmogljivo in priljubljeno integrirano razvojno okolje (IDE) za razvijalce po vsem svetu. V tem članku si bomo ogledali najnovejše funkcije in prednosti Visual Studia 2022 ter zakaj je izjemna izbira za razvijalce.

Nove funkcije v programu Microsoft Visual Studio 2022

1. 64-bitna podpora:

Ena od najbolj opaznih izboljšav v Visual Studiu 2022 je uvedba 64-bitne podpore. To pomeni, da lahko razvijalci zdaj izkoristijo več pomnilnika, kar izboljša zmogljivost in stabilnost njihovih aplikacij.

2. integracija z okoljem .NET 6:

Visual Studio 2022 ponuja brezhibno integracijo s standardom .NET 6, najnovejšo različico priljubljenega Microsoftovega ogrodja. To razvijalcem omogoča, da izkoristijo najnovejše tehnologije in izboljšave.

3. Izboljšana produktivnost

IDE vsebuje številne izboljšave produktivnosti, vključno s hitrejšim nalaganjem, optimiziranim ustvarjanjem kode in funkcijami za odpravljanje napak. Razvijalci lahko delajo učinkoviteje in hitreje razvijajo svoje projekte.

Prednosti programa Microsoft Visual Studio 2022

1. Razvoj na različnih platformah

Visual Studio 2022 podpira razvoj aplikacij za različne platforme, vključno z operacijskimi sistemi Windows, Android, iOS in splet. To razvijalcem omogoča ustvarjanje vsestranskih aplikacij, ki delujejo na različnih napravah.

2. Močan ekosistem

Skupnost Visual Studia je velika in omogoča dostop do številnih razširitev, orodij in virov. Razvijalci lahko izkoristijo ta obsežen ekosistem za optimizacijo svojih razvojnih projektov.

3. Posodobljena orodja za razvijalce

Visual Studio 2022 zagotavlja dostop do številnih razvojnih orodij, vključno z Visual Studio Code Editor, Azure DevOps za skupinsko sodelovanje in Azure integration za razvoj v oblaku.

Kupite Visual Studio 2022 za Windows pri Wiresoftu

Na splošno Microsoft Visual Studio 2022 ponuja izboljšano razvojno izkušnjo s številnimi novimi funkcijami in prednostmi za razvijalce. S 64-bitno podporo, integracijo .NET 6 in večjimi izboljšavami produktivnosti je odlična izbira za razvoj aplikacij na več platformah. Razvijalci lahko izkoristijo prednosti močnega ekosistema in posodobljenih razvijalskih orodij za uspešno realizacijo svojih projektov.

kategorije