Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL
Visio 2019 Professional - profesionalna Microsoftova programska oprema za vizualizacijo kot posamezna licenca za nakup Visio 2019 je najnovejša različica napredne Microsoftove programske opreme za informativno vizualizacijo poslovnih in...
199,90 € *
MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD
Visio 2019 Standard - Program za vizualizacijo iz Microsofta kot posamezna licenca za nakup Visio 2019 je najnovejša, prenovljena različica Microsoftove programske opreme za profesionalno vizualizacijo tehničnih in poslovnih procesov ter...
125,90 € *

Microsoft Visio 2019: Vaša rešitev za profesionalne diagrame

Microsoft Visio 2019 je zmogljiva programska oprema, ki podjetjem omogoča ustvarjanje, vizualizacijo in izmenjavo profesionalnih diagramov. Ta različica programa Microsoft Visio zagotavlja obsežne funkcije in orodja za jasno in razumljivo predstavitev zapletenih informacij.

Prednosti programa Microsoft Visio 2019

  • Vsestranske vrste diagramov: Microsoft Visio 2019 ponuja široko paleto vrst diagramov, vključno z diagrami poteka, organizacijskimi diagrami, tlorisi, tehničnimi risbami in še veliko več. To vam omogoča vizualizacijo različnih vrst informacij.
  • Profesionalne predloge: Programska oprema vključuje različne profesionalne predloge, ki vam bodo pomagale pri začetku dela. Ne glede na to, ali želite ustvariti organizacijsko shemo za svoje podjetje ali zasnovati diagram poteka procesa za projekt, Visio ponuja pravo predlogo.
  • Enostavno sodelovanje: Microsoft Visio 2019 omogoča enostavno sodelovanje. Diagrame lahko delite prek spleta, jih skupaj urejate in pridobivate povratne informacije od članov ekipe. To spodbuja učinkovito komunikacijo in izmenjavo znanja znotraj ekipe.

Enostavni diagrami

Microsoft Visio 2019 ponuja uporabniku prijazen vmesnik, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje diagramov brez obsežnega tehničnega znanja. Intuitivna funkcionalnost povleci in spusti, samodejna razporeditev oblik in pametne povezave močno olajšajo ustvarjanje diagramov.

Povečajte jasnost svojih informacij

Z uporabo programa Microsoft Visio 2019 lahko podjetja kompleksne informacije pretvorijo v razumljive diagrame. To pomaga pri optimizaciji procesov, sprejemanju odločitev in izboljšanju komunikacije. Diagrami Visio so dragocen vir za projekte, poročila, predstavitve in usposabljanja.

Integracija z Microsoft 365

Microsoft Visio 2019 je brez težav integriran v okolje Microsoft 365. To pomeni, da lahko svoje diagrame preprosto delite in urejate v Microsoft Teams, SharePoint in drugih Microsoftovih aplikacijah. Povezava programa Visio z drugimi Microsoftovimi orodji vam omogoča učinkovito delo in dosledno sodelovanje.

Microsoft Visio 2019 je idealna rešitev za podjetja, ki potrebujejo visokokakovostne diagrame in vizualizacije. Z obsežnimi funkcijami in orodji te programske opreme lahko jasno in nazorno predstavite informacije, spodbujate sodelovanje v ekipi in povečate produktivnost.

kategorije