Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10451
 • KV3-00309
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
130,90 € * 143,90 € * (9,03% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  64bit


Z novim operacijskim sistemom Windows 11 Enterprise zlasti večja podjetja, ki imajo še posebej visoke zahteve glede varnosti operacijskega sistema, prejmejo največ funkcij in možnosti za učinkovito upravljanje vseh pomembnih nalog. Windows 11 Enterprise je bil posebej razvit za hibridno delo v takih podjetjih in organizacijah, ki zahtevajo večjo varnost in tudi obsežnejše upravljanje. Ta izdaja ponuja višjo raven zaščite, vključno z varnostjo, ki temelji na virtualizaciji, in celovitostjo kode, zaščiteno s hipervizorjem. Namesto z gesli se uporabniki udobno in varno prijavljajo prek storitve Windows Hello for Business z večstopenjskim preverjanjem pristnosti.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"

Windows 11 Enterprise - najobsežnejši Microsoftov operacijski sistem za profesionalne uporabnike

Z novim operacijskim sistemom Windows 11 Enterprise so večja podjetja, ki imajo še posebej visoke zahteve glede varnosti operacijskega sistema, deležna največ funkcij in možnosti za učinkovito upravljanje vseh pomembnih nalog. Windows 11 Enterprise je bil razvit posebej za hibridna podjetja in organizacije, ki potrebujejo večjo varnost in celovitejše upravljanje. Ta izdaja ponuja višjo raven zaščite, vključno z varnostjo, ki temelji na virtualizaciji, in celovitostjo kode, zaščiteno s hipervizorjem. Uporabniki se namesto z gesli udobno in varno prijavijo z večstopenjskim preverjanjem pristnosti prek storitve Windows Hello for Business.

Windows 11 Enterprise ponuja največ funkcij in je na voljo v dveh različicah:

 • Windows 11 Enterprise E3 vključuje več varnostnih in nadzornih funkcij ter napredne funkcije upravljanja.
 • Windows 11 Enterprise E5 ima tudi Microsoft Defender za končne točke s še naprednejšimi funkcijami upravljanja.

Windows 11 Enterprise se predstavlja z novim namiznim vmesnikom, s katerim je delo z računalnikom še bolj intuitivno in zato tudi uporabniku prijaznejše. Med najvidnejše novosti spadajo privlačna "plavajoča zasnova" s plavajočimi elementi, prenovljen začetni meni z osrednjim upravljanjem, vključitev "ekip" v opravilno vrstico, dodatno izboljšana funkcija iskanja, optimizirane možnosti za delo z dotikom, digitalnim peresom in prepoznavanjem glasu ter "temni način" za osredotočeno delo.

Te 64-bitne polne različice sistema Windows 11 Enterprise niso na voljo v običajni trgovini s programsko opremo za zasebne stranke ali posamično: pri Wiresoftu imate možnost kupiti te različice kot rabljeno programsko opremo in tako tudi kot posamične licence ter tako izkoristiti prednosti poslovnih funkcij in zmogljivosti.

Več informacij o novih funkcijah in lastnostih sistema Windows 11 Enterprise je na voljo v naslednjem pregledu - in v klepetu v živo z Wiresoftovim zaposlenim.

Windows 11 Enterprise preprosto ponuja več za podjetja

Novi Windows 11 Enterprise ponuja največ funkcij in orodij, ki so zelo pomembni za upravljanje uporabnikov in končnih naprav, zlasti v velikih podjetjih z veliko zaposlenimi.

Windows 11 Enterprise je na voljo v dveh različicah, prilagojenih različnim velikostim in varnostnim potrebam podjetij:

Windows 11 Enterprise E3 - z naslednjimi funkcijami:

 • Vsestranske možnosti za namestitev operacijskega sistema, vključno z nadzorovanimi posodobitvami
 • Celovite možnosti upravljanja naprav in aplikacij
 • Upravljanje tiskanja brez strežnika za univerzalno tiskanje
 • Napredna zaščita pred najnovejšimi varnostnimi grožnjami

Windows 11 Enterprise E5 - vključuje tudi:

 • Microsoft Defender - celovita rešitev vse-v-enem, namenjena predvsem večjim podjetjem, ki uporabljajo varnost končnih točk, zagotovljeno prek oblaka, s funkcijami, kot so:
 • Zaščita končne točke ter odkrivanje in odzivanje
 • Upravljanje varnostnih tveganj
 • Mobile Threat Defense (MTD) za odkrivanje groženj in tveganj v mobilnih napravah, kot je mobilno ribarjenje

Še bolj celovita zaščita pred grožnjami s programom Microsoft Defender za Windows 11 Enterprise E5

Z Microsoft Defenderjem za Windows 11 Enterprise E5 organizacije pridobijo edinstven vpogled v grožnje in izkoristijo strokovno znanje vrhunskih varnostnih strokovnjakov z naprednim spremljanjem, analitiko in podporo.

Ta celovita avtomatizirana varnostna rešitev posebej ščiti končne točke v oblaku - vključno z odkrivanjem in odzivanjem na končne točke - z naslednjimi funkcijami:

 • ocenjevanje na podlagi tveganja, zmanjševanje površine napada in naslednja generacija zaščite na podlagi vedenja, bogati funkcijski vmesniki API in enotno upravljanje ranljivosti za takojšnje in ustrezno ukrepanje
 • zlasti zaščita pred novo polimorfno in metamorfno zlonamerno programsko opremo - poleg groženj brez datotek in groženj, ki temeljijo na datotekah
 • Napredna vedenjska analitika in strojno učenje s spremljanjem vedenja odkrivata napade in izkoriščanje ničelnega dne
 • Zmanjšanje površin za napade v organizacijah, ki so izpostavljene kibernetskim grožnjam
 • Izolacija na podlagi strojne opreme za zaščito celovitosti sistema - ob zagonu in med izvajanjem prek lokalnih in oddaljenih dokazov
 • Izolacija vsebnikov za Microsoft Edge za zaščito pred zlonamernimi spletnimi mesti

Druge nove funkcije v sistemu Windows 11 Enterprise

Uporabniki bodo imeli koristi tudi od številnih drugih funkcionalnosti novega sistema Windows 11 Enterprise Edition - velik del teh so dodatne varnostne funkcije, poleg splošnih optimizacij pa so na voljo tudi številne zanimive novosti na področju upravljanja sistema.

Varnost

Na področju varnosti so v sistemu Windows 11 Enterprise na voljo naslednje funkcije:

 • Hyper-V je tehnologija vizualizacije, ki omogoča, da se operacijski sistemi zaženejo kot virtualni računalniki. Prednosti Hyper-V so manjša izkoriščenost zmogljivosti strežnika in posledično manjša poraba energije ter večja varnost zaradi ločenega izvajanja virtualnih storitev.
 • BitLocker je učinkovita tehnologija šifriranja za varno šifriranje trdih diskov, zlasti iz mobilnih naprav, kot so tablični in prenosni računalniki. S programom BitLocker To Go lahko šifrirate tudi ključe USB in zunanje trde diske.
 • Peskovnik Windows omogoča uporabo virtualizirane različice sistema Windows 11 brez namestitve navideznega trdega diska (VHD) za preizkušanje neznanih programov in aplikacij.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) omogoča tudi uporabo brskalnika v nekakšnem peskovniku. Tako je mogoče preprečiti napade med brskanjem po internetu, saj izolira spletna mesta, ki so razglašena za nezaupanja vredna, ter datoteke Word, PowerPoint in Excel ter jim tako prepreči dostop do zaupanja vrednih podatkov v podjetju.

Upravljanje

V večjih podjetjih je diferencirano upravljanje velikega števila posameznih uporabnikov ali skupin izziv, ki ga ne smemo podcenjevati. Sistem Windows 11 Enterprise ponuja nove funkcije za ta namen:

 • Skupinske politike za upravljanje končnih naprav ter uporabniških računov in skupin uporabnikov, tako za pravice dostopa do podatkov in naprav kot tudi za posodobitve - npr. v skladu z roki - in za optimizacijo shranjevanja (Storage Sense).
 • V načinu kioska vsak zaposleni prejme uporabniški račun z ločeno identiteto, kar poenostavi konfiguracijo končnih naprav.
 • Z aplikacijo za oddaljeno namizje je mogoč oddaljen dostop z osebnega računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona z oddaljene lokacije, da lahko uporabljate svoj računalnik na lokaciji podjetja.
 • V Microsoftovi poslovni trgovini so na osrednjem mestu na voljo aplikacije, ki so na voljo določenim uporabnikom.

Splošne novosti v operacijskem sistemu Windows 11 Enterprise

Windows 11 vsebuje tudi številne funkcije iz različice Enterprise Edition in dodatke, ki uporabnikom ponujajo nov videz in občutek pri delu - npr. z:

 • "Plavajoča zasnova": novo zasnovo namiznega vmesnika operacijskega sistema Windows 11 odlikujejo prozorna, plavajoča okna, ki dajejo tridimenzionalni videz, ter novo ozadje, ki spominja na zloženo tkanino, in številne nove sistemske ikone.
 • "Segoe Fluent" je nova zasnova za prikazovanje glifov. Segoe Fluent temelji na treh načelih: Glif vsebuje le podrobnosti, ki so potrebne za sporočanje pomena (minimalne). Vsak glif temelji na preprostih geometrijskih oblikah (Basic) in ima lahko razumljiv sodoben slog (Evolved).
 • Nova oblika "Sun Valley" izstopa zaradi zaobljenih vogalov elementov. Poleg tega so iz menija izginile manj pogosto uporabljene funkcije, tako da so pomembnejše funkcije hitreje dostopne.
 • Novi začetni meni operacijskega sistema Windows 11 Enterprise ne prikazuje več "živih ploščic" kot prej, temveč je bolj usmerjen k videzu in občutku Microsoftovih pametnih telefonov - rezultat je, da uporabniki zdaj najdejo enoten uporabniški vmesnik v vseh vrstah končnih naprav.
 • Opravilna vrstica - vključno z novimi ikonami - je zdaj osredotočena na dno zaslona, položaj pa je lahko poravnan levo kot prej. Vsebuje tudi komunikacijsko platformo Teams, ki zdaj nadomešča Skype; uporabniki lahko klepetajo ali sodelujejo v videokonferencah z enim klikom.
 • V informacijskem središču je središče za obvestila ločeno od hitrih nastavitev, klik na datum pa prikaže koledar.
 • Gradniki, ki so jih mnogi pogrešali, so se vrnili, v vrstico z novicami "Novice in zanimive teme" pa lahko dodate gradnike drugih ponudnikov.
 • Novi tablični način vključuje več gest na dotik in izboljšano zaslonsko tipkovnico.
 • V operacijskem sistemu Windows 11 lahko uporabljate tudi aplikacije za sistem Android ali pa pametni telefon povežete.
 • Med dodatki v sistemu Windows 11 Enterprise so tudi novo orodje za izrezovanje zaslonskih slik, nov kalkulator z dodatnimi funkcijami, nova zasnova Microsoftovega brskalnika Edge itd.

Preizkušene ekskluzivne funkcije sistema Windows 11 Enterprise

V trenutni različici sistema Windows 11 Enterprise bodo verjetno znova na voljo preverjene funkcije iz prejšnje različice z:

 DirectAccess za oddaljene uporabnike, ki lahko uporabljajo povezljivost omrežnih virov tudi brez povezave VPN

 • Windows To Go Creator, ki uporabnikom omogoča uporabo sistema Windows 11 Enterprise na ključku USB ali trdem disku USB tudi v tuji končni napravi,
 • AppLocker: določa pravila za uporabo aplikacij v računalniku podjetja, vključno z belimi seznami
 • BranchCache optimizira pasovno širino in izboljša hitrost
 • Univerzalni filter za zapisovanje shrani podatke v glavni pomnilnik, tako da so na voljo do ponovnega zagona
 • Credential Guard varuje podatke za prijavo z "varnostjo na podlagi virtualizacije", ki je izolirana od preostalega operacijskega sistema
 • Funkcija Device Guard omogoča konfiguracijo delovnih postaj, tako da se lahko zaženejo samo določene aplikacije
 • Analiza namizja je storitev v oblaku, ki odjemalcem sistema Windows zagotavlja informacije o uporabnih posodobitvah.

Za več informacij o razpoložljivosti teh in drugih funkcij predizdajne različice sistema Windows 11 Enterprise se pogovorite s predstavnikom podjetja Wiresoft.

Zahteve za strojno opremo za Windows 11 Enterprise

Windows 11 Enterprise je mogoče namestiti v 64-bitni različici. Če želite enega od njih brez omejitev uporabljati v lokalnem osebnem ali prenosnem računalniku, mora njegova strojna oprema izpolnjevati določene zahteve, ki se razlikujejo od zahtev za prejšnje različice. Poleg tega je v operacijskem sistemu Windows 11 Enterprise Edition namesto 128 GB zdaj mogoče namestiti do 2 TB pomnilnika RAM, podprta pa sta tudi največ 2 polna procesorja ali 128 procesorskih jeder. Za več podrobnosti se obrnite na Wiresoftovega predstavnika. Veljajo naslednje minimalne zahteve:

 • Procesor: Dvojedrni procesor (1 GHz) s 64-bitno podporo
 • Pomnilnik: 4 GB RAM
 • Prostor na trdem disku: 64 GB (64-bitni)
 • Sistem: UEFI različice 2.3.1 ali višje z omogočenim Secure Boot za varen zagon
 • Vdelana programska oprema: Trusted Platform Module (TPM) različica 2.0
 • Grafična kartica: DirectX 12 z gonilnikom WDDM 2.0
 • Zaslon: visoka ločljivost (720p), večji od 9 palcev, 8-bitni barvni kanal

Kupite Windows 11 Enterprise E3 in E5 že danes kot rabljeno programsko opremo po nizkih cenah v spletni trgovini Wiresoft

Novi operacijski sistem Windows 11 Enterprise je zdaj na voljo v dveh različicah Enterprise E3 in Enterprise E5 kot rabljena programska oprema v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo - zato vam ni na voljo le po bistveno nižji ceni kot primerljivo novo blago, temveč tudi ne veljajo več omejitve za nove licence programske opreme Enterprise, ki veljajo za prodajo zasebnim strankam in na splošno za posamezne licence. Poleg tega imate pri nakupu rabljene programske opreme pri Wiresoftu tudi naslednje prednosti:

 • Ob nakupu sistema Microsoft Windows 11 Enterprise Edition stranke družbe Wiresoft prejmejo izvirno licenco za programsko opremo, ki jo je predhodno kupilo podjetje in jo prodalo družbi Wiresoft.
 • Pravna podlaga za nadaljnjo prodajo uporabljene programske opreme Windows 11 Enterprise je veljavna zakonodaja, ki dovoljuje prodajo Microsoftove programske opreme ter nakup in uporabo.
 • Programska oprema Windows 11 Enterprise je pri nadaljnji prodaji opisana kot "rabljena", pri čemer izraz "rabljena" ne pomeni, da je njena funkcionalnost omejena ali da je bila dejansko uporabljena.
 • Če je programsko opremo Windows 11 Enterprise že namestil ali aktiviral prejšnji kupec, je bila pred prodajo podjetju Wiresoft ponovno izbrisana, tako da jo je mogoče ponovno 100-odstotno uporabiti.
 • Ta rabljena programska oprema Windows 11 Enterprise, ki jo za nadaljnjo prodajo ponuja Wiresoft, je bila pred prodajo tudi preizkušena za popolno uporabnost.
 • Licenca programske opreme Windows 11 Enterprise, ki jo Wiresoft ponuja za prodajo kot uporabljeno, kot tudi druga uporabljena Microsoftova programska oprema, ni omejeno uporabna ali časovno omejena testna različica, temveč je za vas avtoriziran programski izdelek, ki bo aktiviran po vašem nakupu.
 • Po uspešno opravljenem nakupu vam je programska oprema Windows 11 Enterprise takoj na voljo prek elektronskega prenosa programske opreme (ESD).
 • Pri nakupu rabljene licence Microsoftove programske opreme pri Wiresoftu ste lahko prepričani, da vedno kupujete in uporabljate originalni in zakoniti Microsoftov izdelek.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi z nakupom rabljene programske opreme Windows 11 Enterprise E3 ali E5 ali katere koli druge izdaje novega operacijskega sistema Windows 11 ter starejših različic Windows ali druge Microsoftove programske opreme, se obrnite na nas po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije