Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10010
 • 021-10609
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
109,90 € * 120,90 € * (9,1% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Microsoft Office 2019 je najnovejša različica preizkušene programske opreme za produktivnost za ustvarjanje in oblikovanje besedil ter izračunov, vključno z njihovo pregledno predstavitvijo in objavo, ter za varno komunikacijo z drugimi zaposlenimi in partnerji.   Standard Edition Office 2019 poslovnim strokovnjakom zagotavlja širok nabor funkcij in orodij, s katerimi lahko brez težav obvladajo vsa tipična opravila v podjetjih. Uporabite Word z vsestranskimi možnostmi za obdelavo besedil, Excel za izdelavo in vrednotenje tabel ter PowerPoint za privlačne predstavitve rezultatov, ki jih lahko s programom za namizno založništvo Publisher oblikujete tudi pripravljene za tisk. Z Outlookom postane upravljanje vsakodnevne poplave elektronske pošte pregledno, organizacija komunikacije s poslovnimi partnerji in sodelavci pa učinkovitejša.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"

Microsoft Office 2019 Standard - izdaja za profesionalne uporabnike

Microsoft Office 2019 je najnovejša različica preizkušene programske opreme za ustvarjanje in oblikovanje besedil ter izračunov, vključno z njihovo jasno predstavitvijo in objavo ter varno komunikacijo z drugimi zaposlenimi in partnerji.

Standard Edition Office 2019 poslovnim strokovnjakom zagotavlja širok nabor funkcij in orodij za enostavno opravljanje vseh tipičnih poslovnih opravil. Za obdelavo besedil uporabite Word z vsestranskimi možnostmi, Excel za izdelavo in vrednotenje preglednic ter PowerPoint za privlačne predstavitve rezultatov, ki jih lahko s programom za namizno založništvo Publisher pripravite tudi za tisk. Outlook omogoča pregledno upravljanje vsakodnevne poplave e-poštnih sporočil in učinkovitejšo organizacijo komunikacije s poslovnimi partnerji in sodelavci.

Z nakupom Microsoft Office 2019 Standard zasebni in poslovni uporabniki s komponentami Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher ter digitalnim beležnico OneNote prejmejo vsa pomembna orodja, ki jih potrebujejo za uspešno upravljanje vseh vsakodnevnih nalog za obdelavo podatkov in dokumentov - tudi za komunikacijo po vsem svetu. Poleg tega preizkušene funkcije, kot je preprečevanje izgube podatkov, ščitijo pred izgubo podatkov, celovito upravljive varnostne politike pa urejajo tudi pravice posameznikov do dostopa do datotek; seveda je MS Office skladen tudi s strogimi predpisi EU o varstvu podatkov.

Poleg tega programski paket trenutne Standard Edition 2019 vsebuje številne praktične optimizacije za strokovno in učinkovito delo brez ovir ter izmenjavo dokumentov za skupno delo, zlasti v oblaku. Poleg tega lahko vse programe Office uporabljate tudi kot spletne aplikacije Office.

Office 2019 Standard Edition - ki je sicer na voljo le kot del licenčne pogodbe za večje količine - je na voljo v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo kot posamezna licenca; poleg tega lahko izkoristite tudi našo posebno ugodno ponudbo. V naslednjem pregledu so predstavljene vse prednosti, ki vam jih ponuja Office 2019.

Večja enostavnost uporabe na spletnem mestu Office 2019 Standard

Poleg novih programskih funkcij je v paketu 2019 Office Suite veliko posameznih izboljšav obstoječih aplikacij, ki znatno povečujejo uporabniško prijaznost in splošno enostavnost uporabe.

To vključuje tudi funkcije za optimizacijo dostopnosti v vseh programih, na primer s podporo mednarodnim standardom, vključno s praktičnimi predlogi za oblikovanje ustreznih dokumentov, ki jih dopolnjujejo zvočne opombe. Zato so v razdelku "Enostavnost uporabe" vključene dodatne možnosti s širokim naborom tonov za "Zagotavljanje povratnih informacij z zvokom". Word ima zdaj v spletni strani Office 2019 s temnima temnima temno sivo in črno barvo ter funkcijo pretvorbe besedila v govor bolj subtilna ozadja za osredotočeno delo.

Z orodji za učenje, ki jih najdete v meniju Pogled, lahko še lažje prilagodite širino stolpcev, barve in druge nastavitve za izboljšanje berljivosti besedila. S funkcijo glasnega branja lahko prilagodite tudi hitrost branja.

Poleg tega so v različnih programih razširjene možnosti za uporabo prostoročnih risb, ki jih je mogoče vključiti za ilustracijo besedil in preglednic.

Pri uporabi spletne straniOffice 2019 Standard na napravi z zaslonom na dotik lahko programe upravljate tako s prstom kot tudi s pisalom.

Dodatno je optimizirano tudi hkratno urejanje in upravljanje dokumentov in datotek s strani več uporabnikov - v ta namen je na voljo Microsoftova storitev v oblaku OneDrive, prek katere je mogoč hkraten dostop do podatkov ter posodabljanje v realnem času ali njihova objava od koder koli. Celovito varnost zagotavlja posodobljeno upravljanje pravic dostopa in spreminjanja, tako da se lahko občutljive informacije izmenjujejo tudi prek oblaka.

Najpomembnejše novosti na spletni strani Office-Suite 2019 na kratko

V Office 2019 Standard je tudi veliko novih funkcij in orodij v preizkušenih programih Word, Excel, PowerPoint, Outlook in Access:

 • Word 2019 z različnimi orodji pospešuje delo z besedili - uporabnik lahko na primer takoj poišče tuje besede ali tujejezične izraze s funkcijo "Pregled", ne da bi mu bilo treba zapustiti program. Prav tako je mogoče risati prostoročno neposredno v dokumentu; na voljo so tudi barvni piktogrami za vizualno poudarjanje odlomkov.
 • Excel 2019 med drugim ponuja nove možnosti vizualizacije poročil z zemljevidi in lijakastimi grafikoni; to vključuje tudi vektorsko grafiko z možnostjo skaliranja ter izboljšano integracijo in prikaz prostoročnih risb. Poleg tega je zdaj mogoče povezovanje besedil. Novost v Excelu je tudi zaščita pred izgubo podatkov za iskanje občutljivih vrst podatkov, kot so številke kreditnih kartic.
 • PowerPoint 2019 vključuje nove vizualne učinke za animacijo predstavitev ali njihovo večjo dinamičnost, na primer prehode zoom ali den morph. Poleg tega so na voljo nove slike in piktogrami, ki jih je mogoče urejati, vključno z vektorsko grafiko, in možnostjo vključitve lastnih ilustracij, ustvarjenih z digitalnim peresom. Označevalnik, ki je bil prej znan iz Worda, lahko zdaj uporabite tudi v programu PowerPoint za barvno označevanje odlomkov.
 • Outlook 2019 z novimi funkcijami ponuja možnost razvrščanja e-poštnih sporočil po pomembnosti in pomembnosti, poleg tega jih je mogoče brati na glas, kar je še posebej priročno na potovanjih. Zaščita pred izgubo podatkov (DLP) zagotavlja, da so ključni podatki zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom.

Druge značilnosti Office 2019 Standard na kratko

Poleg že omenjenih funkcij programa so uporabnikom Office Standard Edition na voljo tudi naslednje funkcije, od katerih so nekatere še posebej pomembne za skrbnike in zagotavljajo zlasti večjo varnost ter razširjene možnosti nadzora.

Aktivacija Office 2019 Standard prek licenčnega ključa (VLK)

V tej izdaji Office, ki je na voljo predvsem strankam s količinskimi licencami, je ključ za količinske licence skrbnikom v večjih organizacijah priročno orodje za samodejno aktivacijo in upravljanje Microsoftove programske opreme.

Politika skupine za izboljšano varnost

Objekt skupinske politike (GPO) zagotavlja skupinske politike za zaščito Office 2019 z uporabo datotek ADMX. Poleg nadzora nad posodobitvami to vpliva tudi na varnostne nastavitve, vključno z nadzorom nad makri v zunanjih dokumentih.

Uporaba prek storitve Terminal Services / Remote Desktop Services (RDS)

Office 2019 Standard lahko uporabljate tudi na terminalu ali strežniku za oddaljeno namizje. Poleg tega licenca vključuje pravico do sekundarne uporabe za prenosni računalnik določenega uporabnika.

Aplikacija za telemetrijo

Aplikacija Telemetrija se uporablja za izboljšanje uporabniške izkušnje. Telemetrija v ta namen posreduje tehnične podatke (telemetrične podatke) operacijskemu sistemu računalnika, v katerem je nameščen Office Standard .

Nadzor posodabljanja

Nadzor nad posodobitvami ponuja skrbnikom različne možnosti za posodobitve funkcij ali funkcij ter kakovostne posodobitve, pomembne za varnost, kot so popravki in vroče popravke: manj pomembne posodobitve funkcij se lahko prezrejo, bistvene posodobitve pa se lahko odložijo za največ 5 tednov.

Splošne sistemske zahteve za Microsoft Office 2019 Standard

Naslednje sistemske zahteve veljajo za vse izdajeMS Office 2019 Standard in tudi za vse druge izdaje, za katere lahko veljajo dodatne zahteve.

 • Operacijski sistem: Zahteva je Windows 10
 • Procesor: dvojedrni procesor s frekvenco 1,6 GHz ali več
 • RAM: 2 GB RAM (32 bitov) ali 4 GB RAM
 • Trdi disk: 4 GB ali več razpoložljivega prostora
 • Ločljivost/grafična kartica: najmanj 1.280 x 768
 • in za vmesnik s pospeševanjem z grafičnim procesorjem: DirectX 10

Združljivost Office 2019 Standard z operacijskimi in strežniškimi sistemi Windows

Na tem mestu želimo še enkrat poudariti, da Microsoft Office 2019 Standard kot tudi vse druge izdaje nujno potrebujejo Windows 10 kot operacijski sistem, da bi zagotovili namestitev in pravilno delovanje programske opreme. Microsoft Office 2019 ni združljiv s prejšnjo različico Windows 8 niti s starejšimi različicami.

Za uporabo Office Standard 2019 v povezavi z Remote Desktop Services je potreben Windows Server 2019.

32-bitna ali 64-bitna različica - kaj upoštevati pri namestitvi Office 2019 Standard?

Office 2019 je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici. V tem primeru je programska oprema v računalnik nameščena samo z namestitveno datoteko Klikni in poženi (znano tudi kot "datoteka klikni in zapusti"). To je tisto, kar morate vedeti: Ko aktivirate licenco za Microsoft Office 2019 Standard, se privzeto prenese in namesti 32-bitna različica Office. To različico priporoča Microsoft, tudi če v računalniku uporabljate 64-bitno različico Windows. Prednost 32-bitne različice je, da je bolj združljiva s številnimi drugimi aplikacijami in dodatki, ki so skupni s spletno stranjo Office.

Hkratna namestitev Office 32-bitne in 64-bitne različice Office 2019 Standard v enem računalniku ni mogoča.

Dobro je vedeti: kakšni so pogoji licenciranja Microsoft Office 2019 Standard?

Vsaka izdaja programa Microsoft Office 2019 je licencirana za točno določeno končno točko - namizni računalnik, prenosni računalnik itd. Z nakupom licence za programsko opremo kupite tudi pravico do namestitve poljubnega števila kopij Office Standard in vseh prejšnjih različic na to končno napravo. Eno kopijo lahko namestite tudi na omrežni strežnik za uporabo na daljavo ali prek infrastrukture virtualnega namizja (VDI) z licenčno napravo končne točke.

Kupite Microsoft Office 2019 Standard po ugodni ceni v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo

Microsoft Office 2019 Standard Edition je običajno na voljo le kot količinska licenca, pri Wiresoftu pa jo lahko kupite kot veliko cenejšo posamezno licenco, ki vključuje naslednje prednosti:

 • Po opravljenem plačilu je licenca za Office 2019 Standard takoj na voljo za namestitev v obliki elektronskega prenosa programske opreme (ESD).
 • Kupljena licenca Microsoft Office 2019 Standard je enojna licenca.
 • Pri vseh Microsoftovih licencah Office, ki so na voljo za nakup pri Wiresoftu, boste prejeli programski izdelek, ki ga v celoti uporabljate izključno vi.
 • Vsa nameščena programska oprema Office prvotnega kupca je bila ob prodaji družbi Wiresoft izbrisana, zato je zadevna licenca 100-odstotno brezplačna in uporabna.
 • Wiresoft je temeljito preveril vse posamezne licence, ki izhajajo iz količinskih licenc, glede njihove dejanske uporabnosti.
 • Wiresoft kot resen prodajalec programske opreme ne ponuja poskusnih različic, ki so veljavne le omejeno obdobje ali jih je mogoče uporabljati na omejen način.
 • Pri nakupu licence pri Wiresoftu ste lahko prepričani, da kupujete originalni Microsoftov izdelek v skladu z zakonskimi zahtevami.

Za vsa vprašanja o nakupu licence Microsoft Office 2019 Standard nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije