Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC
Visual Studio za Mac 2017 - profesionalna programska oprema za razvijalce za macOS v nakupni različici Visual Studio 2017 za Mac Professional Edition uporabnikom zagotavlja zmogljive funkcije in izboljšave produktivnosti IDE za...
118,90 € *

Microsoft Visual Studio 2017 za Mac: razvojna platforma za aplikacije za Mac

Microsoft Visual Studio 2017 za Mac na prvi pogled

Microsoft Visual Studio 2017 za Mac je zmogljivo integrirano razvojno okolje (IDE), zasnovano posebej za razvijalce za Mac. Ta programska oprema zagotavlja obsežna orodja in funkcije za ustvarjanje, preizkušanje in odpravljanje napak izvornih aplikacij za Mac, mobilnih aplikacij in spletnih aplikacij.

Ključne značilnosti programa Visual Studio 2017 za Mac

Razvoj na različnih platformah

Ena od izjemnih funkcij programa Visual Studio 2017 za Mac je možnost razvoja na različnih platformah. Razvijalci lahko ustvarjajo aplikacije za MacOS, iOS, Android in splet, s čimer znatno razširijo doseg svojih aplikacij.

Intuitiven uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik programa Visual Studio 2017 za Mac je uporabniku prijazen in enostaven za razumevanje. Razvijalcem omogoča hitro orientacijo in učinkovito delo. IDE ponuja tudi številna integrirana orodja, ki pospešujejo razvoj.

Integracija z Azure

Visual Studio 2017 for Mac ponuja brezhibno integracijo z Microsoft Azure, Microsoftovo platformo v oblaku. To razvijalcem omogoča, da svoje aplikacije preprosto razširjajo v oblak in izkoristijo različne storitve v oblaku.

Podpora in viri

Microsoft je znan po svoji podpori skupnosti razvijalcev in Visual Studio 2017 za Mac ni izjema. IDE se redno posodablja in omogoča dostop do obsežnih virov, kot so dokumentacija, vadnice in forumi. Aktivna skupnost omogoča razvijalcem, da delijo svoje znanje in se učijo drug od drugega.

Zaključek

Microsoft Visual Studio 2017 za Mac je celovito razvojno okolje, ki izpolnjuje potrebe razvijalcev za Mac. S podporo za različne platforme, uporabniku prijaznim vmesnikom in integracijo z oblakom Microsoft Azure ta IDE zagotavlja vsa orodja in funkcije, potrebne za razvoj in upravljanje visokokakovostnih aplikacij. Če iščete zanesljiv in zmogljiv IDE za razvoj aplikacij za Mac, je Microsoft Visual Studio 2017 za Mac idealna izbira. Omogoča vam učinkovito in uspešno izvajanje razvojnih projektov.

kategorije