Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC
Visual Studio za Mac 2017 - profesionalna programska oprema za razvijalce za macOS v nakupni različici Visual Studio 2017 za Mac Professional Edition uporabnikom zagotavlja zmogljive funkcije in izboljšave produktivnosti IDE za...
57,90 € *

Kupite Visual Studio 2017 za Mac - vaša celovita rešitev za razvoj

Visual Studio 2017 za Mac je nedvomno eno najobsežnejših integriranih razvojnih okolij (IDE), ki so danes na voljo na trgu. Ta zmogljiv IDE, zasnovan posebej za MacOS, razvijalcem ponuja širok nabor orodij in funkcij, ki poenostavljajo razvoj programske opreme v več jezikih in ogrodjih. V tem izčrpnem članku bomo podrobno predstavili številne funkcije in z njimi povezane prednosti Visual Studia 2017 za Mac, pri čemer bomo poskrbeli, da bomo dosegli zahtevani cilj 800 besed.

Zmogljive funkcije za produktivnost in učinkovitost z Visual Studio 2017

Visual Studio 2017 za Mac se ponaša z impresivnim naborom zmogljivih funkcij, ki produktivnost razvijalcev dvignejo na novo raven. Tukaj je nekaj pomembnih funkcij:

Podpora za medplatformni razvoj

Ena od izstopajočih lastnosti programa Visual Studio 2017 za Mac je njegova brezhibna podpora za medplatformni razvoj. Razvijalci imajo možnost, da brez menjave IDE ustvarjajo aplikacije za različne platforme, vključno s sistemi macOS, iOS, Android in splet, ne da bi jim bilo treba zamenjati IDE. Ta integracija razvijalcem omogoča, da ohranijo dosleden potek dela pri razvoju, in znatno poveča učinkovitost.

Integracija z ogrodjem .NET Core

Visual Studio 2017 za Mac omogoča razvijalcem ustvarjanje aplikacij .NET Core, ki brez težav delujejo na več platformah. Ta funkcionalnost razvijalcem omogoča, da svoje aplikacije .NET nemoteno prenesejo z operacijskega sistema Windows na MacOS, ne da bi pri tem izgubili zmogljivost ali funkcionalnost.

Intuitiven uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik IDE je bil od samega začetka zasnovan tako, da je uporabniku prijazen in intuitiven. Jasno strukturiran vmesnik in uporabniku prijazna orodja omogočajo razvijalcem, da se osredotočijo na svoje dejansko delo, namesto da bi izgubljali čas z učenjem zapletenih funkcij IDE. To bistveno prispeva k večji produktivnosti.

Analiza in preoblikovanje kode

Visual Studio 2017 za Mac ima zmogljiva orodja za analizo kode in refaktorizacijo. Te funkcije razvijalcem omogočajo, da preverijo svojo kodo glede napak in izvedejo izboljšave ter tako povečajo kakovost in vzdrževanost kode.

Vgrajena podpora za Git

IDE vključuje vgrajeno podporo za Git, ki olajša nadzor različic in razvejitev. Razvijalci lahko brez težav delajo na skupnih projektih in sledijo spremembam, ne da bi zapustili IDE.

Podprti programski jeziki in ogrodja z Visual Studio 2017

Visual Studio 2017 za Mac podpira širok nabor programskih jezikov in ogrodij, vključno z:

C# in F#

Razvijalci lahko s programskima jezikoma C# in F# ustvarjajo zmogljive medplatformne aplikacije. Visual Studio 2017 za Mac zagotavlja obsežno podporo za ta jezika in močno poenostavlja razvoj s funkcijami, kot sta IntelliSense in robustna orodja za razhroščevanje.

Xamarin za mobilni razvoj

Brezhibna integracija s programom Xamarin razvijalcem omogoča izdelavo medplatformnih mobilnih aplikacij za iOS in Android. To poenostavlja razvoj aplikacij, ki nemoteno delujejo na več napravah.

Spletni razvoj z ASP.NET in Node.js

Visual Studio 2017 za Mac ponuja tudi orodja za spletni razvoj z ASP.NET in Node.js. To razvijalcem omogoča ustvarjanje spletnih aplikacij in API-jev z vrhunsko zmogljivostjo in skalabilnostjo.

Python in drugi jeziki v Visual Studio 2017

Poleg zgoraj omenjenih jezikov Visual Studio 2017 za Mac ponuja tudi podporo za Python, Ruby in druge jezike. To razvijalcem odpira možnost, da kodirajo v svojem priljubljenem jeziku in še vedno izkoristijo zmogljive funkcije IDE.

Zaključek

Visual Studio 2017 za Mac je nedvomno idealno razvojno okolje za razvijalce za MacOS, ki želijo ustvarjati visokokakovostne medplatformne aplikacije. S širokim naborom zmogljivih funkcij, podporo za več programskih jezikov in ogrodij ter uporabniku prijaznim vmesnikom ponuja vse, kar razvijalci potrebujejo za produktivnost in učinkovitost. Izboljšajte svoje razvojne spretnosti in se podajte na pot ustvarjanja izjemnih aplikacij z Visual Studio 2017 za Mac. To je nedvomno vrhunska razvojna platforma za današnji in jutrišnji svet.