Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
Uporabniške licence CAL za oddaljeno namizje za storitve Windows Server 2012 / R2 kupite rabljene Za dostop do strežnika Windows Server 2012 ali R2 prek spletne strani Remote Desktop Services potrebuje vsak uporabnik ločeno licenco za...
28,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) Sistem RDS omogoča preprost način, kako zaposlenim v organizaciji omogočiti varen dostop do podatkov podjetja. Namesto starejših terminalskih strežnikov Remote Desktop Services ponuja...
28,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) Zaščita podatkov je stalno vprašanje pri ravnanju s podatki o strankah v podjetju. Če ima vaše podjetje veliko opravka z občutljivimi podatki o strankah, jih je težko varno posredovati...
28,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL
Nakup Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) je naslednik starih licenc CAL za terminalski strežnik. RDS je centralizirana platforma za namizja in aplikacije, ki omogoča več možnosti za...
28,90 € *

Uvod v storitev oddaljenega namizja 2012 CAL

Pri učinkovitem upravljanju omrežnih virov vaše organizacije je uporaba storitve Remote Desktop Services (RDS) 2012 CAL ključnega pomena. Te licence za dostop do odjemalcev (CAL) zagotavljajo zmogljivo rešitev za upravljanje namizij in aplikacij na daljavo.

Zakaj storitve za oddaljeno namizje 2012 CAL?

Izboljšana razširljivost

Z licencami RDS 2012 CAL lahko prilagodljivo razširite svojo infrastrukturo IT. Ne glede na to, ali ste majhno podjetje z nekaj uporabniki ali velika organizacija z obsežnimi zahtevami, se te licence CAL prilagodijo vašim potrebam.

Varne povezave

Varnost je na prvem mestu. RDS 2012 CAL zagotavlja varne povezave prek šifriranih protokolov. Vaši podatki so zaščiteni, medtem ko do virov dostopate z oddaljenih lokacij.

Učinkovita uporaba virov

S centralnim upravljanjem namizij in aplikacij optimalno izkoristite vire. Z RDS 2012 CAL lahko povečate zmogljivost in hkrati zmanjšate stroške strojne opreme.

Kako lahko pridobim licenco CAL za storitve oddaljenega namizja 2012?

Izdajanje licenc na zahtevo

Licence CAL za storitve za oddaljeno namizje 2012 so na voljo na zahtevo. Izberite število licenc, ki ustreza vašim zahtevam, in pridobite prilagodljiv dostop do platforme RDS.

Enostavna integracija

Vključitev licenc RDS 2012 CAL v obstoječo infrastrukturo je enostavna. Licence lahko upravljate brez težav in izkoristite prednosti upravljanja na daljavo brez zapletene implementacije.

Zaključek

S storitvijo Remote Desktop Services 2012 CAL vlagate v rešitev, ki je odporna na prihodnost in ne povečuje le učinkovitosti, temveč zagotavlja tudi varnost omrežnih povezav. Povečajte obseg virov po potrebi in optimizirajte upravljanje svojega okolja IT. Izpolnite zahteve najnovejše posodobitve Googlove službe za pomoč uporabnikom in povečajte učinkovitost svojega delovnega okolja z rešitvijo RDS 2012 CAL.

kategorije