Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10103
 • 7JQ-01275
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
6.711,90 € * 7.456,90 € * (9,99% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core 2 Core 
Minimalno licenciranje 4 Core Pro Server
CAL Ni potrebno
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca


Z izdajo SQL Server 2017 Enterprise  imajo večja podjetja na voljo zmogljivo novejšo različico preizkušene relacijske podatkovne platforme iz Microsoft, ki združuje vse odločilne funkcije podatkovnih zbirk, poročanja in analize ter jih združuje z največjo zmogljivostjo. Tudi SQL Server Enterprise   Edition ponuja nove obsežne funkcije ter praktično neomejeno virtualizacijo in obsežno Business inteligenco - na visoki ravni storitev - za kritične delovne obremenitve in pomembne analize podatkov.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

SQL Server 2017 Enterprise Edition večjim organizacijam zagotavlja zmogljivo novejšo različico Microsoftove preizkušene relacijske podatkovne platforme, ki združuje vse ključne zmogljivosti zbirke podatkov, poročanja in analitike z največjo zmogljivostjo. SQL Server Enterprise Edition ponuja tudi nove obsežne funkcije ter praktično neomejeno virtualizacijo in obsežno poslovno obveščanje - na visoki ravni storitev - za kritične delovne obremenitve in pomembno analitiko podatkov.

Ta različica SQL Server Enterprise Edition je idealna za izpolnjevanje vseh zahtev sodobnega, visoko zmogljivega sistema za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk, ki je značilen za zagotavljanje sistemov za načrtovanje virov podjetij, programske opreme ERP in sistemov CRM. Zagotavlja vse pomembne funkcije, s katerimi Microsoft SQL Server postane celovita in varna podatkovna platforma v številnih podjetniških okoljih, z različnimi možnostmi uporabe: izbirajte med različnimi razvojnimi jeziki in vrstami podatkov ter operacijskimi sistemi, da bi zagotovili SQL Server ne le za Windows, temveč tudi za Linux in zabojnike Docker na osnovi Linuxa - ter med možnostmi lokalnega izvajanja ali izvajanja v oblaku. Izkoristite nove vpoglede s pomočjo napredne analitike v podatkovni zbirki s Pythonom ali R ter interaktivnih vizualizacij, vključno s številnimi izboljšavami zmogljivosti v storitvah Master Data Services in Reporting Services.

Pri Wiresoftu boste našli SQL Server 2017 Enterprise 2-Core Edition kot zakonito uporabno rabljeno programsko opremo po bistveno nižji ceni v primerjavi z novo programsko opremo - z vsemi prednostmi te izdaje glede zmogljivosti in varnosti. Tudi licenciranje strežnika SQL Server 2017 Enterprise Edition temelji izključno na jedru uporabljene programske opreme. Podrobne informacije o funkcionalnih področjih strežnika SQL Server 2017 Enterprise 2-Core in ustreznih Microsoftovih licenčnih pogojih  so na voljo spodaj.

Kaj je novega v strežniku SQL Server 2017 Enterprise 2-Core? Najpomembnejše funkcije strežnika SQL Server 2017 Enterprise 2-Core na kratko

Izdaja Enterprise strežnika SQL Server 2017 ponuja največje možne funkcije in razširljivost, ki so na voljo v tej različici. Poleg neomejene virtualizacije zagotavlja tudi napredno visoko razpoložljivost s skupinami razpoložljivosti Always On Availability Groups, failover na več podatkovnih bazah in berljive sekundarne replike, pa tudi transparentno šifriranje podatkov in poročanje o združljivosti prek SQL Server Audit ter napredno integracijo podatkov z nejasnim grupiranjem, vključno z iskanjem, poleg tega pa tudi izdelavo mobilnih poročil in ključnih kazalnikov uspešnosti.

Dodatne funkcije Business Intelligence vključujejo izboljšave večdimenzionalnih modelov, tabelaričnih modelov in podatkovnega rudarjenja ter način shranjevanja DirectQuery in dostop do strežnika poročil Power BI. Z obsežno integracijo funkcij strojnega učenja ponuja SQL Server 2017 Enterprise 2-Core popolno vzporednost za analitiko v programih R in Python, vključno z možnostjo izvajanja obeh na grafičnih procesorjih.

Na področjih, opisanih v nadaljevanju, veljajo ustrezne specifikacije za izdajo SQL Server 2017 Enterprise 2-Core, med drugim glede funkcionalnosti ter njihove razširljivosti, zmogljivosti in visoke razpoložljivosti:

Nove funkcije motorja zbirke podatkov

SQL Server 2017 Enterprise vključuje tri nove izboljšave prilagodljive obdelave poizvedb: Prilagodljivi spoji, povratne informacije o dodeljevanju pomnilnika v paketnem načinu in prekrivanje izvajanja funkcij vrednosti tabele z več izjavami. Novi dinamični seznami za upravljanje in samodejna optimizacija podatkovne zbirke, ki omogoča vpogled v težave pri delovanju poizvedb, predlaga rešitve in samodejno odpravlja ugotovljene težave, izboljšujejo zmogljivost.

Sestave CLR je zdaj mogoče dodati na seznam zaupanja vrednih sestav; poleg tega nove funkcionalnosti skupin razpoložljivosti vključujejo podporo za skaliranje branja brez gruč, določanje najmanjših replik za skupine razpoložljivosti za oddajo in možnost migracije iz operacijskega sistema Windows v operacijski sistem Linux v različnih operacijskih sistemih.

Storitve za analizo strežnika SQL Server

Med pomembnimi novostmi v storitvah SQL Server Analysis Services (SSAS) so urejevalnik DAX za SSDT in optimizacije tabelaričnih modelov z izboljšano varnostjo na ravni objekta pri shranjevanju metapodatkov; poleg tega je tabelarni način predlagan kot privzeta možnost namestitve storitev Analysis Services. S funkcijo Get Data so v Power Query na voljo novi viri podatkov, obstoječi viri podatkov pa so podprti v poizvedbah M. Povezave z datumi lahko preprosto ustvarite na podlagi datumskih polj.

Storitve za integracijo strežnika SQL Server

Funkcija Scale Out v SSIS ponuja spremenjene in nove funkcije, med drugim je poenostavljeno izvajanje SSIS na več računalnikih. Scale Out-Master zdaj podpira visoko razpoložljivost, izboljšano pa je bilo tudi ravnanje z dnevniki izvajanja delavcev Scale Out v primeru odpovedi. Funkcija vključuje tudi parameter Use32BitRuntime za sprožitev izvajanja, kar olajša izvajanje SSIS na več računalnikih. Poleg tega ima katalog SSIS še eno globalno lastnost za določitev privzetega načina pri nameščanju paketov SSIS in podpira tudi strežnik SQL Server v sistemu Linux: pakete SSIS lahko v sistemu Linux izvajate prek ukazne vrstice.

Storitve poročanja strežnika SQL Server

V SSRS so za poročila na voljo komentarji, ki omogočajo sodelovanje z drugimi uporabniki, vključijo pa se lahko tudi priponke s komentarji uporabnikov.

V orodjih Report Generator in SQL Server Data Tools lahko ustvarite izvirne poizvedbe DAX za podatkovne modele tabel, ki jih podpirajo storitve SQL Server Analysis Services.

Storitve glavnih podatkov strežnika SQL Server

V sistemu MDS si lahko prek strani raziskovalca  ogledate razvrščen seznam entitet, zbirk in hierarhij, izboljšana pa je bila tudi zmogljivost pri strežbi milijonov vrstic.

Storitve strojnega učenja strežnika SQL Server

V izdaji strežnika SQL Server 2017 so se prejšnje storitve SQL Server R preimenovale v storitve SQL Server Machine Learning Services, saj je poleg programskega jezika R zdaj podprt tudi Python. Storitve za strojno učenje lahko zato uporabljate za izvajanje skript Python ali R, za nameščanje modelov R in Python, ki ne zahtevajo strežnika SQL Server, medtem ko lahko namestite Microsoftov strežnik za strojno učenje. Razvijalci imajo tudi dostop do knjižnic za ML in AI za Python v odprtokodnem okolju.

Uporaba sistema Linux

Uporabniki lahko zdaj za dostop do strežnika SQL Server uporabljajo tudi operacijski sistem Linux; tako kot pri aplikacijah C++ je povezava s strežnikom SQL Server 2017 vzpostavljena prek vmesnika Open Database Connectivity Interface. Aplikacije Java lahko uporabljate tudi prek gonilnika Java Database Connectivity.

Tehnične specifikacije o zmogljivosti in funkcionalnostih strežnika SQL Server 2017 Enterprise Edition

V nadaljevanju je kratek pregled zmogljivosti in vključenih funkcij strežnika SQL Server 2017 Enterprise za omenjena osrednja področja:

Računske zmogljivosti ali zmogljivost

Vsako od spodaj naštetih področij strežnika SQL Server 2017 Enterprise zagotavlja največjo zmogljivost operacijskega sistema ali pomnilnika RAM:

 • Na primerek mehanizma podatkovne zbirke strežnika SQL Server
 • Na primerek storitev SQL Server Analysis Services ali Reporting Services
 • Pomnilnik strežnika SQL Server za posamezen primer za sklad izravnalnega prostora
 • Na primerek segmentnega predpomnilnika shrambe stolpcev
 • Na primerek storitve Analysis Services   
 • Na primerek storitve Reporting Services
 • Velikost relacijske zbirke podatkov: 524 PB       

Informacije o visoki razpoložljivosti

Visoko razpoložljivost med drugim zagotavljajo naslednje funkcionalnosti strežnika SQL Server 2017 Enterprise:

 • Podpora za jedro strežnika
 • Pošiljanje dnevnika
 • Zrcaljenje podatkovne zbirke in posnetek podatkovne zbirke
 • Stiskanje varnostnih kopij in šifrirano varnostno kopiranje
 • Primerki in skupine razpoložljivosti gruče Always On Failover Cluster
 • Spletno obnovitev strani in datotek ter spletno ustvarjanje in ponovna vzpostavitev indeksa ali ponovna vzpostavitev z možnostjo nadaljevanja
 • Dodajanje pomnilnika med delovanjem sistema in procesorja
 • Skupine razpoložljivosti s skaliranjem branja

Specifikacije skalabilnosti in zmogljivosti

Za naslednje funkcije v strežniku SQL Server 2017 Enterprise:

 • Skladišče stolpcev
 • Binarne datoteke velikih predmetov v indeksih združene shrambe stolpcev in spletna obnova za indekse neskupinske shrambe stolpcev
 • OLTP v pomnilniku
 • Podatkovna zbirka Stretch
 • Trajni glavni pomnilnik
 • Podpora za več instanc
 • Podpora za več vsebnikov za datotečni tok
 • Razširitev rezervoarja varovalnih vsebin
 • Razdelitev tabel in indeksov ter vzporedna obdelava razdeljenih tabel
 • Vgnezdeno izvajanje funkcij vrednosti tabele
 • Prilagodljivo spajanje in povratne informacije o dodeljevanju pomnilnika v paketnem načinu

Replikacija

 • Objave pri družbi Oracle
 • Replikacija transakcij in posnetkov med vrstniki, vključno s posodabljajočo se naročnino za replikacijo transakcij
 • Sledenje spremembam v strežniku SQL Server

Razvojna orodja

 • Orodja za urejanje, odpravljanje napak in načrtovanje MDX
 • InteliSense s programoma Transact-SQL in MDX
 • Podatkovna orodja strežnika SQL Server
 • Integracija z Microsoft Visual Studio   

Skladiščenje podatkov

 • Ustvarjanje kock brez uporabe podatkovne zbirke
 • Konfiguracija storitev Analysis Services, ki je le za branje, z možnostjo skaliranja
 • Samodejno generiranje shem za shranjevanje in podatkovno skladišče
 • Vzporedna obdelava poizvedb za razdeljene tabele in indekse
 • Globalno združevanje serij

Varnostni podatki

 • Varnost na ravni vrstice
 • Vedno šifrirano
 • Dinamično maskiranje podatkov
 • Spremljanje strežnika in zbirke podatkov
 • Transparentno šifriranje podatkovne zbirke, šifriranje varnostnih kopij in razširljivo upravljanje ključev
 • Uporabniško opredeljene vloge

Orodja za upravljanje

 • Upravitelj konfiguracije SQL
 • Objekti za upravljanje SQL
 • SQL CMD
 • Porazdeljeno predvajanje: administratorsko orodje, odjemalec in krmilnik (do 16 odjemalcev)
 • SQL Profiler in strežniški agent

Osnovno licenciranje strežnika SQL Server 2017 Enterprise

Za izdajo SQL Server 2017 Enterprise velja le osnovno licenciranje, ki ga je Microsoft uvedel z različico strežnika 2016. Licenciranje na strežnik/CAL, ki je na voljo za druge izdaje, zato tukaj ni na voljo. Pri licenciranju na podlagi jedra se uporablja drugačen način licenciranja kot pri starejših različicah strežnika SQL Server, kjer ni bilo pomembno, koliko jeder ima procesor: Zdaj je število jeder osnova za določanje zahteve po licenci. Ta model licenciranja po jedrih velja tudi za hibridno uporabo in namestitve v oblaku.

Pri licenciranju v oblaku je za vsako od dveh jeder potrebna ena licenca za jedro. Skupna zahteva po licenci je torej odvisna od največjega števila jeder na procesor. Vsa fizična jedra strežnika potrebujejo svojo licenco za jedro. Najmanjše število licenc na strežnik je vedno osem, za kar je Microsoft določil naslednje pogoje:

 • Za vsak procesor je potrebnih vsaj 8 licenc za jedro
 • Za vsak strežnik je potrebnih vsaj 16 licenc za jedro

Osnovne licence za SQL Server 2017 Enterprise Edition so na voljo v paketih po 2.

Zahteve za strojno in programsko opremo za namestitev programa SQL 2017 Enterprise 2-Core

Pri namestitvi različice Enterprise 2-Core MS SQL Server 2017 upoštevajte naslednje informacije, da zagotovite optimalno delovanje.

Strojna oprema:

 • Trdi disk: 6 GB razpoložljivega prostora na trdem disku, odvisno od nameščenih komponent strežnika SQL Server
 • Pomnilnik Najmanj: 4 GB, pri čemer se pomnilnik povečuje z večanjem velikosti zbirke podatkov, da se zagotovi optimalno delovanje strežnika SQL Server
 • Vrsta procesorja: procesor x64, npr. AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon s podporo Intel EM64T, Intel Pentium IV s podporo EM64T - upoštevajte tukaj:
 • Hitrost procesorja: vsaj 1,4 GHz; priporočljivo je 2,0 GHz ali več
 • Namestitev: Priporoča se namestitev v računalnik z datotečnim formatom NTFS ali ReFS - namestitev strežnika SQL Server je še vedno podprta le na procesorjih x64, procesorji x86 niso več podprti

H3: Programska oprema

 • Različica SQL Server 2017 zahteva ogrodje .NET 4.6 (namestitev strežnika SQL Server samodejno namesti ogrodje .NET), glavne podatkovne storitve ali replikacijo
 • Podprti operacijski sistemi: Windows Server 2016 Datacenter, Standard, Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials, R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials, Foundation
 • Namestitev strežnika SQL Server 2017 v načinu Server Core je podprta z naslednjimi izdajami strežnika Windows Server: Windows Server 2019 Standard, podatkovno središče; Windows Server 2016 Standard, podatkovno središče; Windows Server 2012 R2 Standard, podatkovno središče; Windows Server 2012 Standard, podatkovno središče

Drugo:

 • V 64-bitnih odjemalskih operacijskih sistemih so podprte vse funkcije strežnika SQL Server.
 • V 32-bitnih odjemalskih operacijskih sistemih strežnik SQL Server 2017 2-Core podpira te funkcije: SDK za povezljivost odjemalca SQL, storitve integracije, odjemalec za kakovost podatkov, povezljivost in povratna združljivost odjemalskih orodij in SDK za odjemalska orodja, komponente za porazdeljeno predvajanje, kontroler in odjemalec ter komponente za dokumentacijo

Pomembne informacije o uporabljeni programski opremi za Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core podjetja Wiresoft

Ponujena rabljena programska oprema za SQL Server 2017 Enterprise se glede uporabnosti ne razlikuje od nove licence za SQL Server - tudi zato, ker se programska oprema ne more izrabiti. Za to so značilne tudi naslednje značilnosti:

Izvor uporabljenih licenc SQL Server 2017 Enterprise z dvema jedroma

Rabljena licenčna programska oprema SQL Server 2017 Enterprise 2-Core, ki jo ponuja Wiresoft, izvira iz podjetja v Evropi, ki jo je kupilo in pozneje prodalo Wiresoftu. Pri nadaljnji prodaji je licenca strežnika SQL Server označena kot uporabljena programska oprema in jo lahko ponovno uporabite kot novo licenco.

Varnost kupca tudi za uporabljene licence SQL Server 2017 Enterprise 2-Core

Wiresoftova uporabljena programska oprema za SQL Server 2017 Enterprise 2-Core vam kot kupcu ponuja enake prednosti kot nakup nove strežniške programske opreme: varnost kupca s takojšnjim prenosom po opravljenem nakupu in takojšnjo aktivacijo licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Nakup in uporaba rabljene programske opreme za SQL Server 2017 Enterprise 2-Core sta zakonita

Kot Wiresoftova stranka ste lahko prepričani, da z nakupom in dejansko uporabo programske opreme SQL Server 2017 Enterprise 2-Core kot uporabljene programske opreme ne kršite veljavnih zakonov. Programska oprema SQL Server, ki je na voljo v trgovini Wiresoft Shop, namreč izvira iz zaloge licenc podjetja. Veljavna pristojnost ne dovoljuje le trgovanja z Microsoftovo uporabljeno programsko opremo, temveč tudi njeno dejansko uporabo; ta dejstva so že bila potrjena v več sodnih odločbah.

Vaše druge prednosti z rabljeno programsko opremo SQL Server 2017 Enterprise 2-Core od Wiresofta

Rabljena programska oprema podjetja Wiresoft vam ponuja veliko prednost, saj lahko po ugodni ceni posodobite starejšo programsko opremo, poleg tega pa ste vedno na tekočem z najnovejšimi različicami po nižji ceni kot pri nakupu nove strojne opreme. Za rabljeno programsko opremo podjetja Wiresoft je značilno tudi popolno dokazilo o lastništvu vseh kupcev, zato vam ponuja tudi revizijsko varnost!

Pri Wiresoftu ne boste našli le izdaje SQL Server 2017 Enterprise 2-Core po ugodni ceni kot rabljeno programsko opremo, temveč tudi druge izdaje SQL Serverja 2017 in licence na podlagi licenc Server/CAL ter novejše različice Microsoft SQL Serverja; poleg tega je v Wiresoftovi ponudbi rabljene programske opreme tudi veliko drugih Microsoftovih programov - z vsemi omenjenimi prednostmi. Če imate kakršna koli vprašanja o osnovnem licenciranju strežnika SQL Server 2017 Enterprise 2-Core, se lahko obrnete na naše strokovno svetovanje prek klepeta ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Ocene strank za "MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije