Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Visio 2021 Standard - najnovejša različica praktičnega Microsoftovega programa za ustvarjanje diagramov in tehničnih načrtov Microsoft Visio 2021 je najnovejša različica vsestranske programske opreme za vizualizacijo, s katero je mogoče...
69,90 € *
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
Visio 2021 Professional - najnovejša različica vsestranske Microsoftove programske opreme za vizualizacijo Microsoft Visio 2021 je najnovejša različica profesionalne programske opreme za vizualizacijo najrazličnejših procesov in...
132,90 € *

Kupite Visio 2021 - novo različico Microsoftove vsestranske programske opreme za vizualizacijo

Visio 2021 je najnovejša različica vsestranskega Microsoftovega programa, ki ga lahko uporabite za jasno in informativno predstavitev različnih poslovnih in tehničnih struktur ter procesov na različnih področjih: od informativnih organizacijskih diagramov do zapletenih diagramov poteka in komunikacije ter podrobnih tehničnih risb.

V programu Visio 2021 se zlahka znajdejo tudi začetniki - ker jim znani namizni vmesnik iz programov MS Office omogoča hiter in intuitiven dostop do integriranih predlog, oblik in orodij, s katerimi lahko na informativen način vizualno predstavijo podatke in procese - pogosto uporabljene vrste diagramov so jasno na voljo za uporabo. Diagrame, ustvarjene v programu Visio, je mogoče uporabljati tudi v drugih programih Office za komunikacijo v skupini in s poslovnimi partnerji.

Visio 2021 Standard Edition že pokriva vse zahteve malih in srednje velikih podjetij za ustvarjanje profesionalnih vizualizacij z visoko vsebnostjo informacij na tipičnih poslovnih področjih - bodisi za opisovanje struktur podjetja, tokov procesov bodisi za načrtovanje prostorov in objektov.

Predvsem večja podjetja imajo s Professional Edition programa Visio 2021 še več možnosti za ustvarjanje diagramov, vključno z uporabo obsežnih podatkov. Poleg tega je mogoče različne elemente povezati tudi z zunanjimi podatkovnimi zbirkami in tako samodejno posodabljati informacije, ki jih vsebujejo. S pomočjo številnih predlog - vključno z diagrami UML in okvirnimi diagrami - lahko program Visio Professional uporabite tudi za prikazovanje sistemov IT in struktur aplikacij.

Izdaje Visio 2021 Standard in Professional lahko kupite v Wiresoft Software Shop takoj po uradni izdaji kot rabljeno programsko opremo - in izkoristili boste njihovo nižjo ceno v primerjavi z razpoložljivo novo programsko opremo.

V naslednjem pregledu so predstavljene najpomembnejše nove funkcionalnosti in lastnosti programa Visio 2021 ter razlike med izdajama Standard in Professional. Za dodatne informacije se obrnite na enega od naših uslužbencev.

Do zdaj znane novosti v programu Visio 2021

Program MS Visio 2021 bo v osnovi prikazoval posodobljen namizni pogled, npr. s posodobljenimi zavihki v menijskem traku. Za program Visio 2021 je značilna zlasti še izboljšana podpora za sodelovanje, tako da lahko več ljudi v skupini hkrati dela na diagramu;, obsežne možnosti za upravljanje pravic do informacij, s čimer se zagotavlja varnost uporabljenih podatkov in preprečuje njihovo nepooblaščeno razkritje.

Predvsem v različici Visio 2021 Professional Edition bodo uporabnikom verjetno na voljo tudi naslednje funkcije:

 • Nove predloge za ustvarjanje topologij omrežja in konfiguriranje virtualnih računalnikov
 • Oblike infrastrukture za spletne storitve Amazon (AWS)
 • Nova bogata medijska vsebina s knjižnico slikovnega gradiva, ikonami itd.
 • Nove oblike za načrtovanje delovnih postaj, vključno z upoštevanjem trenutnih smernic za prostorsko oddaljenost ter za vizualizacijo prizorišč kaznivih dejanj
 • Diagrami z okvirji za mobilne aplikacije

Za več informacij o programu MS Visio 2021 se obrnite na predstavnika podjetja Wiresoft.

Oblike, predloge in diagrami - kako enostavno se znajdete v programu Visio 2021

Nova različica programa Visio 2021 uporabnikom ponovno zagotavlja obsežno zbirko vrst diagramov za vizualizacijo najrazličnejših strukturnih modelov in procesov ter za načrte itd. Številne oblike, ki so na voljo v programu Visio 2021, so skladne z industrijskimi standardi - to pomeni, da vsebujejo zavezujoče informacije, ki omogočajo nadaljnjo uporabo diagramov za konkretno izvajanje informacij, ki jih vsebujejo.

Diagrami in predloge

Za vsako vrsto diagramov, ki jih vsebuje Visio 2021, so na voljo različne predloge, ki jih lahko uporabnik dodatno prilagodi glede na svoje posebne zahteve. Visio 2021 ponuja tudi vnaprejšnji izbor splošnih, pogosto uporabljenih začetnih diagramov, kot so organizacijski diagrami, da lahko tudi neizkušeni uporabniki hitro začnejo uporabljati programsko opremo. To omogoča hitro ustvarjanje tipičnih diagramov, kot so diagrami poteka, delovni tokovi in časovnice, v skladu s specifikacijskim in opisnim jezikom (SDL) Standard.

Oblike in predloge

Za nadaljnje urejanje predlog so na voljo tako imenovane oblike, posamezni elementi, s katerimi je mogoče diagram dopolniti glede na individualne zahteve. Zbirko oblik za določeno predlogo Microsoft Visio imenuje šablona. Sama šablona ni samostojna oblika.

Strogo gledano vsebuje šablona le glavne oblike, tj. te se kopirajo le, ko so vstavljene v diagram; izvirnik ostane sestavni del šablone. Ta postopek kopiranja se lahko ponavlja poljubno pogosto.

Kopirano obliko lahko uporabnik nato dodatno ureja v konkretnem diagramu. Na voljo so enodimenzionalne, dvodimenzionalne in tridimenzionalne oblike. Vrsto oblike je mogoče prepoznati po ročajih oblike, s katerimi lahko spremenite njeno obliko in velikost. Nekatere oblike so tudi "inteligentne", kar pomeni, da se samodejno povezujejo med seboj. Tako je pri diagramih za prostorsko načrtovanje: posamezne oblike sten se takoj povežejo, namesto da bi moral uporabnik meje med njimi ročno izbrisati.

Urejanje oblik

Če želite ustvariti ali pojasniti razmerja med oblikami, jih lahko preprosto povežete s črtami. Za poudarjanje ali pojasnjevanje lahko črte označite z različnimi barvami, določite pa lahko tudi vrsto črte - npr. debela, tanka ali črtkana.

Oblike, vsebovane v programu Visio 2021 Standard, kot tudi celotne diagrame je mogoče dodatno grafično obdelati z različnimi oblikovalskimi orodji. Tipične možnosti oblikovanja vključujejo prilagajanje sloga, debeline in barve območij oblike in črt - tu so na voljo številne barve za zapolnitev, pa tudi barvni prehodi, prosojnosti in vzorci; za izstopanje oblike je mogoče uporabiti tudi učinke senc, svetlečih, zrcalnih in 3D-oblik.

Enako velja za besedilo, ki ga lahko dodate obliki: Oblike lahko ustvarite neposredno z roko ali z uporabo miške. Oblike lahko napišete neposredno z roko ali pa besedilo uvozite, npr. iz preglednice Excel ali zunanje zbirke podatkov, kot je strežnik Exchange. Zlasti Visio 2021 Professional Edition ponuja razširjene možnosti na tem področju - tudi z uporabo strežnika Microsoft SharePoint Server -, kar zagotavlja tudi samodejno posodabljanje podatkov ali besedila v diagramu - zamudno ponovno urejanje ali dodajanje zlasti zapletenih diagramov, da bi jih posodobili, tako ni več potrebno.

Ustvarjanje lastnih glavnih oblik

Osnovnih oblik, ki jih vsebuje predloga, ni mogoče urejati, temveč le kopirati; vendar je mogoče tako urejeno kopijo trajno shraniti kot novo osnovno obliko v "Priljubljene", tako da je takoj na voljo za nadaljnje diagrame.

Iskanje oblik

Seveda lahko uporabniki v programu Visio 2021 iz razpoložljivih posameznih oblik ustvarijo tudi povsem nove diagrame ali vrste po lastnih zamislih. Za iskanje ustreznih vzorčnih oblik je mogoče uporabiti funkcijo iskanja. Rezultati, najdeni za določen iskalni izraz, se nato prikažejo skupaj z imenom oblike, pod katero se nahajajo, tako da so hitro na voljo.

Izključne funkcije programa Visio 2021 Professional Edition za urejanje diagramov

Samo izdaja Professional Edition programa Visio 2021 ima številne posebne izboljšave funkcij, vključno z možnostmi za povezovanje oblik z zunanjimi podatki ali viri podatkov:

 • Dinamično povezovanje oblik z zunanjimi viri, kot so Excelove delovne knjige, podatkovne zbirke Access ali imeniki strežnika Exchange, pa tudi podatkovni viri Microsoft SQL Server ali OLEDB ali ODBC - samodejno posodabljanje podatkov, povezanih z oblikami
 • Uporaba zunanjih slik, risb CAD in ClipArts ali besedilnih in risarskih orodij
 • Individualna možnost dodajanja dodatnih informacij oblikam
 • Dodatne predloge za projekte BPMN, SharePoint workflow in Six Sigma

Pregled vrst diagramov - Nakup MS Visio 2021

Z različnimi vrstami diagramov, ki jih vsebuje Visio 2021 in so v novi različici dopolnjeni tudi z drugimi, so najpogosteje zastopani tisti, ki se uporabljajo za opisovanje procesov. Vendar so zajeta tudi številna druga področja uporabe.

Diagrami poteka

Diagrami poteka imajo zdaj glavno vlogo pri vizualizaciji sodobnih opisov procesov. Uporabljajo se predvsem za označevanje posameznih faz; to ne velja le za projekte, temveč tudi za konkretne poslovne in tehnične procese ali postopke. Za diagrame med procesi program Visio 2021 ponuja diagrame med funkcijami, ki vsebujejo tudi posebne oblike, kot so diagrami poslovnih procesov za vizualizacijo operativnih procesov ter diagrami IDEF0 in diagrami BPMN kot posebne oblike, saj se uporabljajo zlasti v poslovni informatiki. Ta kategorija vključuje tudi časovne diagrame, ki se lahko uporabljajo na primer za prikaz poteka poslovnih procesov. Poleg tega se diagrami poteka procesov večinoma uporabljajo za prikaz kemijskih in industrijskih procesov, vključno z uporabljeno opremo.

Druge pogosto uporabljene vrste diagramov - Kupi Visio 2021

V organizacijah in podjetjih se pogosto uporabljajo tudi organigrami za ponazoritev struktur in hierarhij, skupaj z diagrami zaporedja, komunikacijskimi diagrami in diagrami dejavnosti, v katerih so udeleženci in interakcije zapisani pod določenimi vidiki. V ta namen diagrami stanja predstavljajo faze, kot je življenjski cikel izdelka, medtem ko diagrami primerov ali primerov uporabe ponazarjajo te procese v razvojnih projektih.

Predvsem pri načrtovanju arhitekturnih struktur - bodisi za načrtovanje prostora bodisi za informacijske procese - Visio 2021 zagotavlja tlorise in načrte stavb, ki se lahko uporabljajo tudi za načrtovanje infrastruktur, kot so električni tokokrogi (v skladu z IEEE) ter cevovodi itd., medtem ko se diagrami IT uporabljajo za prikaz funkcij in vlog aktivnih imenikov, pa tudi podatkovnih baz itd.

Ekskluzivni diagrami programa Visio 2021 Professional Edition

Visio 2021 Professional Edition vsebuje zlasti dve dodatni vrsti diagramov, ki sta še posebej pomembni za načrtovanje komunikacije IT:

 • Diagrami UML vizualizirajo odnose in komponente v pristaniščih ter zlasti vmesnike. Osnovni jezik za grafično modeliranje UML - Unified Modelling Language - se uporablja za prikazovanje in dokumentiranje komponent programske opreme ter specifikacij in načrtov. Tako se lahko diagram razredov UML uporabi za ustvarjanje statičnega pogleda na sistem, vključno z odnosi med posameznimi objekti, v nasprotju z diagramom komponent UML, ki ponazarja odnose komponent in tudi strukturo kode. Diagrami uvajanja UML pa predstavljajo konfiguracije elementov strojne in programske opreme, medtem ko lahko diagrami zaporedja UML ponazorijo interakcije med udeleženci in vključenimi objekti.
 • Po drugi strani se lahkodiagrami zapisa podatkovne zbirke kot ločena vrsta uporabljajo za ustvarjanje grafičnega modela podatkovne zbirke (Entity Relationship Model ali ERM).

Kupite izdaje programa Visio 2021 Standard in Professional pri Wiresoftu kot Microsoftovo uporabljeno programsko opremo

Novi izdaji programa Visio 2021 Standard in Professional sta pri Wiresoftu že na voljo kot rabljena programska oprema po ugodnih cenah. Te prednosti so vam na voljo:

 • Trgovanje in uporaba Microsoftove rabljene programske opreme, kot je izdaja Visio 2021, sta zakonita, saj ju dovoljuje zakonodaja.
 • Ko pri Wiresoftu kupite Visio 2021 Edition, pridobite originalno, popolnoma funkcionalno Microsoftovo programsko opremo - in ne testne različice, ki jo lahko uporabljate le omejen čas ali za omejeno časovno obdobje.
 • Opis Microsoft Visio 2021 Edition podjetja Wiresoft kot "uporabljena programska oprema" ne pomeni nobenih omejitev glede funkcionalnosti te programske opreme Visio.
 • Rabljeno programsko opremo Visio 2021 Edition - Standard ali Professional buy - je Wiresoft pred nadaljnjo prodajo tudi testiral za popolno uporabnost.
 • Pri nakupu rabljene programske opreme pri Wiresoftu vedno kupite zakonit in izviren izdelek Microsoft Visio 2021.

Če imate dodatna vprašanja o izdaji Microsoft Visio 2021 ali drugi rabljeni Microsoftovi programski opremi, nas preprosto kontaktirajte prek klepeta, telefona ali e-pošte.