Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
Visio 2021 Professional - najnovejša različica vsestranske Microsoftove programske opreme za vizualizacijo Microsoft Visio 2021 je najnovejša različica profesionalne programske opreme za vizualizacijo najrazličnejših procesov in...
299,90 € *
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Visio 2021 Standard - najnovejša različica praktičnega Microsoftovega programa za ustvarjanje diagramov in tehničnih načrtov Microsoft Visio 2021 je najnovejša različica vsestranske programske opreme za vizualizacijo, s katero je mogoče...
156,90 € *

Visio 2021 Standard Edition že pokriva vse zahteve malih in srednje velikih podjetij za ustvarjanje profesionalnih vizualizacij z visoko vsebnostjo informacij na tipičnih poslovnih področjih - bodisi za opisovanje struktur podjetja, potekov procesov ali načrtovanje prostorov in objektov.

Zlasti različica Professional Edition programa Visio 2021 večjim organizacijam ponuja še več možnosti za ustvarjanje diagramov, vključno z uporabo obsežnih podatkov. Poleg tega je mogoče različne elemente povezati z zunanjimi podatkovnimi zbirkami in tako samodejno posodabljati informacije, ki jih vsebujejo. S pomočjo številnih predlog - vključno z diagrami UML in okvirnimi diagrami - lahko program Visio Professional uporabite tudi za prikazovanje sistemov IT in struktur aplikacij.

Izdaje Visio 2021 Standard in Professional lahko kupite v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo takoj po uradni izdaji kot rabljeno programsko opremo - tako boste imeli koristi od njihove nižje cene v primerjavi z razpoložljivo novo programsko opremo.

V naslednjem pregledu so predstavljene najpomembnejše nove funkcionalnosti in funkcije programa Visio 2021 ter razlike med standardno in profesionalno izdajo. Za dodatne informacije se obrnite na enega od naših uslužbencev.

Doslej znane nove funkcije v programu Visio 2021

MS Visio 2021 bo v osnovi prikazoval posodobljen namizni prikaz, npr. s posodobljenimi zavihki v traku. Za Visio 2021 je značilna zlasti še boljša podpora za sodelovanje, tako da lahko več ljudi v skupini hkrati dela na diagramu; obsežne možnosti za upravljanje pravic do informacij zagotavljajo varnost uporabljenih podatkov in preprečujejo njihovo nepooblaščeno razkritje.

Zlasti v različici Visio 2021 Professional Edition bodo uporabnikom verjetno na voljo tudi naslednje funkcije:

 • Nove predloge za ustvarjanje omrežnih topologij in konfiguriranje virtualnih računalnikov
 • Oblike infrastrukture za Amazonove spletne storitve (AWS)
 • Nova bogata medijska vsebina s knjižnico slikovnega gradiva, ikonami itd.
 • Nove oblike za načrtovanje delovnih postaj, vključno z upoštevanjem sedanjih smernic za prostorsko oddaljenost in vizualizacijo prizorišč kaznivih dejanj
 • Diagrami ogrodja žice za mobilne aplikacije

Za več informacij o programu MS Visio 2021 se obrnite na Wiresoftovega zastopnika.

Oblike, predloge in diagrami - Kako enostavno se znajdete v programu Visio 2021

Nova različica programa Visio 2021 uporabnikom ponovno ponuja obsežno zbirko vrst diagramov za vizualizacijo najrazličnejših strukturnih modelov in procesov ter načrtov itd. Številne oblike, ki so na voljo v programu Visio 2021, so skladne z industrijskimi standardi, tj. vsebujejo zavezujoče informacije, ki omogočajo nadaljnjo uporabo diagramov za konkretno izvajanje informacij, ki jih vsebujejo.

Diagrami in predloge

Za vsako vrsto diagrama v programu Visio 2021 so na voljo različne predloge, ki jih lahko uporabnik dodatno prilagodi glede na svoje posebne zahteve. Visio 2021 ponuja tudi predizbor splošnih, pogosto uporabljenih začetnih diagramov, kot so organizacijski diagrami, da lahko tudi neizkušeni uporabniki hitro začnejo uporabljati programsko opremo. To omogoča hitro ustvarjanje tipičnih diagramov, kot so diagrami poteka, delovni tokovi in časovnice, v skladu s standardom SDL (Specification and Description Language).

Oblike in predloge

Za nadaljnje urejanje predlog so na voljo tako imenovane oblike, posamezni elementi, s katerimi je mogoče diagram dopolniti glede na individualne zahteve. Zbirka oblik za določeno predlogo se v programu Microsoft Visio imenuje šablona. Sama šablona ni samostojna oblika.

Strogo gledano vsebuje šablona samo glavne oblike, tj. te se kopirajo samo, ko so vstavljene v diagram; izvirnik ostane stalna sestavina šablone. Ta postopek kopiranja lahko ponovite poljubno pogosto.

Kopirano obliko lahko uporabnik nadalje ureja v konkretnem diagramu. Obstajajo enodimenzionalne, dvodimenzionalne in tridimenzionalne oblike. Vrsto oblike lahko prepoznate po njenih ročajih, s katerimi lahko spremenite njeno obliko in velikost. Nekatere oblike so tudi "inteligentne", kar pomeni, da se samodejno povezujejo med seboj. Tako je pri diagramih za prostorsko načrtovanje: posamezne oblike sten se takoj povežejo, namesto da bi moral uporabnik ročno izbrisati meje med njimi.

Urejanje oblik

Če želite ustvariti ali pojasniti razmerja med oblikami, jih lahko preprosto povežete s črtami. Za poudarjanje ali pojasnjevanje lahko črte označite z različnimi barvami, nastavite pa lahko tudi vrsto črte - npr. debela, tanka ali črtkana.

Oblike v programu Visio 2021 Standard in celotne diagrame je mogoče dodatno grafično obdelati z različnimi oblikovalskimi orodji. Tipične možnosti oblikovanja vključujejo prilagajanje sloga, debeline in barve območij in črt oblike - na voljo so številne barve za zapolnitev ter barvni prehodi, prosojnosti in vzorci; za izstopanje oblike lahko uporabite tudi učinke senc, svetlobe, zrcala in 3D.

Enako velja za besedilo, ki ga lahko dodate obliki: To lahko individualno prilagodite glede tipografije, sloga, velikosti itd. Oblike lahko ustvarite neposredno z roko ali z uporabo miške. Oblike lahko zapišete neposredno z roko ali pa uvozite besedilo, na primer iz preglednice Excel ali zunanje zbirke podatkov, kot je strežnik Exchange. Zlasti Visio 2021 Professional Edition ponuja razširjene možnosti - tudi z uporabo strežnika Microsoft SharePoint Server - ki zagotavlja tudi samodejno posodabljanje podatkov ali besedila v diagramu - zato ni več potrebno dolgotrajno ponovno urejanje ali dodajanje zapletenih diagramov, da bi jih posodobili.

Ustvarjanje lastnih glavnih oblik

Osnovnih oblik, ki jih vsebuje predloga, ni mogoče urejati, temveč le kopirati, vendar je mogoče tako urejeno kopijo trajno shraniti kot novo osnovno obliko v "Priljubljene", tako da je takoj na voljo za nadaljnje diagrame.

Iskanje oblik

Seveda lahko uporabniki programa Visio 2021 iz posameznih oblik, ki so na voljo, ustvarijo tudi povsem nove diagrame ali vrste po lastnih zamislih. S funkcijo iskanja lahko poiščete ustrezne glavne oblike. Rezultati, najdeni za določeno iskalno besedo, se nato prikažejo skupaj z imenom oblike, pod katero se nahajajo, tako da so hitro na voljo.

Izključne funkcije programa Visio 2021 Professional Edition za urejanje diagramov

Samo izdaja Professional Edition programa Visio 2021 ima številne posebne izboljšave funkcij, vključno z možnostmi povezovanja oblik z zunanjimi podatki ali viri podatkov:

 • Dinamično povežite oblike z zunanjimi viri, kot so Excelove delovne knjige, podatkovne zbirke Access ali imeniki strežnika Exchange, pa tudi s podatkovnimi viri Microsoft SQL Server ali OLEDB ali ODBC - samodejno posodabljanje podatkov, povezanih z oblikami
 • Uporaba zunanjih slik, risb CAD in ClipArts ali orodij za besedilo in risanje
 • Individualna možnost dodajanja dodatnih informacij oblikam
 • Dodatne predloge za projekte BPMN, SharePoint workflow in Six Sigma

Pregled vrst diagramov - Nakup MS Visio 2021

Med različnimi vrstami diagramov, ki jih vsebuje Visio 2021 in so v novi različici dopolnjeni z drugimi, so najpogosteje zastopani tisti, ki služijo za opisovanje procesov. Pokrivajo pa tudi številna druga področja uporabe.

Diagrami poteka

Pri vizualizaciji sodobnih opisov procesov imajo zdaj glavno vlogo diagrami poteka. Uporabljajo se predvsem za označevanje posameznih faz; to ne velja le za projekte, temveč tudi za konkretne poslovne in tehnične procese ali postopke. Za diagrame med procesi program Visio 2021 ponuja diagrame med funkcijami, ki vsebujejo tudi posebne oblike, kot so diagrami poslovnih procesov za vizualizacijo operativnih procesov ter diagrami IDEF0 in diagrami BPMN kot posebne oblike, ki se uporabljajo zlasti v poslovni informatiki. V to kategorijo spadajo tudi časovni diagrami, ki se lahko uporabljajo na primer za prikaz poteka poslovnih procesov. Poleg tega se diagrami poteka procesov večinoma uporabljajo za predstavitev kemičnih in industrijskih procesov, vključno z uporabljeno opremo.

Druge pogosto uporabljene vrste diagramov - Nakup Visio 2021

V organizacijah in podjetjih se pogosto uporabljajo tudi organigrami za ponazoritev struktur in hierarhij ter zaporedni diagramikomunikacijski diagrami in diagrami dejavnosti, v katerih so udeleženci in interakcije zabeleženi pod določenimi vidiki. V ta namen diagrami stanja predstavljajo faze, kot je življenjski cikel izdelka, medtem ko diagrami primerov ali primerov uporabe ponazarjajo te procese v razvojnih projektih.

Zlasti pri načrtovanju arhitekturnih struktur - za načrtovanje prostora ali informacijskih procesov - Visio 2021 zagotavlja tlorise in načrte stavb, ki se lahko uporabljajo tudi za načrtovanje infrastruktur, kot so električni tokokrogi (v skladu z IEEE) in cevovodi itd., medtem ko se diagrami IT uporabljajo za prikaz funkcij in vlog aktivnih imenikov, pa tudi podatkovnih zbirk itd.

Ekskluzivni diagrami programa Visio 2021 Professional Edition

Zlasti Visio 2021 Professional Edition vsebuje dve dodatni vrsti diagramov, ki sta še posebej pomembni za načrtovanje komunikacije IT:

 • Diagrami UML vizualizirajo odnose in komponente v pristaniščih ter zlasti vmesnike. Osnovni grafični jezik modeliranja UML - Unified Modelling Language - se uporablja za prikazovanje in dokumentiranje komponent programske opreme ter specifikacij in načrtov. Tako se lahko diagram razredov UML uporabi za ustvarjanje statičnega pogleda na sistem, vključno z odnosi med posameznimi objekti, v nasprotju z diagramom komponent UML, ki ponazarja odnose med komponentami in strukturo kode. Diagrami uvajanja UML pa predstavljajo konfiguracije elementov strojne in programske opreme, medtem ko lahko diagrami zaporedja UML ponazorijo interakcije med udeleženci in vključenimi predmeti.
 • Diagrami zapisa podatkovne zbirke kot ločena vrsta pa se lahko uporabljajo za ustvarjanje grafičnega modela podatkovne zbirke (Entity Relationship Model ali ERM).

Kupite Visio 2021 Editions Standard in Professional pri Wiresoftu kot Microsoftovo uporabljeno programsko opremo

Novi izdaji Standard in Professional programa Visio 2021 sta pri Wiresoftu že na voljo kot rabljena programska oprema. Te prednosti so vam na voljo:

 • Trgovanje in uporaba uporabljene Microsoftove programske opreme, kot je Visio 2021 Edition, sta zakonita, ker sta dovoljena z zakonom.
 • Ko pri Wiresoftu kupite Visio 2021 Edition, dobite originalno, popolnoma funkcionalno Microsoftovo programsko opremo in ne testne različice, ki jo lahko uporabljate le omejen čas ali za omejeno obdobje.
 • Opis programa Microsoft Visio 2021 Edition podjetja Wiresoft kot "uporabljena programska oprema" ne pomeni nobenih omejitev glede funkcionalnosti te programske opreme Visio.
 • Uporabljeno programsko opremo izdaje Visio 2021 - kupite standardno ali profesionalno - je Wiresoft pred nadaljnjo prodajo tudi testiral za popolno uporabnost.
 • Pri nakupu rabljene programske opreme pri Wiresoftu vedno kupite zakonit in izviren izdelek Microsoft Visio 2021.

Če imate dodatna vprašanja o izdaji programa Microsoft Visio 2021 ali druge uporabljene Microsoftove programske opreme, nas kontaktirajte prek klepeta, telefona ali e-pošte.