Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10151
 • 228-11477
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
442,90 € * 490,90 € * (9,78% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core -
Minimalno licenciranje Ni
CAL User CAL/oprema CAL
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca


 SQL 2019 Server Standard  Edition je del najnovejše različice sistema za upravljanje relacijskih podatkov iz ; združuje vse pomembne funkcije zbirke podatkov, poročanja in analize, ki so potrebne za uspešno delovanje sistemov za načrtovanje virov podjetja, sistemov CRM ali programske opreme ERP v malih in srednje velikih podjetjih, ki morajo v ta namen uporabljati zmogljiv sistem RDMS, ki lahko izpolnjuje vse povezane zahteve - tudi v . Microsoft Cloud

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2019 Standard

SQL Server 2019 Standard Edition je del najnovejše različice Microsoftovega sistema za upravljanje relacijskih podatkov; združuje vse pomembne funkcije zbirke podatkov, poročanja in analize, ki so potrebne za uspešno delovanje sistemov za načrtovanje virov podjetja, sistemov CRM ali programske opreme ERP v malih in srednje velikih podjetjih, ki v ta namen potrebujejo zmogljiv sistem RDMS, ki lahko izpolnjuje vse povezane zahteve - tudi v oblaku.

V ta namen SQL Server 2019 Standard Edition zagotavlja zanesljivo osnovno podatkovno zbirko za upravljanje podatkov in poslovno obveščanje, s katero lahko vse tipične poslovne aplikacije varno zaženete tudi na strežnikih z manjšo zmogljivostjo. Poleg tega ponuja različna razvojna orodja za aplikacije, ki jih je mogoče uporabljati lokalno in v oblaku. Poleg tega SQL Server 2019 Standard Edition omogoča učinkovito upravljanje podatkovnih zbirk z minimalnimi zahtevami glede virov IT.

Poleg visoko skalabilnih storitev v oblaku sta med najpomembnejšimi integriranimi funkcijami strežnika SQL Server 2019 Standard Edition tudi funkcija Always Encrypted, ki zagotavlja varne enklave, in razširljivost, na primer z integracijo jezika Java. Microsoft podpira tudi porazdeljene datotečne sisteme Hadoop (HDFS), Apache Spark in druga pomembna orodja za analizo; to poenostavlja zlasti upravljanje obsežnih količin podatkov s skupinami za velike podatke, ki so zdaj na voljo, ter uporabo vsebnikov v vseh tipičnih procesih, od razvoja do proizvodnje. Pri tem je zdaj mogoče razbiti podatkovne silose neposredno v strežniku SQL Server 2019, ne da bi jih bilo treba najprej premakniti ali replicirati. Certifikat združljivosti podatkovne zbirke ščiti pred nezdružljivostjo med aplikacijami; poleg tega omogoča, da se podatkovna zbirka SQL Server ne posodablja le lokalno, temveč tudi periferno ali v oblaku.

Nenazadnje SQL Server 2019 zanesljivo ščiti vse ključne poslovne podatke in takoj opozori na sumljiv dostop ali druge dejavnosti, ki bi lahko ogrozile njihovo celovitost (skladnost).

Natančneje, ta izdaja SQL Server 2019 Standard Edition omogoča licenciranje strežnika s strežniško licenco v kombinaciji z dodatnimi licencami za dostop do odjemalcev; ta rešitev je še posebej privlačna za mala in srednje velika podjetja ali srednje velike organizacije, katerih strežnik je manj zmogljiv, saj je na splošno stroškovno učinkovitejša.

Wiresoft ponuja SQL Server 2019 Standard Edition kot rabljeno programsko opremo po bistveno nižji ceni v primerjavi z novo programsko opremo - brez kakršnih koli omejitev glede funkcionalnosti, zmogljivosti ali varnosti. V naslednjem pregledu so na voljo podrobne informacije o vseh funkcijah strežnika SQL Server 2019 Standard in Microsoftovih licenčnih pogojih za to izdajo.

Primerjava s prejšnjo različico strežnika SQL Server 2019 Standard - kaj je novega?

Različica SQL Server 2019 Standard se od svoje predhodnice razlikuje po tem, da ponuja izboljšane ali optimizirane funkcije in lastnosti ter boljšo zmogljivost in razširljivost. Poleg tega je bila različica 2019 Standard dopolnjena s celo vrsto novih, inovativnih funkcij: zlasti na področju upravljanja velikih količin podatkov z novimi orodji za analizo, tako da se tudi velike količine podatkov, ki se danes običajno pojavljajo največkrat, hitro in zanesljivo obdelajo in ovrednotijo ter so celovito na voljo za različne aplikacije.

Delovne obremenitve z velikimi podatki je zdaj mogoče prenesti neposredno v strežnik SQL Server - v nasprotju s preteklostjo, ko je njihovo upravljanje potekalo na drugih lokalnih platformah, ki temeljijo na tehnologiji Hadoop.

S pomočjo integriranih povezovalnikov SQL Connectors lahko zdaj poizvedujete po zunanjih podatkovnih zbirkah, kot so Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS in Azure Data Lake, ne da bi bilo treba fizično premikati ali replicirati ustrezne podatke. Poleg tega je v strežniku SQL Server 2019 Standard na voljo tudi inteligentna obdelava poizvedb in hitrejše obnavljanje podatkovnih zbirk, kar znatno poveča zmogljivost. Posamezne funkcije so podrobneje opisane v naslednjem pregledu.

SQL Server 2019 Standard - podrobno o pomembnih funkcijah

Zlasti novi grozdi za velike podatke širijo možnosti za analizo obsežnih podatkov na številne načine, za njihovo celovito obdelavo in zagotavljanje. Grozdenje podatkov dopolnjujejo spremljanje med sistematičnim zbiranjem ter beleženje in meritve ter inteligentna obdelava iskalnih poizvedb.

Celovita analiza podatkov in virtualizacija s skupinami za velike podatke

Integracija gruč za velike podatke v strežniku SQL Server 2019 Standard ponuja več možnosti za analiziranje tudi velikih količin podatkov in njihovo razpoložljivost, podprto z umetno inteligenco, za različne aplikacije - to vključuje naslednje funkcije:

 • S skupinami za velike podatke je mogoče namestiti skalabilne gruče vsebnikov SQL Server, Spark in HDFS, ki temeljijo na Kubernetesu. Da lahko podatke hkrati bereta, pišeta ali obdelujeta Transact-SQL ali Spark, se tudi ti programi izvajajo vzporedno.
 • S SQL Server PolyBase je mogoče poizvedovati tudi po podatkovnih silosih zunanjih virov podatkov, ne da bi bilo treba premikati ali kopirati ustrezne podatke.
 • Podatkovna jezera zagotavljajo skalabilen skladiščni bazen HDFS, ki se lahko uporablja za shranjevanje velikih podatkov iz različnih zunanjih virov kot gruča velikih podatkov za analizo in kombinacijo z relacijskimi podatki.
 • Z aplikacijo Data Mart je mogoče horizontalno skaliranje gruč velikih podatkov, tako da se lahko podatki iz več virov vključijo tudi kot predpomnilnik prek vozlišč podatkovnega sklada, kar izboljša zmogljivost analiz podatkov.
 • Naloge umetne inteligence in strojnega učenja je zdaj mogoče izvajati tudi za gruče SQL Server Big Data v skladiščnih bazenih HDFS.
 • Vgrajena orodja za umetno inteligenco in Spark SQL lahko uporabljate tudi v programih R, Python, Scala in Java.
 • Z namestitvijo aplikacij lahko aplikacije, ki temeljijo na gruči velikih podatkov strežnika SQL Server, namestite kot vsebnike ali aplikacije v obliki spletnih storitev, ki v ta namen dostopajo do podatkov, shranjenih v gruči velikih podatkov.

SQL Server 2019 Standard z optimizirano zmogljivostjo in skalabilnostjo

Izboljšanje razširljivosti in zmogljivosti ter visoke razpoložljivosti strežnika SQL Server 2019 Standard je med drugim doseženo z naslednjimi funkcijami:

 • Inteligentna podatkovna zbirka zagotavlja optimizirano zmogljivost poizvedb z inteligentno obdelavo poizvedb, ne da bi bilo treba najprej spremeniti zadevne aplikacije, vključno z odloženim sestavljanjem spremenljivk tabele, inliningom uporabniško opredeljenih skalarnih funkcij in gnezdenim izvajanjem funkcij vrednosti tabele.
 • Podatkovna zbirka v pomnilniku ponuja boljšo zmogljivost za kritične delovne obremenitve z OLTP1 v pomnilniku, hibridnim varovalnim skladom in njegovo razširitvijo ter podporo trajnemu pomnilniku in metapodatki tempdb, optimiziranimi za pomnilnik.
 • Columnstore vključuje tudi velike objektne binarne datoteke v združenih indeksih columnstore ter zagotavlja večjo razširljivost in zmogljivost s podporo trajnega pomnilnika, raztegnjeno podatkovno bazo in do 50 primerkov ter delitvijo tabel in indeksov, stiskanjem podatkov, vzporedno obdelavo za razdeljene tabele in več vsebnikov s tokovi datotek.
 • Visoko razpoložljivost strežnika SQL Server Standard2019 podpirajo podpora za jedro strežnika, pošiljanje dnevnikov, zrcaljenje in posnetek podatkovne zbirke ter stiskanje varnostnih kopij, vedno na primerkih gruče v primeru odpovedi, strežnik v primeru odpovedi za obnovitev po nesreči ter izboljšano obnovitev podatkovne zbirke in šifrirano varnostno kopiranje.
 • FunkcijaAlways Encrypted varuje občutljive podatke strank pred nepooblaščenim dostopom z varnimi enklavami, omogoča pa tudi bolj zapletene operacije za varne stolpce zbirke podatkov. S tem se meja zaupanja razširi z odjemalskih aplikacij na strežniško stran, ne da bi do nje imeli dostop strežnik SQL Server, operacijski sistem, zbirke podatkov ali sistemski skrbnik, tako da je mogoče operacije z občutljivimi podatki varno izvajati tudi v navadnem besedilu.
 • To dopolnjujejo varnost na ravni vrstic z dinamičnim maskiranjem podatkov, razvrščanjem in spremljanjem podatkov, preglednim šifriranjem zbirke podatkov in razširljivim upravljanjem ključev ter uporabniško opredeljenimi vlogami.

Omejitve skaliranja standardne izdaje strežnika SQL Server 2019:

Naslednje specifikacije veljajo za en primerek strežnika SQL Server 2019 Standard Edition.

Največja velikost relacijske zbirke podatkov:

 • 524 PB

Največja računska zmogljivost:

 • Pogon zbirke podatkov SQL Server: manj kot 4 vtičnice ali 24 jeder
 • Storitve za analizo ali poročanje: manj kot 4 vtičnice ali 24 jeder

Največji pomnilnik:

 • Fond izravnalnih pomnilnikov: 128 GB
 • Segmentni predpomnilnik Columnstore: 32 GB
 • Storitve poročanja: 64 GB
 • Analitične storitve: 16 GB2 (tabelarno) / 32 GB (MOLAP)

SQL Server 2019 Standard z licenciranjem strežnika/CAL

Tukaj opisano izdajo strežnika SQL Server 2019 Standard lahko uporabljate s kombinacijo strežniške licence in licenc za dostop (CAL) (ki niso vključene in jih je zato treba kupiti posebej). Procesorji ali jedra strežnika zato niso vključeni v to licenciranje. Pogoji na prvi pogled:

 • Za vsak strežnik (fizični ali virtualni), v katerem je nameščen strežnik SQL Server 2019 Standard, je potrebna ena strežniška licenca.
 • Za vsakega uporabnika ali končno napravo, ki dostopa do licenčnega strežnika SQL Server, je potrebna dodatna licenca za dostop do odjemalca (CAL) vsaj enake (ali po možnosti višje) različice, ki jo je treba kupiti ločeno.
 • Licencirati je treba tudi instance strežnika SQL Server, ki delujejo v vsebnikih; te se obravnavajo kot virtualni stroji.

Zahteve za programsko in strojno opremo za zagon strežnika SQL Server 2019 Standard Edition

Če želite v strežniku uporabljati SQL Server 2019 Standard Edition, morate izpolnjevati naslednje minimalne zahteve glede programske in strojne opreme:

 • Operacijski sistemi: vsaj Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Prostor na trdem disku: vsaj 6 GB - odvisno od nameščenih komponent strežnika SQL Server
 • Delovni pomnilnik: vsaj 4 GB
 • Grafična kartica: Super VGA z minimalno ločljivostjo 800x600 pik
 • Procesor: procesor x64 - AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon z Intel EM64T, Intel Pentium IV z EM64T
 • Hitrost procesorja: vsaj 1,4 GHz - priporočljivo: 2,0 GHz ali hitreje

Pogosta vprašanja o Wiresoftovi uporabljeni programski opremi za Microsoft SQL Server 2019 Standard

Licenca SQL Server 2019 Standard, ki jo Wiresoft ponuja kot rabljeno programsko opremo, se po uporabnosti ne razlikuje od povsem nove licence strežnika - deloma zato, ker se programska oprema ne more izrabiti. Spodaj so na voljo vsi odgovori na najpogosteje zastavljena vprašanja o uporabljenih licencah za strežnik SQL Server.

Od kod prihajajo uporabljene licence SQL Server 2019 Standard?

Programska oprema SQL Server 2019 Standard, ki je v Wiresoftovi trgovini na voljo kot rabljena programska oprema, prihaja od podjetja, ki je najprej kupilo licenco in jo pozneje preprodalo Wiresoftu. Pri nadaljnji prodaji in poznejši ponudbi v trgovini Wiresoft Shop je zato označena kot rabljena programska oprema, vendar jo lahko kupec uporablja kot novo licenco.

Ali obstaja varnost kupca tudi za uporabljene licence SQL Server 2019 Standard?

Da: Pri nakupu Wiresoftove rabljene programske opreme za SQL Server 2019 Standard imajo stranke enake prednosti kot pri nakupu ustrezne nove strežniške programske opreme: z varnostjo kupca zaradi takojšnjega prenosa po opravljenem nakupu in takojšnje aktivacije licence z veljavnim priloženim licenčnim ključem.

Ali sta moj nakup in uporaba rabljene programske opreme SQL Server 2019 Standard pravno neoporečna?

Da: Pri Wiresoftu ste lahko prepričani, da nakup rabljene programske opreme za SQL Server 2019 Standard in njena dejanska uporaba ne kršita nobenih zakonov, saj ta programska oprema izvira iz licenčnega inventarja podjetja. Tako nakup in uporaba temeljita na veljavni pristojnosti, ki dovoljuje trgovanje z Microsoftovo uporabljeno programsko opremo in tudi njeno uporabo - ta dejstva so bila večkrat jasno potrjena z različnimi sodnimi odločbami.

Ali ima uporabljena programska oprema, kot je SQL Server 2019 Standard, druge prednosti?

Rabljena programska oprema podjetja Wiresoft ima za stranke tudi ekonomsko prednost, saj jim omogoča, da posodobijo svojo zalogo programske opreme veliko ceneje kot z novo programsko opremo, če želijo biti posodobljeni, kar zmanjšuje stroške poslovanja. Poleg tega rabljena programska oprema Wiresoft ponuja tudi revizijsko varnost zaradi popolnega preverjanja vseh kupcev!

Izkoristite široko ponudbo rabljene programske opreme pri Wiresoftu

Pri Wiresoftu v trgovini ne boste našli le standardne izdaje strežnika SQL Server 2019 kot cenovno ugodne rabljene programske opreme, temveč lahko tukaj kupite tudi licence za dostop do odjemalcev, ki so potrebne za licenciranje strežnika/CAL - seveda kot rabljeno programsko opremo - ter druge izdaje strežnika Microsoft SQL Server 2019 in starejše različice; naša široka ponudba rabljene programske opreme vključuje tudi številne druge Microsoftove programe - z vsemi omenjenimi prednostmi. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z licenciranjem strežnika SQL Server 2019 Standard ali katere koli druge izdaje, nas lahko kontaktirate prek klepeta, e-pošte ali telefona.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije