Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Kupite Microsoft SharePoint Server 2016 Standard s Device CAL - rešitev po meri Izdaja Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL poleg poznanega okolja z intuitivnim upravljanjem prinaša številne novosti za podjetja....
19,90 € *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Nakup Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL pomeni, da (drugemu) zaposlenemu omogočite enostaven dostop do dokumentov podjetja in sodelovanje pri projektih od koder koli. Ne glede na...
23,90 € *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Nakup licence Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL pomeni, da določeni napravi omogočite dostop do platforme Sharepoint. Tako lahko službeni računalnik ali celo prenosni...
23,90 € *

SharePoint Server CAL: izdajanje licenc v središču sodelovanja v podjetjih

Poglobite se v SharePoint Server CAL

V digitalni dobi, v kateri je sodelovanje jedro številnih poslovnih procesov, je Microsoftov SharePoint osrednja platforma, ki podjetjem ponuja številne možnosti. Da pa bi podjetja lahko izkoristila prednosti tega zmogljivega orodja, se morajo seznaniti s svetom SharePoint Server CAL (Client Access License). Ta licenčni model, ki je pogosto napačno razumljen ali spregledan, je ključ do učinkovite in uspešne uporabe SharePointa v organizaciji.

DNK SharePoint Server CAL

CAL - več kot le ključ

Čeprav se na prvi pogled zdi, da je Client Access License (CAL) zgolj "dovoljenje" za dostop do storitev strežnika SharePoint, dejansko predstavlja veliko več. Predstavlja zmožnost organizacije, da izkoristi zmogljive zmožnosti SharePointa in te zmožnosti razširi znotraj svoje delovne sile.

Raznolikost SharePoint Server CAL

SharePoint ponuja dve osnovni vrsti licenc CAL: Standard in Enterprise. Vrsta Standard omogoča dostop do osnovnih funkcij, različica Enterprise pa je namenjena organizacijam, ki želijo izkoristiti celoten nabor funkcij SharePointa, vključno z naprednimi možnostmi integracije, analitiko in drugimi.

Zakaj je SharePoint Server CAL bistvenega pomena

Prilagojena struktura stroškov

Predstavljajte si, da lahko plačate točno tisto, kar uporabljate, in ne tisto, kar bi lahko uporabljali. Model SharePoint Server CAL vam omogoča prav to. Podjetja lahko licence kupujejo na podlagi dejanske uporabe, kar lahko privede do znatnih prihrankov pri stroških.

Prilagodljivost v nenehno spreminjajočem se poslovnem okolju

Podjetja se nenehno spreminjajo. Včasih rastejo, včasih se zmanjšujejo, včasih pa preprosto spremenijo smer. Z nakupom licenc CAL SharePoint Server lahko podjetja dinamično prilagajajo uporabo SharePointa svojim trenutnim potrebam.

Napredne funkcije za napredne potrebe s SharePoint Server CAL

Enterprise CAL ni le napredna licenca - je vrata do številnih funkcij, zasnovanih posebej za podjetja, ki delujejo v kompleksnih in podatkovno intenzivnih panogah. Od napredne analitike podatkov do globljih možnosti personalizacije - Enterprise CAL daje podjetjem orodja, ki jih potrebujejo za ohranjanje konkurenčnosti v današnjem poslovnem svetu.

Zapletenost licenciranja SharePoint Server CAL

Uporabnik proti napravi - strateška izbira

SharePoint se zaveda, da vsa podjetja niso enaka. Medtem ko nekatera podjetja želijo, da imajo njihovi zaposleni dostop do SharePointa od koder koli, lahko druga potrebujejo dostop le s fiksnih delovnih postaj. Zato SharePoint ponuja licence CAL za uporabnike in naprave, ki ustrezajo tem različnim potrebam.

Skladnost ni razkošje, temveč nuja

V današnjem poslovnem svetu lahko neskladnost privede do velikih kazni. Zato je pomembno, da podjetja zagotovijo ustrezne licence CAL za SharePoint Server. Na srečo Microsoft ponuja orodja in vire, ki podjetjem pomagajo, da ostanejo v skladu z licenčnimi pogodbami.

Sklepne misli o licencah SharePoint Server CAL

SharePoint je postal nepogrešljivo orodje za podjetja po vsem svetu. Vendar pa je za izkoriščanje vseh možnosti SharePointa bistveno, da v celoti razumete licenčni model SharePoint Server CAL. Te licence niso le formalna zahteva, temveč okno v zmogljive funkcije SharePointa, ki podjetjem omogočajo uspeh v vedno bolj povezanem in sodelovalnem svetu. S pravo strategijo SharePoint Server CAL lahko vaše podjetje ne le uspeva v današnjem poslovnem svetu