Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT ACCESS 2010 MICROSOFT ACCESS 2010
Microsoft Access 2010 Prenos Microsoft Access 2010 (sistem za upravljanje podatkovnih zbirk) Microsoft Access 2010 je obsežen program za podatkovne zbirke, ki omogoča vnos podatkov, njihovo upravljanje in objavo brez povezave ali na...
17,90 € *
MICROSOFT ACCESS 2013 MICROSOFT ACCESS 2013
MS Access 2013 kot samostojni program Microsoft Access 2013 je še ena različica zmogljivega Microsoft sistema za upravljanje podatkovnih zbirk, ki omogoča zajemanje podatkov v strukturirani obliki in njihovo nadaljnjo uporabo. Access...
21,90 € *
MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
Samostojni program MS Access 2021 Microsoft Access 2021 je zmogljiv sistem za upravljanje podatkovnih zbirk, s katerim lahko ustvarite in upravljate zapletene podatkovne zbirke v skladu z individualnimi zahtevami. Kot vir podatkov lahko...
85,90 € *
MICROSOFT ACCESS 2016 MICROSOFT ACCESS 2016
MS Access 2016 kot samostojni program v različici za nakup Microsoft Access 2016 je novejša različica Microsoftovega zmogljivega sistema za upravljanje podatkovnih zbirk, s katerim lahko ustvarjate in uporabljate podatkovne zbirke...
42,90 € *
MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
Samostojni program MS Access 2019 Microsoft Access 2019 je zmogljiv sistem za upravljanje podatkovnih zbirk, s katerim lahko ustvarjate in upravljate zapletene podatkovne zbirke v skladu s posameznimi zahtevami. Kot viri podatkov lahko...
51,90 € *

Microsoft Access: upravljanje podatkovnih zbirk za učinkovite delovne procese

Spoznajte, kako vam Microsoft Access pomaga pri ustvarjanju in upravljanju podatkovnih zbirk ter ustvarjanju smiselnih poročil. Ta članek vsebuje pregled najnovejših funkcij in možnosti programa Microsoft Access za učinkovito organizacijo in analizo podatkov.

Zasnova uporabniškega vmesnika in podatkovne zbirke

Uporabniški vmesnik programa Microsoft Access je uporabniku prijazen in omogoča enostaven dostop do najpomembnejših funkcij. V kratkem času se naučite oblikovati podatkovne zbirke, ustvariti tabele in vzpostaviti povezave med različnimi podatkovnimi nizi.

Obrazci in poročila

Microsoft Access vam omogoča intuitiven vnos in urejanje podatkov z obrazci. Ustvarite privlačna poročila za vizualizacijo podatkov. Uporabniku prijazen vmesnik omogoča enostavno ustvarjanje obrazcev in poročil tudi začetnikom.

Poizvedbe in analiza podatkov

Preberite, kako lahko v programu Microsoft Access uporabite poizvedbe za iskanje določenih podatkov in izvajanje zapletenih analiz. Z zmogljivimi funkcijami poizvedb lahko iz podatkovnih zbirk pridobite ustrezne informacije.

Vključevanje zunanjih virov podatkov

Microsoft Access omogoča integracijo zunanjih virov podatkov, tako da lahko informacije iz različnih virov združite v osrednjo zbirko podatkov. Ta funkcija odpira nove možnosti za obsežne analize in poročanje.

Sodelovanje in integracija v oblak

Optimizirajte sodelovanje s podatkovnimi zbirkami z brezhibno integracijo z oblakom Microsoft 365. Podatkovne zbirke lahko delite s sodelavci in omogočite skupno urejanje v realnem času. Sinhronizacija v oblaku zagotavlja, da vedno delate z najaktualnejšimi podatki.

Varnost in zaščita podatkov

Microsoft Access pripisuje velik pomen varnosti in zaščiti podatkov. Podatke zaščitite z različnimi varnostnimi mehanizmi, vključno z avtorizacijami in možnostmi šifriranja, da zagotovite zaupnost svojih podatkov.

Posodobitve in podpora

Microsoft Access naj bo posodobljen z rednimi posodobitvami. Nenehne izboljšave ne prinašajo le novih funkcij, temveč tudi varnostne posodobitve. Če imate kakršnakoli vprašanja ali težave, vam je na voljo Microsoftova služba za pomoč uporabnikom, ki vam hitro in učinkovito pomaga.

Na splošno Microsoft Access ponuja celovito rešitev za upravljanje podatkovnih zbirk. Z uporabniku prijaznim vmesnikom, zmogljivimi funkcijami in brezhibno integracijo je idealna aplikacija za učinkovito organiziranje, analiziranje in uporabo podatkov.

kategorije