Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
MS Visio Professional 2016 - kupite najobsežnejšo izdajo za profesionalne vizualizacije kot eno licenco S programom Visio Professional 2016 imajo uporabniki na voljo največje število orodij in predlog za profesionalno ustvarjanje...
134,90 € *
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Microsoft Visio 2016 Standard Na številnih področjih je treba prikazati tehnične prikaze, diagrame ali tlorise. Programska rešitev Microsoft Visio 2016 Standard je idealna za ta namen. To je orodje za vizualizacijo, ki je na voljo od...
118,90 € *

Microsoft Visio 2016 - vaša rešitev za diagrame in vizualizacije

Microsoft Visio 2016 je zmogljiva programska oprema za ustvarjanje diagramov in vizualizacij, ki jo uporabljajo podjetja in posamezniki po vsem svetu. V tem članku boste izvedeli, zakaj je Microsoft Visio 2016 nepogrešljivo orodje za vizualizacijo kompleksnih informacij.

Osnovne funkcije programa Microsoft Visio 2016

  1. Vsestranske predloge: Visio 2016 ponuja širok nabor predlog za diagrame, diagrame poteka, organizacijske sheme, tlorise in druge predloge, ki vam bodo pomagale pri začetku dela.

  2. Intuitiven uporabniški vmesnik: Uporabniški vmesnik programa Visio 2016 je prijazen do uporabnika in omogoča enostavno ustvarjanje in prilagajanje diagramov in vizualizacij.

  3. Povezovanje podatkov: V svoje diagrame lahko vključite podatke iz programov Excel, SharePoint in drugih virov ter tako vizualizirate informacije v realnem času.

  4. Sodelovanje: Z aplikacijo Visio 2016 lahko več uporabnikov hkrati dela na diagramu in spremlja spremembe v realnem času.

Prednosti programa Microsoft Visio 2016

  • Profesionalna vizualizacijavisio 2016 vam omogoča ustvarjanje profesionalnih diagramov in vizualizacij, ki omogočajo enostavno razumevanje zapletenih informacij.
  • Večja učinkovitostprogramska oprema vam pomaga optimizirati poslovne procese z vizualizacijo delovnih tokov in struktur.
  • Odločanje na podlagi podatkov: S povezovanjem z viri podatkov lahko sprejemate odločitve na podlagi podatkov in zlahka prepoznate trende.

Najnovejše posodobitve in funkcije

Čeprav program Visio 2016 ni več najnovejša različica, še vedno ponuja dragocene funkcije. Nekatere posodobitve in funkcije so:

  • Integracija s pisarnovisio 2016 integrirabrez težav z drugimi aplikacijami Microsoft Office, kot sta Word in PowerPoint, da lahko svoje diagrame vstavite v dokumente in predstavitve.
  • Napredne knjižnice oblikprogramska oprema ima napredne knjižnice oblik, ki vam omogočajo ustvarjanje specifičnih diagramov panog in aplikacij.
  • Integracija v oblak: Svoje diagrame lahko shranite v oblak in do njih dostopate od koder koli ter si tako olajšate sodelovanje.

Microsoft Visio 2016 je preizkušena rešitev za ustvarjanje diagramov in vizualizacij, ki jo še vedno cenijo številna podjetja. Če iščete učinkovite načine vizualizacije informacij, je Visio 2016 lahko dragocen dodatek k vašemu orodju.

kategorije