Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise je najobsežnejša nova različica zanesljive relacijske podatkovne platforme iz Microsoft, ki podjetjem in organizacijam zagotavlja vse funkcije podatkovne zbirke ter analize...
9.485,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core SQL Server 2022 Standard iz Microsoft je najnovejša različica te zanesljive relacijske podatkovne platforme, ki uporabnikom zagotavlja vse potrebne funkcije podatkovne zbirke ter analize in...
2.475,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard SQL Server 2022 Standard iz Microsoft je najnovejša različica te zanesljive relacijske podatkovne platforme, ki uporabnikom zagotavlja vse potrebne funkcije podatkovne zbirke ter analize in poročanja,...
620,90 € *

Odkrijte Microsoft SQL Server 2022: nova opredelitev upravljanja podatkov

Uvod v SQL Server 2022

Microsoft SQL Server 2022 je najnovejša razširitev uveljavljene platforme podatkovnih zbirk, ki postavlja nove standarde zmogljivosti, varnosti in analitike za sodobne organizacije. Ta napredna RDBMS (Relational Database Management System - sistem za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk) se brezhibno povezuje z Azure, zagotavlja izboljšano zmogljivost in razpoložljivost ter povečuje učinkovitost podatkovnih operacij.

Kaj je novega v strežniku SQL Server 2022?

SQL Server 2022 prinaša številne nove funkcije, ki olajšajo obdelavo in analizo podatkov v hibridnem in večoblačnem svetu.

Ključne značilnosti strežnika SQL Server 2022

Izboljšana integracija z Azure

SQL Server 2022 razširja integracijo Azure, kar zagotavlja boljšo sinhronizacijo in lažje premikanje podatkov med lokalnimi strežniki in oblakom.

Povezava z upravljanimi instancami

Funkcija Managed Instance Link uporabnikom omogoča, da svoje lokalne zbirke podatkov povežejo z Azure SQL Managed Instance, kar omogoča nemoteno integracijo v oblak in obnovo po nesreči.

Izboljšanje zmogljivosti in razpoložljivosti

SQL Server 2022 uvaja nove funkcije, namenjene izboljšanju razpoložljivosti in optimizaciji zmogljivosti za kritične delovne obremenitve.

Inteligentna obdelava poizvedb

Z inteligentno obdelavo poizvedb SQL Server 2022 ponuja napredno obdelavo poizvedb, ki znatno skrajša čas izvajanja.

Varnostne novosti

Zaščita podatkov in skladnost sta prednostni nalogi, zato strežnik SQL Server 2022 ponuja napredne varnostne funkcije, ki organizacijam pomagajo zaščititi njihove podatke.

Tehnologija glavne knjige

Ena od najvidnejših novosti je uvedba vgrajene tehnologije glavne knjige, ki omogoča zagotavljanje nespremenljivosti in preglednosti podatkov v zbirki podatkov.

SQL Server 2022 v uporabi v podjetjih

Vodilna analiza podatkov v panogi

SQL Server 2022 postavlja nove standarde na področju analize podatkov, saj integracija gruč velikih podatkov organizacijam omogoča pridobivanje vpogleda iz katerega koli vira podatkov.

Povezava Synapse

Synapse Link uporabnikom omogoča izvajanje analitike v realnem času, ne da bi bilo treba premikati podatke, kar revolucionarno spremeni analizo operativnih in analitičnih delovnih obremenitev.

Posodobitev aplikacij

S strežnikom SQL Server 2022 lahko razvijalci in strokovnjaki IT posodobijo aplikacije z uporabo najnovejših orodij in ogrodij, da bi spodbudili inovacije in se odzvali na spreminjajoče se poslovne potrebe.

Podpora za zabojnike

Izboljšana podpora za vsebnike omogoča, da SQL Server 2022 deluje v različnih okoljih, od prenosnih računalnikov za razvijalce do velikih gruč Kubernetes.

Microsoft SQL Server 2022 zagotavlja platformo, ki je pripravljena na prihodnost upravljanja podatkov. Z uvedbo prebojnih tehnologij in izboljšanjem obstoječih zmogljivosti je idealna rešitev za organizacije, ki želijo posodobiti upravljanje podatkov in postaviti temelje za prihodnjo rast. V tem kategorijskem besedilu boste dobili izčrpen pregled, kaj lahko SQL Server 2022 naredi za vašo organizacijo.

kategorije