Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10109
 • 9EM-00652
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
325,90 € * 360,90 € * (9,7% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core 16 Core 
Naprave 1x
Virtualni stroji 2x
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca


Licencirajte Windows Server 2019 Standard Izdaja priročno s 16-Core Paketom od Wiresofta! Izdaja Standard Windows Server 2019 že pokriva tipične aplikacije manjših podatkovnih centrov: z zadostnimi možnostmi glede virtualizacije in razširljivosti, zanesljivim delovanjem ter visokimi varnostnimi standardi, ki se zahtevajo za zaščiteno delovanje večCloud okolij.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core

Priročno licencirajte Windows Server 2019 Standard Edition s paketom 16-Core od Wiresofta! Standardna izdaja operacijskega sistema Windows Server 2019 že pokriva tipične možnosti namestitve manjših podatkovnih centrov: z zadostnimi možnostmi glede virtualizacije in skalabilnosti, zanesljivim delovanjem in visokimi varnostnimi standardi, ki so potrebni za zaščiteno delovanje okolij z več oblaki.

Windows Server 2019 Standard združuje fizična in virtualna omrežja za zagotavljanje podatkov in aplikacij prek strežnikov v oblaku, zato je idealen za izpolnjevanje zahtev IT malih in srednje velikih podjetij. Operacijski sistem temelji na operacijskem sistemu Windows 10 in vključuje optimizacije obstoječih funkcij ter zmogljive nove funkcije, zato je pripravljen na vse delovne obremenitve.

Pri izbiri standardne izdaje operacijskega sistema Windows Server 2019 so vključene možnosti virtualizacije običajno glavni odločilni dejavnik. Za manjša podjetja to že zagotavlja pomembne osnovne funkcije, na katerih lahko razvijejo zanesljivo infrastrukturo. Windows Server 2019 Standard ponuja tesno povezavo lokalnih okolij z oblakom, pri čemer storitve Microsoft Azure ponujajo dodatne hibridne funkcije, vključno z varnostnimi ravnmi.

Tudi licenciranje standardne izdaje operacijskega sistema Windows Server 2019 temelji izključno na jedrih, pri čemer je najmanjše število jeder na strežnik vedno 16, tako da ga je mogoče priročno in prilagodljivo licencirati s 16-jedrnim paketom kot osnovo.

Pri Wiresoftu lahko 16-Core paket Windows Server 2019 Standard dobite kot rabljeno programsko opremo - velika prednost tega je bistveno nižja cena v primerjavi z novim blagom - z enakim naborom funkcij, ki jih ta izdaja ponuja na področju virtualizacije, pa tudi zmogljivosti in zaščite podatkov. Naslednji pregled vsebuje podrobne informacije o najpomembnejših funkcijah paketov Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition 16-Core, vključno z veljavnimi licenčnimi pogoji.

Primerjava različic: Katere funkcionalnosti ponuja Windows Server 2019 Standard?

Odločitev o nakupu standardne ali druge izdaje operacijskega sistema Windows Server 2019 pogosto temelji na tem, ali in katere virtualizacijske funkcije so na voljo ali jih je mogoče uporabljati le v omejenem obsegu: V različici Standard je Hyper-V na voljo le v omejenem obsegu, manjkajo tudi zaščiteni virtualni stroji (VM), Storage Spaces Direct in replikacija pomnilnika ter SDN (Software Defined Networking) in SDS (Software Defined Storage).

Kljub temu izdaja Windows Server 2019 Standard ponuja dovolj možnosti za delovanje hibridnih omrežij, vključno z visoko varnostjo podatkov in aplikacij - številne izboljšave in dodatki funkcij, znanih iz ustrezne prejšnje različice, prispevajo k ustvarjanju programsko opredeljenih infrastrukturnih platform HCI (hyper-convergent) za delovanje okolij z več oblaki; poleg lažjega izvajanja, razširjanja in boljše upravljivosti pa tudi številne prednosti za virtualizacijo strežnikov in namizij.

Ključne komponente sistema Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Edition Standard je namenjen podjetjem, v katerih ima virtualizacija (še vedno) majhno vlogo. Število virtualnih računalnikov in posod Hyper-V, ki jih lahko upravljate z njim, je zato omejeno na 2, omejitev pomnilnika RAM pa je 24 TB.

Poleg tega so na voljo naslednje pomembne funkcije za varnostno kopiranje podatkov ter analizo omrežja in uporabo vsebnikov:

Replika za shranjevanje

Funkcija shranjevanja Storage Replica je v omejenem obsegu na voljo tudi v različici Windows Server 2019 Standard Edition. Storage Replica preprečuje izgube na ravni datotečnega sistema in podpira sinhrono replikacijo podatkov z zrcaljenjem na fizične lokacije z varnostnim volumnom na eni strani in asinhrono replikacijo podatkov z zrcaljenjem med lokacijami prek omrežnih povezav z večjo latenco na drugi strani. Prostori za shranjevanje Direct niso podprti.

Prediktivna analitika z vpogledi v sistem

Funkcija napovedne analitike System Insights, ki jo podpira model strojnega učenja za večjo učinkovitost, je na voljo v sistemu Windows Server 2019 Standard in jo je mogoče uporabiti za celovito analizo lokalno nameščenih strežnikov v smislu kazalnikov zmogljivosti in dogodkov, da bi na podlagi dobljenih rezultatov pridobili natančne napovedi za odzivno upravljanje instanc strežnikov Windows Server; napovedna analitika lahko tako prispeva k zmanjšanju napora upravljanja v organizaciji, s čimer se zmanjšajo stroški poslovanja.

Podpora za kontejnerje za Kubernetes in Linux

Celovita podpora za vsebnike je na voljo tudi v različici Standard Edition z operacijskim sistemom Windows Server 2019. Kubernetes in Linux sta podprta še bolje kot prej, npr. posode za Linux in Windows, ki se upravljajo s Kubernetesom, se lahko uporabljajo vzporedno. Poleg tega so za Kubernetes na voljo nove funkcije, kot je omrežno povezovanje vsebnikov.

Licenca za standardno izdajo omogoča uporabo 2 virtualnih strojev (VM), zato lahko uporabljate tudi 2 vsebnika Hyper-V; spremljanje gostitelja ni podprto. Kontejnerje Windows lahko uporabljate v neomejenem številu.

Izboljšana zaščita podatkov in omrežij s storitvami Microsoft Azure

S storitvami Microsoft Azure Services je mogoče v sistemu Windows Server 2019 Standard uporabljati hibridne funkcije za nemoteno povezovanje lokalnih podatkovnih središč z oblakom. Azure ponuja posebno prednost hibridne infrastrukture od začetka do konca in s tem enotne funkcije za varnost, identitete in upravljanje. Storitve Azure tako ne ponujajo le izboljšane zaščite lokalnih aktivnih imenikov, temveč tudi enostavnejšo sinhronizacijo in boljše varnostno kopiranje podatkov:

 • Azure Active Directory omogoča univerzalno upravljanje in zaščito identitet tudi v več okoljih.
 • S storitvijo Azure Arc lahko upravljanje Azure in storitve Azure razširite na katero koli infrastrukturo.
 • Storitve Azure, kot so Azure Backup, Azure Site Recovery in Azure Monitor, lahko preprosto in hitro aktivirate prek središča Windows Admin Center.

Veljavne programske in strojne zahteve za namestitev in zagon operacijskega sistema Windows Server 2019 Standard Edition

Za uporabo izdaje Windows Server 2019 Standard mora uporabljena strojna oprema izpolnjevati spodaj navedene minimalne zahteve. Dodatne zahteve so odvisne od konfiguracije sistema in drugih nameščenih aplikacij.

 • Prostor na trdem disku: 32 GB
 • Pomnilnik (RAM): 512 MB
 • Prostor na disku za prikaz namizja strežnika: 2 GB
 • Procesor: 64-bitni
 • Hitrost procesorja: 1,4 GHz
 • Grafična kartica: 1.024 x 768 slikovnih pik, podpora Super VGA
 • Omrežna kartica: Gigabit Ethernet, 1x

Licenciranje s paketom Windows Server 2019 Standard s 16 jedri

Licenciranje strežnika z Windows Server 2019 Standard Edition se tudi pri uporabljeni programski opremi izvaja v skladu z Microsoftovimi licenčnimi predpisi. Za to je potreben vsaj en 16-Core paket. Še naprej se uporabljajo naslednje določbe.

Splošni Microsoftovi licenčni pogoji za Windows Server 2019 Standard Edition

Microsoftova strežniška programska oprema, kot je Windows Server 2019 Standard ali višja izdaja, je na splošno licencirana le na podlagi uporabljene fizične strojne opreme. Licenca za en strežnik zajema 2 fizični procesorski jedri. Microsoftovi predpisi o licenciranju vedno predvidevajo najmanjše število 8-Core na procesor - tudi če ima uporabljena strojna oprema dejansko manj kot 8-Core. Poleg tega sta kot najmanjše število za vsak fizični strežnik določena 2 procesorja; tako je najmanjše število jeder 16, kar je natanko tisto, za kar je zasnovan paket 16-Core. Strežnik, ki ima več kot 16-Core, je mogoče dodatno licencirati s paketi za 2 jedri za Windows Server 2019 Standard, ki so prav tako na voljo pri Wiresoftu kot uporabljena programska oprema.

Dodatne zahteve za licenciranje za Hyper-V z Windows Server 2019 Standard

Poleg števila fizičnih jedrnih procesorjev se pri licenciranju upošteva tudi število virtualnih strežnikov. Windows Server 2019 v različici Standard Edition omogoča zagon največ dveh instanc Hyper-V na licenco jedra. Licencirani morajo biti vsi procesorji v okolju Hyper-V, ki ustrezajo fizičnim procesorskim jedrom. Če so z izdajo Standard potrebne dodatne instance Hyper-V, je treba ponovno licencirati vsa aktivna jedra.

Poleg licence Windows Server 2019 Standard morajo biti vsi odjemalci, tj. vsak uporabnik ali končna naprava, ki dostopajo do strežnika Windows Server, opremljeni tudi z licenco za dostop do odjemalca (CAL). Licence CAL za uporabnike in naprave za Windows Server 2019 so na voljo tudi pri Wiresoftu po nizkih cenah kot rabljena programska oprema.

Pogosta vprašanja o Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition kot programski opremi, ki jo uporablja Wiresoft

Na splošno se možnosti uporabe paketa Windows Server 2019 Standard 16-core, ki je pri Wiresoftu na voljo kot rabljena programska oprema, ne razlikujejo od ustrezne nove ali neuporabljene strežniške licence - programska oprema se na splošno ne more izrabiti. Pogosto pa se pojavijo dodatna vprašanja o že uporabljenih licencah za strežnik Windows, na katera odgovarjamo v nadaljevanju.

Od kod prihaja uporabljena programska oprema Windows Server 2019 Standard 16-Core?

16-Core paketi za Windows Server 2019 Standard prihajajo iz evropskih podjetij, ki so jih običajno kupila sama kot nove, večinoma pa so jih celo uporabljala in pozneje prodala podjetju Wiresoft. Z nadaljnjim nakupom ali s ponudbo v trgovini Wiresoft Shop se ti programi imenujejo rabljena programska oprema, čeprav jih je mogoče uporabljati kot novo licenco.

Ali je ponudba, nakup in uporaba rabljene programske opreme, kot je Windows Server 2019 Standard Software, zakonsko dovoljena?

Da: Kot kupec rabljene programske opreme Wiresoft ste lahko prepričani, da tako nakup ustreznega paketa Windows Server 2019 Standard 16-Core kot tudi njegova redna uporaba, npr. v podjetju, ne kršita veljavnih zakonov. Veljavna jurisdikcija dovoljuje tako trgovanje z Microsoftovo uporabljeno programsko opremo kot tudi njeno uporabo. To dejstvo je bilo vedno znova potrjeno v več sodnih odločbah.

Ali je zaščita kupca na voljo tudi za uporabljene 16-jedrne licence Windows Server 2019 Standard?

Da: Paketi Windows Server 2019 Standard 16-Core, ki jih Wiresoft ponuja kot rabljeno programsko opremo, in druga Wiresoftova rabljena programska oprema nudijo enako varnost in prednosti kot nakup nove strežniške programske opreme. To pomeni, da imate tudi varnost kupca s takojšnjim prenosom programske opreme po opravljenem nakupu in takojšnjo aktivacijo licence s priloženim licenčnim ključem, ki je veljaven za ta namen.

Katere druge prednosti ponuja Wiresoftova uporabljena programska oprema, kot je Windows Server 2019 Standard 16-Core?

Kupci rabljene programske opreme Wiresoft imajo zaradi nižje cene tudi gospodarsko prednost, saj lahko svoje zaloge programske opreme dopolnijo ali posodobijo bolj ekonomično kot pri nakupu primerljivega novega blaga. Microsoftova uporabljena programska oprema Wiresoft tako prispeva k zmanjšanju stroškov poslovanja, saj s popolno evidenco vseh kupcev zagotavlja revizijsko varnost!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo ne boste našli le 16-jedrnega paketa Windows Server 2019 Standard kot poceni rabljene programske opreme, temveč tudi ustrezen 2-Core paket, če želite razširiti licenciranje svojega strežnika Windows. Če se vaše potrebe po virtualizaciji povečajo, izberite Windows Server 2019 Datacenter Edition in potrebne licence za dostop do odjemalcev (CAL). Naša široka ponudba rabljene programske opreme vključuje tudi ustrezne predizdajne različice operacijskega sistema Windows Server 2019 in številne druge Microsoftove programe - z vsemi omenjenimi Wiresoftovimi prednostmi. Če imate vprašanja o pravilnem licenciranju Windows Server 2019 Standard, uporabite naš strokovni nasvet v klepetu, po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije