Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10591
  • VS8-ESSL-KIT-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
470,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Kit za mala podjetja

VMware vSphere 8 Essentials Kit je začetni komplet, ki malim podjetjem omogoča virtualizacijo in centralno upravljanje fizičnih strežnikov. Rezultat so nižji stroški strojne opreme, večja operativna učinkovitost in manjše začetne naložbe. Komplet vključuje šest licenc za procesorje za vSphere Essentials (za tri strežnike, do dva procesorja na strežnik) in eno licenco za vCenter Server Essentials.

VMware si je močno prizadeval odpraviti fizične omejitve brezplačnega hipervizorja vSphere. Omejitev pomnilnika v vSphere 5 je na primer še vedno 32 GB. V ESXi 6.5 zdaj ni omejitev strojne opreme, razen največ dveh fizičnih procesorjev in osmih vCPU na virtualni stroj. Zagon dveh šestjedrnih procesorjev Xeon s 128 GB pomnilnika RAM in konfiguracijo RAID v enem računalniku ni več težava. Tako konfiguriran računalnik je zelo zmogljiv gostitelj za virtualizacijo in ne potrebuje plačljivih licenc.

vSphere 8 Essentials Kit je namenjen majhnim podjetjem, ki za konsolidacijo strežnikov potrebujejo do 3 gostitelje in po 2 procesorja. Vključuje vSphere (samo ESXi) in vCenter Server za centralizirano upravljanje gostiteljev in virtualnih računalnikov. Če potrebujete dodatne funkcije, kot je visoka razpoložljivost, si oglejte komplet vSphere Essentials Plus Kit (znak plus v imenu se razlikuje).

kratek pregled kompleta vSphere 8 Essentials Kit

Plačljiva programska oprema ima seveda več funkcij kot brezplačni izdelki. V tem primeru brezplačna izdaja vSphere nima nekaterih orodij in funkcij, kot so vMotion, Fault Tolerance ali vSAN. Vse te funkcije zahtevajo vsaj tri strežniška vozlišča. Omejitve, povezane z brezplačnimi izdajami vSphere, lahko razdelimo na dve področji: Strojna oprema in nabor funkcij.

Prihodnji virtualni stroji, ki bodo uporabljali DirectPath I/O, bodo tako lahko izkoristili več funkcij virtualizacije, kot je vMotion, namesto da bi bili vezani na prvotnega gostitelja. Ta funkcija zahteva novo različico virtualne strojne opreme 20.

vSphere 8 Essentials Kit Skaliranje skupin

VMware je na sejmu Explore 2022 (nekdanji VMworld) predstavil naslednji večji izdaji vSphere in vSAN. Ključne nove funkcije vključujejo razširitve za virtualizacijo naprav (DVX), večjo skalabilnost vHardware 20, konfiguracijske politike za skupine naprav, vTPM in podatkovne nize vSphere.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.