Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10467
  • R18-01848
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
293,90 € * 325,90 € * (9,82% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 10x Device CAL
Sistem  Strežnik Windows 
CAL Device CAL
Obseg dobave Pravica do uporabe
Rok Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Terminalski strežnik ni združljiv(glejte RDS CAL )


Za vsako končno napravo, s katero uporabniki dostopajo do strežniških storitev sistema Microsoft Windows Server 2022 v izdaji Standard ali Datacenter, je potrebna dodatna licenca za dostop do odjemalca (Device CAL), ki ni vključena v strežniško licenco. Samo ta licenca uporabniku končne naprave, opremljene z operacijskim sistemom Windows, zagotavlja ustrezne pravice dostopa. Ni pomembno, ali je namizni računalnik, prenosni računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Windows licenciran z licenco Device CAL. To pomeni, da lahko kupec Device CAL prosto odloči, katero licencirano končno napravo želi uporabiti za dostop do osnovnega strežnika Windows 2022 .

Če imate dodatna vprašanja o izdelku, se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"

Največja zmogljivost z Microsoft Windows Server 2022 - 10 paketov Device CAL

Pregled

Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack Device CAL (Client Access Licence) je osrednja komponenta za podjetja, ki potrebujejo zmogljivo in učinkovito strežniško okolje. Ta paket z desetimi licencami omogoča dostop do naprednih funkcij operacijskega sistema Windows Server 2022 do desetih naprav.

Zmogljive funkcije

1. Optimizirana uporaba naprav: Ta licenčni paket omogoča nemoteno integracijo do desetih naprav, ki v celoti izkoristijo zmogljivosti sistema Windows Server 2022. Povečajte učinkovitost svojih naprav in povečajte produktivnost svojega podjetja.

2. Napredna varnost za več naprav: Zaščitite svoje omrežje pred grožnjami z naprednimi varnostnimi funkcijami operacijskega sistema Windows Server 2022. Vsaka stran Device CAL zagotavlja varen dostop za do deset naprav in ščiti pred kibernetskimi grožnjami.

3. Prilagodljiva konfiguracija in enostavna uporaba: Ta licenčni paket ne ponuja le zmogljivosti, temveč tudi prilagodljivost in enostavno uporabo. Enostavno upravljajte dostop za do deset naprav in prilagodite konfiguracijo, da bo ustrezala posebnim zahtevam vaše organizacije.

Enostavno upravljanje

1. Učinkovito upravljanje licenc za več naprav: Imejte nadzor nad svojimi licencami z učinkovito funkcijo upravljanja sistema Windows Server 2022. Enostavno spremljajte in upravljajte uporabo licenc za deset naprav.

2. Uporabniku prijazen vmesnik za enostaven dostop do naprav: Licence CAL za naprave zagotavljajo intuitiven vmesnik za enostavno konfiguracijo in upravljanje dostopa do naprav. Zmanjšajte napor za upravljanje in povečajte učinkovitost za vseh deset naprav.

Izpolnjuje zahteve najnovejše posodobitve Googlove uporabne mize

Optimalna združljivost za več naprav: Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack Device CAL je popolnoma združljiv z najnovejšimi zahtevami posodobitve Googlove uporabne mize. Bodite v koraku s časom in zagotovite nemoteno integracijo za vseh deset naprav.

Zaključek

Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack Device CAL ponuja stroškovno učinkovito in zmogljivo rešitev za organizacije, ki imajo raje preprosto upravljanje naprav v svojem strežniškem okolju. Povečajte učinkovitost, optimizirajte varnost in poenostavite upravljanje naprav - vse to z enostavnim upravljanjem licenc. Pripravite svojo organizacijo na uspešno digitalno prihodnost in kar najbolje izkoristite svoje vire.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije