Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL
Microsoft SQL Server 2014 Uporabniška licenca CAL SQL Server 2014 Standard je idealen sistem za upravljanje podatkovnih zbirk, s katerim lahko zanesljivo in varno upravljate vse podatke v podjetju. Za dostop do strežnika Windows SQL...
78,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 NAPRAVA CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 NAPRAVA CAL
Microsoft SQL Server 2014 DEVICE CAL SQL Server 2014 Standard je idealen sistem za upravljanje podatkovnih zbirk, s katerim lahko zanesljivo in varno upravljate vse podatke v podjetju. Za dostop do strežnika Windows SQL Server...
78,90 € *

Microsoft SQL Server 2014 CAL - Pot do pravega licenciranja

Pregled licenc Microsoft SQL Server 2014 CAL

Microsoft SQL Server 2014 je v podjetjih še vedno pogosto uporabljena rešitev za upravljanje podatkovnih zbirk. Če uporabljate to programsko opremo, so licence Microsoft SQL Server 2014 CAL (Client Access Licences) nujne. V tem besedilu vam ponujamo razumljiv vpogled v to, kaj pomenijo in kako delujejo.

Pomen licenc Microsoft SQL Server 2014 CAL

Microsoft SQL Server 2014 CAL so licence, ki uporabnikom ali napravam omogočajo dostop do storitev in podatkovnih zbirk strežnika SQL Server. So ključnega pomena za zagotavljanje pravne skladnosti vaše organizacije in urejeno uporabo strežnika SQL Server.

Zakaj so licence Microsoft SQL Server 2014 CAL pomembne?

Ustrezno licenciranje z licencami Microsoft SQL Server 2014 CAL je ključnega pomena, da se izognete pravnim posledicam in motnjam v delovanju. Brez ustreznih licenc CAL morda ne boste mogli zakonito dostopati do strežnika SQL Server 2014.

Vrste licenc Microsoft SQL Server 2014 CAL

Obstajata dve glavni vrsti licenc Microsoft SQL Server 2014 CAL:

  1. Uporabniške licence CAL: Te licence temeljijo na uporabniku in določenemu uporabniku omogočajo dostop do strežnika SQL Server 2014. Uporabniške licence CAL so primerne, če ima vaša organizacija veliko naprav in manjše število uporabnikov.

  2. Dovoljenja CAL za naprave: CAL za naprave so licence, ki temeljijo na napravi in so vezane na določeno napravo. Vsem uporabnikom, ki uporabljajo to napravo, omogočajo dostop do strežnika SQL Server.

Nakup licenc CAL za SQL Server 2014

Licence CAL za Microsoft SQL Server 2014 je praviloma treba kupiti ločeno od strežniške programske opreme. Poskrbite, da kupite ustrezno število in vrsto licenc CAL glede na posamezne zahteve vaše organizacije.

Zaključek

Licence Microsoft SQL Server 2014 CAL so ključnega pomena za zagotovitev, da ima vaša organizacija ustrezno licenco in deluje v skladu s predpisanimi zahtevami. Izbira med uporabniškimi licencami CAL in licencami CAL za naprave je odvisna od posebnih razmer v vaši organizaciji. Ustrezno licencirane licence CAL so ključ do nemotenega delovanja in izogibanja pravnim težavam. Prepričajte se, da ste kupili prave licence CAL, da zagotovite skladnost in zakonitost uporabe strežnika SQL Server 2014.

kategorije