Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT PUBLISHER 2010 MICROSOFT PUBLISHER 2010
Microsoft Publisher 2010 Prenos Microsoft Publisher 2010 (program za DTP/oblikovanje) Založba Publisher 2010 omogoča enostavno posredovanje sporočila s številnimi različnimi vrstami publikacij, kar vam prihrani čas in denar. Ni pomembno,...
7,90 € *
MICROSOFT PUBLISHER 2013 MICROSOFT PUBLISHER 2013
Publisher 2013 - Microsoftov samostojni program DTP kot nakupna različica Publisher 2013 je starejša različica vsestranskega programa DTP podjetja Microsoft za profesionalno oblikovanje zanimivih publikacij za vse namene: V ta namen...
9,90 € *
MICROSOFT PUBLISHER 2016 MICROSOFT PUBLISHER 2016
Publisher 2016 za DTP - Microsoftov samostojni program kot nakupna različica Publisher 2016 je priljubljena različica vsestranskega programa DTP podjetja Microsoft za oblikovanje publikacij za vsa področja: ponuja vse funkcije, ki so...
21,90 € *
MICROSOFT PUBLISHER 2019 MICROSOFT PUBLISHER 2019
Microsoft Publisher 2019 - enotni program v različici za nakup Publisher 2019 je vsestranski in zmogljiv program podjetja Microsoft za profesionalno namizno založništvo. Programsko opremo lahko uporabljajo ne le podjetja, temveč tudi...
24,90 € *
MICROSOFT PUBLISHER 2021 MICROSOFT PUBLISHER 2021
Microsoft Publisher 2021 - samostojni program v nakupni različici Publisher 2021 je vsestranski in zmogljivi program podjetja Microsoft za profesionalno namizno založništvo. Programsko opremo lahko uporabljajo ne le podjetja, temveč tudi...
41,90 € *

Microsoft Publisher: vaša rešitev za profesionalna opravila namiznega založništva

Uvod v Microsoft Publisher

Microsoft Publisher je vsestranska programska oprema za namizno založništvo, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje profesionalnih tiskanih in spletnih publikacij. V tem obsežnem članku si bomo podrobneje ogledali programsko opremo, raziskali njene funkcije in področja uporabe ter pokazali, kako vam lahko pomaga pri ustvarjanju visokokakovostnih publikacij za tiskane dokumente ali spletne vsebine.

Zgodovina programa Microsoft Publisher

Microsoft Publisher je bil prvič izdan leta 1991 in se je od takrat razvijal. Prvotno je bil zasnovan kot preprosta programska oprema za namizno založništvo, z leti pa je bil posodobljen z novimi funkcijami in zmogljivostmi, da bi zadovoljil potrebe svojih uporabnikov.

Pomen programa Microsoft Publisher pri založništvu

Publisher ima pomembno vlogo pri ustvarjanju tiskanih gradiv, kot so letaki, brošure, glasila, letna poročila in še veliko več. Podjetjem omogoča, da učinkovito posredujejo svoja sporočila in ustvarjajo visokokakovostno trženjsko gradivo.

Uporabniški vmesnik

Programska oprema ponuja uporabniku prijazen in intuitiven vmesnik, ki uporabnikom olajša ustvarjanje zanimivih publikacij. Ključni elementi uporabniškega vmesnika vključujejo orodno vrstico, trak, pregled predlog in delovni prostor za ustvarjanje publikacij.

Ustvarjanje publikacij

Predloge in postavitve

Publisher ponuja širok nabor predlog in postavitev, ki jih lahko uporabite kot izhodišče za svoje publikacije. Na voljo je veliko možnosti, od brošur do vabil in glasil.

Besedilo in oblikovanje

Besedilo lahko preprosto dodajate in oblikujete. To vključuje prilagajanje pisav, barv, odstavkov in besedilnih polj, da dosežete želeni videz.

Slike in grafike

V publikacije lahko vstavljate, obrezujete, obračate in urejate slike in grafike. Tako lahko ustvarite vizualno privlačne dokumente.

Barve in ozadja

Izberete ali prilagodite lahko barvne sheme in ozadja ter tako določite videz svojih publikacij in ohranite identiteto svoje blagovne znamke.

Izvoz in tiskanje

Priprava za tiskanje

Program Publisher zagotavlja funkcije za pripravo za tiskanje, vključno s preverjanjem napak, postavitvijo strani in nastavitvami tiskanja. S tem zagotovite, da bodo vaše publikacije natisnjene v visoki kakovosti.

Spletna objava

Programska oprema vam omogoča tudi spletno objavo publikacij. Ustvarite lahko datoteke PDF ali jih neposredno delite na spletnih mestih, v družabnih medijih in e-poštnih sporočilih.

Napredne funkcije in integracija

Grafična orodja

Publisher vključuje obsežna grafična orodja, ki vam omogočajo ustvarjanje oblik, grafov in učinkov za izboljšanje vaših publikacij.

Integracija z drugimi Microsoftovimi aplikacijami

Publisher ponuja brezhibno integracijo z drugimi Microsoftovimi aplikacijami, kar olajša sodelovanje in izmenjavo podatkov. Vsebino lahko brez težav delite in integrirate med programom Publisher in aplikacijami, kot so Word, Excel in Outlook.

Varnost in zasebnost

Varnost vaših publikacij in datotek je v programu Publisher najpomembnejša prednostna naloga. S funkcijami, kot je zaščita z geslom, lahko zagotovite, da so vaši zaupni podatki zanesljivo zaščiteni.

Razpoložljivost in cenovni modeli

Publisher je na voljo v različnih naročniških načrtih in se lahko uporablja v računalnikih s sistemom Windows. Kupite ga lahko kot samostojno aplikacijo, ne da bi bil vezan na določen paket Office. To vam omogoča, da programsko opremo izberete in uporabljate v skladu s svojimi potrebami, ne da bi bili vezani na določen ekosistem paketa Office.

Zaključek

Programska oprema je izjemno uporabno orodje za ustvarjanje visokokakovostnih tiskanih in spletnih publikacij. S svojim uporabniku prijaznim vmesnikom, številnimi predlogami in postavitvami, besedilnimi in grafičnimi orodji ter možnostmi tiskanja in izvoza Publisher ponuja celovito rešitev za naloge namiznega založništva. Ne glede na to, ali želite izdelati tržno gradivo za svoje podjetje ali izvajati osebne projekte, vam Publisher omogoča oblikovanje ustvarjalnih in privlačnih publikacij.