Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2021

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10491
 • 164-03723
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
85,90 € * 94,90 € * (9,48% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Publisher 2021 je vsestranski, zmogljiv program iz za profesionalno založništvo. Programsko opremo lahko uporabljajo ne le podjetja, temveč tudi zasebni uporabniki, kot so dijaki in študenti, za ustvarjanje prepričljivih publikacij vseh vrst - od urejanja slik in postavitve do ustvarjanja predlog za tiskanje. Poleg obsežnega kataloga predlog za letake, brošure in obsežnejše kataloge so na voljo številna orodja in učinki za oblikovanje in nadaljnje urejanje po individualnih zamislih. Zaradi intuitivnega in uporabniku prijaznega uporabniškega vmesnika ter pregledne razporeditve orodij lahko tudi neizkušeni uporabniki in začetniki hitro začnejo uporabljati Microsoft Desktop Publisher 2021 in ustvarjajo tiskane medije, ki izpolnjujejo še tako visoke standarde, pa tudi samo logotipe, ikone in druge slikovne elemente.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT PUBLISHER 2021"

Microsoft Publisher 2021 - samostojni program v nakupni različici

Publisher 2021 je vsestranski in zmogljivi program podjetja Microsoft za profesionalno namizno založništvo. Programsko opremo lahko uporabljajo ne le podjetja, temveč tudi zasebni uporabniki, kot so dijaki in študenti, za ustvarjanje prepričljivih publikacij vseh vrst - od urejanja slik in postavitve do ustvarjanja predlog za tiskanje. Poleg obsežnega kataloga predlog za letake, brošure in obsežnejše kataloge so na voljo številna orodja in učinki za oblikovanje in nadaljnje urejanje po individualnih zamislih. Zaradi intuitivnega in uporabniku prijaznega uporabniškega vmesnika ter pregledne razporeditve orodij lahko tudi neizkušeni uporabniki in začetniki hitro začnejo uporabljati Publisher 2021 in ustvarjajo tiskane medije, ki izpolnjujejo celo visoke standarde, pa tudi samo logotipe, ikone in druge slikovne elemente.

Tako kot v drugih programih Office v različici 2021 lahko videz traku individualno prilagodite svojim potrebam, kar zagotavlja veliko jasnosti. MS Publisher 2021 je zato pravi partner za prepričljivo in spretno uresničitev vaših ustvarjalnih zamisli.

Visoka združljivost z različnimi formati in programi

Program za postavitev seveda omogoča uporabo običajnih formatov datotek, kot so .JPG in .PDF ter Microsoftova lastna formata .XPS in .PUB; slednjega je mogoče odpreti tudi s programom za postavitev Adobe. To pomeni, da lahko tiskalne datoteke, ustvarjene v programu MS Publisher, uporabljate tudi v drugih programih za oblikovanje, kar povečuje združljivost programa Publisher 2021. Za ustvarjanje glasil je na voljo tudi format HTML.

Publisher lahko uvozi tudi datoteke iz drugih programov Office, kot so grafikoni in tabele v Excelu ali že oblikovana besedila v Wordu.

Praktični čarovnik Pack & Go samodejno zbere in zapakira vse datoteke, povezane z objavo in potrebne za tiskanje (npr. slike, grafike in pisave), v eno samo datoteko, ki jo morate nato poslati tiskalniški službi ali kopirnici ali dati na voljo prek Microsoftovega oblaka.

Kratek pregled novih funkcij v programu Publisher 2021

Poleg številnih optimizacij so za to novo različico Microsoft Publisher značilne tudi razširjene možnosti uporabe: Na primer, Publisher 2021 lahko s pisalom uporabljate tudi na napravah, ki podpirajo dotik. Poleg tega lahko dokumente programa Publisher delite z drugimi prek Microsoftove storitve v oblaku OneDrive. Zaradi zanesljivega posodabljanja tam shranjenih datotek v realnem času in visokih varnostnih standardov, zagotovljenih s preprečevanjem izgube podatkov, je skupinsko delo na dokumentih postavitve Publisher ne le učinkovito, temveč tudi varno.

Publisher 2021 med drugim ponuja naslednje funkcije in značilnosti:

 • V območju za oblikovanje je zdaj na voljo ločen stolpec za urejanje več slik.
 • Slike lahko izmenjujete intuitivno in takoj z vlečenjem in spuščanjem.
 • Na voljo so številni novi slikovni učinki: npr. sence, svetlobni učinki, 3D učinki in odsevi.
 • Te se lahko uporabljajo tudi za oblikovanje besedil.
 • Za uporabo spletnih fotografskih storitev ali digitalnega tiskanja lahko končne publikacije shranite tudi v formatu JPG.

Publisher 2021 je običajno na voljo le kot fiksna sestavina nekaterih različic paketa MS Office, pri Wiresoftu pa lahko programsko opremo za objavljanje kupite tudi ločeno. Če želite uporabljati različico MS Publisher 2021 v računalniku ali drugi končni napravi, združljivi z Windows, je operacijski sistem Windows 10 obvezen pogoj.

V Wiresoftovi spletni trgovini lahko najnovejšo različico programa Publisher 2021, pa tudi starejše različice in številne druge programe Office kupite po izjemno nizki ceni kot različico za enega uporabnika, popolnoma brez naročnine na programsko opremo. V naslednjem podrobnem pregledu so prikazane vse zanimive in pomembne novosti v programu Publisher 2021.

Nabor funkcij v programu Microsoft Publisher 2021

Publisher 2021 ima tako izboljšave že preizkušenih obstoječih funkcij in orodij kot tudi nekaj novosti, tudi na področju prosto uporabnih grafik in predlog, tako da je spekter možnosti uporabe v tej različici še širši kot prej.

Uporaba predlogov za oblikovanje pri oblikovanju dokumentov

Takoj ko zaženete Publisher 2021 , se prikaže obsežen katalog predlog za oblikovanje, ki vsebuje predloge za različne tiskane dokumente v tipičnih formatih: od preprostih vizitk do letakov za pošiljanje po pošti in obsežnih katalogov. Vsako od predlog je mogoče dodatno prilagoditi - barve, pisave in oblikovanje je mogoče zamenjati ali dopolniti z drugimi. Datoteka izvirne predloge se vedno ohrani, tako da lahko do nje vedno znova dostopate, saj je novo oblikovana predloga shranjena kot kopija.

Prednastavitve dokumentov bodo cenili predvsem začetniki in neizkušeni uporabniki, saj bodo z njimi vsakič dosegli privlačno oblikovan rezultat tiskanja.

Seveda je mogoče oblikovati tudi lastne predloge in postavitve. Te lahko shranite tudi kot predlogo ali glavno datoteko, tako da so naslednjič takoj na voljo. To strokovnjakom prihrani veliko časa in zagotavlja, da imajo vsi dokumenti, ki temeljijo na njem, dosleden videz in enako kakovost.

Uporaba gradnikov za publikacije

Za zagotavljanje ponavljajočega se enakega videza dokumentov v različnih formatih in medijih lahko v Publisher 2021 uporabljate tudi tako imenovane gradnike. To so značilni elementi, kot so naslovi, pa tudi okvirji, škatle itd. Tako kot pri predlogah lahko uporabniki uporabijo gradnike, ki so vključeni v program Publisher, ali pa ustvarijo svoje gradnike.

Urejanje slik in grafike neposredno v programu Publisher 2021

Grafike in fotografije lahko vstavite neposredno iz računalnika, iz Microsoftove knjižnice ClipArt, z iskanjem slik v iskalniku Bing ali iz spletnega fotoalbuma. Te lahko kadar koli zamenjate z vlečenjem in spuščanjem. S funkcijo ravnila jih lahko po vstavitvi z milimetrsko natančnostjo postavite na želeni položaj.

Slikovne datoteke, uvožene v dokument programa Publisher, je mogoče naknadno celo urejati; prilagoditi je mogoče barvni ton in intenzivnost barv ter zmanjšati velikost slike na želeno obliko. Slikam in besedilom lahko dodate tudi različne učinke, kot so sence in odsevi, da izstopajo.

Skalabilna vektorska grafika SVG, ki je na voljo v programu Publisher 2021, ohrani ostrino tudi pri povečavi in tako vedno zagotavlja profesionalno predstavitev, 3D predmete pa lahko poljubno obračate, da dobite želeni pogled.

Uporaba praktičnih besedilnih polj

Pri urejanju daljših besedil, ki obsegajo več strani ali jih prekinjajo ilustracije, so na voljo nekatera uporabna orodja, ki vam pomagajo pri urejanju: Če je na primer v besedilno polje vstavljenega preveč besedila, je to v majhnem okvirju v spodnjem desnem kotu okvirja označeno z oznakami za izpust. Obstoječe besedilno polje lahko nato preprosto povečate z miško ali pa več takih besedilnih polj povežete med seboj, tako da se preostalo besedilo samodejno prikaže v naslednjem polju. Ta funkcija je še posebej uporabna pri poznejših spremembah besedila, npr. če je besedilo skrajšano ali dopolnjeno.

Prilagodite in souporabljajte dokumente Publisher

Če želite ustvariti personalizirano pošto, lahko samodejno dodate imena, fotografije ali celo spletne povezave vseh naslovnikov. Če želite osnutek ali dokončano postavitev deliti z drugimi zaposlenimi, lahko njihove e-poštne naslove vstavite neposredno v dokument, kar še pohitri pošiljanje. Z uporabo Microsoftove storitve v oblaku OneDrive v programu Publisher je mogoče podatke shraniti tudi na spletu, tako da lahko prejemniki do njih dostopajo prek povezave.

Publisher 2021 ima možnosti tiskanja v vsaki kakovosti

Glede na namen izdelave letakov, brošur, vabil in drugega oglaševalskega gradiva, pa tudi povsem zasebnih tiskovin, Publisher 2021 ponuja obsežne možnosti za tisk in seveda že za oblikovanje. To pomeni, da je mogoče za vsako ciljno skupino izdelati tiskovine želene kakovosti. Za digitalno tiskanje prek spletne tiskarske storitve lahko dokumente Publisher shranite tudi v običajnem formatu .JPG.

Splošne sistemske zahteve za Microsoft Publisher 2021

Pisarniška programska oprema Publisher 2021 je na voljo za prenos v dveh različicah: 32-bitni in 64-bitni. Privzeto je nameščena 64-bitna različica, vendar je v 32-bitni operacijski sistem s procesorjem x86 mogoče namestiti le 32-bitno različico. Odvisno od izbrane različice se lahko zahteve za posamezno strojno opremo razlikujejo, na primer glede delovnega prostora in pomnilnika na trdem disku. Upoštevati je treba naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi:  Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 ali Windows Server 2022
 • Procesor: najmanj 1,6 GHz ali hitrejši
 • Prostor na trdem disku: najmanj 4 GB razpoložljivega prostora na disku
 • Delovni pomnilnik: najmanj 4 GB RAM
 • Grafična kartica: najmanj 1.280 x 768 slikovnih pik, DirectX 9 ali višja z WDDM 2.0 ali višjo za Windows 10

Kupite Microsoft Publisher 2021 po nizki ceni kot samostojni program pri Wiresoftu

MS Publisher je klasična sestavina nekaterih paketov Microsoft Office, zato običajno ni na voljo ločeno, temveč le skupaj z drugimi programi Office. Pri Wiresoftu lahko Publisher 2021 kupite tudi kot posamezen program - za razliko od številnih drugih ponudnikov Microsoftovih programov - in predvsem kot nakupno različico.

Vaše prednosti: Ta licenca za enega uporabnika programa Publisher 2021 vas ne zavezuje k časovno omejeni naročnini z obveznimi posodobitvami ali morebitnimi omejitvami pri uporabi funkcij. Zato se vam dvakrat bolj splača kupiti Publisher 2021 od Wiresofta kot en program, zlasti če ne potrebujete vseh programov Office.

Varen nakup programske opreme z Wiresoftom: Licenca Publisher 2021 za enega uporabnika, ki jo kupite tukaj, običajno izvira iz večje količinske licence podjetja in zato predstavlja tako imenovano rabljeno programsko opremo - glede na obseg funkcij pa je enaka različici programa Publisher, ki je prav tako vključena v pisarniški paket Office 2021. Zato vam ga lahko ponudimo po izjemno ugodni ceni!

Poleg tega pri nakupu rabljene programske opreme ne tvegate ničesar, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo izrecno dovoljeno z zakonom. Poleg tega je bil vsak Microsoftov program, ki je na voljo pri Wiresoftu, ne glede na to, ali je bil predhodno uporabljen ali neuporabljen, najprej preizkušen glede dejanske in brezhibne uporabnosti, zato je program Publisher takoj po nakupu in prenosu v računalnik 100-odstotno uporaben za neomejeno časovno obdobje.

Wiresoft kot resen in zanesljiv prodajalec programske opreme ponuja samo polne različice programa, ki so enake različicam, ki so na voljo pri Microsoftu, in tudi ne izvirajo iz nevarnih virov.

Predvsem samostojni podjetniki ter mala in srednje velika podjetja, pa tudi zasebni uporabniki imajo pri nakupu programske opreme pri Wiresoftu koristi od vsehprednosti Publisher 2021, saj prihranijo denar. V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko kupite MS Publisher ter številne druge programe Office in druge Microsoftove programe.

Če imate vprašanja o MS Publisher 2021 ali katerem koli drugem Microsoftovem programu, nas kontaktirajte po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Ocene strank za "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije