Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2019

Na voljo za takojšen prenos

  • SW10123
  • 059-09181
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
51,90 € * 56,90 € * (8,79% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Word 2019 je najnovejša različica Microsoftove programske opreme za obdelavo besedil, ki se uporablja po vsem svetu. S svojimi integriranimi orodji in intuitivnim upravljanjem bogato opremljen pisarniški program daleč presega zgolj pisanje in urejanje besedil: številne možnosti oblikovanja omogočajo vstavljanje grafik in tabel, vsestranske možnosti za predstavitev in oblikovanje dokumentov pa niso primerne le za obravnavo poslovne korespondence, temveč tudi za izdelavo profesionalno oblikovanih diplomskih nalog in informativnih poročil ter vizitk, brošur in letakov, ki jih lahko neposredno v programu Word shranite kot datoteke PDF za tisk. Različne oblike datotek lahko v programu Microsoft Word tudi urejate.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WORD 2019"

Microsoft Word 2019 - vsestranski urejevalnik besedil

Word 2019 je najnovejša različica Microsoftove programske opreme za obdelavo besedil, ki se uporablja po vsem svetu. Bogato opremljen program Office z vgrajenimi orodji in intuitivnim upravljanjem daleč presega zgolj pisanje in urejanje besedil: številne možnosti oblikovanja omogočajo vstavljanje grafik in tabel, vsestranske možnosti za predstavitev in oblikovanje dokumentov niso primerne le za izpolnjevanje poslovne korespondence, temveč tudi za izdelavo profesionalno oblikovanih diplomskih nalog in informativnih poročil, pa tudi vizitk, brošur in letakov, ki jih lahko neposredno v programu Word shranite v obliki PDF za tiskanje. V programu Microsoft Word lahko urejate tudi različne oblike datotek.

Številne tipične predloge formatov so dopolnjene z dodatnimi obsežnimi možnostmi za postavitev strani, da bi ustvarili jasna in hitro berljiva besedila; pomembne dokumente lahko zaščitite pred kopiranjem ali označite za nadaljnjo uporabo z vstavljanjem vodnih žigov.

Poleg tega številna inteligentna orodja, kot sta preverjanje črkovanja in možnost samodejnega popravljanja, omogočajo lažje in hitrejše sestavljanje besedilnih dokumentov v skladu z veljavnimi pravopisnimi pravili.

Praktični trak omogoča, da z enim klikom hitro preklapljate med posameznimi aplikacijami.

Opcijska povezava namiznega programa z Microsoftovim oblakom omogoča tudi sodelovanje več uporabnikov pri delu z dokumentom v realnem času, kar zagotavlja številne možnosti za boljše skupinsko delo. Poleg tega ima Word 2019 individualno dodeljevanje pravic za posamezen dokument Word.doc, s čimer lahko na primer omejite ali preprečite branje ali urejanje drugi osebi.

Poleg teh preizkušenih funkcij starejših različic Worda ponuja MS Word 2019 tudi številne nove praktične funkcije, s katerimi je pisanje in urejanje ter branje besedilnih dokumentov še prijetnejše in učinkovitejše kot prej. Med njimi so temni način, ki je lažji za oči, zlasti če na zaslonu preživite veliko časa, možnosti preglednega prikaza za daljše besedilne datoteke, ki pospešujejo iskanje določenih delov, in izboljšana podpora za dostopnost. Orodja za učenje povečajo berljivost, funkcija proste roke pa omogoča, da ročno narišete svoje skice in diagrame ter jih vstavite neposredno v dokument. Za uporabo programa MS Word 2019 v računalniku je potrebna predhodna namestitev spletne strani Windows 10. Vse pomembne nove funkcije v Wordu 2019 so predstavljene v naslednjem pregledu.

V spletni trgovini Wiresoft Onlineshop  lahko dobite aktualno različico Worda 2019 ter njegovega predhodnika in druge programe Office kot posebno nizkocenovno enotno aplikacijo.

Vse nove funkcije Worda 2019 na prvi pogled

Prehod na različico Worda 2019 je lahko še posebej koristen za tiste uporabnike, ki profesionalno ustvarjajo besedila in želijo izboljšati svojo učinkovitost pri pisanju in branju. Zaradi številnih funkcij se lahko še bolje osredotočijo na bistvene stvari.

Zlasti če je treba dokumente oblikovati brez ovir, da bi dosegli krog naslovnikov, ki imajo težave z branjem in razumevanjem besedil, vam nove integrirane funkcije, ki upoštevajo tudi mednarodne standarde, olajšajo oblikovanje besedil, ki jih lahko berejo vsi.

Na voljo so tudi dodatne funkcije za ustvarjanje in objavljanje znanstvenih dokumentov, zlasti pri uporabi zapletenih formul, kar je zdaj mogoče zaradi podpore standardnega programa LaTeX, ki se uporablja po vsem svetu.

Večja preglednost z različnimi možnostmi pogleda

Word 2019 ponuja tudi več vizualnih možnosti. V tej različici je na primer uporabniški vmesnik s trakom, znan iz programa Word 2016, kombiniran s sodobnim in znanim videzom ploščic, ki je značilen tudi za Windows 10. Pogosto uporabljeni elementi ali funkcije so postavljeni bolj vidno, tako da so na voljo še hitreje.

Če želite še naprej uporabljati videz traku iz prejšnje različice programa Word, lahko vmesnik tudi preoblikujete.

Večja jasnost velja tudi za uporabo na napravah z zasloni na dotik, kot so tablični računalniki in pametni telefoni, kjer je občutljivost vmesnika za vnos s pisalom večja.

Zlasti pri delu z obsežnimi besedilnimi dokumenti lahko iskanje določenih odlomkov ali delov hitro postane težavno. V Wordu 2019 lahko poleg znanega navpičnega pogleda, v katerem se pomikate po vseh straneh od zgoraj navzdol, uporabite tudi novo funkcijo "Stran za stranjo" in listate po dokumentu Worda kot po knjigi. Pri srednje dolgih besedilih omogoča orientacijo nova funkcija "Sličice": v tem primeru so vse strani v pregledu prikazane v majhnem formatu, tako da lahko hitro krmarite do želenega mesta.

Poleg tega ima Word 2019 bolj subtilna ozadja z novima temnima temno sivo in črno, ki prav tako podpirata osredotočeno pisanje in branje besedil.

Večja dostopnost s podporo za popravljanje napak

Vgrajeno in izboljšano pomožno popravljanje napak v Wordu 2019 predlaga izboljšave pri zagotavljanju dostopnosti dokumenta. Pri tem se med drugim opira na mednarodne standarde, ki zagotavljajo, da je vsebina za uporabnike invalide enostavna za branje in urejanje.

S klikom na element menija "Preveri" v razdelku "Preveri dostopnost" vam program pripravi predloge za popravke, ki jih lahko z enim klikom takoj sprejmete.

V ta namen lahko uporabite tudi podporo za zvočne povratne informacije. Funkcija Cue Audio vas med delom spremlja z zvočnimi učinki in zvočnimi napotki. Pri nenamerni spremembi nekaterih možnosti ali potrditvi po izvedenem dejanju, na primer pri pošiljanju e-pošte, brisanju ali vstavljanju vsebine, daje akustične namige ali opozarja.

Učna orodja za učinkovitejše delo z besedili

Učna orodja niso le priročna funkcija Worda za študente, temveč olajšajo razumevanje besedila tudi strokovnjakom. Z orodji, vgrajenimi v program Word 2019, lahko na primer prilagodite širino stolpcev, razmik med besedilom in barvo strani, da bo ta jasnejša in lažja za vaše oči.

Osredotočenost na vrstice poveča vašo koncentracijo in zmanjša motnje, saj je območje za branje omejeno na eno, tri ali pet vrstic. Ko želite v Wordu 2019 slišati glasno branje besedila, se hkrati poudarijo besede, ki jih berete, tako da lahko preprosto sledite temu, kar slišite v besedilu.

Način ostrenja, znan iz starejših različic Worda, se za boljšo koncentracijo uporablja tudi v Wordu 2019: prikaz dokumenta postane jasnejši, saj se skrijejo vse orodne vrstice.

Vgrajena funkcija prevajanja

Če želite med pisanjem ali branjem prevesti odlomek besedila ali celo celotno besedilo, vam v Wordu 2019 ni več treba iti na spletno stran prek brskalnika, da bi tam dobili prevod: zaradi vgrajene funkcije prevajanja to ni več potrebno s pomočjo samodejnega prepoznavanja govora. Microsoftov prevajalnik vključuje več kot 60 jezikov, od katerih jih je mogoče prevesti 11.

Orodje za prostoročno risanje

To, kar je bilo prej mogoče z dotičnimi ploščicami ali pametnimi telefoni, je zdaj mogoče tudi z novim orodjem za prostoročno risanje v Wordu. Z vnosom s peresom, upravljanjem na dotik, pa tudi z računalniško miško lahko s funkcijo proste roke naredite oznake v besedilu ali spontano ustvarite skice in formule ter jih vstavite.

V ta namen je v Wordu 2019 na voljo več digitalnih pisal, vključno s svinčnikom za risanje, pisalom za pisanje in označevalnikom za označevanje odlomkov besedila. Izbirate lahko med različnimi debelinami peresa, 16 enobarvnimi barvami in 8 učinki.

Vsako prostoročno narisano obliko lahko nato premaknete ali kopirate in nadalje urejate tako kot druge elemente risbe.

Dodajanje in urejanje vektorske grafike

V Wordu 2019 lahko oblikujete predstavitve in delovne liste z vključevanjem piktogramov in simbolov ter 3D slik. Posebej zanimiva možnost je tudi uporaba skalabilne vektorske grafike ali datotek SVG (Scalable Vector Graphics). Brez izgube kakovosti slike lahko spremenite njeno velikost, jo zavrtite ali celo drugače obarvate.

Uporaba LaTeXa v Wordu 2019 za ustvarjanje formul

Pri ustvarjanju znanstvenega besedila so bile včasih omejitve glede tega, kako zapletene formule je bilo mogoče prikazati z urejevalnikom formul. Word 2019 zdaj podpira LaTeX za ustvarjanje profesionalnih formul, ki jih je mogoče pretvoriti z njim.

Sistemske zahteve za Word 2019

  • Operacijski sistem: Windows 10 - nujno!; Windows Server 2019
  • Procesor: najmanj 1,6 GHz
  • RAM: vsaj 2 GB RAM (32 bitov) ali 4 GB RAM (64 bitov) - priporočljivo: 4 GB RAM
  • Prostor na trdem disku: vsaj 16 GB (32 bitov) ali 20 GB (64 bitov) na namestitvenem pogonu
  • Grafična kartica: 1.280 x 768 slikovnih pik, min. DirectX 9 z WDDM 2.0 - priporočljivo: DirectX 10

Podprti jeziki: Angleščina, nemščina, danščina, francoščina, italijanščina, poljščina, španščina in druge

Kupite Word 2019 kot Office posamezni program od Wiresofta

MS Word je tradicionalni, osnovni Microsoftov paket Office. Za razliko od številnih drugih ponudnikov programske opreme lahko Word 2019 kupite v Wiresoftovi trgovini ne le kot del paketa Office 2019, temveč tudi kot samostojen program, ne da bi se morali zavezati k naročnini ali upoštevati časovno omejitev njegove uporabe. Nakup Worda 2019 kot samostojnega programa se dolgoročno izplača tudi zato, ker vam ni treba prenesti plačljivih posodobitev.

Ta samostojna enouporabniška licenca je enaka programu Word, ki je prav tako vključen v paket Office Suite 2019.

Predvsem za samozaposlene osebe in mala podjetja z majhnim številom zaposlenih, ki ne potrebujejo vseh drugih programov, vključenih v paket Office, je nakup Worda 2019 kot samostojnega programa zelo ugoden način uporabe te klasične programske opreme za urejanje besedil.

Vse licence Microsoftove programske opreme, ki jih lahko kupite v spletni trgovini Wiresoft Software Store, so pristni Microsoftovi izdelki, ki jih kupite kot polno različico za enega uporabnika. Lahko so pridobljene iz količinskih licenc ali uporabljene, vendar vas to ne postavlja v slabši položaj. Wiresoft kot ugleden prodajalec programske opreme na drobno ne ponuja časovno omejenih poskusnih različic ali različic z omejeno uporabo. Vsak programski izdelek pri Wiresoftu lahko po nakupu v celoti in zakonito uporabljate, saj je pri takih rabljenih programih vsa programska oprema, ki jo je prvotni kupec predhodno namestil, izbrisana s prodajo podjetju Wiresoft, zaradi česar je program 100 % brezplačen in ponovno uporaben. Vsi licenčni izdelki podjetja Wiresoft so bili tudi temeljito preizkušeni glede dejanske uporabnosti.

Poleg tega vam lahko po e-pošti, telefonu in klepetu svetujemo, če imate dodatna vprašanja o nakupu MS Office 2019 ali katere koli druge programske opreme Office.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WORD 2019"
Ocene strank za "MICROSOFT WORD 2019"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije