Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2019

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10125
 • 065-04598
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
51,90 € * 56,90 € * (8,79% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Microsoft Excel je tudi v trenutni različici 2019 doslej neprekosljiva programska oprema za preglednice za izdelavo zapletenih komercialnih in statističnih izračunov, dopolnjena s številnimi funkcijami, ki omogočajo tudi logične in poslovne matematične izračune ter uporabo vrtilnih tabel. Rezultate analize je mogoče predstaviti informativno in jasno z uporabo širokega izbora vrst grafikonov. Excel v ta namen 2019 sodeluje s PowerBI, zmogljivo storitvijo za poslovno analizo iz Microsoft, ki omogoča tudi neposreden izvoz podatkov v druga okolja.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT EXCEL 2019"

Microsoft Excel 2019 kot posamezna licenca

Microsoft Excel je tudi v trenutni različici 2019 doslej neprekosljiva programska oprema za preglednice za ustvarjanje zapletenih komercialnih in statističnih izračunov, dopolnjena z različnimi funkcijami, ki omogočajo tudi logične in poslovne matematične izračune ter uporabo vrtilnih tabel. Rezultati analize so lahko predstavljeni informativno in jasno s pomočjo širokega izbora vrst grafikonov. Excel 2019 to omogoča s PowerBI, Microsoftovo zmogljivo storitvijo za poslovno analitiko, ki omogoča tudi neposredno izvažanje podatkov v druga okolja.

V programu Microsoft Excel 2019 so z razširjenimi formulami in novimi funkcijami pri veriženju in izbiranju podatkov mogoči še obsežnejši ali še bolj zapleteni izračuni. Pomembne podatke lahko barvno označite, da jih poudarite. Novi diagrami ponujajo več možnosti za grafično predstavitev.

Microsoft Excel Online je na voljo za uporabo v vseh večjih brskalnikih in uporabnikom omogoča ustvarjanje preglednic, urejanje podatkov v realnem času in deljenje podatkov z drugimi. Izboljšana podpora za dotik omogoča lažjo uporabo programa Excel na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih.

Poleg tega so na voljo nova orodja, kot je prostoročno risanje, in izboljšani načini za enostavno ustvarjanje dostopnih preglednic in delovnih zvezkov.

S storitvami v oblaku je deljenje dokumentov z drugimi uporabniki za sodelovanje precej preprosto.

Če želite Excel 2019 uporabljati v računalniku ali drugi napravi, morate namestiti Windows 10. V spletni trgovini Wiresoft lahko poleg trenutne različice programa Word Excel 2019 dobite tudi njeno predhodnico in druge programe Office po posebej nizki ceni kot različico za enega uporabnika, brez naročnine na programsko opremo. Vse pomembne nove funkcije v Wordu 2019 so na voljo v naslednjem pregledu.

Pregled novih funkcij programa Excel v različici 2019

Excel 2019 ne vsebuje le izboljšav prejšnje različice, temveč tudi številne nove funkcije, od katerih so bile nekatere prej vključene le v naročniški model Office 365 - zdaj so na voljo tudi v nakupni različici.

Posebne funkcije tabele Excel

Za povezovanje tabel z naprednimi poizvedbami je Excel 2019 izboljšan z nekaj novimi priročnimi funkcijami:

 • TEKSTNA VERIGA: Na prvi pogled ta funkcija nima ničesar bistveno novega v primerjavi s prejšnjo funkcijo VERIGA, vendar je za razliko od slednje krajša in jo je tudi lažje vnesti. Poleg tega funkcija TEXT CHAIN podpira tudi sklicevanja na območja, medtem ko so bila prej mogoča le sklicevanja na posamezne celice. To pomeni, da lahko veriga TEKSTOVINE vključuje tudi niz celic ali celotne stolpce.
 • Funkcija TEXT CHAIN omogoča združevanje besedila iz več obsegov, pri čemer je vsak element ločen z ločilom, ki ga določi uporabnik. Tako lahko na primer besede, ki so razdeljene na celice, združite v stavek.
 • IFS: Ta funkcija poenostavi vnos zapletenih funkcij IF s preizkušanjem ustreznih pogojev v predhodno določenem vrstnem redu. V ta namen funkcija MAXWENNS določi največje število v določenem območju, ki izpolnjuje vsaj eno od meril; enako velja za funkcijo MINWENNS za najmanjše število.
 • Izberi: V prejšnjih različicah programa Excel ni bilo mogoče ponovno izključiti posameznih celic, vrstic ali stolpcev v predhodno izbranem območju. V Excel 2019 lahko uporabniki zdaj odpravijo izbiro odvečnih vrstic, ki so bile na primer izbrane preveč ali napačno.

Optimizacije za PivotTable

PivotTable, zmogljivo orodje programa Excel za analizo in vrednotenje velikih količin podatkov, vključno s pregledno predstavitvijo rezultatov v dokumentih, je bilo v različici 2019 izboljšano z več praktičnimi funkcijami:

 • Prilagojene privzete postavitve PivotTable: ta funkcija zdaj omogoča, da pivotno tabelo nastavite individualno po svojih zamislih, vključno s prikazom delnih in skupnih rezultatov ter želeno obliko postavitve poročila, nato pa te privzete nastavitve shranite kot privzeto postavitev, da bo naslednjič takoj na voljo.
 • Samodejno zaznavanje razmerij: Ta funkcija nadgrajuje korake, ki se pogosto uporabljajo pri analizah, tako da samodejno ustvarja razmerja med tabelami, ki se že uporabljajo za podatkovni model delovnega zvezka. Excel na primer prepozna, kdaj je treba za analizo povezati vsaj dve tabeli, in na to opozori uporabnika. Z enim samim klikom so na voljo ustrezna razmerja.
 • Meritve po meri lahko ustvarite in urejate neposredno na seznamu polj PivotTable v Excel 2019 ter jih tudi izbrišete.
 • Pivotne tabele OLAP lahko ustvarite še hitreje: Pri uporabi strežnikov OLAP (Online Analytical Processing) za PivotTables je poizvedba zdaj še hitrejša. To ne velja le za vrtilne tabele, povezane z Microsoft SQL Server Analysis Services, temveč tudi za druge strežnike OLAP tretjih oseb.
 • Inteligentno preimenovanje: Ko v Excel 2019 v delovnem zvezku preimenujete tabele in stolpce v podatkovnem modelu, Excel ob vsaki spremembi samodejno posodobi tudi vse ustrezne povezane tabele in izračune, vključno z vsemi delovnimi listi in formulami DAX.
 • Power Query: Z optimizacijo obstoječih in novih priključkov, kot je priključek SAP Hana, lahko podatke iz različnih virov v Excel 2019 uvozite še hitreje in lažje med postopki ETL (Extract, Transform & Load).

Novi grafikoni in 3D modeli

Za analize in poročila so v Excel 2019 zdaj na voljo številni dodatni diagrami ter tridimenzionalni modeli, ki med ocenjevanjem zajemajo še več področij.

 • Zemljevidi zemljevidov: Ta nova funkcija v Excel 2019 omogoča tudi prikazovanje geografskih vrednosti. Statistične porazdelitve podatkov je tako mogoče hitro in jasno prikazati na zemljevidu po območjih - od globalnih pogledov do geografskih regij in upravnih okrožij ali celo poštnih številk.
 • Lijakovi diagrami: Ta oblika diagrama lahko nazorno prikaže distribucijo in podatke o procesu v več fazah, na primer pri prodajnih procesih ali pridobivanju strank.
 • 3D modeli: Novost v Excel 2019 so tridimenzionalni modeli za ponazoritev poročil - uporabniki lahko izbirajo med različnimi takoj razpoložljivimi predstavitvami, ki jih je mogoče tudi zavrteti za 360°, ali pa jih ustvarijo sami in jih takoj vstavijo v dokument.
 • Skalabilna vektorska grafika: Prednost datotek SVG (Scalable Vector Graphics) je, da jih je mogoče povečati, zmanjšati ali celo zavrteti brez izgube kakovosti slike. Vključitev vektorske grafike v Excel 2019 je zato še posebej praktična za predstavitve.

Splošne funkcije

Poleg posebnih funkcij programa Excel so v programu Excel 2019 na voljo tudi številne druge funkcije, ki so na voljo tudi v drugih programih Office.

Nove možnosti v pogledih in funkcijah namizja

 • Nove teme: Prejšnje teme so bile v Excel razširjene na temno sivo in belo ter črno. Črna barva je najbolj kontrastna.
 • Uporabniški vmesnik s trakom: Prej znani trakasti zaslon je kombiniran z videzom ploščic, značilnim za operacijski sistem Windows 10. Pogosto uporabljeni elementi in funkcije so nameščeni na vidnem mestu, tako da so uporabnikom hitreje na voljo. Seveda lahko ta pogled tudi prilagodite in na primer prikažete samo videz traku.

Orodje za prostoročno pisanje in risanje

V Excel 2019 so zdaj na voljo tudi številne nove funkcije in učinki proste roke. Novo orodje za prostoročno risanje lahko uporabljate ne le z vnosom peresa in dotikom, temveč tudi z računalniško miško za označevanje območij ali vstavljanje in urejanje formul ali diagramov, ki ste jih narisali sami.

 • V ta namen so na voljo digitalna pisala različnih debelin in barv: svinčnik za risanje, pisalo za pisanje in označevalnik za označevanje odlomkov besedila. Kovinska pisala in učinki proste roke, kot so mavrica, galaksija, lava, ocean, zlato, srebro in drugi, širijo možnosti oblikovanja.
 • Funkcija Freehand FormulaInsert uporabnikom omogoča tudi vstavljanje zapletenih matematičnih formul v delovni zvezek.
 • Izbira lasa: S konicami prstov lahko izberete določeno območje prostoročne risbe, ki ga želite urediti. To je mogoče tudi s pisalom Surface.

Optimizirana dostopnost

V Excel 2019 so na voljo tudi izboljšane in nove funkcije za optimizacijo vsebine, da jo je lažje brati in urejati za uporabnike s posebnimi potrebami. Podporno popravljanje napak predlaga izboljšave po aktivaciji, integrirane funkcije vključujejo naslednje:

 • Uporaba mednarodno veljavnih standardov.
 • S klikom na "Preveri" v razdelku "Preveri dostopnost" program pripravi predloge, ki jih lahko takoj izvedete z enim klikom.
 • Funkcija Cue-Audio aktivno podpira uporabnika z zvočnimi povratnimi informacijami z zvočnimi učinki in zvočnimi signali, npr. ob (nenamerni) spremembi določenih funkcij ali kot potrditev ob pošiljanju e-poštnega sporočila ali izbrisu vstavljene vsebine.

Druge funkcije v Excel 2019

Tudi druge nove funkcije še olajšajo skupinsko delo z Excelom:

 • Spremembe v skupnih delovnih zvezkih lahko prikažete in jih po potrebi tudi hitreje prekličete; vpletene osebe so tudi poimenovane.
 • Prevajalnik:Prevajanje posameznih besed, odlomkov ali celotnih besedil je zdaj v Excel še enostavnejše: če so morali uporabniki prej za prevajanje prek brskalnika poklicati spletno stran, je to zdaj mogoče neposredno v Excel zaradi integrirane prevajalske funkcije in samodejnega prepoznavanja jezikov. V Microsoft prevajalniku je na voljo več kot 60 jezikov.
 • Integracija sistema DLP (Data Loss Protection) omogoča še lažje izpolnjevanje pravil o varstvu podatkov, saj omogoča iskanje vsebine v realnem času na podlagi predhodno opredeljenih pravil za posebej občutljive vrste podatkov, kot so številke računov, kreditnih kartic itd.

Sistemske zahteve za Excel 2019

 • Operacijski sistem: Windows 10 - nujno potrebno!; Windows Server 2019
 • Procesor: najmanj 1,6 GHz
 • Prostor na trdem disku: najmanj 16 GB (32 bitov) ali 20 GB (64 bitov)
 • RAM: najmanj 2 GB RAM (32 bitov) ali 4 GB RAM (64 bitov) - priporočljivo: 4 GB RAM
 • Grafična kartica: najmanj 1 280 x 768 slikovnih pik, najmanj DirectX 9 z WDDM 2.0 - priporočljivo: DirectX 10

Kupite Excel 2019 kot Office en program poceni pri Wiresoft

MS Excel je nepogrešljiv in sestavni del Microsoftovega paketa Office. Pri Wiresoft vam programa Excel 2019 ni treba kupiti kot del ustreznega paketa Office, temveč ga lahko za razliko od številnih drugih ponudnikov programske opreme kupite tudi kot posamezen program.

Vaša prednost: Z licenco za enega uporabnika vam ni treba skleniti dolgoročne in drage naročniške pogodbe ali sprejeti časovne omejitve uporabe. Zato se splača kupiti Excel 2019 od Wiresofta kot samostojen program, saj vam potem tudi ni treba prenesti plačljivih posodobitev.

Ta samostojna enouporabniška licenca za Excel je glede funkcionalnosti enaka programu Excel, ki je prav tako vključen v paketOffice Suite 2019. To pomeni, da lahko tudi manjša podjetja ali samostojni podjetniki izkoristijo prednosti programa Excel 2019 in pri tem prihranijo denar, saj je samostojna programska oprema pri Wiresoftu v ta namen še posebej ugodna.

Ne le Excel, tudi vse druge licence Microsoftove programske opreme, ki jih lahko kupite v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo, so originalni Microsoftovi izdelki. Pogosto izvirajo iz licenčne zbirke ali jih je podjetje ponovno izdalo, kar ne omejuje njihove uporabnosti niti ne vstopa v pravno sivo območje. S prodajo podjetju Wiresoft je bila predhodno nameščena programska oprema izbrisana, zato je spet prosta in jo lahko uporablja drug uporabnik. Poleg tega Wiresoft kot ugleden prodajalec programske opreme ponuja le polne različice, ki so neomejene in 100-odstotno uporabne.

Če imate vprašanja o Excel 2019 ali katerem koli drugem programu Office, vam lahko pomagamo z našimi strokovnimi nasveti po e-pošti, telefonu in klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT EXCEL 2019"
Ocene strank za "MICROSOFT EXCEL 2019"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije