Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
legal-header

 

JE WIRESOFT LEGALNO? POJASNJUJEMO!

 

Zaradi neverjetno nizkih cen naših izdelkov in strokovne podpore nas vedno znova sprašujejo, ali je Wiresoft zakonit. V nadaljevanju opisujemo, zakaj lahko zaupamo poslovnemu modelu Wiresoft.

PRAVNI POLOŽAJ: WIRESOFTOV PRAVNI POSLOVNI MODEL

 

Skupina Wiresoft Group, ki je bila ustanovljena leta 2010, ima zdaj dvanajst let izkušenj. Wiresoft je zdaj mednarodno podjetje za e-trgovino, ki je dejavno ne le v Nemčiji, temveč tudi v 26 drugih državah. Več kot 40 sodelavcev se lahko pohvali z milijoni zadovoljnih strank, ki zaupajo nam, našim izdelkom in storitvam.

Zaradi našega preverjenega prodajnega koncepta lahko v vseh spletnih trgovinah Wiresoft ponujamo samo originalne izdelke znanih proizvajalcev po ugodnih cenah. Seveda je distribucijski kanal, ki ga je izbrala spletna stran Wiresoft, zakonit in skladen s pravnim položajem.

Da bi zagotovili, da so naši distribucijski koncepti popolnoma skladni z zakonodajo, nas redno pregledujejo pravniki. Konec leta 2021 smo opravili še eno pravno revizijo, da bi zagotovili, da je naš poslovni model še vedno veljaven glede na trenutne pravne razmere in da je zato spletna stran Wiresoft zakonita. V ta namen smo se obrnili na eno od najbolj priznanih nemških odvetniških pisarn, ki je opravila pravni pregled našega poslovnega modela. Pri pravni reviziji se preučujejo zlasti postopek javnega naročanja, kupljeni in prodani izdelki ter ustrezna pravna podlaga. Na tej podlagi pooblaščeni odvetnik dokončno opravi pravno klasifikacijo poslovnega modela. Rezultat tega pravnega pregleda je pozitiven: poslovni model Wiresoft je zakonit in dovoljen v skladu z zakonom o avtorskih pravicah.

SKRBNO PREVERJANJE NABAVNIH VIROV:

WIRESOFT RESNO SE STRINJAM

 

Poleg tega redno in brezkompromisno preverjamo svoje globalne vire nabave, da bi zagotovili, da so izdelki, ki jih kupujemo, primerni za nadaljnjo prodajo na ciljnem gospodarskem območju in v vseh pogledih brezhibni. Poleg tega pridobimo dodatno potrditev, da so vsi izdelki dejansko odobreni za predvideno gospodarsko območje. Zato morajo naši nabavni viri izpolnjevati najstrožje standarde. Wiresoft deluje resno: dobavljajo nam samo uradni distributerji proizvajalcev in prvi kupci, ki 100 % izpolnjujejo vse zahteve.

To zagotavlja, da Wiresoft deluje resno in zakonito. V vseh spletnih trgovinah brez izjeme so na voljo izdelki, ki jih je dovoljeno prodajati na zadevnih gospodarskih območjih in ki odlično delujejo.

SKLEP: WIRESOFT JE ZAKONIT IN UGLEDEN

 

Z doslednim preverjanjem in na podlagi preverjanja odvetnikov že več kot 12 let zagotavljamo, da so nakupi na spletni strani Wiresoft zakoniti in pravno neoporečni.

Če dvomite o zakonitosti poslovnega modela Wiresoft, se lahko kot končna stranka vedno obrnete na našo strokovno službo za stranke. Kot poslovni stranki vam bo z veseljem pomagala osebna kontaktna oseba.

o nas-3

Soheil Hosseini
Generalni direktor

pravna oznaka
 
 
kategorije