Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (integrirano razvojno okolje z različnimi visokonivojskimi jeziki) Visual Studio Enterprise 2015 - za nemoteno delovanje Z razvojnim okoljem lahko ne le ustvarjate programe in aplikacije, temveč...
131,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (integrirano razvojno okolje z različnimi visokonivojskimi jeziki) Visual Studio Professional 2015 - za nemoteno delovanje Z razvojnim okoljem lahko ne...
94,90 € *

Microsoft Visual Studio 2015: uvod

Kaj je Microsoft Visual Studio 2015?

Microsoft Visual Studio 2015 je razvojna platforma, ki jo je razvil Microsoft, da bi razvijalcem pomagal pri ustvarjanju programskih aplikacij. Ta različica je bila prvič izdana leta 2015 in od takrat podpira številne razvijalce pri njihovih projektih.

Zakaj je Microsoft Visual Studio 2015 pomemben?

Microsoft Visual Studio 2015 je še vedno zelo pomemben za številne razvijalce, saj ponuja številna orodja in funkcije za pomoč pri razvoju programske opreme. Zlasti je pomemben za tiste, ki morajo vzdrževati in seliti obstoječe projekte ali razvijati aplikacije za starejše različice sistema Windows.

Ključne funkcije programa Microsoft Visual Studio 2015

1. Izboljšana zmogljivost:

Visual Studio 2015 je v primerjavi s prejšnjimi različicami bistveno izboljšal zmogljivost. IDE je bolj odziven in razvijalcem omogoča učinkovitejše delo.

2. Podpora za sodobne tehnologije:

Ta različica programa Visual Studio zagotavlja podporo za razvoj aplikacij za operacijski sistem Windows 10 ter spletnih aplikacij, mobilnih aplikacij in storitev v oblaku. Razvijalci lahko uporabljajo različne programske jezike, kot so C#, C++ in JavaScript.

3. Uporabniku prijazen vmesnik:

Uporabniški vmesnik Visual Studia 2015 je intuitivno zasnovan in razvijalcem omogoča enostavno krmarjenje med različnimi funkcijami in orodji.

4. Odpravljanje napak in testiranje:

Visual Studio 2015 ponuja zmogljiva orodja za razhroščevanje in testiranje, ki zagotavljajo brezhibno delovanje vaših aplikacij.

Kupite Visual Studio 2015 za Windows pri Wiresoftu

Microsoft Visual Studio 2015 je osnovna razvojna platforma, ki razvijalcem pomaga učinkovito ustvarjati in vzdrževati programske aplikacije. Z izboljšavami zmogljivosti, podporo sodobnim tehnologijam in uporabniku prijaznim vmesnikom ta različica ostaja aktualna, zlasti za tiste, ki delajo s starejšimi različicami operacijskega sistema Windows ali morajo posodobiti obstoječe projekte. Izkoristite zmogljive funkcije programa Visual Studio 2015 in s tem pospešite svoje razvojne projekte.

kategorije