Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (integrirano razvojno okolje z različnimi visokonivojskimi jeziki) Visual Studio Enterprise 2015 - za nemoteno delovanje Z razvojnim okoljem lahko ne le ustvarjate programe in aplikacije, temveč...
64,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (integrirano razvojno okolje z različnimi visokonivojskimi jeziki) Visual Studio Professional 2015 - za nemoteno delovanje Z razvojnim okoljem lahko ne...
45,90 € *

Kupite Visual Studio 2015: Revolucija v razvoju

Uvod v Visual Studio 2015

Visual Studio 2015, ki ga je izdal Microsoft, predstavlja pomemben mejnik v svetu razvoja programske opreme. S številnimi novimi funkcijami in izboljšavami je razvijalcem omogočil učinkovitejše in hitrejše ustvarjanje visokokakovostnih aplikacij kot kdaj koli prej. V tem članku bomo poglobljeno raziskali izjemne lastnosti programa Visual Studio 2015 in njegov vpliv na industrijo razvoja programske opreme.

V čem je Visual Studio 2015 edinstven?

Intuitiven uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik programa Visual Studio 2015 je bil posebej zasnovan za poenostavitev delovnega procesa razvijalca. Njegova jasna in intuitivna struktura omogoča enostavno krmarjenje in hitro prilagajanje tudi tistim, ki so prej delali z drugimi razvojnimi okolji.

Integracija orodij za skupinsko delo

Še ena izjemna lastnost programa Visual Studio 2015 je brezhibna integracija orodij za skupinsko delo. TFS (Team Foundation Server) in Git sta integrirana neposredno v IDE, kar močno olajša sodelovanje in upravljanje različic.

Izboljšane funkcije razhroščevanja

Visual Studio 2015 je razhroščevanje prenesel na novo raven. Z izboljšanimi funkcijami, kot sta razhroščevanje v živo in spremljanje spremenljivk v realnem času, lahko razvijalci hitreje odkrijejo in odpravijo napake.

Jeziki in ogrodja: več možnosti kot kdaj koli prej

Visual Studio 2015 podpira široko paleto programskih jezikov in ogrodij. Od C# in C++ do Pythona in JavaScripta - razvijalci lahko delajo v želenem jeziku, ne da bi pri tem ogrozili kakovost ali učinkovitost.

Mobilni razvoj

S prihodom Xamarina v Visual Studio 2015 je Microsoft razvijalcem omogočil, da ustvarijo nativne mobilne

Aplikacije za različne platforme - vključno z operacijskimi sistemi Android, iOS in Windows - v enotnem razvojnem okolju. To poenostavlja razvojni proces in pospešuje čas, potreben za trženje aplikacij.

.NET Core in ASP.NET 5

Visual Studio 2015 je predstavil tudi .NET Core, modularno in lahkotno izvajalno in knjižnično okolje, optimizirano za aplikacije v oblaku in strežnikih. Skupaj z ASP.NET 5 je razvijalcem omogočilo ustvarjanje sodobnih spletnih aplikacij z izboljšano zmogljivostjo in prilagodljivostjo.

Pogled v prihodnost: zapuščina programa Visual Studio 2015

Čeprav je od izida programa Visual Studio 2015 minilo že več let in so bile izdane novejše različice, ni mogoče zanikati, da je postavil temelje za prihodnji razvoj v industriji programske opreme. Številne funkcije in koncepti, uvedeni v tej različici, so se v industriji uveljavili kot Standard in še naprej vplivajo na način, kako se danes razvija programska oprema.

Skupnost razvijalcev

Eden od najbolj trajnih učinkov Visual Studia 2015 je bila krepitev skupnosti. Z vključitvijo orodij, kot je NuGet, in spodbujanjem ustvarjanja razširitev je Microsoft ustvaril živahno skupnost, ki skupaj ustvarja in deli rešitve.

Trajnost in razvoj

Visual Studio 2015 ni bil le izdelek svojega časa. Bil je tudi obljuba za prihodnost. Zamisli in tehnologije, predstavljene v tej izdaji, so utrle pot poznejšim različicam in okrepile Microsoftovo zavezanost skupnosti razvijalcev.

Zaključek

Visual Studio 2015 je bil več kot le razvojno okolje. Bil je vizija za prihodnost razvoja programske opreme, ki je dajala prednost sodelovanju, inovacijam in kakovosti. Tudi ko bo tehnologija še naprej napredovala in bodo izšle novejše različice programa Visual Studio, bo vpliv programa Visual Studio 2015 še dolgo čutiti v industriji. Ni spremenil le načina, kako razvijalci ustvarjajo programsko opremo, temveč tudi način, kako sodelujejo in rastejo skupaj.