Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL

Na voljo za takojšen prenos

  • SW10045
  • FQC-09525
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
32,90 € * 35,90 € * (8,36% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  32bit/64bit


V primerjavi z enostavnejšimi različicami tega operacijskega sistema Windows 10 Professional ponuja precejšen plus pri poslovnih funkcijah, ki so namenjene predvsem profesionalnim uporabnikom ter malim in srednje velikim podjetjem. Windows 10 Pro ponuja funkcije, kot so upravljanje skupinskih politik, dostop do domene, BitLocker, poslovni način za Internet Explorer EMIE, aplikacija za oddaljeno namizje in odjemalec Hyper-V. Windows 10 Pro vse to in še več predstavlja v sodobnem, uporabniku prijaznem vmesniku z značilnim videzom ploščic, ki ga je mogoče prilagoditi z dodatnimi funkcijami. V ozadju je tehnologija, ki jo je mogoče uporabljati tudi na starejših končnih napravah, kar je zlasti za podjetja ekonomska prednost. Windows 10 uporablja "Microsoft Hello", biometrično avtentikacijo uporabnika, za varno prijavo in ponuja številne druge funkcije, ki izboljšujejo zaščito podatkov.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"

Windows 10 Pro - zmogljiva različica preizkušenega Microsoftovega operacijskega sistema

v primerjavi z enostavnejšimi različicami tega operacijskega sistema ponujaWindows 10 Professional precejšnje prednosti na področju poslovnih funkcij, ki so namenjene predvsem profesionalnim uporabnikom ter malim in srednje velikim podjetjem. Windows 10 Pro med drugim ponuja funkcije, kot so upravljanje skupinskih politik, pristop k domeni, BitLocker, podjetniški način za Internet Explorer EMIE ter aplikacija za oddaljeno namizje in odjemalec Hyper-V.

Vse to in še več vam Windows 10 Pro predstavi v sodobnem, uporabniku prijaznem vmesniku z značilnim videzom ploščic, ki ga lahko prilagodite z dodatnimi funkcijami. V ozadju je tehnologija, ki jo je mogoče uporabljati tudi na starejših končnih napravah, kar je zlasti za podjetja ekonomska prednost.

Windows 10 za varno prijavo uporablja biometrično preverjanje pristnosti uporabnika "Microsoft Hello" in ponuja številne druge funkcije, ki izboljšujejo zaščito podatkov.

Velika prednost nakupa Windows 10 Pro Edition je, da ta operacijski sistem podpira tudi starejšo strojno opremo, kar je za številne uporabnike zagotovo odločilna lastnost pri nakupu. V spletni trgovini Wiresoft Onlineshop lahko kupite Windows 10 Pro ter druge izdaje Windows in številne druge Microsoftove programe. V naslednjem pregledu so predstavljene najpomembnejše nove funkcije Windows 10 Pro.

Kako lahko dobim licenčni ključ in povezavo za prenos programa Windows 10 Professional?

Ta izdelek je različica za prenos. V 24 urah po prejemu plačila boste po e-pošti prejeli licenčni ključ in povezavo za prenos. Izdelek je mogoče takoj prenesti, namestiti in aktivirati prek spleta.

Pregled posebnih funkcij Windows 10 Pro

V primerjavi z enostavnejšimi izdajami, kot je Windows Home, ponuja Windows 10 Pro celo vrsto dodatnih funkcij in orodij, ki so za podjetja še posebej pomembna, saj vplivajo na varnost končnih naprav in podatkov. Administratorji ga lahko uporabljajo za upravljanje skupinskih politik in uporabniških računov, z njim pa lahko tudi konfigurirajo posamezne naprave za uporabo in jih zaščitijo pred napadi zlonamerne programske opreme.

Druga sestavina programa Windows 10 Pro je oddaljeno namizje, ki omogoča upravljanje računalnikov na daljavo prek omrežja. Uporabniki spletnega mesta Windows 10 Pro lahko svojo končno napravo povežejo tudi z Microsoftovim imenikom Azure Active Directory in tako uporabljajo Microsoftovo poslovno trgovino. Tu lahko podjetja kupijo in namestijo številne aplikacije za vse uporabnike na delovnem mestu. Vse podrobnosti o Windows Professional spodaj.

Upravljanje skupinskih pravilnikov z uporabo urejevalnika

Urejevalnik gpedit.msc, ki je vključen v različico Windows 10 Pro, lahko uporabite za nastavljanje in upravljanje lokalnih skupinskih politik. V novi različici ga je mogoče uporabiti za nadzor in uveljavljanje namestitve posodobitev v skladu z določenimi pravili. Druge funkcije urejevalnika vključujejo nastavitev tako imenovanega roka skladnosti, tj. časa, v katerem je treba namestiti določeno posodobitev, lahko razlikujete med posodobitvami funkcij, posodobitvami kakovosti in posodobitvami, ki niso posodobitve operacijskega sistema. Poleg tega se urejevalnik uporablja tudi za centralno konfiguriranje in aktiviranje optimizacije shranjevanja (Storage Sense), ki se na primer uporablja za samodejno brisanje nepotrebnih datotek.

Funkcija oddaljenega dostopa prek aplikacije za oddaljeno namizje

Z aplikacijo za oddaljeno namizje se lahko uporabniki z drugega računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona na oddaljeni lokaciji povežejo s svojim računalnikom in ga uporabljajo, kot da bi sedeli pred njim. Namizni vmesnik lokalnega računalnika se prikaže prek prehoda RDS.

Pridružitev domene

Zlasti računalniki v podjetju pogosto pripadajo določeni domeni v imeniku Active Directory, da se poenostavi upravljanje posameznih naprav in uporabniških računov. Na spletnem mestu Windows 10 Pro je to mogoče prek funkcije Domain Join, za ustrezne končne naprave pa je na voljo tudi različica, optimizirana za dotik.

Internet Explorer v poslovnem načinu (EMIE)

Način za podjetja ali Enterprise Mode, ki je na voljo v spletnem mestuWindows 10 Professional, zmanjšuje težave z združljivostjo z večinoma starejšimi spletnimi aplikacijami. Izboljšana združljivost aplikacij in spletnih mest omogoča njihovo nespremenjeno delovanje, poleg tega orodje za upravljanje seznamov spletnih mest - Upravitelj seznamov spletnih mest v načinu Enterprise - ponuja različne možnosti za posamezne domene, vključno z upodabljanjem.

Varno šifriranje trdega diska s programom BitLocker

Mobilne naprave, kot so tablični in prenosni računalniki, je mogoče zlahka ukrasti ali izgubiti. Še bolj boleča od izgube strojne opreme je običajno izguba občutljivih ali osebnih podatkov, ki so bili shranjeni lokalno. Da ti podatki ne bi prišli v napačne roke in se zlorabili, jih lahko varno šifrirate s programom BitLocker, ki je vgrajen v Windows 10 Pro.

BitLocker lahko seveda aktivirate tudi v lokalnem računalniku in tako zaščitite podatke pred nepooblaščenim dostopom. Računalniki z operacijskim sistemom Windows 10 Pro morajo biti opremljeni s čipom TPM na osnovni plošči, sicer je treba aktiviranje programa BitLocker omogočiti posebej.

Z orodjem BitLocker To Go pa lahko šifrirate tudi ključe USB in zunanje trde diske.

Windows Defender System Guard

Program Defender System Guard (WDSG), ki je integriran v Windows 10 Professional, je dodatna plast zaščite, ki varuje operacijski sistem pred napadi ob zagonu, ko drugi protivirusni programi še niso aktivirani. Windows Defender ščiti tudi pred zagonskimi in korenskimi kompleti ter napadi, ki jih običajni iskalniki virusov še ne zaznajo.

Način kioska

Način kiosk - imenovan tudi dodeljen dostop 8.1 - na računalniku Windows 10, ki ga uporablja več uporabnikov, ureja, da lahko ti uporabljajo samo določene funkcije in programe, tako da za vsako pooblaščeno osebo nastavi uporabniški račun kiosk - imenovan tudi "dodeljen dostop". Že ob prijavi se aktivira aplikacija, ki jo je prednastavil skrbnik. Glede na nastavitve lahko prijavljeni uporabnik uporablja samo internet ali na primer glasbeni program.

Zaščita podatkov v podjetju

Zaščita podatkov v podjetju (Enterprise Data Protection - EDP) je prav tako funkcija spletne strani Windows 10 Pro, ki se lahko uporablja skupaj z rešitvijo za upravljanje mobilnih naprav (MDM), kot sta Microsoft Intune ali System Center Configuration Manager. Prednost EDP je v tem, da zasebne podatke loči od poslovnih podatkov v prenosnem računalniku, slednji pa ostanejo varni prek upravljanja pravic v imeniku Active Directory, tudi če so preneseni na drugo mesto shranjevanja ali poslani po e-pošti. Prek EDP lahko skrbniki preprečijo tudi namestitev aplikacij, ki se štejejo za nezanesljive, in določena dejanja, ki jih izvede uporabnik.

Inteligentni varnostni graf (ISG)

Ta inteligentna preventivna zaščita ščiti Windows 10 Pro tudi pred aktualnimi grožnjami zlonamerne programske opreme. Intelligent Security Graph (ISG) analizira obstoječe varnostne ukrepe v omrežju podjetja in predlaga ustrezne izboljšave ali rešitve, če odkrije pomanjkljivosti.

Odjemalec Hyper-V

Tehnologija Hyper-V, ki je vključena v Windows 10 Professional, omogoča, da se več operacijskih sistemov izvaja v lastnem virtualnem stroju (VM). Prednost tukaj uporabljenega hipervizorja tipa 1 je med drugim v tem, da virtualizacija enega ali več strežnikov omogoča boljšo izrabo razpoložljivega prostora za shranjevanje. Sodelovanje Hyper-V s spletnim mestom Windows ima pozitivne učinke na dinamično upravljanje pomnilnika, tako da lahko več virtualnih računalnikov brez težav deluje vzporedno. Trenutna stanja sistema je mogoče shraniti kot stanje hibernacije, odjemalec Hyper-V pa podpira tudi popolno sliko sistema, tako da je po potrebi mogoča vrnitev v prejšnje stanje sistema brez velike časovne izgube.

Dostop do spletne trgovine Windows Business Store

Na spletnem mestu Windows 10 Pro imajo podjetja tudi dostop do spletne trgovine Windows Business Store in lahko v svoje omrežje vključijo Azure Active Directory. Prek imeniške službe lahko kupijo in centralno namestijo programske izdelke za vse končne točke v omrežju.

Druge pomembne splošne lastnosti in funkcije Windows 10 izdaj

Naslednje funkcije operacijskega sistema Windows 10 so izboljšave obstoječih funkcij in novosti, ki uporabnikom zagotavljajo še boljšo in varnejšo izkušnjo:

Cortana

Že poznana glasovna pomočnica Cortana je privzeto omogočena v spletnem mestuWindows 10 in do nje lahko kadar koli dostopate prek iskalne vrstice ali jo celo pokličete. V mobilnih napravah pa ga lahko onemogočite tudi zaradi zasebnosti ali varčevanja z energijo baterije.

Windows Pozdravljeni

Poslovite se od gesel, saj je Windows Hello varna alternativa za prijavo in preverjanje pristnosti v računalniku ali drugi končni napravi: Večina novejših končnih naprav, ki imajo čitalnik prstnih odtisov, podpira Windows Hello, program pa omogoča tudi prepoznavanje obraza prek zaklenjenega zaslona za lokalno prijavo ali prijavo v račun v spletu.

Pomoč Snap Assist

Funkcija Snap Assist ponuja praktično upravljanje oken v spletnem mestuWindows 10, ki zagotavlja večjo preglednost na zaslonu in idealno izkorišča razpoložljivo območje zaslona. S funkcijo Snap Assist lahko hkrati uporabljate dve, z novo funkcijo Corner Snap pa celo do štiri okna, ne da bi morali med njimi klikati sem in tja kot prej, npr. pri vzporedni uporabi interneta med pisanjem.

Pomočnik Snap prikazuje tudi, kateri drugi programi so trenutno aktivni, in zdaj podpira več zaslonov.

Kontinuum

Kot pove že ime funkcije, vam Continuum omogoča, da na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku nadaljujete z delom kot na lokalnem računalniku Windows - ne glede na to, kje ste. Vse funkcije lahko uporabljate prek virtualne tipkovnice in na primer uporabljate internet, pošiljate e-pošto ali uporabljate aplikacijo Microsoft Office. Običajne funkcije in storitve pametnega telefona ali tabličnega računalnika so še vedno na voljo kot običajno. Continuum omogoča, da med delovanjem preklopite iz namiznega v tablični način in nazaj, ne da bi bilo treba vsakič znova zagnati Windows. Namizni zaslon se samodejno prilagodi drugemu formatu.

Windows Zaščita informacij

Windows Information Protection (WIP) v Windows 10 je sedanje ime prejšnje Enterprise Data Protection - EDP - tehnologije za zaščito pred uhajanjem podatkov, ki hkrati uporabnikom ne omejuje dela na računalniku Windows. WIP prav tako ščiti podatke in aplikacije podjetja pred izgubo - tako v osebnih napravah kot v napravah v lasti podjetja.

Upravitelji lahko s programom AppLocker določijo, katere aplikacije in programe smejo uporabljati posamezni uporabniki, s sistemom Encrypting File System (EFS) pa lahko podatke zaščitijo pred krajo in nepooblaščenimi posegi. Za še celovitejšo zaščito je mogoče WIP kombinirati tudi s storitvijo Windows Azure Rights Management.

Zahteve za strojno opremo za namestitev Windows 10 Pro

Da bi Windows 10 Pro nemoteno deloval v lokalnem osebnem ali prenosnem računalniku, mora strojna oprema izpolnjevati določene zahteve. Windows 10 Pro je še vedno na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici, vendar je treba v novejšem računalniku namestiti 64-bitno različico, da lahko v celoti uporabljate vse programe in aplikacije. Pri namestitvi Windows 10 mora računalnik izpolnjevati naslednje splošne osnovne tehnične značilnosti:

  • Procesor ali SoC (sistem na čipu - v mobilnih telefonih): vsaj 1 GHz
  • Pomnilnik RAM: vsaj 1 GB za 32-bitni ali 2 GB RAM za 64-bitni operacijski sistem
  • Prostor na trdem disku: vsaj 16 GB za 32-bitni ali 20 GB za 64-bitni operacijski sistem
  • Grafika: 800 x 600 Zaslon 800 x 600, DirectX 9 ali novejši z gonilnikom WDDM 1.0
  • Prepoznavanje govora Cortane: niz mikrofonov Hi-Fi

Windows 10 Pro kupite poceni pri Wiresoftu v spletni trgovini

Windows 10 Pro od Microsofta je na voljo v običajni trgovini kot ena licenca po nezanemarljivi ceni. V spletni trgovini Wiresoft lahko kupite Windows 10 Professional kot licenco za enega uporabnika po veliko nižji ceni kot rabljeno programsko opremo - z enakim obsegom funkcij.

Razlog: Licenca za Windows 10 Pro Edition, ki je na voljo tukaj, je običajno del licence, ki jo je podjetje že uporabljalo. Z zakonito preprodajo te licence je bila ta razpuščena in pretvorjena v posamezne licence, ki se nato imenujejo rabljena programska oprema ali rabljena programska oprema. Vendar ta delitev ali označitev uporabljene programske opreme ne vpliva na delovanje programske opreme operacijskega sistema Windows 10 Pro.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu: vedno varno! Operacijski sistem Windows 10 Pro ni na voljo le v trgovini Wiresoft po posebej nizki ceni - vaš nakup je priročen s takojšnjim prenosom in tudi varen: Wiresoft namreč prodaja Windows 10 Professional le kot različico, ki je enaka izvirnemu Microsoftovemu izdelku. LicencoWindows 10 Pro lahko namestite v računalnik takoj, ko uspešno zaključite postopek nakupa in prenosa ter jo aktivirate s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Nakup rabljene programske opreme Windows 10 Pro v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo za vas ne predstavlja nobenega pravnega tveganja, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo zakonsko dovoljeno, kar so potrdile tudi številne pravno zavezujoče sodbe.

Z nakupom rabljene programske opreme pri Wiresoftu imajo naše stranke ugodno priložnost, da same uporabljajo Windows 10 Professional Edition. Od naše ponudbe cenovno ugodne programske opreme imajo koristi zlasti majhna podjetja, pa tudi samozaposleni in zasebniki!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko poleg Windows 10 Pro najdete tudi druge različice Windows in programe podjetja Microsoft kot nizkocenovne nakupne različice za prenos. Če imate vprašanja o tej ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi, se obrnite na naše pristojne svetovalce v klepetu, po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
3. jun. 2021

Excellent product. Built new PC works smoothly for great customer support as well.

2. dec. 2020

Everything works fine

I bought the license in Christmas deal for ~7 euro. Upgrade from home to pro went without the issues also the key was activated without any problem. Thank you and I do recommend !

11. jan. 2020

Passt

Über Weihnachten die Aktion genutzt Win 10 Pro gekauft. Heute nach Einbau neuer geklonter SSD Win 10 Pro installiert.
Kleine Probleme bei der Aktivierung des Schlüssels.
Das Upgrade ist offenbar nicht mit jedem OEM-Schlüssel reibungslos möglich. Sollte Windows sich beschweren, dass ein Product Key nicht geeignet sei, hilft Folgendes: Microsoft hat einen generischen Product Key veröffentlicht, mit dem man eine Home- wie beschrieben auf eine Pro-Edition anheben kann: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Mit diesem Key kann man Windows 10 Pro allerdings nicht aktivieren. Dazu nach Pro-Upgrade nochmals wie im Artikel beschrieben zu dem erworbenen OEM-Key wechseln und Windows damit aktivieren.
Wenn es da immer noch Probleme gibt:
Falls der generische Key nicht funktioniert:

1. Netzwerkverbindung trennen, so dass der PC offline ist
2. VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T eingeben
3. Upgrade fertigstellen lassen
4. Netzwerkverbindung wiederherstellen
5. OEM-Key eingeben und aktivieren
Damit hat es denn endgültig funktioniert ohne Win 10 Pro komplett neu zu instzallieren

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije