Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10153
 • 7JQ-01607
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
7.321,90 € * 8.133,90 € * (9,98% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core 2 Core 
Minimalno licenciranje 4 Core Pro Server
CAL Ni potrebno
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca


Izdaja SQL Server 2019 Enterprise 2-Core je trenutno najbolj celovita in posodobljena različica preizkušene relacijske podatkovne platforme iz Microsoft; zagotavlja vse trenutne funkcije podatkovnih zbirk, poročanja in analize, ki se nujno redno uporabljajo v sodobnem podjetju, ki potrebuje zmogljiv sistem relacijskih podatkovnih zbirk Management (RDMS), zlasti v sistemih za upravljanje blaga, programski opremi ERP in sistemih CRM.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

Izdaja SQL Server 2019 Enterprise 2-Core je trenutno najobsežnejša in najsodobnejša različica preizkušene Microsoftove relacijske podatkovne platforme; zagotavlja vse najnovejše funkcije podatkovnih zbirk, poročanja in analize, ki se redno uporabljajo v sodobnem podjetju, ki potrebuje zmogljiv sistem za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk (RDMS), zlasti v sistemih načrtovanja virov podjetja, programski opremi ERP in sistemih CRM.

Poleg rešitve za visoko razpoložljivost AlwaysOn, gruče velikih podatkov in posrednika storitev izdaja SQL Server 2019 Enterprise 2-Core ne ponuja le celovite varnosti in zaščite podatkov, temveč tudi njihovo celovitost, hkrati pa zagotavlja obsežne komunikacijske vmesnike in največjo razširljivost.

Za SQL Server 2019 Enterprise Edition je možno le licenciranje na osnovi jedra, saj je ta različica namenjena predvsem srednje velikim podjetjem in še posebej velikim podjetjem ali organizacijam z ustrezno večjo zmogljivostjo strežnikov.

Pri Wiresoftu lahko najdete SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Edition po veliko nižji ceni kot popolnoma funkcionalno rabljeno programsko opremo - z vsemi prednostmi glede zmogljivosti in varnosti. Dodatne informacije o funkcijah strežnika SQL Server 2019 Enterprise 2-Core in licenčnih pogojih, ki veljajo tudi za uporabljeno Microsoftovo programsko opremo, so na voljo spodaj.

Kaj je novega v strežniku SQL Server 2019 Enterprise 2-Core?

Različica strežnika SQL Server 2019 ni le izboljšava funkcij in lastnosti iz prejšnje različice, temveč je dopolnjena s številnimi inovativnimi funkcijami - zlasti izdaja Enterprise 2-Core zagotavlja največjo zmogljivost in razširljivost. Poleg pomembnih področij skladnosti in varnosti gre predvsem za neprekinjeno izvajanje ključnih poslovnih procesov ter številne nove analitične funkcije za obdelavo in vrednotenje tudi velikih količin podatkov, kar se pogosto dogaja zlasti pri upravljanju velikih količin podatkov, tako da so ti na voljo za številne aplikacije.

V različici SQL Server 2019 Edition Enterprise 2-Core so to visoka zanesljivost in razpoložljivost z izvajanjem poizvedb v rekordnem času ter zaščita podatkov z razširjenimi varnostnimi funkcijami. Pri tem upravljano samopostrežno raziskovanje podatkov skupaj z interaktivno vizualizacijo ustreznih podatkov med drugim pomaga povečati učinkovitost iskanja in obdelave podatkov, kar dopolnjujejo različne inteligentne rešitve v oblaku.

V strežniku SQL Server 2019 Edition Enterprise 2-Core je poleg obdelave strukturiranih podatkovnih nizov mogoče obdelovati tudi nestrukturirane podatkovne nize; to je prvič omogočeno z integracijo Jave in uporabo vmesnikov za združljive podatkovne zbirke, kot je Oracle.

Podrobno o inovativnih funkcijah strežnika SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

Med posebej omembe vrednimi funkcijami strežnika SQL Server 2019 Enterprise 2-Core za celovito obdelavo podatkov so poleg združevanja podatkov v grozde tudi spremljanje za njihovo sistematično beleženje med beleženjem in meritvami ter inteligentna obdelava iskalnih poizvedb.

Pri tem je treba posebej omeniti inteligentno obdelavo poizvedb (IQP), funkcijo, ki učinkovito pospešuje obdelavo poizvedb, zlasti pri večjih količinah podatkov. Hitrost strežnika SQL Server 2019 Enterprise 2-Core se je povečala tudi pri številnih drugih operacijah s podatkovnimi zbirkami, dodane pa so bile tudi dodatne funkcije. Ključne novosti v izdaji Microsoft SLQ Server 2019 vključujejo:

Virtualizacija podatkov z gručo Big Data Cluster

Nova funkcija Big Data Cluster za strežnik SQL Server 2019 Enterprise uporablja tehnologije umetne inteligence za praktično sprotno analiziranje velikih zbirk podatkov, kar se pogosto dogaja v večjih podjetjih. Grozd Big Data Cluster zagotavlja tudi vsa potrebna orodja za usposabljanje modelov strojnega učenja. Big Data Cluster (BDC) je omrežje vsebnikov, ki temelji na Linuxu in je sestavljeno iz strežnika SQL Server in strežnika Apache Spark ter je na voljo v sistemu Kubernetes ali Azure Kubernetes Services. Tu so bile nameščene tudi aplikacije Python in R

Funkcija PolyBase, znana že iz predizdaje strežnika SQL Server 2016 za obdelavo poizvedb Transact-SQL iz zunanjih virov podatkov, je bila razširjena tudi na dostop do Oracle, MongoD in Terradata.

AlwaysOn v strežniku SQL Server 2019 Enterprise

AlwaysOn, rešitev visoke razpoložljivosti, ki je bila predstavljena v prejšnjih različicah različice Enterprise Edition strežnika SQL Server 2019, temelji na storitvi Windows Cluster Service z največ petimi vozlišči

do pet vozlišč in tako zagotavlja večjo razpoložljivost brez potrebe po skupnem pomnilniku, kot pri gruči s premostitvijo odpovedi. AlwaysOn ponuja možnost shranjevanja več sekundarnih podatkovnih zbirk, ki lahko redundantno delujejo v več podatkovnih centrih.

Posrednik storitev za razvijalce

Service Broker je ogrodje za razvoj visoko skalabilnih aplikacij z asinhrono komunikacijo, ki temelji na strežniku SQL Server. Service Broker je skalabilen in zasnovan kot ogrodje - zato ga je mogoče uporabiti na primer za pošiljanje sporočil znotraj podatkovne zbirke ali iz ene podatkovne zbirke v drugo. Aplikacije, razvite na podlagi Service Brokerja, je mogoče pozneje razširiti na več primerov.

Razpoložljivost Jave v strežniku SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

V različici SQL Server 2019 Enterprise 2-Core lahko prvič uporabite tudi kodo Java za sistem za upravljanje podatkovnih zbirk z integracijo Java Runtime. To pomeni, da se lahko sestavljena koda Java zdaj izvaja neposredno v strežniku SQL Server, ne da bi jo bilo treba najprej preseliti. Na podlagi jezikovnih razširitev strežnika SQL Server je mogoča tudi integracija drugih programskih jezikov.

Varne enklave za varno šifriranje podatkov

SQL Server 2019 Enterprise 2-Core z varnimi okrožji razširja možnosti, ki jih že zagotavlja funkcija Always Encrypted za šifriranje podatkov od odjemalca do sistema DBMS. Tako šifriranih podatkov ne morejo pregledati niti skrbniki podatkovnih zbirk z razširjenimi pravicami.

Izboljšave zmogljivosti v različici SQL Server 2019 Enterprise Edition

Microsoft SQL Server 2019 vključuje tudi številne izboljšave zmogljivosti v različici Enterprise Edition, vključno z:

 • Inteligentna obdelava poizvedb optimizira obdelavo poizvedb, zlasti velikih podatkovnih nizov
 • Inteligentna zmogljivost poveča hitrost izvajanja operacij v zbirki podatkov
 • Posnetek podatkovne zbirke ustvari posnetek podatkovne zbirke, ki se lahko uporabi za dokumentiranje njenega stanja kot del vrednotenja ali poročila
 • Statistika načrta zadnje poizvedbe zagotavlja posodobljen pregled načrtov izvajanja zadnje poizvedbe
 • Izboljšana je bila infrastruktura za profiliranje lahkih poizvedb, ki je zdaj privzeto omogočena v programu SQL Server Management Studio
 • Accelerated Database Recovery pospeši obnovitev podatkovne zbirke po ponovnem zagonu ali povratni transakciji

Več tehničnih podrobnosti o strežniku SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

Kar zadeva razširljivost in zmogljivost nekaterih funkcij ter visoko razpoložljivost, za izdajo SQL Server 2019 Enterprise 2-Core med drugim veljajo naslednje specifikacije:

Splošne značilnosti izdaje SQL Server 2019 Enterprise:

 • Največja velikost zbirke podatkov: 524 PB
 • Grozd za velike podatke , zgrajen z Apache Spark in HDFS
 • Virtualizacija podatkov z orodjem PolyBase (vključno z Oracle, Teradata, MongoDB)
 • Enotna platforma AI za usposabljanje operativnih modelov s storitvijo SQL Server ML Service
 • Integracija strojnega učenja prek povezljivosti z odprtokodnima programoma Python in -R, s popolnim vzporednim izvajanjem analitike v programih R in Python ter zmožnostjo izvajanja na grafičnih procesorjih
 • Prilagodljiva obdelava poizvedb

Skalabilnost strežnika SQL Server 2019 Enterprise

Pri naslednjih funkcijah in specifikacijah je v vsakem primeru v različici SQL Server 2019 Enterprise 2-Core na voljo največ operacijskega sistema na primerek ali pomnilnik:

 • Računska zmogljivost pogona podatkovne zbirke SQL Server, ki jo uporablja en primerek
 • Računske zmogljivosti storitev Analysis Services ali Reporting Services, ki jih uporablja en primerek
 • Pomnilnik na primerek mehanizma podatkovne zbirke SQL Server za zbirko izravnalnih pomnilnikov
 • Predpomnilnik segmentov shrambe stolpcev na primerek mehanizma zbirke podatkov SQL Server
 • Pomnilniško optimizirana velikost podatkov za posamezno podatkovno zbirko v mehanizmu SQL Server Database Engine
 • Pomnilnik na primerek storitve Analysis Services
 • Pomnilnik na primerek storitve Reporting Services
 • Največja velikost relacijske zbirke podatkov: 524PB

Skalabilnost in zmogljivost sistema za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk

Med drugim za:

 • Uskupinjeni ali neuskupinjeni indeksi v skladišču stolpcev
 • Podatkovna zbirka v pomnilniku: z OLTP v pomnilniku, pomnilniško optimiziranimi metapodatki tempdb in podporo trajnemu pomnilniku
 • Podatkovna zbirka Stretch
 • Razdelitev tabel in indeksov
 • Inteligentna zbirka podatkov: vključno s samodejno optimizacijo, paketnim načinom za skladišče vrstic, povratnimi informacijami o dodeljevanju pomnilnika v vrstičnem in paketnem načinu, odloženim sestavljanjem spremenljivk tabele in inliningom za uporabniško opredeljene skalarne funkcije

Visoka razpoložljivost sistema za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk (RDBMS):

Med drugim na:

 • Podpora za jedro strežnika
 • Zrcaljenje podatkovne zbirke
 • Stiskanje varnostnih kopij in posnetki zbirke podatkov
 • Always On failover cluster instances in Always On availability groups,
 • Osnovne skupine razpoložljivosti
 • Spletna stran in spletno okrevanje datotek
 • Optimizirano obnavljanje podatkovnih zbirk in ponovna vzpostavitev spletnih indeksov, ki jo je mogoče nadaljevati
 • Dodajanje pomnilnika med delovanjem sistema
 • Strežnik za obnovitev po nesreči, visoko razpoložljivost in obnovitev po nesreči v Azurju

Licenciranje strežnika SQL Server 2019 Enterprise po jedrih

Osnovno licenciranje, ki ga je Microsoft uvedel z različico strežnika 2016, velja izključno tudi za izdajo SQL Server 2019 Enterprise. Licenciranje na strežnik/CAL, ki je sicer na voljo, tukaj na splošno ni na voljo. V primerjavi s starejšimi različicami, kjer ni bilo pomembno, koliko jeder ima procesor, se za licenciranje jeder uporablja drugačna licenčna metrika: zdaj je število jeder odločilno za določitev zahtevane licence. Licenčni model na jedro velja tudi za hibridno uporabo in namestitve v oblaku za zagotavljanje. Pri licenciranju v oblaku velja ena licenca za jedro za vsako od dveh jeder (v nasprotju s prejšnjimi licencami, ko je bila za vsak procesor potrebna ena licenca).

Skupna zahteva za licenco je največje število jeder na procesor. Vsa fizična jedra strežnika potrebujejo svojo licenco za jedro. Najmanjše število licenc na strežnik je osem, pri čemer je Microsoft določil naslednje pogoje:

 • Za vsak procesor je potrebnih vsaj 8 licenc za jedro
 • Za vsak strežnik je potrebnih vsaj 16 licenc za jedro

Osnovne licence za SQL Server 2019 Enterprise so vedno na voljo v paketih po 2.

Zahteve za strojno opremo

Za uporabo strežnika SQL Server 2019 Enterprise v okolju morajo biti izpolnjene naslednje zahteve glede strojne in programske opreme:

 • Podprti operacijski sistemi: Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Trdi disk: vsaj 6 GB razpoložljivega prostora na trdem disku - odvisno od nameščenih komponent strežnika SQL Server
 • Grafika: Grafična kartica Super VGA z minimalno ločljivostjo 800x600 slikovnih pik
 • Najmanjši pomnilnik: 4 GB
 • Vrsta procesorja x64: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon s podporo Intel EM64T, Intel Pentium IV s podporo EM64T
 • Hitrost procesorja: 1,4 GHz - priporočljivo: 2,0 GHz ali hitreje

Vse informacije o Wiresoftovi uporabljeni programski opremi za Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

Uporabljena programska oprema za strežnik SQL Server 2019 Enterprise se glede uporabnosti ne razlikuje od licence novega strežnika - prav tako se programska oprema ne more izrabiti. Zanjo so značilne naslednje značilnosti:

Izvor uporabljene licence SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

Rabljena licenčna programska oprema SQL Server 2019 Enterprise 2-Core, ki je na voljo pri Wiresoftu, izvira iz podjetja, ki jo je najprej kupilo in pozneje prodalo Wiresoftu. Pri nadaljnji prodaji je označena kot rabljena programska oprema, vendar jo lahko uporabljate kot novo licenco.

Varnost kupca za uporabljene licence SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

SQL Server 2019 Enterprise 2-Core kot Wiresoftova uporabljena programska oprema strankam ponuja enake prednosti kot nakup nove strežniške programske opreme: z varnostjo kupca s takojšnjim prenosom po opravljenem nakupu in takojšnjo aktivacijo licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Ali sta nakup in uporaba rabljene programske opreme za SQL Server 2019 Enterprise 2-Core zakonita?

Kot Wiresoftova stranka lahko zaupate, da ne le nakup, temveč tudi dejanska uporaba SQL Serverja 2019 Enterprise 2-Core kot uporabnika rabljene programske opreme ne krši nobenih zakonov: Programska oprema, ki je na voljo v trgovini Wiresoft Shop, izvira iz nekdanje zaloge licenc podjetja. Veljavna pristojnost ne dovoljuje le trgovanja z Microsoftovo uporabljeno programsko opremo, temveč tudi njeno dejansko uporabo; ta dejstva so bila vedno znova potrjena v več sodnih odločbah.

Prednosti podjetja Wiresoft z uporabljeno programsko opremo SQL Server 2019 Enterprise 2-Core

Rabljena programska oprema podjetja Wiresoft vam ponuja prednost, saj lahko po ugodni ceni posodabljate zaloge programske opreme in ste tako vedno na tekočem, poleg tega pa je cena veliko nižja kot pri nakupu nove strojne opreme. Za uporabljeno programsko opremo podjetja Wiresoft je značilno popolno preverjanje vseh kupcev in tako zagotavlja revizijsko varnost!

Pri Wiresoftu po ugodni ceni ne boste našli le izdaje SQL Server 2019 Enterprise 2-Core, temveč tudi druge izdaje SQL Serverja 2019, vključno z licencami za odjemalski dostop za možnost licenciranja na podlagi CAL, ter starejše različice Microsoftovega strežnika SQL Server; Wiresoftova ponudba rabljene programske opreme vključuje tudi druge Microsoftove programe - z vsemi omenjenimi prednostmi. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z osnovnim licenciranjem strežnika SQL Server 2019 Enterprise ali katere koli druge izdaje, se lahko obrnete na naše pristojne svetovalce prek klepeta ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"
Ocene strank za "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije