Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10041
 • FQC-02368
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
12,90 € * 14,90 € * (13,42% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  32bit/64bit


Kljub številnim naslednikom še vedno priljubljen in v uporabi v številnih omrežjih: Windows 7 Professional deluje na številnih računalnikih, nedvomno zaradi svoje zanesljivosti in stabilnosti. Številne dodatne programe lahko brez težav uporabljate tudi v Windows 7 Professional in sorodnih izdajah. Zlasti Professional Edition ponuja številne funkcije, ki imajo v malih in srednjih podjetjih še vedno pomembno vlogo, vključno s praktičnim načinom XP, ki omogoča stalno uporabo starejših sistemskih komponent in je zato za številne uporabnike pomemben razlog za nakup.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"

Windows 7 Professional - inovativni Microsoftov operacijski sistem za poslovne profesionalce kot uporabljena programska oprema

Kljub številnim naslednikom je še vedno priljubljen in se uporablja v številnih omrežjih: Windows 7 Professional deluje na številnih računalnikih, nedvomno zaradi svoje zanesljivosti in stabilnosti. Številne dodatne programe lahko brez težav zaženete tudi na Windows 7 Professional in povezane izdaje. Predvsem različica Professional Edition ponuja številne funkcije, ki imajo v malih in srednje velikih podjetjih še vedno pomembno vlogo, vključno s praktičnim načinom XP, ki omogoča stalno uporabo starejših sistemskih komponent in je zato za številne uporabnike pomemben razlog za nakup.

Nakup operacijskega sistema 7Windows Professional Edition ima veliko prednost, saj ga je po eni strani mogoče uporabljati na starejših sistemih strojne opreme, po drugi strani pa je zelo združljiv s starejšimi Microsoftovimi programi. V Wiresoftovi spletni trgovini boste poleg Windows 7 Professional v obliki licence za enega uporabnika v nakupni različici našli tudi druge izdaje ter novejše operacijske sisteme Windows in številne druge združljive Microsoftove programe. V naslednjem pregledu so najprej predstavljene najpomembnejše nove funkcije Windows 7 Professional in najpomembnejše splošne funkcije različice Windows 7.

Windows 7 Professional - s funkcijami za poslovne strokovnjake

Z izdajo Professional 7Windows imajo podjetja in profesionalni uporabniki v primerjavi z drugimi izdajami na voljo več dodatnih funkcij, ki znatno razširjajo področje uporabe Microsoftovega operacijskega sistema. Najpomembnejša lastnost je že omenjeni način Windows XP za večjo združljivost, vendar pa tudi pridružitev domene zagotavlja večjo varnost, zlasti v podjetjih:

Windows Način XP

Z načinom XP Windows 7 ne prekinja povezave s starejšimi različicami operacijskega sistema, kot je na primer istoimenski XP, temveč nasprotno, zagotavlja neprekinjenost poslovnih procesov: To pomeni, da lahko starejše poslovne programe, ki temeljijo na Windows XP, še vedno zaženete neposredno na namizju Windows 7, kar je glavna prednost Windows 7 Professional, zlasti za mala in srednje velika podjetja, za katera je bil način XP tudi primarno zasnovan. Z njim delujejo tudi gonilniki za sistem Vista.

Način XP je bil posledično razvit za programe, ki ne delujejo niti v načinu združljivosti. Tako deluje kot navidezni stroj, ki ga upravljamo s Windows Virtual PC, različico Virtual PC, ki je bila dodatno razvita posebej za Windows 7.

Pogoni glavnega računalnika so privzeto še vedno na voljo kot omrežni pogoni. Novi diski in naprave USB, ki so priključene nanje, se samodejno zaznajo v načinu XP, hkrati pa lahko uporabljate odložišče Windows 7 in način XP. To pomeni, da lahko starejšo strojno opremo, ki se uporablja prek vmesnika USB in za katero ni gonilnika, še naprej brez težav uporabljate. Edina omejitev je, da se je treba v načinu XP odpovedati drugemu pospeševanju 3D.

Način XP je na voljo kot ločen prenos, prav tako Virtual PC, vendar ga je mogoče uporabljati le z vsaj Windows 7 Professional. Sestavljajo ga Virtual PC, Microsoftova programska oprema za virtualizacijo, in virtualni trdi disk (VHD) s sistemom XP SP3. Druge zahteve so procesor, kot sta AMD-V ali Intel-VT, ki podpira izvirno virtualizacijo, in 2 GB pomnilnika RAM.

Pridružitev domen

Priključitev domene v Windows 7 Professional poveže računalnik zunaj podjetja z računalniškim omrežjem na delovnem mestu. Tako lahko uporabniki uporabljajo vire, ki so tam na voljo, in obratno, skrbniki lahko upravljajo osebne računalnike, ki so povezani prek njega, s pravicami dostopa itd. Združevanje domen tako zagotavlja večjo učinkovitost in hkrati višjo raven varnosti.

s storitvijoWindows 7 Professional združevanje domen ni le varno, temveč tudi enostavno: uporabniku prijazen čarovnik ga vodi skozi vse potrebne korake.

Tiskanje na podlagi lokacije

To se ne sliši veliko, vendar je priročna funkcija za vsakodnevno delo: tiskanje na podlagi lokacije v programu Windows 7 Professional je še posebej uporabno pri delu na različnih lokacijah z različnimi omrežji, ki imajo zato tudi različne tiskalnike. Funkcija omogoča nastavitev želenih parov tiskalnik-omrežje; to pomeni, da program Windows 7 Professional samodejno izbere pravilen privzeti tiskalnik glede na omrežno povezavo.

Windows Touch

spletna stranWindows 7 ponuja izboljšano tehnologijo dotika. Tako lahko uporabniki v ustreznih napravah pregledujejo spletne izdaje revij in fotoalbume ter urejajo datoteke in mape na namizju. V spletnem mestu Windows Paint lahko uporabniki zdaj slikajo tudi s prstom. Windows Touch prepozna tudi gibe več prstov, na primer za povečavo slik; desni klik z miško lahko izvedete tudi z dotikom, tako da z enim prstom tapnete določen element, z drugim pa se dotaknete zaslona.

Splošne novosti različice Windows 7

Na splošno je bil za 7Windows spremenjen tudi videz, vključno z nekaterimi pogosto uporabljenimi funkcijami. To se nanaša predvsem na namizje ali prikaz programskih oken in njihovo prilagajanje, pa tudi na delovanje v igrah, predvajanje videoposnetkov itd.

Več preglednosti in učinkovitosti

Namizni zaslon že vsebuje številne praktične inovacije in podrobnosti, ki poenostavljajo uporabo Windows 7 enostavnejši in udobnejši.

 • Predogled opravilne vrstice za zagon programov in preklapljanje med okni je preoblikovan in ga lahko prilagodite svojim željam. Med novimi funkcijami so celozaslonska okna za predogled in večje ikone, katerih ločljivost je mogoče prilagoditi velikosti zaslona.
 • Novi seznami za preskok uporabnike neposredno vodijo do nazadnje uporabljenih programov, datotek, skladb in spletnih mest ter pogosto uporabljenih funkcij; na voljo so z desnim miškinim klikom. Manjkajoče ali dodatne datoteke lahko dodatno pripnete.
 • s storitvijoWindows Search je iskanje lokalno shranjenih dokumentov, glasbenih naslovov, e-poštnih sporočil in slik še hitrejše in enostavnejše. Ko uporabnik v iskalno polje začetnega menija vnese iskalni izraz, se prikaže seznam vseh ustreznih rezultatov Windows 7 se prikaže seznam vseh ustreznih rezultatov. Poleg tega lahko iskanje še bolj zožite glede na specifikacije, kot so datum, vrsta datoteke itd. Razvrščanje po kategorijah in označevanje ključnih besed ali odlomkov besedila omogoča še jasnejše iskanje. Iskati je mogoče tudi po zunanjih trdih diskih, omrežnih računalnikih in knjižnicah.

Izboljšana zasnova Aero Design in steklo Aero Glass

Že znana zasnova Aero Design je bila izboljšana in dopolnjena za večjo preglednost odprtih oken, ki so še vedno prikazana v prosojnem načinu Aero Glass:

 • Aero Peek prikazuje vsa okna razen tistega, ki ga izberete s klikom, kot prozorne okvirje - to zagotavlja večjo preglednost in s tem hitrejšo orientacijo.
 • Nova funkcija Aero Snap pospeši samodejno postavitev oken. Funkcijo Aero Snap aktivirate tako, da hitro povlečete do roba zaslona. Glede na to, ali je premik levo ali desno, navzgor ali navzdol, se okno poveča na polovici ali na vseh straneh.
 • Aero Shake pa prikaže le trenutno uporabljeno okno programa v veliki velikosti. To storite tako, da ga z miško zgrabite v naslovni vrstici in ga "stresete" s hitrim brisanjem: vsa druga odprta okna se tako zmanjšajo, vidno pa ostane le fiksno okno.

DirectX 11 - igralni vmesnik Windows 7

DirectX 11 je nova multimedijska komponenta, ki poleg večje zmogljivosti in hitrosti prinaša tudi večjo učinkovitost - to je še posebej opazno pri računalniških igrah, z multimedijskim pospeševanjem pa prinaša prednosti tudi pri drugih grafičnih aplikacijah, kot so videoposnetki:

 • Tiled Resources to stori tako, da zagotovi virtualni pomnilnik, ki pospeši igre z nalaganjem elementov zaslona visoke ločljivosti le takrat, ko se dejansko uporabijo.
 • Teselacija razdeli 3D površine, ki jih je že ustvaril procesor grafične kartice (GPU), na dodatne poligone in tako zagotovi višjo raven podrobnosti, ne da bi obremenila sistem.
 • Večnitno upodabljanje omogoča, da več procesorskih jeder vzporedno upodablja 3D površino.
 • Z modelom Shader Model 5 lahko grafični procesor prevzame tudi običajne računske naloge, za katere je sicer odgovoren glavni procesor (CPU).

Izboljšana večpredstavnostna izkušnja

S spletno stranjoWindows 7 sta deljenje in doživljanje večpredstavnostnih vsebin postala še enostavnejša, kar vključuje zlasti naslednje funkcije:

 • Z nastavitvijo tako imenovanih domačih skupin v spletnem mestu Windows 7 lahko poenostavite souporabo slik, videoposnetkov in glasbenih seznamov med več osebnimi računalniki ter souporabo tiskalnikov. Ta funkcija odpravlja potrebo po dodeljevanju uporabniških pravic NTFS. Dva ali več računalnikov Windows 7 sta povezana s skupnim ključem z 10 znaki in vsi povezani uporabniki si lahko takoj delijo vse skupne podatke. Skupina domačega omrežja je vedno povezana z računalnikom Windows-7 in ne z določenim uporabnikom. S povezavo lastnega Windows Live-ID z lokalnim uporabniškim računom lahko skupino domačega omrežja razširite tudi na določene uporabnike Live.
 • Z Windows Z aplikacijo Media Center je gledanje televizije še bolj priročno: ne glede na to, ali želite neposredno gledati televizijo v živo, jo prekiniti med telefoniranjem ali posneti oddajo, ko ste odsotni. Spletna stran Windows Media Center podpira številne svetovne televizijske standarde in formate, kot sta digitalna televizija in HD. Z novo funkcijo pomikanja lahko hitreje preklapljate med naslovi ali oddajami, videoposnetke pa lahko preverjate hitro naprej, vključno z boljšimi sličicami predogledov.
 • Podprto je tudi predvajanje zvoka in videoposnetkov v formatih 3GP, AAC, AVCHD, DivX, MOV in Xvid.

Druge nove funkcije Windows 7 Professional in drugih izdaj

Tudi na tehničnem področju ima 7Windows veliko ponuditi, kar pospešuje uporabo operacijskega sistema in s tem prispeva k boljši uporabniški izkušnji:

 • Naprave USB ali prenosni bliskovni diski so s storitvijo Windows 7 na voljo še hitreje kot prej.
 • Manjša obremenitev: Storitve v ozadju, ki porabljajo zmogljivost spletnega mesta Windows 7, se izvajajo le, ko so potrebne. To vpliva tudi na storitev Bluetooth, če ni aktivirana.
 • 64-bitna podpora omogoča obdelavo večjih količin podatkov. Ne le nekateri programi, tudi njihovo število je bolje obdelano v 64-bitnem sistemu.
 • Izboljšano upravljanje porabe energije z manj dejavnostmi v ozadju in varčnim predvajanjem DVD-jev.
 • 3 vnaprej določene možnosti varčevanja z energijo "Uravnoteženo", "Visoka zmogljivost" in "Način varčevanja z energijo" omogočajo individualno prilagoditev porabe virov.
 • Novi center za vzdrževanje zagotavlja večjo varnost, saj spremlja stanje integriranega programa za pregledovanje virusov in požarnega zidu
 • Če to podpira strojna oprema, je v Windows 7 privzeto na voljo biometrična avtentikacija s prstnimi odtisi, tako za prijavo kot za upravljanje pravic.
 • Podpira več prednameščenih kodekov, vključno s H.264, MPEG-2, MPEG-4 (DivX in Xvid), AAC ter formati vsebnikov MOV in MP4 ter 30- in 48-bitnimi barvnimi profili.
 • Windows PowerShell je prednameščen v Windows 7. Poleg avtomatizacije, konfiguriranja in upravljanja sistemov program PowerShell med drugim zagotavlja tudi razvojno okolje za skripte ukazne vrstice.
 • Povezava z oddaljenim namizjem (RDS): Z uporabo oddaljenega namizja lahko nadzorovani računalnik upravljate prek omrežja, kot da bi uporabnik sedel neposredno pred njim, vključno z dostopom do vseh programov in datotek. Vendar mora biti v oddaljenem računalniku nameščen vsaj Windows 7 Professional.

Zahteve za strojno opremo za Windows 7 Professional itd.

Da bi Windows 7 Professional pravilno deloval v računalniku, mora izpolnjevati določene strojne zahteve. Windows 7 Professional je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici, vendar lahko nekatere funkcije uporabljate le v 64-bitni različici. Pri namestitvi Windows 7 je treba upoštevati naslednje tehnične značilnosti strojne opreme:

 • Procesor: 32-bitni (x86) ali 64-bitni (x64) z 1 GHz
 • RAM: 1 GB RAM (32 bitov) ali 2 GB RAM (64 bitov)
 • Prostor na trdem disku: 16 GB (32 bitov) ali 20 GB (64 bitov)
 • Grafika: Grafična kartica, ki podpira DirectX-9, s 128 MB VRAM (za oblikovanje Aero), WDDM 1.0

Windows 7 Professional pri Wiresoftu kupite poceni v spletni trgovini

Windows 7 Professional se kljub svoji priljubljenosti skorajda ne ponuja kot nova posamezna licenca v običajni trgovini. V spletni trgovini Wiresoft lahko kupite Windows 7 Edition Professional kot tako imenovano rabljeno programsko opremo - je enaka izvirnemu programskemu izdelku. Posamezna licenca Windows 7 Professional Edition, ki je na voljo tukaj, je bila del licence evropskega podjetja. Z zakonito preprodajo je bila ta pretvorjena v posamezne licence in nato ponujena kot rabljena programska oprema. Niti delitev količinske licence niti označevanje uporabljene programske opreme ne pomenita nikakršnih pomanjkljivosti glede funkcionalnosti tega namiznega operacijskega sistema Windows 7 Professional, med drugim zato, ker programska oprema ni podvržena obrabi.

Nakup programske opreme z Wiresoftom je vedno poceni in varen! Zato Wiresoft prodaja samo originalno programsko opremo Microsoft Windows 7 Professional. Nakup rabljene programske opreme, ki jo ponuja trgovina s programsko opremo Wiresoft, ne predstavlja nobenega pravnega tveganja, saj je trgovina jasno zakonsko dovoljena, kar dokazujejo pravno zavezujoče sodbe. Zato lahko po uspešnem zaključku postopka nakupa takoj prenesete in namestite programsko opremo Windows 7 Professional ter jo aktivirate s količinskim licenčnim ključem, ki velja samo za vas.

Nakup rabljene programske opreme, kot je namizni operacijski sistem Windows 7 Professional iz podjetja Wiresoft, našim strankam ponuja cenovno ugodno alternativo številnim trenutnim ponudbam programske opreme. Naše stranke so predvsem mala in srednja podjetja ter organizacije, pa tudi samozaposlene osebe in zasebniki, ki že imajo koristi od naših nizkocenovnih ponudb programske opreme!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo boste našli Windows 7 Professional in novejše različice tega namiznega operacijskega sistema Windows ter druge Microsoftove programe kot cenovno ugodno uporabljeno programsko opremo za takojšen prenos. Če imate vprašanja o tej ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi, se obrnite na naše pristojne svetovalce v klepetu, po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije