Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Zapri filter
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!

VMware vCloud - prihodnost računalništva v oblaku

VMware vCloud je napredna platforma za računalništvo v oblaku, ki organizacijam pomaga posodobiti infrastrukturo IT, povečati agilnost in izkoristiti prednosti uvedbe oblaka. V tem članku boste izvedeli, zakaj je VMware vCloud ključni sestavni del strategije številnih organizacij za računalništvo v oblaku.

Osnovne funkcije VMware vCloud

  1. Hibridni oblak: VMware vCloud omogoča nemoteno povezovanje javnih in zasebnih virov oblaka za ustvarjanje in upravljanje hibridnih okolij oblaka.
  2. Samopostrežna in avtomatizacijska orodja: Platforma zagotavlja samopostrežna in avtomatizacijska orodja za pospešitev zagotavljanja virov in storitev.
  3. Skalabilnost: Organizacije lahko svojo infrastrukturo v oblaku enostavno razširjajo, da izpolnijo spreminjajoče se zahteve.
  4. Varnost in skladnost: VMware vCloud ponuja celovite funkcije za varnost in skladnost za zaščito podatkov in aplikacij v oblaku.

Prednosti VMware vCloud

  • Prilagodljivost: Podjetja lahko izberejo zasebne, javne ali hibridne modele oblaka, da izpolnijo svoje posebne zahteve.
  • Agilnost: Z oblakom vCloud lahko podjetja hitro zagotovijo vire ter v krajšem času razvijejo in uvedejo aplikacije.
  • Stroškovna učinkovitost: Platforma pomaga zmanjšati stroške delovanja in vzdrževanja infrastrukture IT.

Najnovejši razvoj na področju VMware vCloud

  • VMware Cloud Director: Ta rešitev ponuja napredne večnajemniške zmogljivosti za ponudnike storitev ter omogoča učinkovito zagotavljanje in upravljanje storitev v oblaku.
  • Upravljanje vsebnikov: VMware vCloud omogoča upravljanje vsebnikov in gruč Kubernetes za sodoben razvoj aplikacij.
  • Integracija umetne inteligence: VMware v vCloud integrira tehnologije umetne inteligence za dodatno izboljšanje optimizacije delovanja in varnosti.

Prihodnost z VMware vCloud

Prihodnost računalništva v oblaku pripada VMware vCloud, saj se organizacije vse bolj zanašajo na prilagodljive, razširljive in varne rešitve v oblaku. S svojimi inovativnimi funkcijami in nenehnim razvojem ostaja vCloud ključni element v strategiji oblaka organizacij po vsem svetu. Zaradi integracije hibridnih modelov oblaka, avtomatizacije in varnostnih funkcij je vCloud bistvena platforma za preoblikovanje oblaka. VMware vCloud je pripravljen pomagati organizacijam, da dosežejo naslednjo raven tehnologije oblaka.

kategorije