Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Zapri filter
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!

Kaj je vključeno v paket VMware vCloud Suite?

Paket rešitev VMware vCloud vsebuje VMware vSphere za virtualizacijo strežnikov, vključno s vSphere Enterprise Plus hipervizorjem, ter VMware vRealize Suite Hybrid Cloud Management Platform - z naslednjimi komponentami:

 • VMware vRealize Avtomatizacija: za infrastrukture, ki temeljijo na politikah, zagotavljanje aplikacij in upravljanje življenjskega cikla za fizična, virtualna in javna okoljaCloud
 • VMware vRealize Delovanje: z inteligentnim upravljanjem zmogljivosti, zmogljivosti in konfiguracije, zlasti za okolja, ki vsebujejo komponente različnih ponudnikov  
 • VMware vRealize Business za Cloud: za avtomatizirano merjenje uporabe aplikacij ter izračunavanje in zaračunavanje cen storitev v virtualiziranih infrastrukturah, ki vsebujejo komponente več ponudnikov

Glavne prednosti paketa vCloud Suite

vCloud Suite pomaga organizacijam zagotoviti vire IT z avtomatizacijo in vnaprej določenimi politikami, ne da bi pri tem ogrozili možnosti upravljanja in nadzora. Hitrejša razpoložljivost spletne strani Services zagotavlja večjo prilagodljivost in agilnost, kar koristi ne le razvijalcem, temveč tudi določenim poslovnim enotam:

 • Vključevanje zasebnih in javnih oblakov za zagotavljanje in upravljanje infrastrukturnih in aplikacijskih virov prek hibridnegaCloud.
 • Programsko opredeljena infrastruktura, vključno z avtomatiziranim zagotavljanjem osrednjih virov ITServices, omogoča večjo agilnost pri zagotavljanju virov končnim uporabnikom.
 • Večja učinkovitost: S funkcijami, kot so inteligentno razporejanje delovnih obremenitev in podpora za druge napredne operacije, lahko organizacije zmanjšajo stroške IT ter hkrati povečajo zmogljivost in razširljivost.
 • Možnosti za razvijalce: Razvijalci lahko uporabljajo vire za razvoj aplikacij prek kataloga, vmesnika CLI ali odprtih vmesnikov API.

VMware vCloud Suite - izdaje in funkcije

Paket VMware vCloud Suite je na voljo v treh različnih izdajah z različnimi stopnjami zmogljivosti: Standard, Advance in Enterprise. Vsaka izdaja vsebuje uporabniku prijazen hipervizor vSphere Enterprise Plus z izboljšano zmogljivostjo in razpoložljivostjo za večjo preglednost. Izdaje se razlikujejo glede na integrirano VMware vRealize Suite Edition in druge funkcije.

vCloud Standard Izdaja

Izdaja Standard podpira inteligentno upravljanje operacij v podjetjih, ki želijo izboljšati razpoložljivost in zmogljivost aplikacij s funkcijami napovedne analize, vključno s funkcijami inteligentnega obveščanja.

Ponuja:

 • vRealize Business za Cloud Standard - za primerjavo stroškov skupin virtualnih strojev v zasebnem Cloud s podobnimi skupinami v javnem Cloud
 • Log Insight - z razširljivimi funkcijami za analizo infrastruktur in aplikacij, vključno s hitrim odpravljanjem težav
 • vRealize Operations Advanced (vROps) - platforma za avtomatizirano upravljanje operacij IT v zasebnih, hibridnih in večCloud okoljih

vCloud Napredna izdaja

Izdaja Advanced Edition vključuje vse funkcije in Services izdaje Standard, poleg tega pa pomaga organizacijam s povečanjem agilnosti, produktivnosti in učinkovitosti IT z naslednjo komponento:

 • vRealize Automation Enterprise - za samopostrežno zagotavljanje storitev v oblaku, večCloud avtomatizacijo z upravljanjem ter upravljanje in zagotavljanje infrastrukture na podlagi DevOps, vključno s poenoteno politiko in nadzorom

Za Standard Edition in Advanced Edition je na voljo tudi možnost dodajanja VMware vRealize Operations kot dodatek. Kot dodatna komponenta je na voljo tudi VMware NSX - platforma za omrežno virtualizacijo in varnost.

vCloud Enterprise Izdaja

Izdaja Enterprise je najobsežnejša različica paketa vCloud. Poleg funkcij drugih dveh izdaj vsebuje tudi možnosti Cloud za razvijalce v podjetjih, ki vzdržujejo pobude DevOps; te med drugim vključujejo avtomatizirano zagotavljanje in upravljanje celotnih skladov aplikacij. Nabor funkcij Enterprise vključuje zlasti naslednjo komponento:

 • vRealize Automation Enterprise (vRA ) - zmogljiva in enostavna za uporabo platforma za avtomatizacijo infrastrukture, ki zagotavlja samopostrežne oblake in različne zmožnosti, vključno z doslednimi politikami za avtomatizacijo DevOps na podlagi večCloud. vRA povečuje učinkovitost in produktivnost IT podjetij ter jih pripravlja na prihodnje izzive s pospešenim časom uvajanja na trg, visoko uporabnostjo, varnostjo in nadzorom. vRealize krepi infrastrukturo z izvirnim upravljanjem skladnosti, prilagodljivimi zaščitnimi ukrepi in takojšnjo odpravo ranljivosti. Zagotavlja tudi celovito podporo z avtomatiziranim upravljanjem operacij IT na enotni, pregledni platformi ter učinkovitim spremljanjem aplikacij in podatkovnih zbirk v zasebnih, hibridnih in večCloud okoljih.

VMware vCloud Suite - licenciranje

Vsaka VMware vCloud Suite Edition je licencirana Pro CPU. Poleg tega so številne komponente paketa vCloud Suite na voljo tudi kot samostojni izdelki, za katere se nato izda licenca Pro virtualni stroj. Upoštevajte naslednje: Ko te komponente kupite prek paketa vCloud Suite, so ustrezno licencirane tudi Pro CPU.

Vse komponente, vključene v izdajo vCloud, so aktivirane z enim licenčnim ključem. Licenčni ključ za vCloud Standard Edition na primer velja za vsa sredstva, na katerih teče - kot so gostitelji ESXi, vCloud Automation Center in vCloud Director. Tako lahko vsi virtualni stroji, ki tečejo na procesorju z licenco, uporabljajo vse komponente, vključene v to izdajo.

Na procesorju, ki ima licenco za eno od izdaj vCloud, lahko zaženete poljubno število navideznih strojev. Če pa je treba virtualne stroje zagnati na procesorjih, ki nimajo licence za paket vCloud, so potrebne dodatne individualne licence za izdelke VMware, ki se bodo uporabljali.