Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10042
 • H30-04073
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
13,90 € * 14,90 € * (6,71% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  32bit/64bit


Sistem Windows 7 v izdaji Enterprise v osnovi ustreza različici Windows 7 Ultimate, z edino razliko, da je sistem Windows 7 Enterprise na voljo v obliki količinske licence in je zato še posebej primeren za velika omrežja podjetij. Poleg tega Windows 7 Enterprise podpira zagon virtualnih diskov (VHD). To pomeni, da lahko sistem Windows 7 Enterprise uporabljate tudi na starejši strojni opremi z malo prostora na trdem disku in na tankih odjemalcih.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

 

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"

Windows 7 Enterprise

 
Windows 7 v različici Enterprise je v bistvu enak različici Windows-7-Ultimate, s to razliko, da je Windows 7 Enterprise na voljo kot licenca v velikem obsegu in je zato še posebej primeren za velika poslovna omrežja. Poleg tega Windows 7 Enterprise podpira zagon navideznih trdih diskov (VHD). To pomeni, da lahko Windows 7 Enterprise uporabljate tudi na starejši strojni opremi z malo prostora na trdem disku in na tankih odjemalcih.

Kaj ponuja Windows 7 Enterprise?

S storitvijo Windows 7 Enterprise Edition dobite operacijski sistem, ki je popolnoma primeren za večnacionalne delovne skupine. Uporabniku je na voljo 35 jezikovnih skupin, ki jih lahko kadar koli poljubno izbere - tudi med delovanjem. Če še vedno uporabljate starejše programe, ki so bili razviti za Windows XP, lahko Windows 7 Enterprise zaženete v posebnem načinu Windows-XP, ki omogoča nemoteno delovanje programske opreme, optimizirane za XP. Znani program za šifriranje trdega diska BitLocker zagotavlja dodatno varnost v podjetju. Podprti so tudi virtualni diski v formatu VHD, zato lahko delovna postaja Windows-7-Enterprise zažene svoj operacijski sistem prek omrežja iz strežnika.

Dodatne značilnosti Windows-7-Enterprise-Edition

 • Navigacijske funkcije, kot so preskok seznamov, stresanje in pritiskanje
 • enostavna povezava s podjetniškimi omrežji
 • Windows Media Center, ki podpira vse običajne zvočne in video formate (HDTV)
 • uporabniku prijazno prilagajanje oblike in opravilne vrstice
 • Indeksiranje celotne vsebine omogoča hitro iskanje fotografij, dokumentov in spletnih mest
 • Hitro okrevanje ("prebujanje") iz načinov varčevanja z energijo in mirovanja

Sistemske zahteve za namestitev Windows 7 Enterprise 

Če želite produktivno uporabljati Windows 7, mora biti v računalniku vsaj en procesor (Intel ali AMD) z 32- ali 64-bitno arhitekturo. Za 32-bitno različico Windows 7 Enterprise morate imeti na voljo vsaj 1 GB pomnilnika RAM, vendar je bolje 2 GB (zlasti za 64-bitno različico). Za namestitev potrebujete približno 20 GB razpoložljivega prostora na trdem disku in grafično kartico, ki podpira DirectX 9. Če želite uporabljati način XP, boste potrebovali še en GB pomnilnika RAM in dodatnih 15 GB na trdem disku.

Windows 7 Enterprise ima koristi od podaljšane podpore do leta 2023

Zakaj bi zdaj kupili Windows 7 Enterprise, če vsi vemo, da se bo Microsoftova podpora končala 14. januarja 2020? Zlasti v večjih podjetjih s številnimi delovnimi postajami PC je nadgradnja na novejšo različico Windows dolgotrajna in zato draga ovira. Načeloma velja, da od začetka leta 2020 računalniki Windows-7 ne bodo več prejemali Microsoftovih varnostnih posodobitev. Windows 7 Ultimate pa bo še naprej prejemal redne posodobitve v okviru dodatne pogodbe o podpori, imenovane "Windows 7 Extended Security Updates" (ESU), ki zagotavlja varnost namestitev Windows-7 Enterprise do leta 2023.

kupiteWindows 7 Enterprise na spletu kot prenos zdaj

Takoj ko naročite spletno izdajo Windows 7 Enterprise-Edition pri wiresoftu, boste od nas prejeli URL za prenos in ustrezen namestitveni ID (ključ), ki vas identificira kot pooblaščenega uporabnika za Windows 7 Enterprise. Za namestitev ne potrebujete nosilca podatkov (DVD), temveč lahko začnete takoj po naročilu in prenosu. Izjemno nizko ceno pojasnjuje dejstvo, da od podjetij, ki jih ne potrebujejo, prejemamo posamezne licence kot del skupne kvote. Kot kupec imate od tega koristi. Licenca, ki jo prejmete od nas, je popolnoma zakonita: od nas prejmete tako imenovani Medialess License Kit (Microsoftov licenčni model MLK). Ta paket brez medijev (prenos in ključ) dodatno pomaga ohraniti čim nižjo ceno.
Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
4. mar. 2023

Perfect

activated at once you don't need a second try it's just perfect

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije