Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL
Project 2013 Professional - Microsoftova programska oprema za vodenje projektov za profesionalce kot nakupna različica MS Project Professional 2013 je najobsežnejša izdaja te Microsoftove programske rešitve, ki zajema najrazličnejše...
57,90 € *
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Project 2013 Standard - preizkušena Microsoftova programska oprema za vodenje projektov kot nakupna različica MS Project Standard 2013 je priljubljena izdaja Microsoftove programske rešitve za beleženje, načrtovanje ter upravljanje in...
51,90 € *

Kupite Microsoft Project 2013: Inovativna odličnost pri upravljanju projektov

Microsoft Project 2013 je zasnovan tako, da pomaga vodjem projektov učinkovito načrtovati, izvajati in spremljati njihove projekte. Odlikujejo ga številne funkcije, zaradi katerih je zmogljivo orodje za vodenje projektov.

Moč Microsoft Project 2013

Microsoft Project 2013 prinaša številne inovativne funkcije, ki ga razlikujejo od predhodnih različic in drugih orodij za upravljanje projektov:

Sodobna, prilagodljiva zasnova

Uporabniški vmesnik programa Project 2013 je temeljito prenovljen in se predstavlja v sodobnem slogu Windows. Prilagodljiv je in omogoča vodjem projektov, da pogled oblikujejo v skladu s svojimi potrebami.

Ekipne naloge in upravljanje virov

Project 2013 omogoča lažje dodeljevanje nalog in virov članom ekipe. Integracija s storitvijo SharePoint omogoča učinkovito skupinsko sodelovanje in komunikacijo.

Poenostavljeno načrtovanje in časovnica

Z novim prikazom časovnice lahko vodje projektov enostavno vizualizirajo potek projekta in poudarijo pomembne mejnike. S tem sta načrtovanje in upravljanje časa učinkovitejša.

Poročanje in poslovno obveščanje

Microsoft Project 2013 ponuja izboljšane funkcije poročanja in poslovnega obveščanja. Vodje projektov lahko ustvarjajo smiselna poročila in spremljajo projektne metrike ter tako sprejemajo utemeljene odločitve.

Integracija in sodelovanje v oblaku

Brezhibna integracija z Microsoft Office 365 omogoča sodelovanje v oblaku. Projektne skupine lahko do projektnih podatkov dostopajo od koder koli in hkrati delajo na projektih.

Prednosti programa Microsoft Project 2013

Microsoft Project 2013 ponuja številne prednosti, ki jih bodo cenila tako podjetja kot vodje projektov:

Izboljšan pregled nad projektom

Nov pogled časovnice omogoča jasen pregled nad potekom projekta in pomembnimi mejniki. To olajša obveščanje o napredku projekta.

Učinkovito skupinsko sodelovanje

Integracija s storitvijo SharePoint in integracija z oblakom omogočata nemoteno skupinsko sodelovanje ne glede na lokacijo.

Boljše sprejemanje odločitev

Izboljšane možnosti poročanja in poslovnega obveščanja vodjem projektov omogočajo sprejemanje informiranih odločitev na podlagi projektnih metrik in podatkov.

Prilagodljivost in prilagodljivost

Prilagodljiv uporabniški vmesnik in prilagodljivost programa Project 2013 organizacijam omogočata, da programsko opremo prilagodijo svojim posebnim potrebam.

Področja uporabe Microsoft Project 2013

Microsoft Project 2013 se uporablja v številnih panogah in projektih:

Gradbeništvo

V gradbeništvu se Microsoft Project 2013 uporablja za načrtovanje gradbenih projektov, upravljanje virov in optimizacijo časovnega načrta gradnje. Vizualizacija časovnega načrta pomaga pri spremljanju napredka gradnje.

Razvoj programske opreme

V industriji IT programska oprema podpira načrtovanje in izvajanje projektov razvoja programske opreme. Učinkovito razporejanje nalog in virov izboljša hitrost razvoja.

Zdravstvo

V zdravstvu Microsoft Project 2013 pomaga pri načrtovanju projektov za izvajanje novih medicinskih sistemov, izboljšanje oskrbe bolnikov in izpolnjevanje zakonskih zahtev.

Trženjske kampanje

Trženjske ekipe uporabljajo programsko opremo za načrtovanje trženjskih kampanj, dodeljevanje virov in spremljanje uspešnosti kampanj. Vizualizacija časovnice olajša načrtovanje trženjskih kampanj.

Zakaj izbrati Microsoft Project 2013?

Microsoft Project 2013 ponuja številne razloge, zakaj je najprimernejša izbira za podjetja in vodje projektov:

Sodobna zasnova in enostavna uporaba

Posodobljen uporabniški vmesnik je intuitiven in prijazen do uporabnika, kar zmanjšuje krivuljo učenja.

Učinkovito skupinsko sodelovanje

Integracija s storitvijo SharePoint in integracija z oblakom omogočata nemoteno sodelovanje ne glede na lokacijo.

Boljše sprejemanje odločitev

Izboljšane možnosti poročanja in poslovnega obveščanja pomagajo vodjem projektov pri sprejemanju informiranih odločitev na podlagi projektnih metrik in podatkov.

Prilagodljivost in prilagodljivost

Programsko opremo je mogoče prilagoditi posebnim potrebam organizacije ali projekta, kar zagotavlja prilagodljivost pri upravljanju projektov.

Zaključek

Microsoft Project 2013 pomeni inovativno odličnost pri upravljanju projektov. S sodobnim uporabniškim vmesnikom, izboljšanimi funkcijami za skupinsko sodelovanje ter zmožnostmi za učinkovito načrtovanje in spremljanje projektov je nepogrešljiv vir za podjetja in vodje projektov. Programska oprema omogoča jasen pregled nad projekti, izboljšuje timsko delo in podpira sprejemanje utemeljenih odločitev. Microsoft Project 2013 je odgovor na zahteve sodobnih praks vodenja projektov in podjetjem pomaga, da projekte dokončajo pravočasno in v okviru proračuna.