Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL
Project 2013 Professional - Microsoftova programska oprema za vodenje projektov za profesionalce kot nakupna različica MS Project Professional 2013 je najobsežnejša izdaja te Microsoftove programske rešitve, ki zajema najrazličnejše...
118,90 € *
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Project 2013 Standard - preizkušena Microsoftova programska oprema za vodenje projektov kot nakupna različica MS Project Standard 2013 je priljubljena izdaja Microsoftove programske rešitve za beleženje, načrtovanje ter upravljanje in...
105,90 € *

Microsoft Project 2013 - pregled

Microsoft Project 2013 je zmogljiva Microsoftova programska oprema za vodenje projektov, ki je bila posebej razvita za učinkovito načrtovanje, vodenje in spremljanje projektov. V tem članku si bomo podrobno ogledali ključne funkcije in prednosti te programske opreme.

Kaj je Microsoft Project 2013?

Microsoft Project 2013 je program, ki podjetjem in ekipam pomaga pri organizaciji in upravljanju projektov. S to programsko opremo lahko ustvarjate podrobne načrte projektov, dodeljujete naloge, upravljate vire in spremljate napredek v realnem času. Je bistvena rešitev za vodje projektov in ekipe, ki želijo uspešno upravljati zapletene projekte.

Ključne lastnosti in funkcije

Načrtovanje in upravljanje projektov

Ena od ključnih funkcij programa Microsoft Project 2013 je možnost ustvarjanja in upravljanja obsežnih projektnih načrtov. Opredelite lahko naloge, določite odvisnosti in ustvarite urnike ter tako zagotovite nemoten potek projekta. Uporabniku prijazen vmesnik vam omogoča, da preprosto prilagodite projektne načrte in jih spremenite, ko se spremenijo zahteve.

Upravljanje virov

Programska oprema vam omogoča učinkovito dodeljevanje virov, kot so osebje, oprema in materiali, ter spremljanje njihove razpoložljivosti. To zagotavlja, da imate na voljo prave vire ob pravem času. S prikazom virov lahko prepoznate ozka grla in ustrezno ukrepate, da povečate učinkovitost svoje ekipe.

Spremljanje napredka in poročanje

Microsoft Project 2013 vam omogoča spremljanje napredka projekta v realnem času. Ustvarite lahko poročila in grafe po meri, s katerimi lahko analizirate stanje in uspešnost projekta ter jih delite s svojo ekipo. To olajša komunikacijo in vam omogoča, da se pravočasno odzovete na težave in izvedete prilagoditve.

Integracija z Microsoftovimi orodji

Microsoft Project 2013 je brez težav integriran z drugimi Microsoftovimi aplikacijami, kot so Excel, SharePoint in Outlook. Ta integracija olajša izmenjavo podatkov in sodelovanje znotraj vaše ekipe. Podatke lahko uvozite in izvozite iz drugih programov ter tako nemoteno upravljate svoje projekte.

Zaključek

Microsoft Project 2013 je zmogljivo orodje za načrtovanje in upravljanje projektov. S svojimi funkcijami za upravljanje virov, spremljanjem napredka in integracijo z drugimi Microsoftovimi orodji je dragocena rešitev za vodje projektov in ekipe, ki iščejo učinkovit način za uspešno dokončanje projektov. Preizkusite ga in povečajte učinkovitost svojega projektnega dela. Microsoft Project 2013 je naložba v uspešno izvedbo vaših projektov in doseganje poslovnih ciljev.

kategorije