Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10111
 • 9EA-01044
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
2.459,90 € * 2.731,90 € * (9,96% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core 16 Core
Naprave 1x
Virtualni stroji Neomejeno
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca


Strežniški operacijski sistem Windows Server 2019 Datacenter  ponuja največjo možno virtualizacijo s povezovanjem lokalnih okolij z Azure - s številnimi hibridnimi funkcijami, visoko zmogljivostjo in dodatnimi varnostnimi plastmi. Zato je idealen za uporabo v sodobnih podatkovnih centrih, saj ustreza trenutnim izzivom sodobne IT, ki se vse bolj odmika od lokalnih podatkovnih centrov in se usmerja v Cloud-založene Services in aplikacije. 

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Strežniški operacijski sistem Windows Server 2019 Datacenter ponuja največjo možno virtualizacijo z združevanjem lokalnih okolij z Azure - s številnimi hibridnimi funkcijami, visoko zmogljivostjo in dodatnimi varnostnimi plastmi. Zato je idealen za uporabo v sodobnih podatkovnih centrih, saj ustreza trenutnim izzivom sodobne IT, ki se vse bolj odmika od lokalnih podatkovnih centrov in se usmerja v storitve in aplikacije v oblaku. Ta izdaja strežniške programske opreme temelji na operacijskem sistemu Windows 10 Windows in je za to idealno opremljena: Poleg številnih izboljšav obstoječih funkcij ponuja tudi nove zmogljive funkcije in storitve za učinkovito omrežno povezovanje ter lažje upravljanje in celovito zaščito občutljivih podatkov.

Hyper-V, SDN, Storage Spaces Direct in Storage Replica: eden najpomembnejših razlogov za nakup različice Datacenter Edition je podpora zaščitenih virtualnih strojev za ustvarjanje zelo varnih virtualizacijskih infrastruktur. Programsko opredeljeno omrežje ter funkciji shranjevanja Storage Spaces Direct in Storage Replica sta prav tako vključeni izključno ali v celoti. Samo različica Datacenter Edition podpira funkcije, kot so:

 • Virtualizacija za neomejeno število virtualnih računalnikov
 • Neomejeno shranjevanje replike
 • Hiperkonvergirana infrastruktura
 • Zaščiteni virtualni stroji (VM)
 • Programsko opredeljeno omrežje
 • Programsko opredeljeno shranjevanje

Windows Server 2019 tesno povezuje lokalna okolja s storitvami Microsoft Azure, kar podjetjem zagotavlja dodatne varnostne plasti in nove hibridne funkcije; storitev Storage Migration Service olajša spremembo trenutne različice strežnika in migracijo strežnika, vključno s podatki v oblak.

Licenciranje Windows Server 2019 Edition Datacenter temelji na jedrih in ne na procesorjih, z najmanj 16-Core. S 16-jedrnim paketom torej prejmete vse potrebne licence, ki so v vsakem primeru potrebne za delovanje ustreznega strežnika.

Pri Wiresoftu lahko najdete Windows Server 2019 Datacenter Edition 16-Core kot rabljeno programsko opremo po bistveno nižji ceni v primerjavi z novo programsko opremo - z vsemi značilnimi lastnostmi glede funkcionalnosti, zmogljivosti in varnosti. Podrobne informacije o novih funkcijah strežnika Windows Server 2019 Datacenter 16-Core in ustreznih Microsoftovih licenčnih pogojih za to strežniško programsko opremo Windows najdete v naslednjem pregledu.

Windows Server 2019 Datacenter - najpomembnejše nove funkcije in lastnosti

Windows Server 2019 Datacenter v primerjavi s prejšnjo različico vsebuje številne izboljšave in dodatke k obstoječim funkcijam, ki povečujejo možnosti virtualizacije in varnosti na novo raven: Platforme HCI ali hiperkonvergirane infrastrukture ponujajo številne prednosti pri virtualizaciji strežnikov in namizij, saj jih je ne le enostavno uvajati in upravljati, temveč tudi razširjati, s čimer se bistveno poenostavita zapletenost in uvajanje ter infrastruktura IT.

Kakšna je dodana vrednost različice Windows Server 2019 Datacenter Edition?

Windows Server Edition Datacenter 2019 ponuja največ možnosti virtualizacije in je zato še posebej zanimiv za podjetja, v katerih imajo pomembno vlogo tako te kot tudi visoke obremenitve IT. Število virtualnih strojev in posod Hyper-V, ki jih lahko upravljate z njim, je v tej izdaji neomejeno, omejitev pomnilnika RAM pa je 24 TB. Druge pomembne funkcije, od katerih so nekatere na voljo le v različici Datacenter Edition z največjo funkcionalnostjo, so:

Zaščiteni virtualni stroji

Zaščiteni virtualni stroji omogočajo ustvarjanje zelo zaščitenih virtualizacijskih infrastruktur. Zaščiteni virtualni računalnik zapre virtualne strežnike tako, da so na primer občutljivi podatki, shranjeni v javnem oblaku, zanesljivo zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom ali uporabo. Strežniške storitve in njihovi podatki so šifrirani in zaščiteni s pomočjo virtualnih računalnikov Hyper-V. Prav tako je mogoče obstoječe virtualne računalnike pretvoriti v zaščitene virtualne računalnike. Poleg virtualnih računalnikov Windows lahko tukaj ustvarite tudi zaščitene virtualne računalnike Linux. Zaščiteni virtualni stroji se namestijo prek Upravitelja strežnika, Središča za upravljanje sistema Windows ali PowerShell.

Programsko opredeljeno omrežje

Funkcija SDN (Software Defined Networking) v sistemu Windows Server 2019 omogoča osrednjo konfiguracijo fizičnih omrežnih naprav, kot so usmerjevalniki in stikala, ter njihovo dinamično upravljanje, pa tudi prehodov, saj omrežne plasti niso več vezane na omrežne naprave. Obstoječe naprave, združljive s SDN, je mogoče uporabiti tudi za večjo integracijo med fizičnim in virtualnim omrežjem. Virtualni omrežni elementi vključujejo virtualno stikalo Hyper-V, virtualizacijo omrežja Hyper-V in prehod RAS.

SDN se lahko uporablja na primer za:

 • Dinamično ustvarjanje, varovanje in povezovanje omrežij
 • Opredelitev politik za nadzor fizičnih in virtualnih omrežij ter
 • Politike skaliranja omrežja
 • Pospešite izvajanje delovnih obremenitev
 • Zmanjšanje varnostnih tveganj v omrežju

Windows Server 2019 Datacenter Edition vsebuje tudi številne optimizacije in dodatke za programsko opredeljena omrežja, vključno s spremljanjem požarnega zidu in možnostjo enakovrednega in nemotenega povezovanja dveh omrežij. Poleg tega šifrirana omrežja omogočajo varno šifriranje navideznih omrežij z varnostjo DTLS (Datagram Transport Layer Security) za preprečevanje nepooblaščenega dostopa.

Programsko opredeljeno shranjevanje

Programsko opredeljeno shranjevanje (SDS) v sistemu Windows Server 2019 ponuja arhitekturo za shranjevanje, katere programska oprema je z virtualizacijo ločena od strojne opreme, da se čim bolj zmanjša njuna odvisnost. SDS omogoča tudi prilagodljivo povečevanje zmogljivosti shranjevanja, kar prav tako prispeva k stroškovni učinkovitosti.

Replika za shranjevanje

Replikacija shrambe v Windows Server 2019 Datacenter podpira sinhrono in asinhrono replikacijo ter preprečuje izgubo podatkov na ravni datotečnega sistema. Sinhrona replikacija zrcali podatke na fizičnih lokacijah z varnimi zvezki, asinhrona replikacija pa jih zrcali med lokacijami z uporabo omrežnih povezav z večjo zakasnitvijo. Pripravljenost na nesreče zmanjšuje morebitne izpade v procesu. Replika shrambe je v Windows Server 2019 Datacenter Edition na voljo brez omejitev.

Prostori za shranjevanje neposredno

Funkcija Storage Spaces Direct (S2D) združuje lokalno shranjevanje podatkov strežnikov v virtualno gručo. Vozlišča takšne gruče imajo lahko različne fizične nosilce podatkov ali sisteme nosilcev podatkov, komunikacija med njimi pa poteka prek protokola SMB. Storage Spaces Direct ne le poenostavlja izvajanje in upravljanje sistemov za programsko opredeljeno shranjevanje (SDS), temveč omogoča tudi ustvarjanje skalabilnih in visoko razpoložljivih sistemov za shranjevanje. To omogoča, da se pomnilnik strežnika uporablja neodvisno od strojne opreme, kar poveča njegovo učinkovitost. Poleg tega S2D zagotavlja večjo varnost pred odpovedjo, tako da lahko z ustrezno večjim številom odpove več vozlišč gruče, ne da bi to vplivalo na samo gručo.

Druge funkcije sistema Windows Server 2019

Poleg teh funkcij so podjetjem z Windows Server 2019 Datacenter Edition na voljo tudi naslednje pomembne funkcije:

Podpora za Kubernetes

Windows Server 2019 zdaj ponuja še boljšo podporo za Kubernetes. Kontejnerje Linux in Windows, ki jih upravlja Kubernetes, lahko uporabljate tudi vzporedno. Za Kubernetes so na voljo nove funkcije, kot je mreženje vsebnikov, izboljšane pa so tudi posamezne slike; na voljo je tudi slika vsebnika "windows", ki ima večji nabor funkcij.

Analitične funkcije sistema Insights

Sistemski vpogledi za napovedno analitiko v sistemu Windows Server 2019, ki temeljijo na modelu strojnega učenja, omogočajo analizo podatkov o strežniških sistemih, kot so zmogljivost in dogodki, za pripravo natančnih napovedi, kar zmanjšuje napor, potreben za odzivno upravljanje primerkov strežnika Windows Server.

Večja zaščita občutljivih podatkov

Zanesljiva zaščita infrastrukture in občutljivih delovnih obremenitev postaja v podjetjih vse pomembnejša. Windows Server 2019 ponuja različne funkcije za ta namen, kot so domenski kontroler in že omenjeni zaščiteni virtualni stroji. Poleg tega je bil program Windows Defender dopolnjen z novimi funkcijami, kot je Exploit Guard, ki je del programa Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) in omogoča spremljanje dokumentov in map v omrežju ter dostop do njih. Za zaščito lokalnih aktivnih direktorijev so na voljo različne varnostne funkcije Azure AD, kot sta Azure AD Banned Passwords in Azure AD Password Protection.

Druge storitve Azure za Windows Server 2019 na kratko

Hibridne funkcije, vključene v Windows Server 2019, omogočajo večjo integracijo ali lažjo uporabo storitev Microsoft Azure v lokalnem podatkovnem središču - vključno s storitvami, kot so Azure Backup, Azure Site Recovery, Azure Update Management in Azure Network Adapter. Prednost tega je, da lahko lokalni strežnik povežete z virtualnim omrežjem Azure v oblaku Azure. Tesnejše sodelovanje storitev Windows Server in Microsoft Azure omogoča enostavno sinhronizacijo podatkov za preprosto varnostno kopiranje podatkov. Pomočnik za migracijo shrambe ne olajša le prehoda na Windows Server 2019, temveč tudi migracijo strežnika, vključno s podatki v oblak. Azure File Sync deluje kot možno mesto shranjevanja.

Zahteve za strojno opremo za Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 temelji na operacijskem sistemu Windows 10. Za zagotovitev varnega delovanja sistema Windows Server 2019 Datacenter morajo biti izpolnjene spodaj navedene minimalne zahteve. Dejanske zahteve so odvisne tudi od ustrezne konfiguracije sistema in nameščenih aplikacij:

 • Pomnilnik (RAM): 512 MB, priporočljivo ECC ali podobno
 • Prostor na trdem disku: 32 GB
 • Pomnilnik za namizni zaslon: 2 GB
 • Arhitektura procesorja: x64
 • Hitrost procesorja: 1,4 GHz in 64 bitov
 • Omrežna kartica: 1x Ethernet z minimalno prepustnostjo GBit/s
 • Grafična kartica s podporo za Super VGA: 1.024 x 768 slikovnih pik

Licenciranje sistema Windows Server 2019 Datacenter 16-jedrni

Licenciranje Windows Server Edition 2019 Datacenter se izvaja tudi za uporabljeno programsko opremo v skladu z Microsoftovimi licenčnimi predpisi izključno prek števila jeder. Uporabljajo se naslednje določbe:

Splošni Microsoftovi licenčni pogoji za Windows Server 2019

Licenciranje sistema Windows Server 2019 Datacenter temelji na fizični strojni opremi: zahtevano najmanjše število licenc na strežnik ni odvisno le od števila fizičnih procesorskih jeder gostitelja, temveč tudi od števila virtualnih strežnikov. Ena licenca zajema dve fizični procesorski jedri. Če podjetje uporablja enega ali več strežnikov z več procesorji, je potrebna ena licenca na par jeder. V skladu z Microsoftovimi predpisi o licenciranju je osnova najmanjše število 8 jeder na procesor - ne glede na dejansko, morda manjše število jeder obstoječe strojne opreme. Iz tega sledi, da je za licenciranje strežnika z dvema procesorjema potreben vsaj en paket Windows Server 2019 Datacenter 16-Core Package.

Dodatne licenčne zahteve za Windows Server 2019 Datacenter

Licenciranje v Hyper-V licencira vse logične procesorje, ki ustrezajo fizičnim procesorskim jedrom. Windows Server Datacenter Edition vam omogoča zagon neomejenega števila instanc Hyper-V na licenco jedra. Pogoj za to je, da so licencirana vsa ustrezna procesorska jedra strežnika.

Za primerke Linuxa ni potrebna dodatna licenca.

Poleg strežniške licence morajo biti vsi odjemalci, ki dostopajo do sistema Windows Server 2019 - tako uporabniki kot končne naprave - opremljeni tudi z licenco za dostop do odjemalca (CAL). Na voljo so tudi rabljeni pri podjetju Wiresoft.

Pogosta vprašanja o Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core kot uporabljeni programski opremi iz Wiresofta

Paket Windows Server 2019 Datacenter 16-Core Package, ki je pri Wiresoftu na voljo kot rabljena programska oprema, se po uporabnosti ne razlikuje od nove licence strežnika - ne le zato, ker se programska oprema na splošno ne obrabi. Na pogosto zastavljena vprašanja o rabljenih licencah za strežnik Windows Server so odgovori v nadaljevanju.

Od kod prihaja rabljena programska oprema Windows Server 2019 Datacenter 16-Core?

Rabljena programska oprema Windows Server 2019 Datacenter 16-Core, ki je na voljo v Wiresoftovi trgovini, prihaja od podjetij, ki so jo pred tem kupila kot novo in jo ponovno prodala Wiresoftu. Zaradi preprodaje ali ponudbe v trgovini Wiresoft Shop se ta programska oprema imenuje rabljena, vendar jo lahko uporabljate kot novo licenco.

Ali za rabljeno licenco Windows Server 2019 Datacenter 16-Core velja običajna zaščita kupca?

Da: Windows Server 2019 Datacenter 16-Core kot Wiresoftova rabljena programska oprema vam kot kupcu ponuja enake prednosti kot nakup primerljive nove strežniške programske opreme: z varnostjo kupca s takojšnjim prenosom po opravljenem nakupu in takojšnjo aktivacijo licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Ali je nakup ali uporaba rabljene programske opreme Windows Server 2019 Datacenter 16-Core zakonita?

Da: Lahko ste prepričani, da za stranke ne le nakup Wiresoftove rabljene programske opreme Windows Server 2019 Datacenter 16-Core, temveč tudi njena dejanska uporaba ne krši nobenih veljavnih zakonov, saj ta programska oprema izhaja iz licenčnega inventarja podjetja. Zato se uporablja ustaljena sodna praksa, ki ne dovoljuje le trgovanja s takšno Microsoftovo uporabljeno programsko opremo, temveč tudi njeno uporabo; ta dejstva so bila večkrat potrjena v različnih sodnih odločbah.

Katere druge prednosti ima rabljena programska oprema iz Windows Server 2019 Datacenter 16-Core?

Rabljena programska oprema podjetja Wiresoft našim strankam ponuja predvsem ekonomsko prednost, saj lahko zaloge programske opreme posodobijo veliko ceneje kot z novim blagom, tako da so vedno posodobljene. Uporabljena programska oprema podjetja Wiresoft tako ne prispeva le k znižanju stroškov poslovanja, temveč zagotavlja tudi revizijsko varnost s popolnim preverjanjem vseh kupcev!

Pri Wiresoftu ne boste našli le cenovno ugodne rabljene programske opreme Windows Server 2019 Datacenter 16-Core edition, temveč tudi ustrezne pakete 2-Core in Windows Server Standard edition, poleg tega pa tudi ustrezne potrebne licence za dostop do odjemalcev (CAL) - in tudi prejšnje različice Windows Server 2019. Wiresoftova široka ponudba rabljene programske opreme vsebuje tudi številne druge Microsoftove programe - z vsemi navedenimi prednostmi. Če imate vprašanja v zvezi z licenciranjem Windows Server 2019 Datacenter ali katere koli druge izdaje, se lahko obrnete na naše pristojne svetovalce prek klepeta ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije