Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10110
 • 9EM-00653
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
50,90 € * 55,90 € * (8,94% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core 2 Core Dodatek
Naprave 1x
Virtualni stroji Potrebno je osnovno dovoljenje
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Pravica do uporabe


Svoje licenčne zahteve za Windows Server 2019 Standard  prilagodljivo dopolnite z 2-Core paketi podjetja Wiresoft! Izdaja Standard Windows Server 2019 je bila razvita posebej za uporabo v manjših podatkovnih centrih: v skladu s tem ponuja zadostne možnosti za virtualizacijo v kombinaciji z dobro razširljivostjo, visoko zmogljivostjo in učinkovitimi stopnjami varnosti, kot je potrebno za zanesljivo zaščito podatkov in aplikacij v večCloud okoljih.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 2-Core

Prilagodljivo dopolnite svoje potrebe po licenciranju za Windows Server 2019 Standard s paketi z dvema jedroma od Wiresofta! Standardna izdaja Windows Server 2019 je bila razvita zlasti za uporabo v manjših podatkovnih centrih: zato ponuja dovolj možnosti za virtualizacijo v kombinaciji z dobro razširljivostjo, visoko zmogljivostjo in učinkovitimi varnostnimi plastmi, ki so potrebne za zanesljivo zaščito podatkov in aplikacij v okoljih z več oblaki.

Strežniški operacijski sistem Windows Server 2019 Standard združuje fizična in virtualna omrežja za zagotavljanje podatkov in storitev prek strežnikov v oblaku, zato je idealen za izpolnjevanje potreb IT malih in srednje velikih podjetij. Z operacijskim sistemom Windows 10, številnimi optimizacijami ter novimi, zmogljivimi funkcijami je ta izdaja najbolje opremljena za vse delovne obremenitve.

Pomemben dejavnik odločanja o nakupu standardne izdaje operacijskega sistema Windows Server 2019 so razpoložljive možnosti virtualizacije, tudi s pomočjo vsebnikov. To so nepogrešljive funkcije, zlasti za manjša podjetja, ki želijo zagotoviti zanesljivo infrastrukturo tudi na tem področju.

Windows Server 2019 v standardni izdaji podjetjem omogoča tesnejšo povezavo lokalnih okolij z oblakom, tudi prek storitev Microsoft Azure Services, ki zagotavljajo dodatne hibridne funkcije in varnostne plasti.

Licenciranje operacijskega sistema Windows Server 2019 Standard Edition temelji na jedrih, pri čemer je najmanjše število jeder na strežnik 16. Strežnike z večjim številom jeder lahko priročno in prilagodljivo licencirate tudi s paketi z dvema jedroma.

Paket Windows Server 2019 Standard 2-Core Package je pri Wiresoftu na voljo kot rabljena programska oprema - z veliko prednostjo bistveno nižje cene kot za ustrezno novo blago - in brez razlik v vseh značilnih funkcijah, ki jih ta izdaja ponuja glede funkcij - zlasti pri virtualizaciji -, varnosti in zmogljivosti. V naslednjem pregledu so na voljo podrobne informacije o vseh lastnostih in funkcijah različice Windows Server 2019 Standard Edition ter o Microsoftovih licenčnih pogojih, ki veljajo za pakete z dvema jedroma.

Windows Server 2019 Standard za delovanje okolij z več oblaki

Windows Server 2019 Standard edition ponuja tudi nekatere možnosti virtualizacije, ki vplivajo tudi na varnost podatkov in aplikacij - na višji ravni kot prejšnja različica: k temu prispevajo številne izboljšave in dodatki k že znanim funkcijam, pa tudi možnosti za ustvarjanje programsko opredeljenih hiperkonvergentnih infrastrukturnih platform (HCI); te ponujajo še več prednosti za virtualizacijo strežnikov in namizij z lažjo izvedbo in skaliranjem ter boljšim upravljanjem.

Primerjava: Katere funkcije ponuja Windows Server 2019 Standard?

Na odločitev o nakupu standardne izdaje sistema Windows Server 2019 običajno vpliva dejstvo, da nekatere virtualizacijske funkcije niso na voljo ali pa so na voljo le v omejeni zmogljivosti: Hyper-V, na primer, se lahko pri tem uporablja le v zelo omejenem obsegu, enako velja za zaščitene virtualne stroje (VM), Storage Spaces Direct in replikacijo pomnilnika ter SDN (Software Defined Networking) in SDS

(programsko opredeljeno shranjevanje).

Možnosti virtualizacije z operacijskim sistemom Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Edition Standard v osnovi ponuja omejeno virtualizacijo - zato je bolj namenjen podjetjem, v katerih ima virtualizacija podrejeno vlogo. Zato je tudi tu omejeno število virtualnih računalnikov in posod Hyper-V, ki jih je mogoče upravljati, pri čemer je tako kot v obsežnejši izdaji omejitev pomnilnika RAM 24 TB. Za več informacij glejte spodaj.

Replika za shranjevanje

V različici Windows Server 2019 Standard Edition je funkcija shranjevanja Storage Replica na voljo z omejitvami, medtem ko funkcija Storage Spaces Direct ni podprta. Storage Replica podpira sinhrono in asinhrono replikacijo podatkov ter preprečuje njihovo izgubo na ravni datotečnega sistema: sinhrona replikacija zrcali podatke na fizičnih lokacijah z varnostnim volumnom, asinhrona replikacija pa opravlja to funkcijo med lokacijami prek omrežnih povezav z večjo latenco.

Druge nove funkcije sistema Windows Server 2019 Standard

V izdaji Windows Server 2019 Standard so na voljo tudi naslednje ključne funkcije za analitiko, uporabo vsebnikov in poenotenje hibridne infrastrukture:

Sistemski vpogledi za celovito analizo strežnika

V strežniku Windows Server 2019 je v ta namen na voljo funkcija napovedne analitike System Insights, ki jo podpira model strojnega učenja za učinkovitejše delovanje. Sistemski vpogledi zagotavljajo celovit vpogled v delovanje lokalno nameščenih strežnikov z analizo kazalnikov delovanja in dogodkov, s čimer omogočajo natančne napovedi za odzivno upravljanje primerkov strežnikov Windows Server, kar lahko zmanjša napor in pomaga organizacijam zmanjšati operativne stroške.

Podpora za Kubernetes in Linux

Windows Server 2019 v različici Standard Edition ponuja tudi celovito podporo za vsebnike. Pri uporabi vsebnikov Hyper-V pa je treba opozoriti, da licenca za standardno izdajo omogoča le 2 vsebnika, saj sta zanje dovoljena le 2 virtualna stroja (VM); prav tako ni vključena podpora za spremljanje gostitelja. Zabojniki Windows pa lahko delujejo v neomejenem številu.

Poleg tega sta Kubernetes in Linux zdaj bolj celovito podprta, tako da lahko posode Linux in Windows, ki jih upravljate s Kubernetesom, uporabljate vzporedno. Predvsem za Kubernetes so v standardni izdaji na voljo tudi nove funkcije, kot je mreženje vsebnikov.

Večja zaščita podatkov in omrežja s storitvami Azure

Z Azure so hibridne funkcije na voljo tudi v Windows Server 2019 Standard, da lahko nemoteno delujejo tako v lokalnem podatkovnem središču kot v oblaku. Samo Azure zagotavlja oblak s celovito hibridno infrastrukturo s poenotenimi možnostmi za varnost, identiteto in upravljanje:

 • Azure Active Directory omogoča univerzalno upravljanje in zaščito identitet v več okoljih.
 • S storitvijo Azure Arc lahko upravljanje Azure in storitve Azure razširite na katero koli infrastrukturo.
 • Preko središča Windows Admin Center lahko hitro in preprosto aktivirate storitve Azure, kot so Azure Backup, Azure Site Recovery in Azure Monitor.

Storitve Azure v sistemu Windows Server 2019 Standard tako ne zagotavljajo le izboljšane zaščite lokalnega imenikovega sistema Active Directory, temveč tudi lažjo sinhronizacijo in varnostno kopiranje podatkov.

Zahteve za strojno opremo za namestitev in delovanje sistema Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 temelji na operacijskem sistemu Windows 10. Za neomejeno in varno uporabo sistema Windows Server 2019 Standard mora osnovna strojna oprema izpolnjevati vse spodaj navedene minimalne zahteve. Nadaljnje zahteve so dodatno odvisne od konfiguracije sistema in drugih nameščenih aplikacij.

 • Prostor na trdem disku: 32 GB
 • Glavni pomnilnik (RAM): 512 MB
 • Prostor na disku za prikaz namizja strežnika: 2 GB
 • Procesor: 64-bitna arhitektura
 • Hitrost procesorja: 1,4 GHz
 • Grafična kartica: 1.024 x 768 slikovnih pik, podpora za Super VGA
 • Omrežna kartica: Gigabit Ethernet, 1x

Licenciranje s paketom Windows Server 2019 Standard 2-Core

Licenciranje strežnika z Windows Server 2019 Standard Edition se izvaja tudi za uporabljeno programsko opremo v skladu z Microsoftovimi licenčnimi predpisi: Število jeder se uporablja kot osnova za izračun zahtevane licence. Uporabljajo se naslednje določbe.

Splošni Microsoftovi licenčni pogoji za Windows Server 2019 Standard

Strežniška programska oprema, kot je Windows Server 2019 Standard Edition, je vedno licencirana na podlagi uporabljene fizične strojne opreme. Poleg števila fizičnih jedrnih procesorjev se upošteva tudi število virtualnih strežnikov. Vsaka licenca za strežnik zajema 2 fizični procesorski jedri. V skladu z Microsoftovimi predpisi o licenciranju se kot osnova vedno upošteva najmanjše število 8 jeder na procesor - tudi če ima obstoječa strojna oprema manj kot 8 jeder. Poleg tega se za vsak fizični strežnik uporabljata vsaj dva procesorja, kar pomeni najmanj 16 jeder.

Strežniki, ki imajo več kot 16 jeder, morajo biti dodatno licencirani s paketi za 2 jedri za Windows Server 2019 Standard.

Dodatne licenčne zahteve za Windows Server 2019 Standard

V okolju Hyper-V morajo biti licencirani vsi procesorji, ki ustrezajo fizičnim procesorskim jedrom. Izdaja Windows Server Standard vam omogoča zagon največ dveh instanc Hyper-V na licenco jedra. Če je v različici Standard Edition potrebnih več instanc Hyper-V, je treba v ta namen ponovno licencirati vsa aktivna jedra.

Poleg licence Windows Server Standard morajo imeti vsi odjemalci - uporabniki in končne naprave -, ki dostopajo do sistema Windows Server 2019, tudi svojo licenco za dostop do odjemalca (CAL). Te licence CAL za uporabnike in naprave so na voljo tudi pri podjetju Wiresoft po ugodni ceni iz druge roke.

Pogosta vprašanja o programski opremi, ki jo uporablja Wiresoft, kot je Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition

Funkcionalnost paketa Windows Server 2019 Standard z dvema jedroma, ki ga Wiresoft ponuja kot rabljeno programsko opremo, se na splošno ne razlikuje od primerljive nove, neuporabljene strežniške licence - ker se programska oprema na splošno ne obrabi. Na druga tipična vprašanja o rabljenih licencah za strežnik Windows Server so odgovori v nadaljevanju.

Od kod prihaja uporabljena programska oprema za Windows Server 2019 Standard 2-Core?

Rabljena programska oprema v sistemu Windows Server 2019 Standard, kot je paket 2 jedra, prihaja iz podjetij, ki so jo običajno najprej sama kupila novo, vendar ne vedno, pogosto pa so jo tudi uporabljala in pozneje prodala podjetju Wiresoft. Z nadaljnjim nakupom pri Wiresoftu ali s ponudbo v Wiresoftovi trgovini se to imenuje rabljena programska oprema, čeprav jo je mogoče uporabljati kot novo licenco.

Ali je prodaja ter nakup in uporaba rabljene programske opreme Windows Server 2019 Standard zakonita?

Da: Pri Wiresoftovi rabljeni programski opremi ste kot kupec lahko prepričani, da tako nakup operacijskega sistema Windows Server 2019 Standard 2-Core kot tudi redna uporaba ne kršita veljavnih zakonov: pravni položaj omogoča tako trgovanje z rabljeno programsko opremo podjetja Microsoft kot tudi njeno uporabo, če izvira iz zaloge licenc podjetja. Več sodnih odločb je to vedno znova jasno potrdilo.

Ali so tudi rabljene licence Windows Server 2019 Standard 2-Core opremljene z zaščito kupca?

Da: Paket Windows Server 2019 Standard 2-Core, ki ga Wiresoft ponuja kot rabljeno programsko opremo, in druga rabljena programska oprema vam kot kupcu ponuja enako varnost in prednosti kot nova strežniška programska oprema: tako imate običajno varnost kupca s takojšnjim prenosom programske opreme po opravljenem nakupu in takojšnjo aktivacijo licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Ali ima Wiresoftova uporabljena programska oprema, kot je Windows Server 2019 Standard 2-Core, kakšne druge prednosti?

Wiresoftova rabljena programska oprema našim strankam zaradi nižje cene ponuja tudi veliko ekonomsko prednost, saj lahko z njo posodobijo svoje zaloge programske opreme ceneje kot z ustreznim novim blagom. Microsoftova uporabljena programska oprema, kot je programska oprema podjetja Wiresoft, lahko tako prispeva tudi k zmanjšanju stroškov poslovanja, saj zaradi popolnega dokazila o nakupu zagotavlja tudi revizijsko varnost!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo ne boste našli le izdaje Windows Server 2019 Standard 2-Core Package kot poceni rabljene programske opreme, temveč tudi 16-Core Package za osnovno licenciranje strežnika. Če imate večje zahteve glede virtualizacije, boste našli tudi Windows Server 2019 Datacenter Edition - in ustrezne različice Windows Server 2019 pred izdajo - skupaj z ustreznimi potrebnimi licencami za dostop do odjemalcev (CAL). Wiresoftov obsežni portfelj uporabljene programske opreme vključuje tudi številne druge Microsoftove programe - z vsemi omenjenimi prednostmi. Če imate kakršna koli vprašanja o licenciranju za Windows Server 2019 Standard, se obrnite na naše strokovno svetovanje prek klepeta, e-pošte ali telefona.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije