Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10116
 • 312-04349
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
260,90 € * 288,90 € * (9,69% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica CU Trenutni
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca
Dodatne informacije Do 5 podatkovnih baz poštnih predalov


Windows Exchange 2016 ponuja zanesljivo platformo za sporočanje, s katero je mogoče centralno upravljati e-pošto in stike ter sestanke in naloge. To je različica Server Server Windows 10. Z izdajo lahko zlasti manjša ali srednje velika podjetja in ustanove izkoristijo številne praktične funkcije, visoko razširljivost ter funkcije, ki podpirajo sodelovanje ekip pri prilagodljivi, tudi lokalno neodvisni uporabi, ne da bi pri tem žrtvovali varnost. Standard Cloud

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2016 Standardna izdaja

Windows Exchange Server 2016 ponuja zanesljivo platformo za sporočanje, s katero je mogoče centralno upravljati e-pošto in stike ter sestanke in opravila. Gre za strežniško različico sistema Windows 10. Predvsem manjša ali srednje velika podjetja in ustanove lahko s standardno izdajo izkoristijo številne praktične funkcije, visoko razširljivost ter funkcije v oblaku, ki podpirajo sodelovanje ekip pri prilagodljivi, tudi lokalno neodvisni uporabi, pri čemer ne smejo žrtvovati varnosti.

Standardna izdaja strežnika Exchange Server 2016 podpira do 5 podatkovnih zbirk poštnih predalov na strežnik in ponuja optimizirano arhitekturo strežnika z zmanjšanjem strežniških vlog na dve: poštni predal in robni transport. Programska oprema strežnika je tako nepogrešljiva sestavina v podjetjih za nadzor in upravljanje delovnih procesov ter izmenjavo informacij, ki so pri tem potrebne. Zmogljiv komunikacijski sistem deluje kot notranji in zunanji vmesnik, ki zanesljivo povezuje zaposlene in oddelke na različnih lokacijah ter tako celovito prispeva k povečanju učinkovitosti delovnih procesov: Ne le, da je mogoče elektronsko pošto, stike in sestanke centralno upravljati, pregledno arhivirati in enostavno iskati - integrirano upravljanje pravic omogoča tudi diferenciran individualni dostop zaposlenih do podatkov in vsebine; Microsoft Exchange Server 2016 Standard tako omogoča maksimalen nadzor in hkrati visoko stopnjo preglednosti.

Pri Wiresoftu je standardna izdaja strežnika Exchange Server 2016 na voljo kot rabljena programska oprema po nižji, znižani ceni v primerjavi z novo programsko opremo - če je sploh še na voljo. Rabljena programska oprema je še posebej privlačna za manjša podjetja in organizacije, ki želijo prihraniti stroške in iščejo ekonomičen način uporabe zmogljive programske opreme, kot je Exchange 2016 Standard. Ker tudi kot uporabljena programska oprema Exchange 2016 Standard zagotavlja skalabilnost, zmogljivost in varnost, ki so značilni za izdajo, saj ga je mogoče uporabljati v celoti.

V primeru strežnika Exchange Server 2016 Standard kot uporabljene programske opreme se licenciranje izvaja v skladu z določbami Microsoftovega upravljanja licenc. Za vsak strežnik Exchange je treba kupiti ločeno standardno licenco in dodatne licence za dostop do odjemalcev. Podrobne informacije o optimalnem licenciranju strežnika Exchange Server 2016 Standard ter o vključenih optimizacijah in novih funkcijah so na voljo v naslednjem razdelku.

Prednosti strežnika Microsoft Exchange Server 2016 na kratko

Poleg nadaljnjega razvoja obstoječih funkcij različica Windows Server 2016 Standard ponuja številne pomembne novosti. Prva je optimizacija arhitekture strežnika z zmanjšanjem števila strežniških vlog na dve: Mailbox in Edge Transport - več podrobnosti o tem v nadaljevanju. Poenostavljeno je bilo tudi skaliranje iskanja in izboljšana je bila podpora za storitve v oblaku. Druge funkcije vključujejo tudi:

Podpora za hibridni oblak

Exchange Server 2016 Standard zdaj podpira tudi hibridne scenarije, poštni predali so lahko v lokalnem strežniku ali v oblaku. Lokalni poštni predali se lahko uporabljajo tudi kot razširitve v oblaku prek arhiviranja v storitvi Exchange Online in upravljanja pravic Azure.

Outlook na spletu

V starejših različicah je bil znan kot "Outlook Web Access" ali "Outlook Web App", zdaj pa je novo ime za spletni dostop do strežnika Exchange "Outlook na spletu". Razlog za to je, da je Microsoft to funkcijo temeljito spremenil in optimiziral: Outlook lahko zdaj uporabljate tudi brez namestitve aplikacije Outlook v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z operacijskim sistemom Android ali iOS. Nova funkcija pregledovanja olajša urejanje e-poštnih sporočil določenega pošiljatelja: po želji jih lahko shranite le za določeno število dni ali pa shranite le zadnje sporočilo.

Outlook v spletu lahko brez večjih omejitev uporabljate tudi v brskalnikih Safari, Firefox ali Google Chrome namesto Microsoftovih brskalnikov Edge in Internet Explorer 11.

Izboljšano sodelovanje v oblaku prek programa Outlook

V programu Outlook 2016 ali Outlook v spletu lahko datoteke, shranjene v SharePoint 2016, zdaj vstavite v e-poštno sporočilo kot povezavo in ne le v obliki priponke kot prej. Zadevni prejemnik lahko povezano datoteko še vedno odpre v svojem računalniku kot priponko. Standardni protokol za preverjanje pristnosti med strežniki je OAuth (Open Authorisation). Pravice dostopa do datotek je mogoče individualno prilagoditi in samodejno aktivirati.

eDiscovery za optimizirano iskanje

V strežniku Exchange Server 2016 je arhitektura iskanja eDiscovery spremenjena - deluje asinhrono in decentralizirano ter hkrati išče po več strežnikih, kar omogoča hitrejše rezultate. V programu Outlook ali Outlook v spletu se ob vnosu iskalnega izraza prikažejo predlogi na podlagi najpogosteje uporabljenih e-poštnih sporočil v poštnem predalu ali stikih ter prejšnjih iskanj. Poleg tega so za lažje iskanje informacij na voljo tudi kontekstualni filtri za datumsko območje in povezane pošiljatelje. Z Outlookom v spletu lahko iščete ne le v svojem koledarju, temveč tudi v koledarjih drugih oseb.

Nove funkcije koledarja

Poleg novega videza je koledar dobil tudi nove funkcije, kot so e-poštni opomniki za dogodke v koledarju in možnost predlaganja druge ure za vabila na sestanke.

Druge funkcije Microsoftovega strežnika Exchange Server 2016 Standard

Največja razlika med standardno izdajo strežnika Exchange Server 2016 in Enterprise je manjše število podprtih zbirk podatkov o poštnih predalih, saj jih je največ 5.

V izdaji Standard niso na voljo funkcije preprečevanja izgube podatkov (DLP), podpora za neomejeno število virtualnih računalnikov ali 2 vsebnika Hyper-V ter funkcije Storage Spaces Direct, Storage Replica, Shielded Virtual Machines in OneDrive for Business.

Tehnične specifikacije strežnika Exchange Server 2016 Standard

Spodaj je nekaj informacij o scenarijih, ki jih podpira strežnik Exchange Server 2016, arhitekturi ter minimalnih zahtevah glede strojne in programske opreme, ki zagotavljajo optimalno delovanje programske opreme Exchange 2016.

Arhitektura strežnika - spremembe v primerjavi s prejšnjo različico

Najpomembnejše spremembe v strežniku Exchange Server 2016 v primerjavi s prejšnjo različico so:

 • Zmanjšanje števila strežniških vlog na 2: Exchange 2016 ima zdaj 1. vlogo poštnega predala, ki ima glavno funkcionalnost, sprejema zahteve strank in hrani zbirke podatkov; 2. vlogo Edge Transport, ki je odgovorna za zagotavljanje dodatne varnosti pri prenosu e-pošte med intranetom in internetom. Odstranjena je bila vloga strežnika za dostop do odjemalcev (CAS).
 • Dostop do strežnika MBX2016 je mogoč prek usmerjevalnikov obremenitve. Odjemalec se prijavi v storitev Client Access Service v strežniku poštnega predala in je preusmerjen v strežnik poštnega predala z aktivno zbirko podatkov. Komunikacija še naprej poteka na ravni protokola.
 • Nov standardni protokol MAPI prek HTTP : MAPI prek HTTP je zdaj standardni protokol za komunikacijo v strežniku Exchange Server 2016 prek programa Outlook. Zagotavlja optimizirano zanesljivost in stabilnost za povezave programov Outlook in Exchange ter prikazuje napake pri prenosu. Po hibernaciji, spremembi omrežja in prekinjenih povezavah Outlook vzpostavi povezavo s strežnikom veliko hitreje kot prej, pri kratkih prekinitvah pa ponovna povezava ni potrebna.
 • Pravice virtualizacije omogočajo delovanje 2 virtualnih strojev ali 2 vsebnikov Hyper-V v standardni izdaji.
 • Scenariji soobstoja: Exchange 2016 podpira soobstoj s strežnikom Exchange Server 2010 SP3 RU11 in strežnikom Exchange Server 2013 CU11; zahteve prek strežnika za dostop do odjemalcev Exchange 2013 CU11 se posredujejo strežniku poštnih predalov Exchange 2016. Starejše različice programa Exchange niso več podprte.

Sistemske zahteve za strežnik Exchange Server 2016 Standard

Za namestitev in uporabo strežnika Windows Exchange Server 2016 Standard morate izpolnjevati naslednje zahteve glede strojne in programske opreme. Za stacionarno komunikacijo prek namizja je potrebna tudi namestitev združljive različice programa Microsoft Outlook. Izpolnjene morajo biti naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Windows Server 2012 R2 Standard ali Datacenter, Windows Server 2016 Standard ali Datacenter ali višje
 • Procesor: 64-bitni procesor ali procesor AMD s podporo za platformo AMD64
 • Trdi disk: 30 GB prostora na trdem disku na namestitvenem pogonu; 500 MB na nameščeni jezikovni paket Unified Messaging; 500 MB za podatkovno bazo čakalnih vrst
 • Vloga poštnega predala: 8 GB
 • Vloga robnega transporta: 4 GB
 • Ločljivost zaslona: najmanj 1.024 x 768 slikovnih pik
 • Active Directory: Windows Server 2008 R2 ali novejša različica
 • Nivo domene in funkcionalni nivo gozda: Windows Server 2008 R2 ali novejši

Licenciranje strežnika Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Standardna izdaja strežnika Exchange Server 2016 ustreza potrebam malih do srednje velikih podjetij in organizacij po poštnih predalih s podporo za največ 5 podatkovnih baz poštnih predalov; za vsak delujoč primerek strežnika Exchange Server 2016 Standard je potrebna ločena licenca strežnika - ne glede na to, ali strežnik Exchange Server deluje v fizičnem ali virtualnem okolju operacijskega sistema. Vsak primerek strežnika Exchange velja za delujočega, ko je programska oprema naložena v pomnilnik ali se izvajajo njeni ukazi.

Pogosta vprašanja o Microsoft Exchange Server 2016 Standard kot uporabljeni programski opremi podjetja Wiresoft

Pri rabljeni programski opremi, kot je Exchange Server 2016 Standard Edition, ste lahko prepričani, da sta tako nakup kot uporaba licence strežnika zakonita in omogočata enako uporabo kot ustrezna nova in neuporabljena licenca - ker se programska oprema na splošno ne obrabi in nista omejena niti funkcionalnost niti dovoljenje za uporabo. Spodaj boste našli odgovore na vsa tipična vprašanja o rabljeni programski opremi strežnika Exchange.

Od kod prihaja Wiresoftova uporabljena programska oprema za Exchange Server 2016 Standard?

Rabljeno programsko opremo, ki je na voljo v trgovini s programsko opremo Wiresoft, kot je Exchange Server 2016 Standard, so kupila podjetja, ki so nekoč sama kupila novo programsko opremo. Najpogostejši razlogi za prodajo so, da gre za odvečne licence ali licence, ki se ne uporabljajo iz drugih razlogov, ali da je bila različica programske opreme nadomeščena z drugo izdajo ali drugo vrsto in se ne uporablja več. Družba Wiresoft vse take licence označi kot rabljeno programsko opremo, čeprav jih je mogoče uporabljati kot novo strežniško licenco.

Ali uporabljena programska oprema, kot je Exchange Server 2016 Standard, ponuja tudi varnost kupca?

Da: Uporabljena programska oprema, kot je Exchange Server 2016 Standard, ponuja Wiresoftovim strankam enake prednosti kot nova strežniška programska oprema: običajna varnost kupca s takojšnjim prenosom in takojšnjo aktivacijo licence s priloženim neomejenim licenčnim ključem.

Ali sta nakup in uporaba rabljene programske opreme zakonita?

Da: Uporabljena programska oprema za Exchange Server 2016 Standard, ki jo ponuja Wiresoft, prihaja iz zalog licenc podjetja. Za trgovanje z rabljeno programsko opremo in njeno uporabo velja običajna sodna pristojnost: ta je oboje razglasila za zakonito, kar so vedno znova potrdile tudi različne sodne odločbe.

Katere druge prednosti ima uporabljena programska oprema Wiresoft?

Rabljena programska oprema podjetja Wiresoft ponuja tako velikim kot malim podjetjem ugodno priložnost za dopolnitev ali posodobitev obstoječih zalog programske opreme, saj je cena bistveno nižja od cene primerljive nove programske opreme. V trgovini s programsko opremo Wiresoft boste našli tudi starejše različice strežnika Exchange ali druge programske opreme, ki ni več na voljo kot nova, kar ima dodatno prednost, saj se tako lahko izognete dražjim nadgradnjam. Prednost uporabljene programske opreme Wiresoft je tudi v tem, da zaradi popolnega preverjanja vseh kupcev zagotavlja revizijsko varnost!

Wiresoftova ponudba uporabljene programske opreme vključuje Exchange Server 2016 Standard Edition in Enterprise Edition - vključno z ustreznimi potrebnimi licencami za dostop do odjemalcev - ter novejše različice programov. Pri Wiresoftu boste našli tudi ugodne ponudbe za številne druge Microsoftove programe - npr. Outlook - z vsemi zgoraj navedenimi prednostmi. Če imate vprašanja o licenciranju strežnika Exchange Server 2016 Standard, nas lahko kontaktirate prek klepeta, e-pošte ali telefona.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije