Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION
Iščete zanesljivo, cenovno ugodno in za uporabo preprosto rešitev za virtualizacijo? Potem je VMware vCenter Server 7 Foundation za vas. Ta programska oprema je idealna za mala podjetja, ki želijo izkoristiti prednosti virtualizacije, ne...
1.101,90 € *
VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD
VMware vCenter Server 7 Standard zagotavlja osrednjo platformo za Management vašega okolja VMware. Ponuja poenostavljeno Management okolja vSphere, izboljšano zmogljivost in skalabilnost ter izboljšano varnost. S spletno stranjo VMware...
4.501,90 € *
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
VMware vCenter Server 8 Standard za upravljanje virtualnih infrastruktur vCenter Server 8 Standard je zmogljivo temeljno orodje za upravljanje infrastrukture, ki temelji na vSphere, in njenega okolja. Napredna programska oprema za...
5.659,90 € *

Katere funkcije ponuja vCenter Server 7?

vCenter Server 7 ponuja preprost in celovit nadzor, vključno s preglednostjo na vseh ravneh, s centraliziranim upravljanjem virtualiziranih gostiteljev in virtualnih strojev prek ene same konzole. Zmogljiva orodja vCenter Server tako poenostavljajo učinkovito upravljanje infrastruktur vSphere in ponujajo tudi obsežne možnosti nadzora. Poleg tega so s spletno stranjo vCenter Server mogoči tudi migracije delovnih obremenitev v živo z uporabo vMotion, popolno kloniranje in hladna migracija. API spletnih storitev omogoča tudi prilagodljivo integracijo vCenter Server v obstoječo programsko opremo za upravljanje sistema.

To enemu samemu skrbniku omogoča enostaven vpogled v konfiguracijo vseh ključnih sestavnih delov obstoječe virtualne infrastrukture, hkrati pa upravlja več sto delovnih obremenitev, kar več kot podvoji produktivnost rešitve vCenter Server v primerjavi z upravljanjem fizičnih infrastruktur. Ker vCenter Server deluje v operacijskem sistemu Photon OS, se popravki in nadgradnje izvajajo neodvisno od tretjih oseb, poleg tega pa se lahko čas reševanja težav skrajša z brezplačno licenco za Log Insight.

Zanesljivo uvajanje virtualne infrastrukture

vCenter Server zagotavlja proaktivno, avtomatizirano upravljanje za dinamično zagotavljanje novih Services. Sredstva je mogoče dodeliti z največjo učinkovitostjo. Viri se lahko dodeljujejo in optimizirajo z največjo učinkovitostjo. Na primer, 15 instanc vCenter Server lahko upravlja do 70.000 virtualnih strojev in 5.000 gostiteljev. Z dinamičnim upravljanjem virov, vključno z dodeljevanjem virov, vCenter Server pametno porazdeli razpoložljive vire med virtualne stroje. To omogoča enostavno doseganje ravni storitev v skladu s sporazumi o ravni storitev (SLA) za kritične poslovne aplikacije.

Visoka razširljivost in razširljivost v hibridnem sistemu Cloud

Z vCenter Server je mogoče lokalna okolja nemoteno razširiti tudi na javne oblake, ki temeljijo na vSphere, kot je VMware Cloud na AWS - do 2.000 gostiteljev in 35.000 virtualnih strojev je mogoče pregledno upravljati z enim samim primerkom vCenter Server - ne glede na to, katera različica vCenter Server se uporablja.

Dodatna orodja in funkcije VMware vCenter Server

Druge funkcije, ki jih je mogoče namestiti prek spletne strani vCenter Server , vključujejo:

 • VMware vSphere vMotion
 • VMware vSphere Razporejevalnik porazdeljenih virov
 • VMware vSphere Visoka razpoložljivost (HA)
 • VMware vSphere Toleranca napak
 • VMware vRealize Orkestrator za ustvarjanje delovnih tokov najboljše prakse
 • VMware vCenter Server Orodje Converge za lažjo migracijo
 • vRealize Log Insight za vCenter Server v različici Light zagotavlja izboljšano preglednost in vizualizacijo trendov dogodkov za hitrejše reševanje težav

Ključne prednosti VMware vCenter Server 7 na kratko

Kot osrednja, razširljiva platforma VMware vCenter Server ponuja naslednje prednosti za enostavno in avtomatizirano upravljanje virtualnih infrastruktur:

 • Enostavna namestitev: vCenter Server lahko v nekaj korakih namestite kot vnaprej konfigurirano virtualno napravo.
 • Centraliziran, uporabniku prijazen nadzor: S spletno stranjo vSphere Client vCenter Server , ki temelji na HTML5, je mogoče celotno infrastrukturo vSphere upravljati iz katerega koli brskalnika - odzivno in z enega mesta. Z enim samim klikom lahko uporabnikom dodelite posamezne vloge, brskate po inventarju vCenter Server ali zagotavljate nove virtualne stroje.
 • Razširljivost vSphere Server prek odprte arhitekture vtičnikov : skrbniki IT lahko vtičnike certificiranih partnerjev VMware vključijo v vCenter Server in jih upravljajo s pomočjo vtičnikov vSphere Client . Odprti vSphere Client vtičnik SDK omogoča izvajanje funkcij varnostnega kopiranja, varnosti podatkov, upravljanja varnosti, omrežja in strežnika neposredno prek vCenter Server .
 • Visoka zaščita vCenter Server primerov: vCenter Server Visoka razpoložljivost - ščiti napravo vCenter Server in ustrezne Services z lastno visoko razpoložljivostjo in RTO manj kot 10 minut.
 • Enostavno varnostno kopiranje: Vgrajeni načrtovalnik VMware za varnostne kopije in obnovitve poenostavlja načrtovanje varnostnih kopij naprave vCenter Server , vključno z upravljanjem števila shranjenih varnostnih kopij.
 • Enotno upravljanje popravkov in nadgradenj: VMware vSphere Update Manager poenostavi in pospeši samodejno pregledovanje in popravljanje aktivnih gostiteljev ESXi. Napravo vCenter Server je mogoče tudi večkrat namestiti iz predloge z uporabo API-jev RESTful.
 • Visoka varnost in razpoložljivost iz vSphere: Avtomatizirane in proaktivne funkcije upravljanja, kot so samodejno izravnavanje obremenitve in za uporabo pripravljeni delovni postopki avtomatizacije, zagotavljajo visoko razpoložljivost.