Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
MS Project 2021 Standard - najnovejša različica programske opreme za vodenje projektov kot nakupna različica Project 2021 Standard je najnovejša različica vsestranske Microsoftove programske opreme za vodenje projektov, ki je namenjena...
293,90 € *
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Microsoft Project 2021 Professional - nova profesionalna različica preizkušene programske opreme za vodenje projektov Microsoft je s programom Project 2021 Professional izdal aktualno različico vsestranske programske opreme, ki je...
426,90 € *

Microsoft Project 2021: vaša rešitev za upravljanje projektov

Microsoft Project 2021 je napredna programska rešitev za upravljanje projektov, ki organizacijam pomaga učinkovito načrtovati, upravljati in uspešno zaključiti projekte. Ta posodobljena različica Microsoft Project ponuja številne nove funkcije in izboljšave, ki projektnim skupinam omogočajo boljšo organizacijo in upravljanje projektov.

Nove funkcije Microsoft Project 2021

  • Intuitiven uporabniški vmesnik: Microsoft Project 2021 predstavlja prenovljen uporabniški vmesnik, ki je še bolj prijazen in intuitiven. Tako je navigacija in uporaba obsežnih orodij za upravljanje projektov lažja.
  • Upravljanje časa in virov: Z izboljšanimi funkcijami načrtovanja časa in virov lahko vodje projektov optimizirajo dodeljevanje virov in zagotovijo, da bodo projekti dokončani pravočasno.
  • Integracija z Microsoft 365: Microsoft Project 2021 je brez težav integriran v okolje Microsoft 365. To omogoča nemoteno sodelovanje, izmenjavo informacij in uporabo storitev v oblaku za upravljanje projektov.

Enostavno učinkovito upravljanje projektov

Microsoft Project 2021 ponuja širok nabor funkcij, ki vodjem projektov in projektnim skupinam pomagajo pri učinkovitem načrtovanju in izvajanju projektov. Te vključujejo izdelavo Ganttovih diagramov, upravljanje virov, upravljanje tveganj in načrtovanje proračuna. Programska oprema omogoča tudi spremljanje napredka projekta v realnem času, kar vam omogoča hitro prilagajanje spremembam in nepredvidenim dogodkom.

Povečajte produktivnost svojih ekip

Z uporabo programa Microsoft Project 2021 lahko organizacije povečajo produktivnost svojih ekip. Jasna struktura projekta, jasne dodelitve nalog in učinkovito upravljanje virov pomagajo zmanjšati ozka grla in optimizirati delovne procese. Tako so projekti končani pravočasno, poveča pa se tudi zadovoljstvo strank.

Microsoft Project 2021 je popolna rešitev za organizacije, ki želijo izboljšati svoje procese upravljanja projektov. Z novimi funkcijami in brezhibno integracijo v okolje Microsoft 365 ta programska oprema zagotavlja orodja, ki jih potrebujete za uspešno dokončanje projektov in povečanje učinkovitosti svoje ekipe.

kategorije